Και ακόμα άλλος την μεταγραφή του Καρυπίδηkarlat85 έγραψε:Εσύ του Λίνο κ ο άλλος την μεταγραφή του γιοβανοβιτςteod1980 έγραψε:karlat85 έγραψε:Έλα.πες την αλήθεια ,μήπως είσαι ο υδραυλικός και πηγές στο σπίτι που θα μείνει ο προπονητής , για κάνα μερεμετακι?
Γέλα γέλα αλλά εγώ είχα μάθει την πρώτη ανανέωση του Λίνο από άνθρωπο που έκανε δουλειά στο σπίτι του.
![]()
![]()
Πιθανός Νέος Προπονητής
- pagotatzis
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
+ καθολικός και αρχές φαλάκρας.desperando έγραψε:στο κατω κατω ας προσπαθησουν οσοι καιγονται να καταλαβουν ποιος θα μπορουσε να ειναι
προπονητης ο οποιος δεν θα ικανοποιησει τους ακροατες του καμορα
μαλλον νεαρος, ταλαντουχος , με φιλοδοξιες αλλα απειρος
Άντε πάμε εδώ σας θέλω.
ηρεμηστε ρε παλι μπουρδλο ολα ετσι ειναι οι μεταγραφικες εποχες φημες συζητησεις υποθεσεις .... ρε καποιοι απο δω δε πρεπει να εχετε περασει ουτε εξω απο καφενειο
H ουσία είναι μία, για να γίνεις ΑΡΔ πρέπει πρώτα να κάνεις επισκέψεις κατ' οίκον...pagotatzis έγραψε:Και ακόμα άλλος την μεταγραφή του Καρυπίδηkarlat85 έγραψε:Εσύ του Λίνο κ ο άλλος την μεταγραφή του γιοβανοβιτςteod1980 έγραψε:
Γέλα γέλα αλλά εγώ είχα μάθει την πρώτη ανανέωση του Λίνο από άνθρωπο που έκανε δουλειά στο σπίτι του.
![]()
![]()
Ελεος ρε... Δε φτάνει που έμαθε κάτι ο άνθρωπος και θέλει να το μοιραστεί... Πολλά νεύρα ξέρω γω.ace79grpaok έγραψε:Αν δεν το πει ο thanix το ονομα άμεσα προτείνω 1 βδομάδα μπαν ,όπως επεισης και σε όλους που θέλουν να παίζουν με τα νεύρα μα ςκαι την υπομονή μας ,εγώ οταν έβρισκα κάτι από τα ξένα σαιτ δεν έλεγα ξέρω αλλα δεν σας λέω το έλεγα αμέσως ,έλεος με τα τρολ
Μαγκες οι περισσοτεροι εδω μεσα ειστε υπερβολικοι.κάνετε σαν κατι γκομενες που τις ταξαν δωρα..δεν ξέρετε να περιμένετε και κρεμεστε απο τα @@ του καθε τρανσφερπαοκ.ο άνθρωπος κατι ειπε(μπορει να ισχυει μπορει και οχι)απο δικη του πηγη δεν θα πέσουμε να τον φαμε αν δεν βγει.εχουμε ακουσει τοσα εδω μεσα και την πέφτετε στον θανιξ.βαλτε μυαλο και απολαύστε το καλοκαιρι σας.. 
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αν καταλαβα, νομιζω μου κανει.
@Thanix
οταν πρωτοξεκινησε αυτο το φορουμ καναν χαβαλε κατι ατομα που σημερα θα τους θεωρουσαμε σχιζοφρενεις δολοφονους. Νταξει φλωρεψε και ο Παοκτσης. Μην μασας
@Thanix
οταν πρωτοξεκινησε αυτο το φορουμ καναν χαβαλε κατι ατομα που σημερα θα τους θεωρουσαμε σχιζοφρενεις δολοφονους. Νταξει φλωρεψε και ο Παοκτσης. Μην μασας
Ο Φραν Άρνεσεν δεν θα έρθει τελικά σήμερα στην Ελλάδα, αλλά από εβδομάδα και θα εγκατασταθεί μόνιμα.
Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μηνός, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα για τον «δικέφαλο του Βορρά».
Ο Φραν Άρνεσεν «τρέχει» το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ και θα χτίσει τους ασπρόμαυρους της νέας εποχής, αλλά και θα συζητήσει με τους παίκτες που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ του συλλόγου της Τούμπας.
Εκτός από τον προπονητή, ο Δανός τεχνικός διευθυντής κοιτάζει και παίκτες που θα δυναμώσουν τον δικέφαλο...
sdna
Εγω τωρα ποιον ν πιστεψω.τον φιλο που λεει ερχονται σημερα ή τον κολκα;
Ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μηνός, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα για τον «δικέφαλο του Βορρά».
Ο Φραν Άρνεσεν «τρέχει» το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ και θα χτίσει τους ασπρόμαυρους της νέας εποχής, αλλά και θα συζητήσει με τους παίκτες που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ του συλλόγου της Τούμπας.
Εκτός από τον προπονητή, ο Δανός τεχνικός διευθυντής κοιτάζει και παίκτες που θα δυναμώσουν τον δικέφαλο...
sdna
Εγω τωρα ποιον ν πιστεψω.τον φιλο που λεει ερχονται σημερα ή τον κολκα;
- kataramenos5
Ξερουμε που δουλευει η γυναικα του Τhanix μιας και αυτος δε μολογαει?Thanix έγραψε:Ρε σεις αν πω αυτά τα δυο και πεταχτεί ένας και πει "α ο τάδε ειναι" Παει το θέμα.
Εδώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ξύπνησα την γυναίκα που κοιμόταν και της το είπα να μου φύγει και μου λέει "είσαι βλαμμένος"
ΥΓ Χαλαρωστε ρε χαβαλε κανουμε οι στερημένοι.Ποιος του την επεσε?
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Από εβδομάδα ο Άρνεσεν
Ο Φραν Άρνεσεν δεν θα έρθει τελικά σήμερα στην Ελλάδα, αλλά από εβδομάδα και θα εγκατασταθεί μόνιμα.
πηγή:sdna
πηγή:sdna
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι τον Darbo πέρσι κάποιο τσακαλάκι εδώ μέσα τον ανακάλυψε 
Οπότε και εγώ προτιμώ να διαβάζω Thanix.
Οπότε και εγώ προτιμώ να διαβάζω Thanix.
Thanix
Κραταμε την γυναικα σου ομηρο........
Οσο δεν λες ονομα , θα κοβουμε και απο κατι.........................................
Κραταμε την γυναικα σου ομηρο........
Οσο δεν λες ονομα , θα κοβουμε και απο κατι.........................................
-
ron-swanson
Ρε σεις μην ακουτε τους ΑΡΔ!!
Εδω μας λεγανε οτι ο Γκαρσια θα ειναι ο νεος ΤΔ και οτι δεν θα φερει αλλον ο Σαββιδης!
Εδω ηρθε ολοκληρος Αρνεσεν στην Τουμπα και δεν το ειχαν παρει χαμπαρι!
Σηκωνουν ενα τηλεφωνο, ρωτανε κανα τσιρακι μεσα στην ΠΑΕ και το ονομαζουν ρεπορταζ.
Εδω μας λεγανε οτι ο Γκαρσια θα ειναι ο νεος ΤΔ και οτι δεν θα φερει αλλον ο Σαββιδης!
Εδω ηρθε ολοκληρος Αρνεσεν στην Τουμπα και δεν το ειχαν παρει χαμπαρι!
Σηκωνουν ενα τηλεφωνο, ρωτανε κανα τσιρακι μεσα στην ΠΑΕ και το ονομαζουν ρεπορταζ.
Γιατι ο προπονητης δεν μπορει να ερθει μονος του εφόσον εχει συμφωνησει;φοβάται;