Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Κακώς νομίζω καθόμαστε και ψάχνουμε αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι ΑΡΔ. Μείνει ή φύγει ο Φρανκ θα το ξέρουμε μέχρι το καλοκαίρι. Τζάμπα χαλιόμαστε κι όλας.
Έλα ρε Γιώργο μου, γιατί γίνεσαι κακός; Έχουμε ξαναπεί αφού, όχι βία: ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ένα σμάρι δηλητηριώδεις σφήκες ζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζGiorgosAtha έγραψε:Τυχαίο γεγονός ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα άρχισαν να βγαίνουν από την στιγμή που βγάλαν -ποιος να τους το σφύριξε άραγε?- στο φως τον όρο στο συμβόλαιο του Frank...
Όπως τυχαίο είναι που αυτά τα δημοσιεύματα σκάνε λίγο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον Νιόνιο...
Εεεεεε ρε βρεγμένη σανίδα που πρέπει να πέσει σε κάποιους...
ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ θα τους τσιμπήσουν και θα τους πρήξουν...αφού ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 11 Φεβ 2016, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Λες ολο αυτο να γινεται απλα επειδη κοπηκε η πληροφορηση ρε γκεο?Χλωμο.K_geo έγραψε:αγωνιώδης μάλιστα. ξες τι είναι να έχεις δευτερο συνεχόμενο καλοκαίρι χωρίς το μπιελετάκι σου; καταστροφή!GiorgosAtha έγραψε:Αν ήθελε ο Σαββίδης να τον "σουτάρει"... θα "σούταρε" τον Igor πριν μερικές εβδομάδες, θα κράταγε τον κυρ-Νίκο και θα περίμενε απλά κάνα 2μηνο να "αφήσει" και τον Frank.
Επίσης -εγώ προσωπικά- από τα λεγόμενα και τις κινήσεις του Frank δεν βλέπω τάσεις φυγής... απεναντίας βλέπω τάσεις -ή προσπάθεια καλύτερα- "αποδόμισης" και "εκδίωξης" από τους ΑΡΔ.
Γιωργο εχεις πολλα "" και μπερδευομαιGiorgosAtha έγραψε:Κατ... για τον Igor το λέω με την λογική "Γιατί να στηρίξεις την επιλογή κάποιου που θα φύγει σε 2 μήνες?".

κατ5 κοιτα... ο Φρανκ είπε πρόσφατα ότι εχει 3ετες συμβόλαιο κτλ κτλ. και οτι καθημερινά εργάζεται για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ενα το κρατούμενο.
οι αρδ ζουνε/λιώνουν/πουλάνε τη μάνα τους για να πουνε σαςταλεγα, δευτερο κρατουμενο
το σαςταλεγα πλεον εχει γινει ειδος προς εξαφανιση στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ, ο Thanix πχ περισσότερα ήξερε, τρίτο κρατούμενο.
η παε πλεον αποτελείται απο άτομα που δεν είχαν και δεν πρόκειται να έχουν καποια όποια σχέση με τα ντόπια αρδ, τέταρτο κρατούμενο.
οι καιροί είναι δύσκολοι. πέμπτο και τελευταίο.
ο Τούντορ έλαβε στήριξη και πλέον έχουμε μπει απο τον απευθείας πόλεμο σε απλές μπηχτές. ο Μιχελ ακόμα ειναι φρέσκο κρέας και δεν θα ορμήξουν ακόμα στον...αλλοδαπό, ο Τζακ έφυγε, ε.... ποιος μένει;
οι αρδ ζουνε/λιώνουν/πουλάνε τη μάνα τους για να πουνε σαςταλεγα, δευτερο κρατουμενο
το σαςταλεγα πλεον εχει γινει ειδος προς εξαφανιση στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ, ο Thanix πχ περισσότερα ήξερε, τρίτο κρατούμενο.

η παε πλεον αποτελείται απο άτομα που δεν είχαν και δεν πρόκειται να έχουν καποια όποια σχέση με τα ντόπια αρδ, τέταρτο κρατούμενο.
ο Τούντορ έλαβε στήριξη και πλέον έχουμε μπει απο τον απευθείας πόλεμο σε απλές μπηχτές. ο Μιχελ ακόμα ειναι φρέσκο κρέας και δεν θα ορμήξουν ακόμα στον...αλλοδαπό, ο Τζακ έφυγε, ε.... ποιος μένει;

- GiorgosAtha
Δεν υπονοώ κάτι... απλά το ξεχωρίζω σαν πρόταση...kataramenos5 έγραψε:Γιωργο εχεις πολλα "" και μπερδευομαιGiorgosAtha έγραψε:Κατ... για τον Igor το λέω με την λογική "Γιατί να στηρίξεις την επιλογή κάποιου που θα φύγει σε 2 μήνες?".![]()

Άντε μην αρχίσω και εγώ τα "προσωπάκια" και γίνει εδώ χαμός!

- kataramenos5
Δεν αντιλεγω απλα το βλεπω απ τη μερια του Φρανκ περισσοτερο.Ηρθε γιατι κατα τη γνωμη μου πιστευε οτι θα κανει το ..βιτσιο του.Να βρισκει δηλαδη ταλεντακια με μικρο κοστος και να φτιαξει ,αυτος ουσιαστικα, μια καλη ομαδα που θα καταξιωθει στην ευρωπη και θα παραγει υπεραξιες.Υπηρχε ενας σοβαρος προεδρος που τον επεισε και μπορουσε να συνεννοηθει μαζι του κι ενας χοσαδας μεγαλομετοχος.Υπηρχαν δηλαδη οι βασικες προυποθεσεις γι αυτο που ηθελε-γουσταρε να κανει.Δε νομιζω οτι ηρθε γιατι ειχε αναγκη τα χρηματα.Μετα του φεραν τον Κυρ Νικο , ο Τζακ εφυγε και για να παρει παικτη πρεπει να γινει συσκεψη...Σιγουρα κλονιστηκε μετα απ αυτα που εζησε τους τελ. 3 μηνες (κερασακι η ανθρωποφαγια των αρδ) και δεν ειμαι σιγουρος οτι πολυγουσταρει πλεον.K_geo έγραψε:κατ5 κοιτα... ο Φρανκ είπε πρόσφατα ότι εχει 3ετες συμβόλαιο κτλ κτλ. και οτι καθημερινά εργάζεται για το μέλλον του ΠΑΟΚ, ενα το κρατούμενο.
το σαςταλεγα πλεον εχει γινει ειδος προς εξαφανιση στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ, ο Thanix πχ περισσότερα ήξερε, τρίτο κρατούμενο.![]()
Εγω θα χα ξενερωσει σιγουρα.
Ντροπής σου Νίκο Βεζυρτζή η ενασχόληση σου με τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ σκέτη καταστροφή. ....το ντροπή πάει για αυτα που κελαηδας στου ΑΡΔ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δηλωση παντως του διευθυντη του νιονιου πως ο Βεζυρτζης εκλεισε συμφωνια για τον Μπακασετα,αν μη τι αλλο καποια ερωτηματικα τα γεννα.Τι στον λουτσο εγινε στην παε τους τελευταιους 2 μηνες και τι επιφυλασει το αμεσο μελλον μονο ο Σαββιδης το ξερει,τα ερωτηματικα σιγουρα πολλα.
Γιατί απαραίτητα πρέπει να ισχύει ό,τι είπε ο διευθονιόνιος και μάλιστα προ ενός αγώνα πρόκρισης μεταξύ των δύο ομάδων; 

Ναι γιατι μετα τις δηλωσεις αυτες επικρατει αναβρασμος στον ΠΑΟΚ και οι παικτες το μονο που θα συζητουν πριν τον αγωνα ειναι αν ο Βεζυρτζης εκλεισε τον Μπακασετα.Οκ ειπαμε αλλα ουτε στο xfiles τετοια συνομωσιολογια.
Και η παραμικρότερη λεπτομέρεια παίζει τον δικό της ρόλο σε έναν "πόλεμο", αν κι όχι απαραίτητα σε κάθε "μάχη", πρέπει να το γνωρίζεις εσύ ρε joshua, λόγω ηλικίας... 

- Kostas_Peraia4
O Κολκας ειναι σιγουρος πως τελειωνει ο Frank και πως θα μπει το καλοκαιρι στην θεση του ο Michel...
Aν ισχυει κατι τετοιο....αι σταδιαλα
Aν ισχυει κατι τετοιο....αι σταδιαλα
Ναι για να πάει πρόεδρος κάποιος φίλος του γιαυτό το λέει
- ΑποστόληςΑ
Κατακαημένε Κόλκα...Η (πεινασμένη) αλεπού στον ύπνο της κοτοπουλάκια ονειρεύεται...
Ο άνθρωπος είναι βλάκας...
Είναι δυνατόν ο άλλος από προέδρος, να δεχτεί να γίνει "καθαρίστρια" ???
Δεν έχω κάτι με τις γυναίκες, ίσα ίσα που κάνουν λειτούργημα......
SM-N9005
Είναι δυνατόν ο άλλος από προέδρος, να δεχτεί να γίνει "καθαρίστρια" ???
Δεν έχω κάτι με τις γυναίκες, ίσα ίσα που κάνουν λειτούργημα......
SM-N9005