katman41 έγραψε:Από Πορτογαλό φίλο έμαθα ότι τo deal με Moreirense για Filipe Soares έχει ολοκληρωθεί. Δεν του δίνουν ελευθέρας ακόμα, γιατί θέλουν να βρουν αντικαταστάτη. Το έχουν αποδεχθεί όμως. Αυτός με είπε για μικρότερο ποσό από ό,τι ζητούσε η Μορεϊρένσε αλλά και για ποσοστό μεταπώλησης. Λογικά στις επόμενες μέρες θα έρθει για εργομετρικά. Την κριτική στον Ραζβάν την αποδέχομαι μόνο στο πλαίσιο "χτυπάω το σαμάρι για να τ'ακούει ο γάιδαρος" Αμφιβάλλω αν έχουν συνειδητοποιήσει με τί βέλη παλεύει για 3 στόχους ακόμα με 2 ματς την εβδομάδα.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Κάθεστε και αναλώνεστε με το αν και πώς και πότε κάθε δημοσιοσχετίστα που αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ από την πολυθρόνα του και μετα αμέτρητα πόστ κάθε εγκάθετου(;) αγανακτισμένου με την διοίκηση και τον Ιβάν εδώ μέσα (ονόματα δεν χρειάζονται). Διαβάστε σήμερα από τους δημοσιογράφους ότι έμαθα μόνος μου πριν 2 μέρες από Πορτογαλία.
Ρώτα τον φίλο σου τι λέει για την αξία του παίκτη και ποια τα χαρακτηριστικά του.katman41 έγραψε:Κάθεστε και αναλώνεστε με το αν και πώς και πότε κάθε δημοσιοσχετίστα που αρθρογραφεί για τον ΠΑΟΚ από την πολυθρόνα του και μετα αμέτρητα πόστ κάθε εγκάθετου(;) αγανακτισμένου με την διοίκηση και τον Ιβάν εδώ μέσα (ονόματα δεν χρειάζονται). Διαβάστε σήμερα από τους δημοσιογράφους ότι έμαθα μόνος μου πριν 2 μέρες από Πορτογαλία.
katman41 έγραψε:Από Πορτογαλό φίλο έμαθα ότι τo deal με Moreirense για Filipe Soares έχει ολοκληρωθεί. Δεν του δίνουν ελευθέρας ακόμα, γιατί θέλουν να βρουν αντικαταστάτη. Το έχουν αποδεχθεί όμως. Αυτός με είπε για μικρότερο ποσό από ό,τι ζητούσε η Μορεϊρένσε αλλά και για ποσοστό μεταπώλησης. Λογικά στις επόμενες μέρες θα έρθει για εργομετρικά. Την κριτική στον Ραζβάν την αποδέχομαι μόνο στο πλαίσιο "χτυπάω το σαμάρι για να τ'ακούει ο γάιδαρος" Αμφιβάλλω αν έχουν συνειδητοποιήσει με τί βέλη παλεύει για 3 στόχους ακόμα με 2 ματς την εβδομάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πες τα ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσαEugenePAOKI έγραψε:Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν αρχίζει να επιβεβαιώνεται. Όλο και περισσότεροι αρχίζουν να εμφανίζουν σημάδια "νεοπλουτισμου" εδώ μέσα αλλά και γενικά γύρω από την ομάδα. Πολύ κοντή και επιλεκτική μνήμη έχουν.
Σοβαρα τώρα πετάτε υπονοούμενα για τον άνθρωπο που κέρδισε μέσα σε 5 χρόνια όσα είχαμε κερδίσει τα προηγούμενα 90; Έχοντας φάει στο μεταξύ ανελέητο πολεμο; Που χώνει κάθε χρόνο 10+ μυρια απ'την τσέπη έχοντας μηδενικά κέρδη για να μπορούμε εμείς να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα στο γήπεδο και να ξεδινουμε;
Έχετε ιδέα τι συμβαίνει γύρω σας; Εδώ και δύο χρόνια η αγορά παραπαίει. Κοντά 2 χρόνια πάει που η ομάδα έχει μηδενικά έσοδα από εισιτήρια (και αυτά που βγάζει φροντίζουμε εμείς να τα δίνει σε πρόστιμα μπουκαροντας οπότε μας γουστάρει στον αγωνιστικό χώρο). Τα έσοδα από μεταγραφές καλύπτουν και άλλες τρύπες ξέρετε σε μια ομάδα που είναι μονίμως... μέσα και πριν δύο χρόνια δεν είχε ούτε καν τηλεοπτικό συμβόλαιο!!!!
Παγκοσμίως όλες οι ομάδες έχουν γονατίσει όπως συμβαίνει και με την αγορά συνολικά. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές και ας δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Καθε ομάδα θα επιδιώξει να βγάλει ότι περισσότερο μπορει κατω υπό αυτές τις συνθήκες. Αν θεωρείτε ότι οι διαπραγματεύσεις λειτουργούν σαν το ΦΙΦΑ και το Football Manager τότε πάω πάσο.
Τελευταίο οφ τοπικ από εμένα
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε αναμένουμε και το εξτρεμ τώρα
Ο Σοαρες θα δώσει ταχύτητα που αυτή την στιγμή λείπει από τον άξονα
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο
Careful with that axe EugeneEugenePAOKI έγραψε:Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν αρχίζει να επιβεβαιώνεται. Όλο και περισσότεροι αρχίζουν να εμφανίζουν σημάδια "νεοπλουτισμου" εδώ μέσα αλλά και γενικά γύρω από την ομάδα. Πολύ κοντή και επιλεκτική μνήμη έχουν.
Σοβαρα τώρα πετάτε υπονοούμενα για τον άνθρωπο που κέρδισε μέσα σε 5 χρόνια όσα είχαμε κερδίσει τα προηγούμενα 90; Έχοντας φάει στο μεταξύ ανελέητο πολεμο; Που χώνει κάθε χρόνο 10+ μυρια απ'την τσέπη έχοντας μηδενικά κέρδη για να μπορούμε εμείς να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα στο γήπεδο και να ξεδινουμε;
Έχετε ιδέα τι συμβαίνει γύρω σας; Εδώ και δύο χρόνια η αγορά παραπαίει. Κοντά 2 χρόνια πάει που η ομάδα έχει μηδενικά έσοδα από εισιτήρια (και αυτά που βγάζει φροντίζουμε εμείς να τα δίνει σε πρόστιμα μπουκαροντας οπότε μας γουστάρει στον αγωνιστικό χώρο). Τα έσοδα από μεταγραφές καλύπτουν και άλλες τρύπες ξέρετε σε μια ομάδα που είναι μονίμως... μέσα και πριν δύο χρόνια δεν είχε ούτε καν τηλεοπτικό συμβόλαιο!!!!
Παγκοσμίως όλες οι ομάδες έχουν γονατίσει όπως συμβαίνει και με την αγορά συνολικά. Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές και ας δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Καθε ομάδα θα επιδιώξει να βγάλει ότι περισσότερο μπορει κατω υπό αυτές τις συνθήκες. Αν θεωρείτε ότι οι διαπραγματεύσεις λειτουργούν σαν το ΦΙΦΑ και το Football Manager τότε πάω πάσο.
Τελευταίο οφ τοπικ από εμένα
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πετσοκομμα
+++++
- WeWillRockYou
Επειδή αναφέρθηκε αρκετές φορές το κομμάτι των πωλήσεων και η ταχύτητα τους:
υπάρχει μια βασική διαφορά επικοινωνιακά σε σχέση με τις μεταγραφές. Στο κομμάτι των μεταγραφών η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να επικοινωνήσει το μεταγραφικό της πλάνο. Τα τελευταία χρόνια είναι πάγια τακτική της να το κάνει μέσω διαρροών και non-paper, όταν υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Σωστό ή λάθος, είναι μια ολόκληρη κουβέντα.
Στο κομμάτι των πωλήσεων όμως, δεν γνωρίζουμε ουσιαστικά : πόσες προτάσεις/επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Ούτε την προεργασία που γίνεται, για να πωληθεί ένας παίκτης στο ποσό ή το πρωτάθλημα που θέλουμε.
Ενδεικτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων χρόνων, έχουμε αρνηθεί καλές προτάσεις για ΣΒιντέρσκι, Ίγκασον, Πέλκα κλπ. Μια άλλη περίπτωση ήταν το πως δουλεύτηκε η μεταγραφή Τζόλη, με την επιλογή μανατζερικού γραφείου.
Το πως επικοινωνούνται κάποια πράγματα, πολλές φορές δημιουργεί εντυπώσεις. Σε αυτό βέβαια φταίει και η ΠΑΕ, με τις στρατηγικές που έχει αποφασίσει να ακολουθεί.
υπάρχει μια βασική διαφορά επικοινωνιακά σε σχέση με τις μεταγραφές. Στο κομμάτι των μεταγραφών η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να επικοινωνήσει το μεταγραφικό της πλάνο. Τα τελευταία χρόνια είναι πάγια τακτική της να το κάνει μέσω διαρροών και non-paper, όταν υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Σωστό ή λάθος, είναι μια ολόκληρη κουβέντα.
Στο κομμάτι των πωλήσεων όμως, δεν γνωρίζουμε ουσιαστικά : πόσες προτάσεις/επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Ούτε την προεργασία που γίνεται, για να πωληθεί ένας παίκτης στο ποσό ή το πρωτάθλημα που θέλουμε.
Ενδεικτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων χρόνων, έχουμε αρνηθεί καλές προτάσεις για ΣΒιντέρσκι, Ίγκασον, Πέλκα κλπ. Μια άλλη περίπτωση ήταν το πως δουλεύτηκε η μεταγραφή Τζόλη, με την επιλογή μανατζερικού γραφείου.
Το πως επικοινωνούνται κάποια πράγματα, πολλές φορές δημιουργεί εντυπώσεις. Σε αυτό βέβαια φταίει και η ΠΑΕ, με τις στρατηγικές που έχει αποφασίσει να ακολουθεί.
- sourmenetes
- Moderator
Πω ρε φίλε..Metagrafakias έγραψε:Ποσο βολευει το παραμυθακι οτι η μεταγραφικη περιοδος του Ιανουαριου ειναι δυσκολη???
Εαν εχεις κανει σωστη προεργασια ληγουν 1000 συμβολαια παικτων που ειτε μπορεις να τους συμφωνησεις απο τωρα για το καλοκαιρι ειτε με ενα πολυ μικροτερο ποσο απο το απαιτουμενο να τους δωσει η ομαδα τους για να μη χαθουν τζαμπα...
Αλλα εχει επικοινωνηθει απο την ΠΑΕ που δεν εχει καμια διαθεση επενδυσης πλεον, οτι ειναι δυσκολη η αγορα επειδη διαρκει 1 μηνα,ενω το καλοκαιρι που θα ειναι ελευθεροι οι παικτες και θα μπουνε αλλες 10 ομαδες στην διεκδηκηση των παικτων που θες,και ο παικτης θα καθυστερει για το ποια ομαδα θα του δωσει τα περισσοτερα ειναι πιο ευκολη...
Το πορισμα ειναι ενα παιδες μην κοροιδειμαστε...εχει γκαφρα παιρνεις παικτες,βγαζεις απο την μυγα ξιγκη την βγαζεις με δανεικους και ελευθερους αμφιβολου αξιας,αυτο ειναι πλεον το ποδοσφαιρο...
Πραγματικά έχεις τόσο ζορι
Μα τόσο ζόρι..
Το μαμησες και ψόφησε!
Δες τι.θα ρθει και μετά μιλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- FreeWatcher
1)Αυτό ακριβως ειναι το μοντελο, ειδικα για μια αγορα οπως της Ελλαδας και για μια ομαδα οπως τη δικη μας που έχουν πεταχτει ενα καραβι φραγκα για παίκτες που δεν επρεπε να περνανε ουτε εξω απο την τουμπα!Metagrafakias έγραψε:Οxi μην λες αληθεις φιλε...Αυτο ειναι το σωστο μοντελο να παιρνεις δανεικους να τους δοκιμζεις και μετα αν σου κανουν να τους αγοραζεις...Ασχετα αν ο τελευταιος δανεικος που αγορασαμε με οψιον ηταν ο Βιειρινια και αυτον διοτι ερχοταν απο χιαστους πριν 13 χρονια....Απλα ετυχε κανενας να μην μας κανει τοσα χρονια..ουτε ο Μισιτς,ουτε ο Κρεμντσικ,ουτε ο Ολιβειρα ουτε ο Μπαμπα...δεν ηταν το προβλημα τα λεφτα απλα δεν ηταν στο επιπεδο του ΠΑΟΚ αυτοι οι παικτες...gika έγραψε:Καλά πήγε αυτό. Ούτε 12 μήνες αργότερα και ούτε ένας παίκτης από αυτούς δεν είναι στην ομάδα. Αλλά κάποιοι χαίρονται με δανεικούς γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να τους δοκιμάσουμε.joshua έγραψε:Το τοπικ το ανοιξα εγω,μολις το δευτερο μαζι με το αντιστοιχο περσινο που με τις προσθηκες Κρμεντσικ,Μπαμπα,Ουαρντα,Καγκαβα δεν το λες και ασχημο,οποτε μια χαρα θα παει στο τελος και αυτο.
2)Ο Μισιτς ειχε δυστυχως καρκινο το παληκαρι. Το γνωριζει και ο τελευταίος παοκτσης εκτος απο σενα!
3)Ο προπονητης ηθελε Ολιβειρα και οχι Κρμεντσικ! Εαν θες ανελαβε κοουτς στον τεραστιο παοκ να δω την παντογνωσια σου...
4)Ο Μπαμπα δεν ηθελε Ελλαδα! Ας πηγαινες να τον εψηνες! Δεν μπορουσε να κανει κατι ο ΠΑΟΚ γιαυτο...
5)Ο ολιβειρα ηθελε 12 μυρια!Ποια ομαδα στην Ελλάδα εκανε ή θα κανει ποτε μεταγραφη 12 εκατομμυρίων??? Πολυ απλας με τα εκατομμυρια εισαι μεταγραφακια. Θα ηθελα να σε δω να μετρας τα ρεστα απτην τυρόπιτα! Απο την αλλη εαν εισαι οντως εκατομμυριουχος θα ηθελα να ξερω ποσα χιλιαρικα σπρωχνεις στη παε καθε χρονο για υποστήριξη. Η κανουλα δεν εκλεισε κ δεν θα κλεισει ποτέ όσο ο Ιβαν ειναι εδω! Χωνεψτε το και εσύ και οι εκτος!!! Καθε χρονο χωνει στην αυξηση μετοχικου καφαλαιου!!!
Ελεος με τη μιρλαααααα....
Ελεος.....
Πρωτη φορα η ομαδα δείχνει δείγματα επαγγελματισμου σε τετοιο επιπεδο και ειμαι πολυ αισιόδοξος!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
- sourmenetes
- Moderator
Που σαι George??Asimos έγραψε:Έκλεισε. 3Μ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Είστε σίγουροι;;
Γιατί έμαθα ότι δεν υπάρχει διάθεση για να ρίξουμε λεφτά και ότι η κάνουλα έκλεισε...
Μήπως μας κοροϊδεύουν πάλι;;
Φέρτε και ένα εξτρεμ και ότι άλλο έρθει μετά καλοδεχουμενο!
Γιατί έμαθα ότι δεν υπάρχει διάθεση για να ρίξουμε λεφτά και ότι η κάνουλα έκλεισε...
Ελα παιδια δεν ειναι τυχαιο καθε εκατο σελιδες κλεινουμε παιχτη,
Εχω μεγάλες προσδοκίες απο τον Σοαρες, χωρις να ξερω κατι, ελπιζω να τρίβουμε τα ματια μας
Εχω μεγάλες προσδοκίες απο τον Σοαρες, χωρις να ξερω κατι, ελπιζω να τρίβουμε τα ματια μας
Eπειδή τα λενε δε σημαινει ισχυουν με το τι θα ερθει μονο ο ΘΕΟΣ το ξέρει
Τώρα ακους τετοια απο διαφορετικες γνωμες ακους πως χλωμο για τα 3 χαρτια κ σιγα μη δωσουμε 3 χαρτια με τετοια νουμερα τι να πω κ εγω οπως ολοι μας περιμενουμε ανοιγοντας το λαπτοπ μας όταν εχουμε ελευθερο χρονο να διαβαζουμε κ τα μοιραζομαστε εδω στο φορουμ που λιγο πολυ τα ψευδωνυμα γνωριζομαστε απο παλια μεταξυ μας!
Τώρα ακους τετοια απο διαφορετικες γνωμες ακους πως χλωμο για τα 3 χαρτια κ σιγα μη δωσουμε 3 χαρτια με τετοια νουμερα τι να πω κ εγω οπως ολοι μας περιμενουμε ανοιγοντας το λαπτοπ μας όταν εχουμε ελευθερο χρονο να διαβαζουμε κ τα μοιραζομαστε εδω στο φορουμ που λιγο πολυ τα ψευδωνυμα γνωριζομαστε απο παλια μεταξυ μας!
- Dimitris_L4
Υπάρχουν πολλες προυποθεσεις για να πιασει μια μεταγραφή.. Το ότι ο Σοάρες είναι ο πρώτος στόχος του Μποτο και τελικά έκλεισε Κατι δείχνει.. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.. Αυριο με το διπλό κ συνεχίζουμε..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εμένα μου είπε ένας φίλος που του είπε ένας φίλος που του είπε ένας φίλος φίλου του πως πουλάει την ομάδα στον Τσάκα του Big Brother.sourmenetes έγραψε:Είστε σίγουροι;;