Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ένα πράγμα μόνο έχω να πω για μας τους οπαδούς. ΦΛΩΡΟΙ!!!!!!!
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- Montrealiotis
@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Δευ 20 Οκτ 2025, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Εγώ πάντως, πέρα από το ότι γελάω με την ξεφτίλα τους, έχω αρχίσει να τους λυπάμαι. Διότι ακόμα δεν έχουν υποστεί πραγματική πίεση και έχουν χάσει πασχάλια και αυγά. Όταν σφίξουν τα γάλατα, διότι νομοτελειακά θα αρχίσουν να σφίγγουν, ευελπιστώ ο κύριος Αριστοτέλης ο Θεσσαλονικεύς, πέρα από την - ευθεία ή κεκαλυμμένη - απειλή ότι έχει τον τρόπο να προκαλέσει μετάνοια, να έδωσε και υπόσχεση ότι θα παράσχει προστασία, εφόσον απαιτηθεί.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Apil44, leomatos88, ALexkarag4
από inpaok
Επεισοδιακή ήταν η ψηφοφορία του ΑΣ ΠΑΟΚ, για το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αφορά τη Νέα Τούμπα, καθώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!
Η ψηφοφορία είχε ως κύριο αντικείμενο το αν θα πρέπει ή όχι να τοποθετηθεί ο όρος proof of funds στο μνημόνιο που θα δοθεί από τον ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ, ωστόσο τελικά αποδείχθηκε πως το όλο το ζήτημα ήταν μια φαρσοκωμωδία.
Το μνημόνιο που παρέδωσε η τεχνοκρατική που ο ίδιος ο Ερασιτέχνης δημιούργησε και της έδωσε την εντολή να το ετοιμάσει, φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποια μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ και έτσι ζητήθηκε από Πατρίδα και Νικολαΐδη να καταθέσουν δύο προτάσεις για να τεθούν σε ψηφοφορία.
Στην πρόταση Πατρίδα επανήλθε ο αυθαίρετος και παράλογος όρος για proof of fund μέχρι τις 31/12, ενώ στην πρόταση Νικολαΐδη υπήρχε η πρόβλεψη για παροχή εγγυήσεων μετά την κοστολόγηση του έργου, καθώς πριν δεν υπήρχε λογική να ζητηθούν οικονομικές εγγυήσεις, κάτι που δείχνει να το αναφέρει και η τεχνοκρατική επιτροπή!
Ωστόσο, η σκληρή γραμμή του ΑΣ ΠΑΟΚ (Ησαϊάδης, Μπεκιάρης, Πατρίδας) επέμενε στον όρο για 31/12…
Η ψηφοφορία ξεκίνησε, κι αφού είχαν ψηφίσει αρκετοί, όπως οι Παρασκευόπουλος, Χασεκίδης, Καρούσης, Πατρίδας, Νικολαΐδης κ.α., ο Νικολαΐδης ένιωσε μια αδιαθεσία και αποχώρησε.
Το πιο απίθανο ακόμη δεν είχε συμβεί όμως, καθώς παρότι ήδη είχαν ψηφίσει αρκετοί, ο σκληρός πυρήνας των Ησαϊάδη, Μπεκιάρη και Πατρίδα αποφάσισε να διακόψει την ψηφοφορία μιας και πιθανότατα δεν πήγαινε καλά για αυτούς.
Όπως είπαν το συμβούλιο θα επαναληφθεί «τις επόμενες μέρες»…
Απο που να σφυξουν τα γάλατα? Από αυτούς που έβγαλαν μια ανακοίνωση χωρίς να πουν τίποτα και υπάρχουν διάφορα να αιωρούνται?navigator11 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:50 Εγώ πάντως, πέρα από το ότι γελάω με την ξεφτίλα τους, έχω αρχίσει να τους λυπάμαι. Διότι ακόμα δεν έχουν υποστεί πραγματική πίεση και έχουν χάσει πασχάλια και αυγά. Όταν σφίξουν τα γάλατα, διότι νομοτελειακά θα αρχίσουν να σφίγγουν, ευελπιστώ ο κύριος Αριστοτέλης ο Θεσσαλονικεύς, πέρα από την - ευθεία ή κεκαλυμμένη - απειλή ότι έχει τον τρόπο να προκαλέσει μετάνοια, να έδωσε και υπόσχεση ότι θα παράσχει προστασία, εφόσον απαιτηθεί.
-
Αυτό που σίγουρα δεν τούς βγαίνει είναι ο πόνος από το Κ@λ@δ@@@λο . Γιατί αυτό που υπέγραψαν είναι εξ ολοκλήρου λάθος και αφορά τους ίδιους Ανακοίνωση από δυτικές συνοικίες μουγκα το κορίτσι. Το τομάρι τους πάνε να σώσουν κι όχι τον σύλλογο. Είναι πολύ απλό. Δώστε στην δημοσιότητα το έγγραφο υπογράψατε. Με λίγα λόγια αυτοί στο τέλος θα μπλέξουν πολύ άσχημα.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 4):
- eorptol1, leomatos88, Ιάσονας, ALexkarag4
Παίζει να μην έχουν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και πείσμα ποτέ ξανά στη ζωή τους.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
- These users thanked the author astral for the post (total 9):
- navigator11, Apil44, giaxxo, warmeater, leomatos88, PAOK DreXleR, PAOKevolution, Ιάσονας, ALexkarag4
Η ξεφτίλα δεν έχει όριο.
Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 7):
- Kabamaru11, giaxxo, Apil44, Montrealiotis, PAOKevolution, Ιάσονας, ALexkarag4
- paok_athens_g4
Έλα βρε πατριδουλη που θες κ proof of funds από τον Ιβάν...άντε φορα το σορτσάκι σου κ τραβά για τένις αγοράκι μου...άντε πατριδουλη μου μη μας γυρνάς τα μυαλά
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
- eorptol1, ALexkarag4
- navigator11
Έχω την πεποίθηση πλέον ότι θα περάσει σε νομικό επίπεδο η συγκεκριμένη υπόθεση.Grimson4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:53Απο που να σφυξουν τα γάλατα? Από αυτούς που έβγαλαν μια ανακοίνωση χωρίς να πουν τίποτα και υπάρχουν διάφορα να αιωρούνται?navigator11 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:50 Εγώ πάντως, πέρα από το ότι γελάω με την ξεφτίλα τους, έχω αρχίσει να τους λυπάμαι. Διότι ακόμα δεν έχουν υποστεί πραγματική πίεση και έχουν χάσει πασχάλια και αυγά. Όταν σφίξουν τα γάλατα, διότι νομοτελειακά θα αρχίσουν να σφίγγουν, ευελπιστώ ο κύριος Αριστοτέλης ο Θεσσαλονικεύς, πέρα από την - ευθεία ή κεκαλυμμένη - απειλή ότι έχει τον τρόπο να προκαλέσει μετάνοια, να έδωσε και υπόσχεση ότι θα παράσχει προστασία, εφόσον απαιτηθεί.
το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.
θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
- Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019, PAOKevolution, ALexkarag4
-
Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κυνηγι δεν το γλυτωνουν(νομικο εννοω παντα μην παρεξηγηθω)...τωρα το αν θα ειναι απο τον κοσμο η απο τον τελη θα δειξει..
Δεν τους λυπαμαι να ρωτουσαν καποιον που ξερει και του κοβει που πηγαιναν να μπλεξουν..
Δεν τους λυπαμαι να ρωτουσαν καποιον που ξερει και του κοβει που πηγαιναν να μπλεξουν..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- Apil44, leomatos88, ALexkarag4
-
Γι αυτό ακριβώς το γραφει.gergeo4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:43Νομίζω σημερα ηταν υπερ ιβανpaok_athens_g4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:38 Αυτό το σκουπίδι ο νικολαιδης ντροπιάζει τον σύλλογο....έχει κ η ξεφτίλα ένα όριο ρε καραγκιοζη
- navigator11
Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι εσύ ότι ο Ιβάν παρακολουθεί από μια γωνιά τα τεκταινόμενα και κρατάει την επίπεδη σχεδόν πλέον κοιλιά του από τα γέλια;;jibbie έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:04το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.
θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
https://www.sdna.gr/paok-0/1361017_fars ... nea-toympaΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΠΑΟΚ, η οποία αφορούσε το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το έργο της Νέας Τούμπας. Μια διαδικασία που εξελίχθηκε σε πραγματική φαρσοκωμωδία, οδηγώντας σε πλήρη εκφυλισμό το θεσμικό όργανο του Ερασιτέχνη.
Το μνημόνιο που είχε συντάξει και παραδώσει η Επιτροπή (την οποία ο ίδιος ο ΑΣ είχε ορίσει) δεν ικανοποίησε τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο. Έτσι, ζητήθηκε από τους κ. Πατρίδα και Νικολαΐδη να καταθέσουν δύο ξεχωριστές προτάσεις, προκειμένου να τεθούν σε ψηφοφορία.
Στην πρόταση του κ. Πατρίδα επανήλθε ο αυθαίρετος και παράλογος όρος για την ύπαρξη proof of fund έως τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ στην πρόταση του κ. Νικολαΐδη προβλεπόταν η παροχή εγγυήσεων μετά την κοστολόγηση του έργου, κάτι απολύτως λογικό και σύμφωνο με όσα είχε ήδη επισημάνει η τεχνοκρατική επιτροπή.
Η «σκληρή γραμμή» του ΑΣ ΠΑΟΚ —με επικεφαλής τους Ησαϊάδη, Μπεκιάρη και Πατρίδα— επέμενε στην προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου, προκαλώντας ένταση μέσα στη συνεδρίαση. Η ψηφοφορία ξεκίνησε κανονικά, με αρκετά μέλη όπως οι Παρασκευόπουλος, Χασεκίδης, Καρούσης, Πατρίδας, Νικολαΐδης και άλλοι να έχουν ήδη ψηφίσει, όταν ο κ. Νικολαΐδης ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από τη διαδικασία.
Παρά το γεγονός ότι είχε ήδη ψηφίσει, ο σκληρός πυρήνας των Ησαϊάδη, Μπεκιάρη και Πατρίδα αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση, εν μέσω έντονων αντιδράσεων, καθώς η έκβαση της ψηφοφορίας δεν φαινόταν να τους ευνοεί. Όπως ανακοινώθηκε, το συμβούλιο θα επαναληφθεί «τις επόμενες μέρες».
Μια εικόνα πλήρους σύγχυσης και θεσμικού εκτροχιασμού, που εκθέτει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στα μάτια κάθε φίλου του Συλλόγου.