Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
gergeo4 έγραψε:η δικιά μου φρεσκια πληροφορία είναι οτι υπάρχει περίπτωση να μην ερθει τελικά φορ γιατί είναι θελουν να δωσουν χρόνο στον μικρό .για να δούμε.ελπίζω να μην ισχύει

Να τα μας. Τραγικοgergeo4 έγραψε:η δικιά μου φρεσκια πληροφορία είναι οτι υπάρχει περίπτωση να μην ερθει τελικά φορ γιατί είναι θελουν να δωσουν χρόνο στον μικρό .για να δούμε.ελπίζω να μην ισχύει
υπάρχει πιθανότητα μου είπαν οχι οτι είναι σίγουρο,οπότε ηρεμα και αναμένουμε τι θα συμβεί.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή όπως λες δεν είναι κάτι σίγουρο , δεν θέλω να το σχολιάσω περαιτέρω για την ώρα, κυρίως για να μην κράζω χωρίς λόγο.
Αν επιβεβαιωθεί όμως , δεν θέλω να ξέρω πιάνου ιδέα ήταν αυτό .
Αν επιβεβαιωθεί όμως , δεν θέλω να ξέρω πιάνου ιδέα ήταν αυτό .
- Μπαρκαρούτσος
Αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένας Κροάτης ποδοσφαιριστής, 17 ετών, 1.84m ύψος, ο οποίος φέτος έχει σε επαγγελματικό επίπεδο 4 γκολ και 1 assist, σε 8 αγώνες (37.7 λεπτά ανά αγώνα), ενώ με την Κ19 του έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες (73.2'/αγώνα)...επίσης, είναι αρχηγός στις εθνικές U17 και U16, με 9 γκολ σε 16 αγώνες...
θα τον θέλατε στον ΠΑΟΚ;;
Ε, ο Τζίμας αυτά τα νούμερα έχει.
ρε θα μπει μεσα ο τζίμας και θα σπείρει όπως κωνσταντέλιας και κουλιεράκης.

- Amsterdamer_87
Ελπιζω να μην ισχυει..gergeo4 έγραψε:η δικιά μου φρεσκια πληροφορία είναι οτι υπάρχει περίπτωση να μην ερθει τελικά φορ γιατί είναι θελουν να δωσουν χρόνο στον μικρό .για να δούμε.ελπίζω να μην ισχύει
Με Μπραντον και Τζιμα,θα τα καταφερουμε να χτυπησουμε τιτλο,αν λειψει κανα δυο τρια ματς ο Νελσον ??
Αν ο Ολλανδος ζηταει τρελα πραγματα παλι,ας παρει την ευκαιρια ο "μικρος"..
Εγω οχι, 17χρονο δε θελω. Ας εχει 30 γκολ. Εμπειρο θελω να εχω εναν ισαξιο του βασικου μου φορΜπαρκαρούτσος έγραψε:Αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένας Κροάτης ποδοσφαιριστής, 17 ετών, 1.84m ύψος, ο οποίος φέτος έχει σε επαγγελματικό επίπεδο 4 γκολ και 1 assist, σε 8 αγώνες (37.7 λεπτά ανά αγώνα), ενώ με την Κ19 του έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες (73.2'/αγώνα)...επίσης, είναι αρχηγός στις εθνικές U17 και U16, με 9 γκολ σε 16 αγώνες...
Προσευχομαστε ολοι να γινει αυτοgergeo4 έγραψε:ρε θα μπει μεσα ο τζίμας και θα σπείρει όπως κωνσταντέλιας και κουλιεράκης.![]()
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:Εγω οχι, 17χρονο δε θελω. Ας εχει 30 γκολ. Εμπειρο θελω να εχω εναν ισαξιο του βασικου μου φορΜπαρκαρούτσος έγραψε:Αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένας Κροάτης ποδοσφαιριστής, 17 ετών, 1.84m ύψος, ο οποίος φέτος έχει σε επαγγελματικό επίπεδο 4 γκολ και 1 assist, σε 8 αγώνες (37.7 λεπτά ανά αγώνα), ενώ με την Κ19 του έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες (73.2'/αγώνα)...επίσης, είναι αρχηγός στις εθνικές U17 και U16, με 9 γκολ σε 16 αγώνες...
Μα δεν θα είναι ο βασικός σου φορ που θα στηρίξεις τις ελπίδες σου για πρωτάθλημα.. Θα είναι δευτεροτρίτος, στην τριπλέτα Oliveira-Brandon-Τζίμας.
Ο Ολλανδός ακουγόταν για Σπάρτα Ρότερνταμ και Ναϊμέγκεν, οπότε δε νομίζω να θέλει αστρονομικά ποσά.
Επίσης έπαιζε στο Ιράν, που δεν δίνουν σε καμία περίπτωση συμβόλαια ΠΑΟΚ.
Επίσης έπαιζε στο Ιράν, που δεν δίνουν σε καμία περίπτωση συμβόλαια ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
gergeo4 έγραψε:η δικιά μου φρεσκια πληροφορία είναι οτι υπάρχει περίπτωση να μην ερθει τελικά φορ γιατί είναι θελουν να δωσουν χρόνο στον μικρό .για να δούμε.ελπίζω να μην ισχύει

Να τα μας...
Eννοειται τον θελουμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένας Κροάτης ποδοσφαιριστής, 17 ετών, 1.84m ύψος, ο οποίος φέτος έχει σε επαγγελματικό επίπεδο 4 γκολ και 1 assist, σε 8 αγώνες (37.7 λεπτά ανά αγώνα), ενώ με την Κ19 του έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες (73.2'/αγώνα)...επίσης, είναι αρχηγός στις εθνικές U17 και U16, με 9 γκολ σε 16 αγώνες...
Το θεμα ειναι τώρα στα π.ο. αν λειψει ο Ολιβειρα, αντέχει στο ξύλο ο μικρός?
Edit
Γιατί εκεί ξύλο θα πέσει παρά μπάλα. Πρεπει να ερθει ενας ξυλοκκοπος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Κυρ 29 Ιαν 2023, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ερχόταν Κροάτης με αυτά τα νούμερα, θα ήταν για ΠΑΟΚ Β, και μέχρι εκεί. Επαναξιολόγηση στην προετοιμασία. Από την άλλη, σε σχέση με τον υποθετικό Κροάτη, ο Τζίμας ξέρει την ομάδα και τις απαιτήσεις, που σε αυτή την ηλικία δίνει ένα μπουστ στους παίκτες. Αλλά και πάλι είναι τεράστιο ρίσκο να πάμε με αυτόν στην 3άδα.
Λοκάντια δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά από ένα σύντομο research, θα του έδινα ευκαιρία.
Τέτοιου τύπου παίκτες συνήθως πιάνουν στον ΠΑΟΚ.
Λοκάντια δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά από ένα σύντομο research, θα του έδινα ευκαιρία.
Τέτοιου τύπου παίκτες συνήθως πιάνουν στον ΠΑΟΚ.