Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Ωραια τα λες ρε μπαγασα.
Ειναι ευκολο ενα τετοιος παικτης να ψηθει πολυ ερχομενος πισω απο Μπισε ή μοιραζομενος παιχνιδια μαζι του? Και επειτα, ειναι και ο Μπισε, που δεν ειναι και ο πιο ευκολος, γιατι και αυτος θελει να αισθανεται σημαντικος.
τεσπα ιδωμεν, ακομα δεν ηρθε..
Ειναι ευκολο ενα τετοιος παικτης να ψηθει πολυ ερχομενος πισω απο Μπισε ή μοιραζομενος παιχνιδια μαζι του? Και επειτα, ειναι και ο Μπισε, που δεν ειναι και ο πιο ευκολος, γιατι και αυτος θελει να αισθανεται σημαντικος.
Δέν θέλουμε 6άρια και 10άρια.Δέν χρειαζόμαστε άλλα νούμερα.
Να πουληθούν όλα τα 6άρια και τα 10άρια που έχουμε και να έρθουν παίκτες μπαλαδόροι σκυλιά με αντοχές, ασσίστ, κράτημα μπάλας, να είναι ομαδικοί, να βλέπουν γήπεδο και να έχουν το γκόλ.Έτσι φτιάχνεις κέντρο.
Φτάνει πιά με τα νούμερα.

Να πουληθούν όλα τα 6άρια και τα 10άρια που έχουμε και να έρθουν παίκτες μπαλαδόροι σκυλιά με αντοχές, ασσίστ, κράτημα μπάλας, να είναι ομαδικοί, να βλέπουν γήπεδο και να έχουν το γκόλ.Έτσι φτιάχνεις κέντρο.
Φτάνει πιά με τα νούμερα.

Παιδια εχετε την εντυπωση οτι θα βγαλει 50 ματς στην σεζον ο Μπισεσβαρ? Δεν θελουμε αλλον εκει που σε τριαδα να δινει υψος? Δηλαδη τι προτιμαται, κανιας τσιμι και ελ καντουρι σε ματς που πρεπει να κλειστουμε και να χτυπησουμε στην κοντρα, η σαχοφ κανιας τσιμι?
- ΑποστόληςΑ
Εδώ και 2 εβδομάδες είχε δημοσιευθεί ότι έχουμε κλείσει στόπερ και χαφ. Προφανώς η πληροφορία ήταν μούφα.
Ούτε στόπερ, ούτε χαφ, αλλά Πασχαλάκη και Ελ Καντουρί.
Για όσους λένε ότι έχουμε 6ρι, τον Canas, έχω να πω ότι ναι, έχουμε, αλλά είναι μόνον ένας και δεν θεωρώ ότι είναι το 6ρι που θα κάνει τη διαφορά.
Τον Μαροκινό μπορώ να τον κατανοήσω ως αντι-Warda. Παίζει όμως αριστερά; Και ο Βιειρι, αν έρθει, πού θα παίζει;
Τεσπα. Δεν βρίσκω ότι χρειαζόμασταν ούτε στον Πασχαλάκη, όπου έχω τον δικό μας Μελίσση, ούτε τον Μαροκινό αν έρθει.
Ούτε στόπερ, ούτε χαφ, αλλά Πασχαλάκη και Ελ Καντουρί.
Για όσους λένε ότι έχουμε 6ρι, τον Canas, έχω να πω ότι ναι, έχουμε, αλλά είναι μόνον ένας και δεν θεωρώ ότι είναι το 6ρι που θα κάνει τη διαφορά.
Τον Μαροκινό μπορώ να τον κατανοήσω ως αντι-Warda. Παίζει όμως αριστερά; Και ο Βιειρι, αν έρθει, πού θα παίζει;
Τεσπα. Δεν βρίσκω ότι χρειαζόμασταν ούτε στον Πασχαλάκη, όπου έχω τον δικό μας Μελίσση, ούτε τον Μαροκινό αν έρθει.
Καλλίτερος ο πασχαλακης από τον μελισα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ελα ρε jibbie... φιφα? ελεος ρε συ
κλαιω με τη μικρη διαφορα στο dribbling, agility, ball control, acceleration μεταξυ cimi-shakhov.

κλαιω με τη μικρη διαφορα στο dribbling, agility, ball control, acceleration μεταξυ cimi-shakhov.
λειπει ισως το πιο ουσιαστικο metric..το packing.
simba γνωριζεις καποια βαση δεδομενων που να χει packing index?
simba γνωριζεις καποια βαση δεδομενων που να χει packing index?
μακαρι να ηξερα. αυτα μονο στο μουντιαλ υπολογιζονταν, και ισως βρισκονται σε κανα instat. στο wyscout παντως οχι.
οντως πολυ σημαντικο.
οντως πολυ σημαντικο.
simba έγραψε:Ωραια τα λες ρε μπαγασα.
δυσκολα να σταθουν και οι 2 μαζι στην ιδια 11αδα...ειναι σοφτ παιχτης στα μαρκαρισματα και θα εχουμε θεματα...ελαχιστες φορες εχει παιξει τη θεση του καθαρα κεντρικου μεσου...
τις καλες του χρονιες τις εκανε καθαρα ως μεσοεπιθετικος ειτε σε 4-3-3 ειτε σε 3-5-2...
καλα αυτο εξυπακουεται.
εγω εννοουσα το να μοιραζονται τη θεση, με τα οποια θεματακια προκυψουν (κινητρο του ενος, ψυχολογια του αλλου)
Οπως και ναχει ομως, θαχουμε 2 πολυ καλες λυσεις για εκει, που ειναι και το ζητουμενο.
Αυτα λογικα θα τα εχει ξεκαθαρισει ο Μιχελ απο πριν.
εγω εννοουσα το να μοιραζονται τη θεση, με τα οποια θεματακια προκυψουν (κινητρο του ενος, ψυχολογια του αλλου)
Οπως και ναχει ομως, θαχουμε 2 πολυ καλες λυσεις για εκει, που ειναι και το ζητουμενο.
Αυτα λογικα θα τα εχει ξεκαθαρισει ο Μιχελ απο πριν.
Ελα οπως ειπε ο Σαββιδακος στο "instagram" <coming soon> η φανελα με το "7" έρχεται -> as know as -> Εl-Κaddouri .
4231
και τριαδα
Ελ Καντουρι, Μπισε, Μακ
Όμως παιχνιδι κανουν οι 2 πισω.
και τριαδα
Ελ Καντουρι, Μπισε, Μακ
Όμως παιχνιδι κανουν οι 2 πισω.
- anekfrastos
Εκείνο το καφεδάκι που έλεγες θα το κεράσεις;simba έγραψε:pgetsos έγραψε:Διάβασε πάλι ρε μλκ, 2.5 κάρτες ανά αγώνα λες, όχι 1 κάρτα ανά 2.5 αγώνεςsimba έγραψε::lol: το διορθωσα ρε τρελε, ειχα κανει ενα λαθακι (κοιτουσα μονο τις χρονιες στην Αιντραχτ)
πωωωωωωω μλκ ,ΕΠΙΚεπεμενα κιολας ο σκαλωματιας
![]()
![]()