14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- navigator11
- koylispontios
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
άντε στο μουντιάλ με την εθνική σου και αν μπορείς μείνε εκεί, μακριά από τον Π.ΑΟ.Κ. μου
-
teratios14
Σταματα το ποδοσφαιρο η αλλαξε ομαδα.Αυτη τη φανελα να μην την ξαναφορεσεις.
ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΛΙΜΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΨΥΧΗ.
ΛΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ
ΛΙΜΟ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΨΥΧΗ.
ΛΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ
Ποδοσφαιρικα αγωνιστικα ντροπη....χειροτερος μας φορ ...απο τους χειροτερους στο πρωταθλημα...υστερει και δεξια απο κιτσιου...Αν τ ον θελουν τοσο πια στη διοικηση ας τον κανουν σκαουτερ...μπαλα τελος..
το ποιο αστειο στην εμφανιση του ειναι στο 1ο γκολ που τρωμε και ενω ειναι στο δοκαρι δεν κανει καθολου προσπαθεια με το σωμα...επιθετικα τα γνωστα.... τα αντιπαλα στοπερ μοιαζουν σαν τον τερι και τον κομπανι για σενα....η μπαλα σαν βομβα
Ας αλλάξει τωρα και να παει να πανηγυρίσει με την ομάδα του...ΛΙΓΟΣ.....
Στο τέλος της χρονιάς χαιρετάει. Δεν τολμώ να φανταστώ ότι θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ. Πάντως μέσα σε μερικούς μήνες μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε παλαίμαχο. Αλλόκοτο πράγμα...
Το οτι αγαπάει ξέρω γω τον βάζελο και οι προτροπές να φορέσει την φανέλα του εμένα μου φαίνονται τόσο αστείες όσο και η αποψινή μας εμφάνιση. Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΟΣ, δεν είναι βάζελος.
Το οτι αγαπάει ξέρω γω τον βάζελο και οι προτροπές να φορέσει την φανέλα του εμένα μου φαίνονται τόσο αστείες όσο και η αποψινή μας εμφάνιση. Ο άνθρωπος είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΟΣ, δεν είναι βάζελος.
- PAOK_Antarctica
Πουλί.
Ήμουν από τους υποστηρικτές σου αλλά δεν πάει άλλο Μήτσο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΦΥΓΕ
Όχι γι'αυτά που έγιναν στο παρελθόν αλλά επειδή στο παρόν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Αντίο.
Ήμουν από τους υποστηρικτές σου αλλά δεν πάει άλλο Μήτσο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΦΥΓΕ
Όχι γι'αυτά που έγιναν στο παρελθόν αλλά επειδή στο παρόν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Αντίο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator