Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από shark4 »

Απο εκει που πηγαιναν σε κατι ταβερνες , βρεθηκαν στα σαλονια του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ " και στη γκουρμε κουζινα... Παλι μασες στο ξενοδοχειο ....Αυτα ειναι....

Στον αφρο σας εχει ο Ιβαν .... 8-)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Μπα,θα προσωπικά θα προτιμούσα ταβερνα και κοκορετσάκια απο γκουρμε κουζινες :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οι παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην ελλαδα..

Ζωαρα κανουν.. τα λεφτα πρωτη του μηνος στην τραπεζα.. δεν πρεπει να τρωνε απλα κριτικη.. αλλα ξεσκισμα..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

++++
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

slidar μην αγγίζεις του παίχτες.
ο προπονητής φταίει

"σβού" του ασβού

Ιβάν Σαββίδη, ακούγεται ότι πας να φέρεις πίσω τον γκαυλιάρη...
θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τις κωλοτούμπες που έχουν να πέσουν.
στις εξέδρες της Τούμπας να βάλεις ένα μεγάλο ταπί, για να διευκολύνεις τη διαδικασία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 13 Απρ 2013, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ηδη έκανε ο ζιγκεριδης την πρώτη μεγάλη κολοτουμπα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απο τοπικ ΓΔ.
dimbar έγραψε:Αναφέρομαι στα άλλα μονοπάτια που πιστεύεις ότι βαδίζουμε.Μέχρι να τα δούμε καθαρά, εγώ τουλάχιστον είμαι επιφυλακτικός για το που οδηγούν και φυσικά ελπίζω να μην χαθούμε στην διαδρομή.
Είπα οτι λάθη έγιναν και πιθανόν θα γίνουν κι άλλα.Οι άνθρωποι απο διοίκηση-οργάνωση επιχειρήσεων και ποδ. ομάδων είναι ότι καλύτερο έχουμε δεί.Στο θέμα τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚ ακόμα μαθαίνουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

slidar έγραψε:Οι παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην ελλαδα..

Ζωαρα κανουν.. τα λεφτα πρωτη του μηνος στην τραπεζα.. δεν πρεπει να τρωνε απλα κριτικη.. αλλα ξεσκισμα..
Οταν τα έχουν όλα φυσικά οι απαιτήσεις μας απο τους παικτες πρέπει να ειναι πολύ μεγάλες
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

kataramenos5 έγραψε:Απο τοπικ ΓΔ.
dimbar έγραψε:Αναφέρομαι στα άλλα μονοπάτια που πιστεύεις ότι βαδίζουμε.Μέχρι να τα δούμε καθαρά, εγώ τουλάχιστον είμαι επιφυλακτικός για το που οδηγούν και φυσικά ελπίζω να μην χαθούμε στην διαδρομή.
Είπα οτι λάθη έγιναν και πιθανόν θα γίνουν κι άλλα.Οι άνθρωποι απο διοίκηση-οργάνωση επιχειρήσεων και ποδ. ομάδων είναι ότι καλύτερο έχουμε δεί.Στο θέμα τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚ ακόμα μαθαίνουν.
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Ωστόσο είναι σχήμα οξύμωρο να θέλεις από έναν ''τεχνοκράτη'' σαν τον στρατηγικό σύμβουλο να τον ενδιαφέρει και να θέλει να μάθει τι εστί ΠΑΟΚ.Εδώ είναι η επιφύλαξη μου.
Θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τεχνοκρατης ειναι αυτος που σταθμιζει κοστος και κερδος προκειμενου παντα να εχει θετικο προσημο.στα πλαισια αυτα προφανως και θα πρεπει να βρει τροπους να βαλει στην εξισωση και τον ψυχολογικο παραγοντα.αλλιως οσο και αν τα νουμερα βγαινουν σωστα το προσημο θα ειναι αρνητικο.
επισης υπαρχουν καλοι και κακοι τεχνοκρατες.αυτοι που αντιλαμβανονται περισσοτερο το περιβαλλον στο οποιο εργαζονται προκοβουν περισσοτερο.αυτοι που ειναι κολλημενοι σε τυπους μενουν πισω.
η βιαιη προσαρμογη εχει τα αποτελεσματα που ζουν οι χωρες του νοτου.
υγ.ζουμε στην εποχη της αποτυχιας της τεχνοκρατιας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

dimbar έγραψε: Αυτό ακριβώς εννοώ.
Ωστόσο είναι σχήμα οξύμωρο να θέλεις από έναν ''τεχνοκράτη'' σαν τον στρατηγικό σύμβουλο να τον ενδιαφέρει και να θέλει να μάθει τι εστί ΠΑΟΚ.Εδώ είναι η επιφύλαξη μου.
Θα φανεί.
Εδώ δεν έχεις δίκιο.Χιλιάδες τεχνοκράτες σε όλο τον κόσμο πληρώνουν δις σε έρευνες για να μάθουν τί ακριβώς θέλει,τι ευχαριστεί περισσότερο τον πελάτη της επιχείρησης τους.Αν δε γνωρίζεις ακριβώς τι θέλει το αγοραστικό κοινό δε μπορείς να πουλήσεις με επιτυχία κάτι.Κατ αναλογία δε νομίζω οτι ο Ιβάν αδιαφορεί για το τί ζητάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.Οι μέχρι τώρα κινήσεις (πλην Πάμπλο οπου ή δεν ένιωσαν ,ή δεν ήξεραν και το έλυσαν καθαρά επιχειρηματικά) δείχνουν οτι θέλει να συσπειρώσει όλο το δυναμικό του ΠΑΟΚ κι αυτό δε γίνεται να το κάνει αδιαφορώντας για τα θέλω του ΠΑΟΚτση.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ο ΠΑΟΚ τεινει να εξελιχθει σε μια υγιη επιχειρηση...αυτο θα ειναι τεραστιο κερδος για την ομαδα γιατι θα ειναι ελκυστικος προορισμοςγια πολλους ποδοσφαιριστες...επειτα θα ερθουν και οι τιτλοι φυσιολογικα και τα βηματα προοδου στην Ευρωπη.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

kataramenos5 έγραψε:
dimbar έγραψε: Αυτό ακριβώς εννοώ.
Θα φανεί.
Εδώ δεν έχεις δίκιο.Χιλιάδες τεχνοκράτες σε όλο τον κόσμο πληρώνουν δις σε έρευνες για να μάθουν τί ακριβώς θέλει,τι ευχαριστεί περισσότερο τον πελάτη της επιχείρησης τους.Αν δε γνωρίζεις ακριβώς τι θέλει το αγοραστικό κοινό δε μπορείς να πουλήσεις με επιτυχία κάτι.Κατ αναλογία δε νομίζω οτι ο Ιβάν αδιαφορεί για το τί ζητάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.Οι μέχρι τώρα κινήσεις (πλην Πάμπλο οπου ή δεν ένιωσαν ,ή δεν ήξεραν και το έλυσαν καθαρά επιχειρηματικά) δείχνουν οτι θέλει να συσπειρώσει όλο το δυναμικό του ΠΑΟΚ κι αυτό δε γίνεται να το κάνει αδιαφορώντας για τα θέλω του ΠΑΟΚτση.
Δεν θέλω να επεκταθώ αλλά η απάντηση μου είναι ότι το μοντέλο που περιγράφεις είναι ακαδημαϊκή φαντασίωση.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η επιλογή ενός επιχειρηματία να κρατήσει χαμηλά μια συγκεκριμένη δαπάνη της επιχείρησής του, γιατί πιστεύει ότι ακόμη και χωρίς να την αυξήσει επιτυγχάνεται ο στόχος που έχει θέσει, είναι αμιγώς τεχνοκρατική απόφαση και αυστηρώς επιχειρηματικός τρόπος σκέψης.

Υπό αυτή την οπτική γωνία, η απόφαση της διοίκησης να διαθέσει και να συνεχίσει να διαθέτει ένα ποσό συγκεκριμένο για το προπονητικό τιμ, είναι αυστηρά τεχνοκρατική και αυτονόητη.

Γιατί με το υπάρχον προπονητικό τιμ, και με την προσθήκη 2-3 παικτών σαν κι αυτούς που ήρθαν το Γενάρη, η 2η θέση είναι πιο εύκολη υπόθεση, η διαφορά από τον γαύρο δε θα είναι 20+ βαθμοί του χρόνου, οπότε η ομάδα θα "χτυπάει - κυνηγάει" πρωτάθλημα, οπότε ο στόχος επιτυγχάνεται.

Και εδώ εμπλέκεται ο παράγοντας των απαιτήσεων του κοινού στο οποίο απευθύνεται το "προϊόν". Το κατά πόσο δηλαδή οι απαιτήσεις του "καταναλωτικού" κοινού επηρεάζουν τον καθορισμό των στόχων.

Το κοινό του ΠΑΟΚ έστω ότι μένει ασυγκίνητο από την παραπάνω πρακτική.

Και πάλι όμως ο ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας αποφασίζει. Και μπορεί να πει "Εγώ θα εφαρμόσω αυτό το πλάνο που σχεδίασα και για να προσελκύσω-συγκινήσω το κοινό θα φτάσω το εισητήριο στα 3 ευρώ".

Κάπου εκεί ίσως διασταυρωθεί η καμπύλη προσφοράς με αυτή της ζήτησης και πολλοί από το κοινό θα σκεφτούν " τα 3 ευρώ γι' αυτό που θα δω είναι "value for money", οπότε θα τα δώσω".

Και το πλάνο εφαρμόζεται τεχνοκρατικά, χωρίς συναισθηματική επιρροή από το κοινό, και το γήπεδο δε θα είναι άδειο. Το δε έλλειμμα των εισπράξεων εισιτηρίων ισοσκελίζεται από άλλου είδους έσοδα όπως χορηγίες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ιβαν, έξτρα πριμ για πάνω απο 3 γκόλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”