Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για μένα λάθος να μη κάνεις ροτείσον σε Ρατς ,Τζιόλη,Σαλπι σήμερα.Στα φρύδια μου το κυπελάκι(όχι οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα) αλλα ετσι την Κυριακή θα ναι πολύ δύσκολα.
Οσον αφορά αυτούς που βγαίνουν και πυροβολούν επειδή δε κερδίσαμε το Γιάννενο και χασαμε απο κάποια Φιορεντίνα ας πάνε στις 8-12-2013 να δουνε τι γραφανε οι ίδιοι στο τόπικ του ΠΑΟΚ-Απόλλων 0-0 και στο τόπικ του Χούμπ.Και λιγο αργότερα στο τοπικ ΠΑΟΚ Αλκμααρ 2-2 να δουν τη γράφανε οι ίδιοι περι στόχων ροτέισον και λοιπές πιπες(με φίλτρο).Σταματήστε ρε παλικάρια να αυτοαναιρείστε (για να μη πω κατι χειρότερο) επειδή δε γουστάρετε κάποιον.Φυσικά το αστείο είναι οτι τοτε τα Αγγελόσκυλα γράφαν τα ίδια μ αυτά που γράφουν οι επικριτές του Αγγελου τώρα.ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Τελικά είμαστε "σκαστοι απο την κλινική". :(
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kataramene σε μενα αναφερεσαι?? γιατι δεν εχω γραψει τιποτα τετοια :roll:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

astronaut έγραψε:
rainmaker έγραψε:Sera η προκατάληψη σου (για να μη πω τπτ χειρότερο) για τον Αναστασιάδη έχει σπάσει τα κοντέρ.

Η ομάδα παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ (ναι όπως το διαβάζεις), με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ στρωμένο ποδόσφαιρο ΠΑΡΟΤΙ έχει αλλαχθεί το μισό ρόστερ, ΧΩΡΙΣ τεχνίτες και με ΜΟΛΙΣ 3 μήνες συνύπαρξη.
Στο πρωτάθλημα (που είναι και το ΜΕΓΑΛΟ τεστ γιατί σε όλες τις άλλες διοργανώσεις μια χαρά μπορούμε να κλέβουμε ματς στις λεπτομέρειες αλλά στη λίγκα με τα συνεχή ματς δε μπορεί ΟΛΟΙ να μας έρχονται βολικοί) μετά απο ΧΡΟΝΙΑ και όλα αυτά ενώ απο την αρχή της χρονιάς η μίρλα ήταν τεράστια, ήμαστε πρώτοι έστω και στο πρώτο δίμηνο. Με ΚΕΝΕΣ κερκίδες.

Και βγαίνεις και λες οτι ο προπονητής (χέστηκα αν είναι ο Αναστασιάδης ή οχι) είναι στην πούδρα; Πόσο έχουμε χάσει τη μπάλα σ αυτή την ομάδα;
Για τις ΚΕΝΕΣ κερκίδες ρώτα την μπόχα που υπάρχει στη διοίκηση.
Ο Άγγελος αυτούς που μπορούσε να απομακρύνει από την ΟΜΑΔΑ τους απομάκρυνε. Άσχετα αν έχουν συμβόλαιο...
Την πεμπτη ειχαμε αλλη διοικηση???
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Αν συνεχιστεί η μπόχα, σε λίγο ούτε οι ευρωπαϊκές βραδιές θα τραβάνε τους οπαδούς...

** Μάλλον κάποιοι δεν συνειδητοποιήσατε για ποιό λόγο έγινε ότι έγινε την Πέμπτη το βράδυ μετά το σφύριγμα της λήξης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πες μας και εμςς να ξερουμε...
μη μας αφηνεις στην αγωνια...
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Με το Σάλπι στη διοίκηση να δεις συσπείρωση.
Αυτό ακριβώς όμως θέλουν οι αλλόθρησκοι υπάλληλοι εκεί μέσα...
Μόνη ελπίς ο Τζακ, αν και απ'ότι φαίνεται ήρθε για να καθοδηγήσει και όχι να αναμορφώσει.

** Αν σου απαντήσω, είρωνα, όπως πρέπει καί θα μπαναριστώ καί θα διαγραφεί το τοστάκι μου.. Γι'αυτό, απλά, φτύσ'τα μπούτια σου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:Α τώρα για τις κενές κερκίδες φταίει η διοίκηση..Κ εκεί κάποιος άλλος φταίει..Ποτέ εμείς.Μάλλον είχαμε άλλη διοίκηση με την Φιορεντίνα και άλλη στα ντέρμπυ,γιατί τότε γεμίζει το γήπεδο..
+++
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

α) Για τον Άγγελο:
Είμαι από αυτούς που δεν τον ήθελαν. Ξαναλέω ότι έχει σαφέστατες ευθύνες για το ελλιπές ρόστερ. Έχει επίσης σαφέστατες ευθύνες για τα παιχνίδια με τη Ζίμπρου έξω, την Καλλονή και την Γκινγκάμπ. Από την άλλη μεριά όμως, τη μπάλα που έχω δει στο πρωτάθλημα δεν την έχω δει ΟΥΤΕ με Σάντος, ΟΥΤΕ με Μπόλονι, ΟΥΤΕ με γίδι, ΟΥΤΕ με Στέφενς. Ναι θα κριθεί στο τέλος όπως σωστά λέει ο Sera, κι έχω τις αμφιβολίες μου γιατί τον έχουμε ξαναζήσει. Το μέχρι τώρα δείγμα όμως είναι θετικό.

β) @ astronaut
Μπόχα, αλλόθρησκοι, και δεν ξέρωγωτι.
Με πολύ σαφείς και καθαρές κουβέντες πες μας:
Λειτουργούν κάποιοι από τη διοίκηση εναντίον του ΠΑΟΚ, ποιοί είναι αυτοί και από πού το ξέρεις; Αν ΔΕΝ μπορείς να απαντήσεις, θεωρώ ότι αναπαράγεις μ@λ@κίες, κάτι σαν τα chain mail της συμφοράς..
Όσο για την Πέμπτη, έγινε ότι έγινε μετά τον αγώνα γιατί τα ντουμάνια ήταν πολλά και πιάσαν και τους άκαπνους, πολλοί δε έμειναν μέσα μέχρι να ξενερώσουν..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κανείς δεν άρεσε το 1-1 σίγουρα.
Εγώ θα σταθώ στις δηλώσεις του προπονητή μου Α.Α από την αρχή (προετοιμασία)
Είπε λοιπόν... Αυτή την ομάδα έχω με αυτήν δουλεύω. Η Διοίκηση έχει κι αυτή την δική της δουλειά σε ότι αναφορά με της μεταγραφές που ρωτάτε. Είχε απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Αυτό το βάζω για τα παιδιά εδώ που μιλάνε για ευθύνες. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και δυστυχώς το γήπεδο δεν γεμίζει. Αυτό δείχνει από μόνο του ότι δεν έχουμε αρκετή πίστη σε αυτή την ομάδα και δεν πιστεύουμε με τίποτε ότι τον Μάιο θα ήμαστε πάρα πολύ καλά!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

astronaut έγραψε:Αν συνεχιστεί η μπόχα, σε λίγο ούτε οι ευρωπαϊκές βραδιές θα τραβάνε τους οπαδούς...

** Μάλλον κάποιοι δεν συνειδητοποιήσατε για ποιό λόγο έγινε ότι έγινε την Πέμπτη το βράδυ μετά το σφύριγμα της λήξης.
Ή πες μας ή μην μας λες.Με τις αερολογίες και τις γενικούρες δεν βγάζουμε άκρη.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Realcon έγραψε:Κανείς δεν άρεσε το 1-1 σίγουρα.
Εγώ θα σταθώ στις δηλώσεις του προπονητή μου Α.Α από την αρχή (προετοιμασία)
Είπε λοιπόν... Αυτή την ομάδα έχω με αυτήν δουλεύω. Η Διοίκηση έχει κι αυτή την δική της δουλειά σε ότι αναφορά με της μεταγραφές που ρωτάτε. Είχε απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Αυτό το βάζω για τα παιδιά εδώ που μιλάνε για ευθύνες. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και δυστυχώς το γήπεδο δεν γεμίζει. Αυτό δείχνει από μόνο του ότι δεν έχουμε αρκετή πίστη σε αυτή την ομάδα και δεν πιστεύουμε με τίποτε ότι τον Μάιο θα ήμαστε πάρα πολύ καλά!
Δεν διαφωνώ κάπου,απλά πιστεύω ότι φέρει ευθύνη για το Ρόστερ. Κ αυτό γιατί εάν η διοίκηση δεν του έκανε μεταγραφές,να έπαιρνε το καπελάκι του να έφευγε σαν ήρωας..... μάγκας θα γινότανε κ θα έβγαζε την διοίκηση ανεπαρκή
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από eorptol »

astronaut έγραψε:Αν συνεχιστεί η μπόχα, σε λίγο ούτε οι ευρωπαϊκές βραδιές θα τραβάνε τους οπαδούς...

Πες κάτι αν ξέρεις ΚΑΘΑΡΑ και αντρικια με μισολογα απλά δείχνεις ότι λες παπαριες.....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αγγελε συνεχισε τη δουλεια. Η στηριξη φαινεται στα δυσκολα και στους αποκλεισμους (αν αποκλειστουμε τελικα) και εγω προσωπικα επειδη ειμαι φουλ ευχαριστημενος απο το πως παιζει η ομαδα φετος θα σε στηριξω μεχρι τελους.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

τσιριγώτης έγραψε:Δεν διαφωνώ κάπου,απλά πιστεύω ότι φέρει ευθύνη για το Ρόστερ. Κ αυτό γιατί εάν η διοίκηση δεν του έκανε μεταγραφές,να έπαιρνε το καπελάκι του να έφευγε σαν ήρωας..... μάγκας θα γινότανε κ θα έβγαζε την διοίκηση ανεπαρκή
Α ρε Τσιριγωτη...
Εμεις καλα τα λέμε, αλλά ο Αγγελος μπορουσε να το κανει; Θυμασαι σε τι κατασταση ηταν η ομάδα μετά το τέλος της σεζον; Με 4 στο κεφαλι στον Τελικο, εχοντας χασει την πρωτια στα πλευ-οφ και με την Τουμπα να ζηταει αίμα.
Ο καθενας αγαπάει τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο του. Ο Άγγελος τον άγαπαει παθολογικά. Τετοιο χουνερι που μόνο τον ΠΑΟΚ θα έβλαπτε, δεν μπορουσε να το κάνει.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Έχεις ένα δίκιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”