László Bölöni

Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από george aspromayros »

bane1980 έγραψε:
george aspromayros έγραψε:Φοβερο..ουτε ενας εγραψε εδω απο τις 19/4 μετα απο μια τεσσερα απο το ..Λεβαδειακο!
Μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει για τον τύπο που οδηγεί στην εθνική και ακούει στο ράδιο για ένα τρελό που οδηγεί ανάποδα στο ρεύμα και μονολογεί "τι ένας ρε σεις, εδώ είναι 50 μ@λ@κες που πάνε ανάποδα!"...
οντως εδω μεσα ετσι νοιωθω! αλλα ειλικρινα μ αρεσει γιατι πολλους απο αυτους τους πενηντα ...αλλοι τους ΄΄πανε΄΄.... ας ειμαι μοναχικος στο δρομο μου ... οσο για τρελος.....τρελος ειμαι σιγουρα..!!! :opaokara:
KilledByDeath_4 έγραψε:Ο

Πουλα τρελλα Λαζλο στα μπαστΑΡΔα,ο κοσμος(οσοι τουλαχιστον εχουν δειγματα νοημοσυνης) ξερει.

εγω απ οτι μου λενε.. εχω δειγμα νοημοσυνης...αλλα δυστυχως εχω αυτια και ματια.......ισως παραασχολουμαι με το αντικειμενο..ισως καποια απ τα φιλαρακια μου ..μου λενε ψεμματα...τι να πω?
τωρα το τι λεει ο Κολκας ..σορρυ αλλα με ....ΑΡΔ πλεον δεν ασχολουμαι...απαξιω!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

.......ρε εμεις μπορει να τον γουσταρουμε και να τον θελουμε για πολλα χρονια.....
.....τον λαζλο τον ρωτησαμε αν θελει να μεινει στο ελλαδασταν........ ;) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

danirifle έγραψε:
george aspromayros έγραψε:φιλε Καρελια εγω δεν αναλυω την αποψη μου σε αυτο το νημα πια..απλα περαστικος ειμαι!! :D

Ο γκαιλες δυστυχως δε φευγει...ισως με την πρωτη θεση κατι να γινει!! ;)
αδερφέ, περιμένουμε απλά και τη λήξη των πλέι οφ για να τον κρίνουμε

και μένα η κρίση μου μέχρι τώρα είναι με μικρό μεν, αρνητικό δε πρόσημο
Αν και χαβόσκυλο, συμφωνώ.
Όμως, αυτό γιατί να μην ισχύει για όλους;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

" αφού ολοκληρωθούν τα πλέι οφς θα αξιολογήσουμε όλοι μαζί την κατάσταση. Αυτό που αναμένεται να ζητήσουμε από τον προπονητή για του χρόνου, δεν είναι κάτι εύκολο για αυτόν. Θα πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει τα ακριβή οικονομικά δεδομένα, να γνωρίζουμε τα όπλα που μπορούμε να του προσφέρουμε, κι αν θέλει να υποστηρίξει την προσπάθειά καλώς. Όσον αφορά στο κομμάτι της οικονομικής συμφωνίας μαζί του, στο θέμα αυτό δεν κοιτάμε τα χρήματα που δαπανούμε αλλά την διάθεση υποστήριξης της προσπάθειας και την πίστη του σε αυτό που κάνουμε».

- Απο αυτα που διαβασα απο τον Τ.Δ. της ομαδας , ειναι σαν προετοιμαζει το εδαφος για "το βαλς του αποχωρισμου " ....

Αν του πεις οτι λεφτα δεν υπαρχουν , 2-3 ποιοτικοι και βασικοι παικτες θα φυγουν , κοιταξε να κανεις τον Παπαζογλου κατι σαν τον Νιστελροι και τον Γεωργιου σαν τον Ριμπερι , του τραβηξεις και καμμια προταση για μειωση ( ειναι τουλαχιστον αστειο να λενε οτι στο θεμα του οικονομικου δεν κοιταμε !!!!) , τοτε θα φυγει ....

Αν βεβαια η λογικη ειναι οτι 3-4ρτοι , θα βγαιναμε και με τον Μακη Κατσαβακη , τοτε δεν υπαρχει αντεπιχειρημα....

Τελος παντων θα δουμε και τι θα πει ο Βρυζας ....
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Καλοκαιρι αποχωρησεις Βιτολο και του μετριου αλλα ποδοσφαιριστη τουλαχιστον Μουσλι(Φιλομενο,Σαβινι που προφανως και δεν προσφεραν)
Καλοκαιρι ηρθαν Λαζαρ(*επιλογη Μπολονι με λιγα για την ποιοτητα του λεφτα) ,Γεωργιαδης,Σπαντασιο,Ρομπερτ (κλαινε και οι πετρες).
Ως εδω καλα ειχες ελειψεις μεν που δεν καλυφτηκαν αλλα το ροστερ ηταν αξιοπρεπες.

Χειμωνα αποχωρησεις Βιερινια,Κοντρερας,Αριας,Σπαντατσιο(λογω ανετοιμοτητας κυριως και απαιτησης του ιδιου να ειναι ενδεκαδα).
Ηρθε Νιμανι με 35.000.
Ανεβασε επιπεδο τον Κλαους-Μαλεζα-Εττο,δουλεψε τον Γιαννου-Κατσικα,ανεδειξε Σταφυλιδη-Αποστολοπουλο-Παναγιωτουδη και ετοιμαζει σταθερα Ποποβιτς -Πελκα.Εκανε τον Σακης να μοιαζει ποδοσφαιριστης.

Και μετα απο ολα αυτα και τα διοικητικα εγκληματα που εγιναν με την σαρδελοποιηση του ροστερ εγω ο μ@λ@κ@ς απορω που ακριβως φταιει ο κοουτς περα απο καποια λαθη κοουτσαρισματος που κανουν ολοι οι προπονητες...
Για μενα για τις συνθηκες που δουλευει ,το φτωχο και γηρασμενο ροστερ και την παραλληλη αναπτυξη παικτων ειναι ηδη ακρως επιτυχημενος και προσωπικα μπορει να κουραζει που το λεω αν φυγει θα προκειτε για εγκλημα και καθαρα για να ανοιξει ο δρομος για φαγοποτια...

υγ. Κολκα ποσα ρε ?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η δική μου γνώμη - απαντώ σε ένα φίλο που είπε για μικρό, αλλά αρνητικό πρόσημο - είναι ότι το πρόσημο είναι θετικό.

Ενδεχομένως σε επίπεδο στόχων ο ΠΑΟΚ φέτος να πήγε μέτρια ( η Ευρώπη όπως και να το κάνουμε, μετράει στην αξιολόγηση) αλλά πρέπει να αναλογιστούμε και τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Πχ , με Σάντος/Μπερέτα/Χάβο/Δερμιτζάκη ο ΠΑΟΚ ήταν μια κλάση πάνω σε επίπεδο ρόστερ. Δε μπορώ να κάνω σύγκριση με εκείνη την εποχή. Από τα Χριστούγεννα και μετά ο ΠΑΟΚ θυμίζει εποχή σαρδέλας ουσιαστικά.

Ο Κωσταντινίδης με κάλυψε με αυτά που είπε. Και όχι φίλε καρχαρία δε νομίζω ότι προετοίμασε το έδαφος... Απλά είπε την αλήθεια... ότι δεν έχει να δώσει στο Μπόλονι εφόδια ( ίσως τον αποδυναμώσει κιόλας) και θα πρέπει να σκεφτεί ο Μπόλονι αν θέλει να αναλάβει την ομάδα.

Για μένα , η μεγάλη πουστι@ που γίνεται είναι από τους Αρδ και όχι από τη διοίκηση. Νομίζω ότι τα κοράκια έχουν μυριστεί ότι ο λάζλος ίσως δε δεχτεί να μείνει με τέτοιες προυποθέσεις οπότε για να πουλήσουν εκδούλευση στη ΠΑΕ αρχίζουν να "μειώνουν" τάχα μου το προπονητή.... Ότι δλδ άμα φύγει θα τον έχει διώξει ο Βρύζας επειδή δεν είναι ευχαριστημένος!!! Μ@λ@κίες του λωκού θα έλεγα καθώς μέχρι και οι πέτρες ξέρουν ότι ο Μπόλονι έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο πλέον για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ ...αυτό νομίζω είναι το αγκάθι και όχι η "δυσαρέσκεια" πάνω σε αγωνιστικά θέματα. Αλλά δεν έχει κανείς τα κάκκαλα να το πει , όπως δε τα είχε στη περίπτωση του Βιτόλο+Κόνδωρα που έφυγαν και υπήρξε δεδομένη προσπάθεια να ριχτεί το ανάθεμα και η ευθύνη πάνω τους.

Για να κλείσω, θεωρώ ότι η ταυτότητα και το αγωνιστικό στυλ του Λάζλο είναι ξεκάθαρο στην ομάδα και έχει φανεί η δουλεία του. Για μένα κανένας άλλος προπονητής δε παρουσίασε δείγματα γραφής θετικά , σε τόσο σύντομο + εκρηκτικό διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι με τη περσυνή ομάδα θα έκανε παπάδες.

Ελπίζω να μείνει .
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Τελειωμένο είναι το θέμα. Πιθανός επόμενος Σέρτζιο και Αρχάγγελος.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kαι εγω φιθλε μου κατι τετοιο βλεπω... Και το πιο πιθανο ειναι οτι θα πορευτουμε φετος με την βοηθεια της Παναγιας ... ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

εχουμε συνηθισει στα εγκληματα...ας κανουμε ακομα μερικα...να διωξουμε τον Μπολονι και ας γυρισουμε στο παρελθον...σε ολα τα επιπεδα...βοηθα Παναγια μου...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

shark4 έγραψε:Kαι εγω φιθλε μου κατι τετοιο βλεπω... Και το πιο πιθανο ειναι οτι θα πορευτουμε φετος με την βοηθεια της Παναγιας ... ;) 8-)
Να πω στον Νιμανί να απαντάει στο "Φανούρης" ή είναι νωρίς ακόμα; :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

KilledByDeath_4 έγραψε:Καλοκαιρι αποχωρησεις Βιτολο και του μετριου αλλα ποδοσφαιριστη τουλαχιστον Μουσλι(Φιλομενο,Σαβινι που προφανως και δεν προσφεραν)
Καλοκαιρι ηρθαν Λαζαρ(*επιλογη Μπολονι με λιγα για την ποιοτητα του λεφτα) ,Γεωργιαδης,Σπαντασιο,Ρομπερτ (κλαινε και οι πετρες).
Ως εδω καλα ειχες ελειψεις μεν που δεν καλυφτηκαν αλλα το ροστερ ηταν αξιοπρεπες.

Χειμωνα αποχωρησεις Βιερινια,Κοντρερας,Αριας,Σπαντατσιο(λογω ανετοιμοτητας κυριως και απαιτησης του ιδιου να ειναι ενδεκαδα).
Ηρθε Νιμανι με 35.000.
Ανεβασε επιπεδο τον Κλαους-Μαλεζα-Εττο,δουλεψε τον Γιαννου-Κατσικα,ανεδειξε Σταφυλιδη-Αποστολοπουλο-Παναγιωτουδη και ετοιμαζει σταθερα Ποποβιτς -Πελκα.Εκανε τον Σακης να μοιαζει ποδοσφαιριστης.

Και μετα απο ολα αυτα και τα διοικητικα εγκληματα που εγιναν με την σαρδελοποιηση του ροστερ εγω ο μ@λ@κ@ς απορω που ακριβως φταιει ο κοουτς περα απο καποια λαθη κοουτσαρισματος που κανουν ολοι οι προπονητες...
Για μενα για τις συνθηκες που δουλευει ,το φτωχο και γηρασμενο ροστερ και την παραλληλη αναπτυξη παικτων ειναι ηδη ακρως επιτυχημενος και προσωπικα μπορει να κουραζει που το λεω αν φυγει θα προκειτε για εγκλημα και καθαρα για να ανοιξει ο δρομος για φαγοποτια...

υγ. Κολκα ποσα ρε ?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EDIT: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Καλά ... μην το δένετε και κόμπο ότι θα φύγει ο Μπόλονι.
Ο Ζήσης δεν είναι χαζός.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν επρεπε να φύγει ουτε ο Βιερίνια ούτε ο Κοντρέρας......ούτε ο Ζαγόρ ήταν χαζός.

Ζήσης - Ζαγόρ μας δουλέψανε και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί.......άλλο η χαζομάρα και άλλο το μπάλωμα διοικητικών ντεμεκ στραβοπατημάτων.

Αμα είναι να διώξουνε τον Μπόλονι γιατι ενοχλεί...........θα τον διώξουν και δε θα το πάρουμε χαμπάρι πως και γιατί.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έλα τώρα ... αυτό το "θα τον διώξουν γιατί ενοχλεί" είναι παραμυθάκι για μικρά παιδιά. Από το περασμένο καλοκαίρι το πιπιλίζουν και ακόμα εδώ είναι.
Αν ενοχλούσε ούτε θα τον είχαν προσλάβει αλλά και θα τον είχαν διώξει πολύ νωρίτερα.
Αν ο Λάζλο φύγει, θα φύγει μόνο για οικονμικούς λόγους. Ούτε για αποψιλωμένο ρόστερ, ούτε για ασυμφωνία χαρακτήρων.

Ο Ζαγόρ χαζός ήταν. Που ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ.
Πες μου εσύ ΕΝΑΝ πρόεδρο που να μην έφυγε σαν λαμόγιο. ΕΝΑΝ.
Θα έρθει και του Ζήση η σειρά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν ειπα κανέναν λαμόγιο.

Και γιατί να φύγει μόνο για το οικονομικό ρε Ντισί........γιατί κολλάτε μόνο στο οικονομικό.

Στο ότι η ομάδα χχχχχχχ και αυτός δε βλέπει φως και δεν τον βοηθάνε τι να κάνει.....να κάτσει να τρώει παπά και να τα ακούει κι όλας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”