Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Ε το κομμάτι τους κάνουν. Εγώ αν δεν έμπαινα paokmania, αυτόν τον Πετρωτό δεν θα τον ήξερα ας πούμε.
Αθηναιε ως τις 12 ειναι στην ουσια οι μεταγραφες αν θελεις να παιξει και ευρωπη
αν καποιος εμεινε ελευθερος στις 7:59 τοτε εχει 10 μερες καιρο να ανκοινωθει
αν καποιος εμεινε ελευθερος στις 7:59 τοτε εχει 10 μερες καιρο να ανκοινωθει
Ολα θα τελειωσουν τα μεσανυχτα θα δουμε τη λιστα που θα δηλωθει στην ουεφα και θα τελειωνει το παραμυθι.
Ο γαυρος μολις ανακοινωσε το δανεισμο του ντεβινσεντι στους παγουραδες.
Ο γαυρος μολις ανακοινωσε το δανεισμο του ντεβινσεντι στους παγουραδες.
Γιοβανοβιτς μυριζει η υποθεση και Λουκοβιτς πακετο ως τις 12 και κλεισαμε για φετος...
Εδω στην Αγγλια οι μεταγραφες ληγουν σε 4μισι ωρες δηλαδη 11μμ ωρα Αγγλιας, 1πμ ωρα Ελλαδας. Αυτη η προθεσμια θα πρεπει να ισχυει για ολες τις χωρες της UEFA.
12 τελιωνουν τελικα το πανε στο live του contra
3μιση ωρες ακομα δωσεεεεεεε!!!!

3μιση ωρες ακομα δωσεεεεεεε!!!!

Χώρια το γεγονός πως οι φετινοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο ΟΥΕΦΑ είναι επιπέδο που τους κερδίζει η U20 ,χώρια το γεγονός οτι κηνυγάω τη φάλαινα κυρίως και προσωπικά...στα μπαλάκια μου το ΟΥΕΦΑ, δεν έχεις δικαιώμα αλλάγης 3 παιχτών 48 ώρες πριν το 1ο ματς?
Εντάξει...anyway, δε θέλω τώρα τον Λούκοβιτς και το Ροζίτσκι να κερδίσω αυτές τις ομάδες στο ΟΥΕΦΑ! Αν τα καταφέρουν και προλάβουν τη προθεσμία καλώς, αλλιώς πάλι μια χαρά είμαστε είτε τους πάρουν είτε όχι
που το μαθατε ρε παιδια? δωστε πληροφοριεςche4 έγραψε:το μπαμ ειναι ο ροζιτσκι![]()
![]()
![]()
Δε ξέρω φίλε ενδεικτικά το είπα, για οποιονδήποτε παιχταρά λέω να μη μασήσουν τώρα για το ΟΥΕΦΑ και κάνουν πίσω ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣche4 έγραψε:το μπαμ ειναι ο ροζιτσκι![]()
![]()
![]()