11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Ψαγμένα σενάρια
Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Μουσλίμοβιτς έμεινε εκτός αποστολής, οι «ψαγμένοι» μυρίστηκαν ότι ο ΠΑΟΚ επίτηδες τον αφήνει εκτός αγώνα, ώστε έφόσον πουληθεί σε καμιά Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να έχει δικαίωμα να παίξει με τη νέα του ομάδα στην Ευρώπη.
Οι «ψαγμένοι» μπορεί να τα ξέρουν όλα, αλλά δεν ξέρουν ότι από την ώρα που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ, δεν έχει δικαίωμα να παίξει με άλλη ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης μέχρι τον Ιανουάριο, ακόμη κι αν δεν παίξει λεπτό σε παιχνίδι.
Όποιος πέρασε μια βόλτα από τη Σουρωτή τις τελευταίες μέρες, πάντως, μπορούσε να διαπιστώσει ότι ο Μουσλίμοβιτς ήταν τραυματίας...
http://paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=253
Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Μουσλίμοβιτς έμεινε εκτός αποστολής, οι «ψαγμένοι» μυρίστηκαν ότι ο ΠΑΟΚ επίτηδες τον αφήνει εκτός αγώνα, ώστε έφόσον πουληθεί σε καμιά Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να έχει δικαίωμα να παίξει με τη νέα του ομάδα στην Ευρώπη.
Οι «ψαγμένοι» μπορεί να τα ξέρουν όλα, αλλά δεν ξέρουν ότι από την ώρα που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ, δεν έχει δικαίωμα να παίξει με άλλη ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης μέχρι τον Ιανουάριο, ακόμη κι αν δεν παίξει λεπτό σε παιχνίδι.
Όποιος πέρασε μια βόλτα από τη Σουρωτή τις τελευταίες μέρες, πάντως, μπορούσε να διαπιστώσει ότι ο Μουσλίμοβιτς ήταν τραυματίας...
- Maximus
Ζλανταν Θλασιμοβιτς ... (οπως ειχε πει και ενας σοφος καποτε σε μια μακρινη χωρα)...
Ρωτάω, μόνο εγώ έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση με το Μούσλι ??? Νυσάφι πια................... 
- ΑποστόληςΑ
ρε παλικάρια...
το έχετε μαμήσει το Ζλάταν
άντε καμάρια μου χαλαρώστε λιγάκι
άντε...
πέρυσι ξεροχύνατε στα γκολ του ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους,
μέχρι πριν από μερικά 24ωρα ήταν ακόμα το αλάνι,
και τώρα θέλετε να τον κάνετε σαπούνι...
μανατζαρέοι μου εσείς..
βγάλτε όλη τη χρονιά με τον Σάλπι κορυφή...
α,
ξέχασα...
οι Sakis, Lucio, Claus είναι μακράν καλύτεροι από τον Ζλαταν...
τι να σας πω ρε αδέρφια...
ειλικρινά, τι να σας πω...

το έχετε μαμήσει το Ζλάταν
άντε καμάρια μου χαλαρώστε λιγάκι
άντε...
πέρυσι ξεροχύνατε στα γκολ του ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους,
μέχρι πριν από μερικά 24ωρα ήταν ακόμα το αλάνι,
και τώρα θέλετε να τον κάνετε σαπούνι...
μανατζαρέοι μου εσείς..
βγάλτε όλη τη χρονιά με τον Σάλπι κορυφή...
α,
ξέχασα...
οι Sakis, Lucio, Claus είναι μακράν καλύτεροι από τον Ζλαταν...
τι να σας πω ρε αδέρφια...
ειλικρινά, τι να σας πω...
Φίλε interad, κακώς μου τα χώνεις...για την αξία του (τουλάχιστον εγώ) δεν έχω αμφιβολίες...Οι τραυματισμοί του με έχουν πραγματικά κουράσει.... 
Τα ιδια λενε και τα σκουληκια οτι κανει τον τραυματια γιατι ειναι απληρωτος, εμεις το μαλακωσαμε λιγο λεγοντας οτι δεν τον βαζουν για να εχει δικαιωμα συμμετοχης στην ευρωπη στη νεα του ομαδα.
Θα δειξει, ομως το σιγουρο ειναι οτι με τη πιο πιθανη εκδοχη δηλαδη να ειναι τραυματιας λιγοι συμφωνουν, αλλα ελληνες ειμαστε και οπως παντα το πιο πιθανο για εμας ειναι παντα το πιο απιθανο για τους αλλους.
Θα δειξει, ομως το σιγουρο ειναι οτι με τη πιο πιθανη εκδοχη δηλαδη να ειναι τραυματιας λιγοι συμφωνουν, αλλα ελληνες ειμαστε και οπως παντα το πιο πιθανο για εμας ειναι παντα το πιο απιθανο για τους αλλους.
φίλε Νίκο δεν τα χώνω ούτε σε εσένα, ούτε σε κανέναν άλλονniko70 έγραψε:Φίλε interad, κακώς μου τα χώνεις...για την αξία του (τουλάχιστον εγώ) δεν έχω αμφιβολίες...Οι τραυματισμοί του με έχουν πραγματικά κουράσει....
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι...
απλά δε μπορώ την τόση απαξίωση...
Ψαγμένα σενάρια
26 Ιουλ 2010 01:21,
paok24
μη σκουληκοφερνουμε αδερφια...
26 Ιουλ 2010 01:21,
paok24
μη σκουληκοφερνουμε αδερφια...
Οι κλασικοί μικροτραυματισμοί του Μουσλίμοβιτς..2 χρόνια τώρα το έχει πάθει αυτό πάνω από 30 φορές και έχει χάσει κάμποσα παιχνίδια είτε παίζουμε με τον Άγιαξ είτε με την κωλοπετινίτσα...Δλδ όλες τις άλλες φορές είχε πρόβλημα και τώρα είναι καλά και το παίζει τραυματίας???Δύσκολακι!!!!!!!
Άλλωστε έχει κανα 10ήμερο που δεν προπονείτε κανονικά με τους υπόλοιπους λόγο του τραυματισμού του..
Άλλωστε έχει κανα 10ήμερο που δεν προπονείτε κανονικά με τους υπόλοιπους λόγο του τραυματισμού του..
Ελα τώρα interad.
Tόσοι τραυματισμοί και με ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο δεν μπορεί να αντέξει ο ΠΑΟΚ.
Είναι φυσιολογικότατο να ακούγονται όλα αυτά.
Παικτικώς μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη μου αλλά η ευπάθεια του είναι άνευ προηγουμένου.
Tόσοι τραυματισμοί και με ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο δεν μπορεί να αντέξει ο ΠΑΟΚ.
Είναι φυσιολογικότατο να ακούγονται όλα αυτά.
Παικτικώς μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη μου αλλά η ευπάθεια του είναι άνευ προηγουμένου.
Σερα,εχει ηχω το φορουμSteenage έγραψε:Ψαγμένα σενάρια
Ο interand έχει απόλυτο δίκιο περί απαξίωσης παικτών.
Από τη στιγμή που είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και φοράνε την τιμημένη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, ... οφείλουμε να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε την ψυχολογική ανάταση, που χρειάζεται έτσι και αλλιώς, κάθε άνθρωπος.
Σκεφτείτε να πηγαίνετε στη δουλειά σας και να σας σέρνουν διάφορα σε κάθε λάθος σας ... ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΛΙΟΣΑΣΤΑΝ.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Αρκεί βέβαια να θέλει και ο ίδιος να δώσει... και να μην είναι αδιάφορος.
Σε ότι αφορά τον Ζλάταν ... κρατάω επιφυλάξεις περισσότερο για το ότι ίσως λόγω ενδιαφέροντος ομάδων C.L. δεν θέλαμε να δηλωθεί. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο SERA-PANZER ... δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΤΕΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει σε ένα αγώνα με ομάδα μικρού βεληνεκούς στο πρωτάθλημα ... αν και ΟΥΤΕ εκεί δεν θα τον δικαιολογούσα.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. Ισως να είναι και αυτό άλλο ένα λιθαράκι κακοτυχίας στα τόσα που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες.
Από τη στιγμή που είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και φοράνε την τιμημένη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, ... οφείλουμε να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε την ψυχολογική ανάταση, που χρειάζεται έτσι και αλλιώς, κάθε άνθρωπος.
Σκεφτείτε να πηγαίνετε στη δουλειά σας και να σας σέρνουν διάφορα σε κάθε λάθος σας ... ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΛΙΟΣΑΣΤΑΝ.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Αρκεί βέβαια να θέλει και ο ίδιος να δώσει... και να μην είναι αδιάφορος.
Σε ότι αφορά τον Ζλάταν ... κρατάω επιφυλάξεις περισσότερο για το ότι ίσως λόγω ενδιαφέροντος ομάδων C.L. δεν θέλαμε να δηλωθεί. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο SERA-PANZER ... δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΤΕΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει σε ένα αγώνα με ομάδα μικρού βεληνεκούς στο πρωτάθλημα ... αν και ΟΥΤΕ εκεί δεν θα τον δικαιολογούσα.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. Ισως να είναι και αυτό άλλο ένα λιθαράκι κακοτυχίας στα τόσα που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες.