Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε την ιστορία που μας έλεγε ο συμφορουμίτης GINOLA για το τι έγινε πραγματικά αν κλείσει Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
- pagotatzis
Δεν πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο που φτάσαμε δλδ τέλη Ιανουαρίου να υπήρχε έστω ένας που θα έλεγε ,ναι να έρθει ο Μειτε !
Αν ήταν να έρθει έπρεπε να είχε έρθει αρχές Δεκέμβρη να κάνει προπόνηση επι 4 εδσομαδες με την ομαδα και να είναι έτοιμος αρχές του Γενάρη !
Το θέμα είναι ότι μας πειράζει γιατί πήγε σε άλλη ελληνική ομαδα !
Τεσπα εμείς συνεχίζουμε να μην εκπέμπουμε επαγγελματισμό στης κινήσεις των μεταγραφών και αυτό τρομάζει !
Αν ήταν να έρθει έπρεπε να είχε έρθει αρχές Δεκέμβρη να κάνει προπόνηση επι 4 εδσομαδες με την ομαδα και να είναι έτοιμος αρχές του Γενάρη !
Τεσπα εμείς συνεχίζουμε να μην εκπέμπουμε επαγγελματισμό στης κινήσεις των μεταγραφών και αυτό τρομάζει !
<<Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Σάιβερτερ Μάνσβερκ, του 22χρονου αμυντικού μέσου που ανήκει στον Άγιαξ αλλά είναι διαθέσιμος για δανεισμό. Ο Νορβηγός σταρ ήταν εκτός για 3,5 μήνες με τραυματισμό στον αστράγαλο και επέστρεψε πριν από μια εβδομάδα. Αγοράστηκε από τον Άγιαξ από τη Μόλντε τον Σεπτέμβριο του 2023 για 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μάνσβερκ έχει κάνει 18 εμφανίσεις για τον Άγιαξ, παρέχοντας μία ασίστ.>>
-
Να φανταστω και το γεγονος οτι τον θελει ακόμα σαν τρελός ο προοπονητής σε αφήνει αδιάφορο.pagotatzis έγραψε:Δεν πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο που φτάσαμε δλδ τέλη Ιανουαρίου να υπήρχε έστω ένας που θα έλεγε ,ναι να έρθει ο Μειτε !
- Σουριναμέζος
Κάποιοι ενδιαφερόμαστε και για την επόμενη σεζόν και όχι μόνο για την τρέχουσα. Εγώ θέλω τον Μεϊτέ εδώ στις 31 Γενάρη και ας μην κάνει ούτε συμμετοχή φέτος. Να είναι στην προετοιμασία για την νέα σεζόν στις 25 Ιουνίου.pagotatzis έγραψε:Δεν πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο που φτάσαμε δλδ τέλη Ιανουαρίου να υπήρχε έστω ένας που θα έλεγε ,ναι να έρθει ο Μειτε !
Γιατί δεν φαίνεται να είσαι ικανός ως οργανισμός να φέρεις καλύτερο.
Επίσης, το οτι μας έφτυσε, είναι από κάπου επίσημα επιβεβαιωμένο;
το να του δίνεις 500κ λιγότερα από όσα παίρνει και να αρνείται, θεωρείται φτύσιμο;
Το να του δίνεις όσα θέλει και να ψάχνει περισσότερα στην Αραβία και να μην έρχεται, οκ, είναι φτύσιμο. Φέρε καλύτερο εάν μπορείς και θα δεις για πότε θα χεστούμε όλοι για το Μειτέ και τον κάθε Μειτέ και τον κάθε Κόλει στη θέση Κούλιε, κλπ κλπ
Αδιαφορώ για το επικοινωνιακό από μία ομάδα που έχει να πάρει πρωτάθλημα 14 χρόνια, το θέμα είναι οτι η ψαλίδα ανοίγει επικίνδυνα και με αυτούς πια.
Επίσης, το οτι μας έφτυσε, είναι από κάπου επίσημα επιβεβαιωμένο;
το να του δίνεις 500κ λιγότερα από όσα παίρνει και να αρνείται, θεωρείται φτύσιμο;
Το να του δίνεις όσα θέλει και να ψάχνει περισσότερα στην Αραβία και να μην έρχεται, οκ, είναι φτύσιμο. Φέρε καλύτερο εάν μπορείς και θα δεις για πότε θα χεστούμε όλοι για το Μειτέ και τον κάθε Μειτέ και τον κάθε Κόλει στη θέση Κούλιε, κλπ κλπ
Αδιαφορώ για το επικοινωνιακό από μία ομάδα που έχει να πάρει πρωτάθλημα 14 χρόνια, το θέμα είναι οτι η ψαλίδα ανοίγει επικίνδυνα και με αυτούς πια.
Ε φερε αλλον να τον αντικαταστησει επαξιαΜαυρο Χιονι έγραψε:Γιατί να πάρουμε αυτόν που μαςεφτυσε όλο το καλοκαίρι;
ΥΓ: οχι τον Μπακαγιοκο
Μακρια. Του χρονου θα ετοιμαστειvan rooy έγραψε:<<Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Σάιβερτερ Μάνσβερκ, του 22χρονου αμυντικού μέσου που ανήκει στον Άγιαξ αλλά είναι διαθέσιμος για δανεισμό. Ο Νορβηγός σταρ ήταν εκτός για 3,5 μήνες με τραυματισμό στον αστράγαλο και επέστρεψε πριν από μια εβδομάδα. Αγοράστηκε από τον Άγιαξ από τη Μόλντε τον Σεπτέμβριο του 2023 για 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μάνσβερκ έχει κάνει 18 εμφανίσεις για τον Άγιαξ, παρέχοντας μία ασίστ.>>
Δηλαδή κοιτάμε 22χρονο φέρελπη ο οποίος ήταν 4 μήνες εκτός (και έπαιζε στον χειρότερο Αγιαξ των τελευταίων ετών) και όχι τον χαφ που πέρυσι τον βλέπαμε και λέγαμε ότι κάνει τους γύρω του να φαίνονται λες και παίζει με Playmobil. Παμπαρακατω.
Πέρα από το τι παίχτηκε με Μειτε, θέλω να ξέρω και τι πίστευαν για το Μπακαγιοκο.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μένα ΟΛΗ η χρονιά χάθηκε όταν αποφασίστηκε να φέρουμε τον Μπακαγιόκο ως 6άρι στον ΠΑΟΚ. Την συγκεκριμένη στιγμή που έγινε αυτό, χάθηκε ολόκληρη η χρονιά. Απαράδεκτη προσέγγιση και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε χαφ στο 6.
Τα πράγματα είναι τόσο απλά δυστυχώς.
Οτι είχε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από όλα: μηδενικά transfer fees.
Ολλανδε, Πορκυ, Πατερ... Σωστε μας. Δωστε ενα τυρακι οτι παμε για τιποτα της προκοπης

Είναι ένα γεγονός, το να αφήσεις τον Τσιγγαρα ελεύθερο χωρίς να τον αντικαταστήσεις ?Magpies4 έγραψε:Για μένα ΟΛΗ η χρονιά χάθηκε όταν αποφασίστηκε να φέρουμε τον Μπακαγιόκο ως 6άρι στον ΠΑΟΚ. Την συγκεκριμένη στιγμή που έγινε αυτό, χάθηκε ολόκληρη η χρονιά. Απαράδεκτη προσέγγιση και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου να βρείτε χαφ στο 6.
Σωστο . Είναι η μη αντικατάσταση κουλιερακη, λοβρεν, κολλευ , γκομεζ κ η επιμονή να μην υπολογίζεται στο βαθμό που πρέπει ο προπονητής, ο οποιοσδήποτε προπονητής, πόσο μάλλον αυτός. Ενός κακού μύρια έπονται και αυτό το καλοκαίρι δεν έγινε μόνο ένα. Όπως τότε με εσιτι αντί πατίνια, με μουργκ αντί πελκα, με μη αντικατάσταση Γιαννούλη κ ακπομ.joshua έγραψε:Οχι φιλε μου.Οσο λαθος και αν αποδειχθηκε η επιλογη Μπακαγιοκο δεν δικαιολογει σε τιποτα την εικονα της ομαδας τελη Γεναρη.dragon έγραψε:Εξαιτίας κάποιων που πήραν την συγκεκριμένη επιλογή τζος.joshua έγραψε:Εχει γινει ολος ο ΠΑΟΚ ενα @#$λο απο το καλοκαιρι εξαιτιας ενος παικτη ,αυτο ξερω εγω...