Γαματο
Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Αντε να εκτονωθούμε λίγο γιατί μας ζαλίσατε με τα συστήματα και τους σχηματισμούς. Πάλι αυτά φτάινε που ο Ζάιρο πάει να κάνει κοντρόλ και βγάζει την μπάλα πλάγιο ή που ο Γκάρι δεν μπορεί να ντριπλάρει ούτε σκαμπό.
το "ο γκαρυ δεν τριπλάρει ούτε το σαμπο" νομίζω είναι καλύτερη ατάκα και εχει μεγαλύτερο εύρος και δυναμική καθώς περιλαμβάνει δύο παίχτες μας σε μια πρόταση!
- kataramenos5
Τον γχ τον λυπάμαι γιατι στην πρώτη θητεία του ειχα βρει το κίνητο
του και τον παίρναμε τηλέφωνο τον καημένο
Οποτε ας τον αφήσουμε καλα ειναι βεροια
Οποτε ας τον αφήσουμε καλα ειναι βεροια
α να. εδω βρήκε ο μανιακός το κινητό του γχ, δεν θα βρεί ο τζιτζικώστας το δικό σου ρε κατ;

Αυτην την φωτογραφια την ανεβασε η παε στους σοσιαλ λογαριασμους της πριν απο λιγο, ειναι απο το δειπνο που κανει ο Τουντορ στην ομαδα μπας και βγουμε απο την κριση

δηλαδη αυτος που χειριζετε τα σοσιαλ της παε πρεπει να ναι η βαλτος η μπ@υφ@ς!

δηλαδη αυτος που χειριζετε τα σοσιαλ της παε πρεπει να ναι η βαλτος η μπ@υφ@ς!
- john4serres
ο Τουντορ μεσα στο 6μηνο νιωθει πιο ΠΑΟΚ απο το 10% των φιλαθλων εκει εξω.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ !
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ !
νομίζω είναι φανερό το χιουμοριστικό κομμάτι της φωτό !! για αποφόρτιση , μια χαρά είναι για τα δικά μου κριτήρια.slidar έγραψε:καλα μιλαμε για οσκαρ ηλιθιοτητας..
εγω παρατηρώ ότι οι "μπαλαρίνες" είναι πολύ υποτιμημένες και αν κανείς ήξερε τι τραβάνε τότε θα άλλαζε γνώμη. 
john4serres έγραψε:ο Τουντορ μεσα στο 6μηνο νιωθει πιο ΠΑΟΚ απο το 10% των φιλαθλων εκει εξω.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ !
τα είπατε όλα οι 2 σαςslidar έγραψε:καλα μιλαμε για οσκαρ ηλιθιοτητας..
Ισχύει απόλυτα, είχα Μια φίλη που πήγαινε από μωρό..K_geo έγραψε:εγω παρατηρώ ότι οι "μπαλαρίνες" είναι πολύ υποτιμημένες και αν κανείς ήξερε τι τραβάνε τότε θα άλλαζε γνώμη.
Τείνω να συμφωνήσωgiapas έγραψε:νομίζω είναι φανερό το χιουμοριστικό κομμάτι της φωτό !! για αποφόρτιση , μια χαρά είναι για τα δικά μου κριτήρια.slidar έγραψε:καλα μιλαμε για οσκαρ ηλιθιοτητας..