Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- Maximus
Re: Fernando Santos
Συμφωνω απολυτα με gash...
Με ενα ματς χανεις το πλεονεκτημα...
Και για αυτο γουσταρω μια ομαδα να μασαει σιδερα και να νικαει κυριως τα ντερμπι και οχι τους λεβαδειακους,γριες κλπ...
Και για να μπω στο ψητο μετα απο την συντομη εισαγωγη...
Πρεπει να ερθει ενας προπονητης που να ανεβαζει την ψυχολογια των παιχτων στα υψη και να μην ειναι τσουκου τσουκου μπολ 0,5-0 αλλα να καθαριζει τα ματσακια...(ολοι ξερετε τι θελω να πω,ας μην το συνεχισω)...
Με ενα ματς χανεις το πλεονεκτημα...
Και για αυτο γουσταρω μια ομαδα να μασαει σιδερα και να νικαει κυριως τα ντερμπι και οχι τους λεβαδειακους,γριες κλπ...
Και για να μπω στο ψητο μετα απο την συντομη εισαγωγη...
Πρεπει να ερθει ενας προπονητης που να ανεβαζει την ψυχολογια των παιχτων στα υψη και να μην ειναι τσουκου τσουκου μπολ 0,5-0 αλλα να καθαριζει τα ματσακια...(ολοι ξερετε τι θελω να πω,ας μην το συνεχισω)...
Ρε παιδιά ξεκολλήστε πια με το ‘’βγήκα δεύτερος πέρσι ...και ο Σάντος με έβγαλε δεύτερο’’ κτλ...
Πρώτον, ΔΕΝ βγήκες δεύτερος...εκτός και αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε προκριματικά Champions League με την Αθλέτικο και ο εγώ δεν το κατάλαβα...
Δεύτερον, ΔΕΝ θα σε αφήναν να βγεις δεύτερος αν δεν υπήρχαν τα πλέι οφ...
ούτε πέναλτι στο 90 θα σε δίναν μέσα την Ξάνθη και θα σε ακυρώνανε και από πάνω και κάτι γκολ που έβαλες στο 90...
Σε αφήσαν και βγήκες δεύτερος γιατί ξέρανε ότι έτσι όπως είναι τα πλέι οφ και με την ομάδα που έχει ο ΠΑΟΚ, μπορούσε ακόμα και το Αεκακι να έρθει μέσα στην Τούμπα και με 9 παίχτες να σου πάρει διπλό....
και ειδικά ο βαζελος ήξερε ότι και με τον Κάκο δεν υπήρχε περίπτωση να του πάρεις ούτε ισοπαλία....
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Τρίτον, πέρσι στην κανονική διάρκεια βγήκες δεύτερος όχι λόγο Σάντος, αλλά λόγο Μπακαγιόκο
και Αναστασάκου που σου δώσανε γκολ βαθμούς + στον πρώτο γύρο τις κάθετες και τις ασσιτς του Βερόν (πάρε βάλε). Αλλά, ΑΛΛΑ λέμε ΑΛΛΑ...
Αν ο Μπακαγιάκο πέρσι δεν έπιανε μπαρμπούνια με τον κόλο θα σου έλεγα εγώ φέτος αν υπήρχε Σαντος....Έτσι πέρσι ο Μπακαγίοκο σε έβγαλε δεύτερο
...ΤΕΛΟΣ
Πάμε τώρα στον Σάντος...Ρεπορτάζ ΑΕΚ όταν ήταν στην ΑΕΚ: ‘Σαδιστή’ τον φωνάζανε οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ (και ο Γεωργίου) λόγο των σκληρών προπονήσεων που έκανε στην ομάδα...Ο ίδιος δήλωνε ότι θέλω να φτιάχνω ‘ αθλητικές ομάδες ’ ...Όντος τέτοια φυσική κατάσταση δεν είχε ποτέ καμία Ελληνική ομάδα....Επίσης έλαβε έντονη κριτική για το δώρο πρωτάθλημα που έκανε στον γαύρο στον αγώνα με τον γαύρο (και τις περίεργες αλλαγές του) σε μια χρονιά που με την ομάδα που είχε η ΑΕΚ δικαιούνταν τουλάχιστον το νταμπλ...
Ρεπορτάζ ΠΑΟ όταν ήταν στον ΠΑΟ: ‘ Καμένοι παίχτες ’ από υπέρπροπονήσεις φωνάζανε οι ρεπόρτερ του ΠΑΟ λόγο των σκληρών προπονήσεων που έκανε στην ομάδα...Μετά την τεσσάρα που έφαγε στην Τούμπα ο ΠΑΟ πέταξε λευκή πετσέτα και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του και οι παίκτες δηλώνανε πως αν δεν γίνει κάτι ο ΠΑΟ θα κινδύνευε να παλεύει ακόμα και για την παραμονή του...Ως δια μαγείας τότε
το πρωτάθλημα διακόπηκε χωρίς λόγο για ένα μήνα και 15 μέρες και ο Σαντος φυσικά απολύθηκε και έφυγε για Πορτογαλία....
Μετά από ένα μήνα και 15 μέρες ο ΠΑΟ πήρε τότε με ανύπαρκτο πέναλτι έξω από την περιοχή την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (με τον Ιωνικό αν δεν κάνω λαθος) και με τις φήμες περί απαγωγής του παιδιού του διαιτητή να κάνουν τον γύρω των ΜΜΕ...
ΑΥΤΑ :whatever:
Πρώτον, ΔΕΝ βγήκες δεύτερος...εκτός και αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε προκριματικά Champions League με την Αθλέτικο και ο εγώ δεν το κατάλαβα...
Δεύτερον, ΔΕΝ θα σε αφήναν να βγεις δεύτερος αν δεν υπήρχαν τα πλέι οφ...
Τρίτον, πέρσι στην κανονική διάρκεια βγήκες δεύτερος όχι λόγο Σάντος, αλλά λόγο Μπακαγιόκο
Αν ο Μπακαγιάκο πέρσι δεν έπιανε μπαρμπούνια με τον κόλο θα σου έλεγα εγώ φέτος αν υπήρχε Σαντος....Έτσι πέρσι ο Μπακαγίοκο σε έβγαλε δεύτερο
Πάμε τώρα στον Σάντος...Ρεπορτάζ ΑΕΚ όταν ήταν στην ΑΕΚ: ‘Σαδιστή’ τον φωνάζανε οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ (και ο Γεωργίου) λόγο των σκληρών προπονήσεων που έκανε στην ομάδα...Ο ίδιος δήλωνε ότι θέλω να φτιάχνω ‘ αθλητικές ομάδες ’ ...Όντος τέτοια φυσική κατάσταση δεν είχε ποτέ καμία Ελληνική ομάδα....Επίσης έλαβε έντονη κριτική για το δώρο πρωτάθλημα που έκανε στον γαύρο στον αγώνα με τον γαύρο (και τις περίεργες αλλαγές του) σε μια χρονιά που με την ομάδα που είχε η ΑΕΚ δικαιούνταν τουλάχιστον το νταμπλ...
Ρεπορτάζ ΠΑΟ όταν ήταν στον ΠΑΟ: ‘ Καμένοι παίχτες ’ από υπέρπροπονήσεις φωνάζανε οι ρεπόρτερ του ΠΑΟ λόγο των σκληρών προπονήσεων που έκανε στην ομάδα...Μετά την τεσσάρα που έφαγε στην Τούμπα ο ΠΑΟ πέταξε λευκή πετσέτα και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του και οι παίκτες δηλώνανε πως αν δεν γίνει κάτι ο ΠΑΟ θα κινδύνευε να παλεύει ακόμα και για την παραμονή του...Ως δια μαγείας τότε
Τρίτον, πέρσι στην κανονική διάρκεια βγήκες δεύτερος όχι λόγο Σάντος, αλλά λόγο Μπακαγιόκοκαι Αναστασάκου που σου δώσανε γκολ βαθμούς + στον πρώτο γύρο τις κάθετες και τις ασσιτς του Βερόν (πάρε βάλε). Αλλά, ΑΛΛΑ λέμε ΑΛΛΑ...
Αν ο Μπακαγιάκο πέρσι δεν έπιανε μπαρμπούνια με τον κόλο θα σου έλεγα εγώ φέτος αν υπήρχε Σαντος....Έτσι πέρσι ο Μπακαγίοκο σε έβγαλε δεύτερο...ΤΕΛΟΣ
αυτο δεν ειναι σοβαρη προσεγγιση..Αρα φετος δεν χανουμε λογω Σαντος αλλα λογω κουτσιανικουλη και Μουσλιμοβιτσ..Αυτο δεν ειναι λογικη..
Αλλα ακομα και τα αλλα που λες.Δε θα σε αφηναν.Συμφωνω λοιπον και σου λεω πως παλι δε φταιει ο Σαντος αλλα αυτοι που δε σε αφησαν..
Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι λογικη αυτη.
Κριτικη στην ομαδα ναι...Αλλα ο ΠΑΟΚ του Σαντος βγηκε δευτερος,οπως βεβαια και ο ΠΑΟΚ του Σαντος αποκλειστηκε απο τα πλειοφ..Οχι τα δικα σου δικα σου,και τα δικα μου δικα σου,,
Περσυ εδωσε ρεσιταλ και ξεφτελισε οσους τον αμφισβητησαν.Φετος μεχρι τωρα ξεφτιλιζει αυτους που τον πιστευουν...Αλλο περσυ(απολυτα περυχημενος),αλλο φετος(αποτυχια εως τωρα)
Το τελος θα δουμε ποιο θα ειναι,,κανεις δεν ξερει
Συμφωνω με τον gash. Θα λεω οτι βγηκαμε 4οι. Τα εχουμε ξαναπει για τα πλει οφ πολλακις. Προκειται για απιστευτη παπ*ρια, εντελως ξενη με το αθλημα. Το πρωταθλημα ειναι μια μακροχρονια, και σε ορους κανονισμων εντιμη διαδικασια, οπου ολοι παιζουν εναντιον ολων μεσα-εξω, ετσι ωστε να ειναι δυνατον να βγει καποιο συμπερασμα για την αγωνιστικη ποιοτητα μιας ομαδας. (Αυτα τα λεω σχετικα αφηρημενα και χωρις να εχω κατα νου το ελληνικο πρωταθλημα και μονο). Τα πλει οφ ειναι συλληψη καποιων διανοητικα βλαμμενων και το μονο στο οποιο συνεισφερουν, αγωνιστικα, ειναι η πιθανοτητα αλλοιωσης της βαθμολογιας, αν βγει πχ ο ΠΑΟΚ δευτερος. Αν βγει ο βαζελος δευτερος, και στα πλει οφ παλι δευτερος θα τερματισει.thrix έγραψε:Μια που αναφέρεται συνέχεια το ότι βγήκαμε 2οι πέρυσι, θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος βγούμε 4οι στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ μας κάτσει καλά και βγούμε 2οι, τί θα λέμε ότι βγήκαμε στο τέλος?
ΥΓ: Δεν κανεις λαθος Φαντομα. Ηταν η 4η αγωνιστικη με τον Ιωνικο εκτος εδρας, οταν ο Καραγκουνης εκανε μια απο τις πιο γελοιες βουτιες που εχουν γινει ποτε, ο κοραξ εδωσε πεναλτυ και η θρυλικη Παναθα πετυχε την πρωτη της νικη.
- PRAKTORINOS
thrix έγραψε:Μια που αναφέρεται συνέχεια το ότι βγήκαμε 2οι πέρυσι, θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος βγούμε 4οι στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ μας κάτσει καλά και βγούμε 2οι, τί θα λέμε ότι βγήκαμε στο τέλος?
Hideguti έγραψε: Συμφωνω με τον gash. Θα λεω οτι βγηκαμε 4οι.
Δηλαδήarisk έγραψε:Πάντως αυτό που θίγεις δεν είναι τόσο απλό, είναι περίπλοκο... Και εξηγώ.(...) Θα βάλεις δεύτερο τον παο με πχ 56 βαθμούς, τρίτη την αεκ με πχ 50 βαθμούς και τέταρτο τον ΠΑΟΚ με πχ 58 βαθμούς...?? Είναι λίγο οξύμωρο...
ΑΝ η διαδικασία των Play-Off αναδείκνυε τον πρωταθλητή της χώρας,
ΑΝ για παράδειγμα συμμετείχαν οι ομάδες που στη ρέγκιουλαρ σίζον τερμάτισαν στις θέσεις 1-5
για να παίξουν όλοι με όλους
και επαναλαμβάνω ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ οτι
μέσα από αυτήν την διαδικασία προέκυπταν οι τελικές θέσεις από τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ως την 5η θέση.
'Εστω λοιπόν οτι ο δευτεροτρίτος ΠΑΟΚ της κανονικής περιόδου
τερμάτιζε (ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ) πανηγυρικά στην κορυφή των play-off
εγώ τι θα πρεπε να κάνω;
Να χαζεύω στην οθόνη τού υπολογιστή μου την βαθμολογία της κανονικής περιόδου
ή να βγω εν εξάλλω καταστάσει στους δρόμους που θα καίγεται το Σύμπαν;
(Δεν αλλάζουμε κουβέντα, τώρα, καθώς "είδα" τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή 2009-2010 και πριζώθηκα;)
Είναι ένα πράγμα το πόσο δίκαιο είναι ένα σύστημα (και φυσικά δεν διαφωνώ με όσους λένε ότι είναι του κώλου) και ένα άλλο πράγμα το ΠΟΙΟ είναι το σύστημα.
Εγώ διαβάζω στη σελίδα της superleague που διοργανώνει το πρωτάθλημα ότι στην τελική κατάταξη μετά τα πλέι οφ ήρθαμε 4οι. Ακριβώς από πάνω αναφέρεται και η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. ΑΝ δε κοιτάξω στη σελίδα τηε ουέφα θα δω ότι για την ελλάδα για παράδειγμα λέει ότι όποια ομάδα έρθει τέταρτη στο πρωτάθλημα της χώρας παίζει στον τάδε προκριματικό, εκεί δηλαδή που παίξαμε κι εμείς.
Γκας παρ όλη την αδικία του συστήματος, επίτρεψέ μου να αμφιβάλω πολύ για το αν βγούμε πχ 5οι στην κανονική περίοδο και 2οι μετά τα πλέι οφ, όλοι εδώ μέσα με μια φωνή θα λέμε ΒΓΗΚΑΜΕ 5οι. Δηλαδή τι ακριβώς θα συζητάμε ότι έγινε αδικία σε βάρος του πχ βάζελου και τι κρίμα βρε παιδάκι μου.
Μάλλον κάτι σε μαγκιά μας θα λέμε και θα παίξουμε στην ευρώπη εκεί που παίζει ο δεύτερος της τελικής κατάταξης σύμφωνα με τους κανονισμούς της ουέφα.
Εγώ διαβάζω στη σελίδα της superleague που διοργανώνει το πρωτάθλημα ότι στην τελική κατάταξη μετά τα πλέι οφ ήρθαμε 4οι. Ακριβώς από πάνω αναφέρεται και η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. ΑΝ δε κοιτάξω στη σελίδα τηε ουέφα θα δω ότι για την ελλάδα για παράδειγμα λέει ότι όποια ομάδα έρθει τέταρτη στο πρωτάθλημα της χώρας παίζει στον τάδε προκριματικό, εκεί δηλαδή που παίξαμε κι εμείς.
Γκας παρ όλη την αδικία του συστήματος, επίτρεψέ μου να αμφιβάλω πολύ για το αν βγούμε πχ 5οι στην κανονική περίοδο και 2οι μετά τα πλέι οφ, όλοι εδώ μέσα με μια φωνή θα λέμε ΒΓΗΚΑΜΕ 5οι. Δηλαδή τι ακριβώς θα συζητάμε ότι έγινε αδικία σε βάρος του πχ βάζελου και τι κρίμα βρε παιδάκι μου.
Μάλλον κάτι σε μαγκιά μας θα λέμε και θα παίξουμε στην ευρώπη εκεί που παίζει ο δεύτερος της τελικής κατάταξης σύμφωνα με τους κανονισμούς της ουέφα.
Μια και βρισκομαι στο topic "Οι σκεψεις σας για το θεσμο των play-off", τελειως επιστημονικα και ασχετα με τι μπορει να συμβαινει στο ελλαντα, θελω να πω οτι τα play-off εχουν καποια λογικη ΜΟΝΟ σε αθληματα που δεν υπαρχει η ισοπαλια (ή ειναι σχετικα σπανια, οποτε με μια προσθηκη ολιγολεπτης παρατασης λυνεις το προβλημα). Προκειται για ενα οικονομικο τερτιπι για περισσοτερους και πιο κρισιμους αγωνες, περισσοτερα εισιτηρια, τηλεοπτικα, που μετατρεπει το πρωταθλημα ολιγον τι σε κυπελλο. Επαναλαμβανω σε οποιοδηποτε αθλημα υπαρχει η ισοπαλια δε νοειται αγωνας play-off, γιατι παλι σε βαθμολογια και μινι-πρωταθλημα καταληγεις και οχι σε ενα μπρα-ντε-φερ μεταξυ 2 ομαδων για το ποια θα κατακτησει τις περισσοτερες νικες, το οποιο ειναι και η λογικη του θεσμου.
Παντως ο Σαντος - για να επανελθουμε στο θεμα- ηταν και ειναι αντιθετος στην διεξαγωγη των play-off , εν αντιθεσει με τους αλλους τους χλιμιτζουρες οι οποιοι δεν ελεγαν τιποτα η' οταν ελεγαν ηταν μισολογα.
Αλλωστε εκτος απο οικονομικα κινητρα , ο εν λογω θεσμος φτιαχτηκε και για διορθωσει τυχον " ατελειες" του πρωταθληματος ( βλ. ΠΑΟΚ 2ος στην κανονικη διαρκεια ).
Αλλωστε εκτος απο οικονομικα κινητρα , ο εν λογω θεσμος φτιαχτηκε και για διορθωσει τυχον " ατελειες" του πρωταθληματος ( βλ. ΠΑΟΚ 2ος στην κανονικη διαρκεια ).
Υπάρχουν αντίθετες απόψεις και για αυτό το θέμα.
Τουλάχιστον μπορούμε να συμβιβαστούμε με το εξής?
Για την ιστορία τερματίσαμε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια του θεσμού αλλά ουσιαστικά και πρακτικά στην 4η θέση μετά τους αγώνες κατάταξης?
Τουλάχιστον μπορούμε να συμβιβαστούμε με το εξής?
Για την ιστορία τερματίσαμε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια του θεσμού αλλά ουσιαστικά και πρακτικά στην 4η θέση μετά τους αγώνες κατάταξης?
D.A.A.T. έγραψε:Τρίτον, πέρσι στην κανονική διάρκεια βγήκες δεύτερος όχι λόγο Σάντος, αλλά λόγο Μπακαγιόκοκαι Αναστασάκου που σου δώσανε γκολ βαθμούς + στον πρώτο γύρο τις κάθετες και τις ασσιτς του Βερόν (πάρε βάλε). Αλλά, ΑΛΛΑ λέμε ΑΛΛΑ...
Αν ο Μπακαγιάκο πέρσι δεν έπιανε μπαρμπούνια με τον κόλο θα σου έλεγα εγώ φέτος αν υπήρχε Σαντος....Έτσι πέρσι ο Μπακαγίοκο σε έβγαλε δεύτερο...ΤΕΛΟΣ
αυτο δεν ειναι σοβαρη προσεγγιση..Αρα φετος δεν χανουμε λογω Σαντος αλλα λογω κουτσιανικουλη και Μουσλιμοβιτσ..Αυτο δεν ειναι λογικη..
Αλλα ακομα και τα αλλα που λες.Δε θα σε αφηναν.Συμφωνω λοιπον και σου λεω πως παλι δε φταιει ο Σαντος αλλα αυτοι που δε σε αφησαν..
Κριτικη στην ομαδα ναι...Αλλα ο ΠΑΟΚ του Σαντος βγηκε δευτερος,οπως βεβαια και ο ΠΑΟΚ του Σαντος αποκλειστηκε απο τα πλειοφ..Οχι τα δικα σου δικα σου,και τα δικα μου δικα σου,,
Περσυ εδωσε ρεσιταλ και ξεφτελισε οσους τον αμφισβητησαν.Φετος μεχρι τωρα ξεφτιλιζει αυτους που τον πιστευουν...Αλλο περσυ(απολυτα περυχημενος),αλλο φετος(αποτυχια εως τωρα)
Μάλλον δεν θες να καταλάβεις.... Μεταγραφολόγε....
Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο εσύ ήθελες να συμπεράνεις με την δική σου λογική κάτι τέτοιο παραποιώντας τα λεγόμενά μου....κατά τα άλλα η δικιά σου προσέγγιση είναι σοβαρή και λογική.....Δεν πειράζει τα γραπτά μένουν...
Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα...και ο Ζαγοράκης μας υποσχέθηκε πριν δύο χρόνια ότι φέτος θα βλέπαμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ που ξέραμε όλοι μας....με το 3 years project του Santos…παίξε εσύ μπάλα και άσε μετά όλο τον κόσμο να σχολιάζει ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν τον αφήνει η διαιτησία να προχωρήσει... παίξε όμως μπάλα και κάνε ομάδα...κάνε ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο...Η Χερεφέιν έδιωξε τον Σόλιντ γιατί δεν έπαιζε ποδόσφαιρό και η ομάδα ήταν ένα έκτρωμα....ο κόσμος στην Ολλανδία αγαπά το ποδόσφαιρο ανεξάρτητα του αποτελέσματος...παίξε μπάλα και χάσε λόγο του διαιτητή και μόνο ή επειδή η άλλη ομάδα είναι πολύ καλύτερη...παίξε μπάλα όμως και άσε να σε κλέψει μετά ο γαύρος στα χαρτιά το πρωτάθλημα...έτσι κάνεις ΠΑΟΚτσίδες....πάνε παίξε τελικό κυπέλλου (πάρε μαστραπά) , μπες μέσα σε κάνα όμιλο ...πάρε κανένα ντέρμπι ή χάσε κάνα ντέρμπι καθαρά και μόνο λόγο της διαιτησίας και μόνο...κανείς δεν θα πει τίποτα μετά για τον προπονητή και για κανένα....οπαδούς δεν κάνεις κερδίζοντας τον Λεβαδιακό 3-0 (και το ένα γκολ ήταν και οφ σαιτ....) .... Πάρε κανένα ντέρμπι...Θα πηγαίνουμε μετά όλοι και θα χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ... Αλλά τον ΠΑΟΚτσή τον κατάντησαν να πληρώνει και να το βουλώνει ...και αντί να ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι και το ποδόσφαιρο να ασχολείται αν μπήκε ο χορτοτάπητας στην Μεσημβρια και πήρε ρεύμα η Μεσημβρία και αν μπήκαν προβολείς στην Μεσημβρια...και μια ζωή το παραμύθι με την εξυγίανση...Για να κράτά τον ΠΑΟΚ πίσω από τους άλλους...Εξυγίανση με τέτοια συμβόλαια.... και 2,5 εκατομμύρια αέρα σε άλλες ομάδες για Σορλεν – Κουτσιανικούλη
δε βλεπw και πολλους να το βουλwνουνε.Fantomas έγραψε:
Αλλά τον ΠΑΟΚτσή τον κατάντησαν να πληρώνει και να το βουλώνει ...
εκτος αν εννοεις το βουλwνουμε (αν εννοεις λεw , μh μου πεις οτι σου βαζw λογια στο στομα) σαν οτι δε σπαμε μαγαζια-αμαζια, βριζουμε και φτuνουμε πaiκτες-προπονιτh?
edit: αν πραγματικα το πιστευεις το βουλονουνε κανε ενα rewind στις 200 σελιδες του τοπικ , ανοιχε οπιοδhποτε ραδιοφονο οπιaδιποτε wρα του 24wρου, θα δεις τι ennoo
Συμφωνω με την αποψη σου περι ωραιου ποδοσφαιρου και βεβαια στην Ολλανδια εχουν λυσει προβληματα οπως γηπεδα, εσοδα, προπονητικα κεντρα , παιρνουν πιστοποιητικα συμμετοχης στο πρωταθλημα τους αμεσως , δεν αφηνουν οι προεδροι " κανονια " , σπανιως δε φυλακιζονται και με λιγα λογια θεωρουν δεδομενα αυτα που για ολους εμας φανταζουν ονειρο. Τοτε ασφαλως και τους απασχολει το θεμα " ποδοσφαιρο- θεαμα " και ΝΑΙ μπορει και να απολυσουν και προπονητες.
Βεβαια στην περιπτωση μας το θεμα " εξυγιανση" μονο παραμυθι και υποθετικο δεν ειναι και για αυτο δεν χρειαζεται να αναφερθω παραπανω. Εγραψες πολυ σωστα για 35 μεταγγραφες , εγω απλα θα πω οτι θα ηθελα πολυ περισσοτερες αν ειναι να βρει η ομαδα την περπατησια της. Απο την αλλη ομως πραγματικα με εχουν κουρασει απο οσο εγω θυμαμαι οι 41 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ .
Βεβαια στην περιπτωση μας το θεμα " εξυγιανση" μονο παραμυθι και υποθετικο δεν ειναι και για αυτο δεν χρειαζεται να αναφερθω παραπανω. Εγραψες πολυ σωστα για 35 μεταγγραφες , εγω απλα θα πω οτι θα ηθελα πολυ περισσοτερες αν ειναι να βρει η ομαδα την περπατησια της. Απο την αλλη ομως πραγματικα με εχουν κουρασει απο οσο εγω θυμαμαι οι 41 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ .
Fantomas έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:Τρίτον, πέρσι στην κανονική διάρκεια βγήκες δεύτερος όχι λόγο Σάντος, αλλά λόγο Μπακαγιόκοκαι Αναστασάκου που σου δώσανε γκολ βαθμούς + στον πρώτο γύρο τις κάθετες και τις ασσιτς του Βερόν (πάρε βάλε). Αλλά, ΑΛΛΑ λέμε ΑΛΛΑ...
Μάλλον δεν θες να καταλάβεις.... Μεταγραφολόγε....![]()
Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο εσύ ήθελες να συμπεράνεις με την δική σου λογική κάτι τέτοιο παραποιώντας τα λεγόμενά μου....κατά τα άλλα η δικιά σου προσέγγιση είναι σοβαρή και λογική.....Δεν πειράζει τα γραπτά μένουν...![]()
Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα...και ο Ζαγοράκης μας υποσχέθηκε πριν δύο χρόνια ότι φέτος θα βλέπαμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ που ξέραμε όλοι μας....με το 3 years project του Santos…παίξε εσύ μπάλα και άσε μετά όλο τον κόσμο να σχολιάζει ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν τον αφήνει η διαιτησία να προχωρήσει... παίξε όμως μπάλα και κάνε ομάδα...κάνε ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο...Η Χερεφέιν έδιωξε τον Σόλιντ γιατί δεν έπαιζε ποδόσφαιρό και η ομάδα ήταν ένα έκτρωμα....ο κόσμος στην Ολλανδία αγαπά το ποδόσφαιρο ανεξάρτητα του αποτελέσματος...παίξε μπάλα και χάσε λόγο του διαιτητή και μόνο ή επειδή η άλλη ομάδα είναι πολύ καλύτερη...παίξε μπάλα όμως και άσε να σε κλέψει μετά ο γαύρος στα χαρτιά το πρωτάθλημα...έτσι κάνεις ΠΑΟΚτσίδες....πάνε παίξε τελικό κυπέλλου (πάρε μαστραπά) , μπες μέσα σε κάνα όμιλο ...πάρε κανένα ντέρμπι ή χάσε κάνα ντέρμπι καθαρά και μόνο λόγο της διαιτησίας και μόνο...κανείς δεν θα πει τίποτα μετά για τον προπονητή και για κανένα....οπαδούς δεν κάνεις κερδίζοντας τον Λεβαδιακό 3-0 (και το ένα γκολ ήταν και οφ σαιτ....) .... Πάρε κανένα ντέρμπι...Θα πηγαίνουμε μετά όλοι και θα χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ... Αλλά τον ΠΑΟΚτσή τον κατάντησαν να πληρώνει και να το βουλώνει ...και αντί να ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι και το ποδόσφαιρο να ασχολείται αν μπήκε ο χορτοτάπητας στην Μεσημβρια και πήρε ρεύμα η Μεσημβρία και αν μπήκαν προβολείς στην Μεσημβρια...και μια ζωή το παραμύθι με την εξυγίανση...Για να κράτά τον ΠΑΟΚ πίσω από τους άλλους...Εξυγίανση με τέτοια συμβόλαια.... και 2,5 εκατομμύρια αέρα σε άλλες ομάδες για Σορλεν – Κουτσιανικούλη.... και 200.000 τον χρόνο για να ψηθεί ο Moon...και τέτοια νοοτροπία προπονητή ...πρώτη φορά βλέπω...Και έχεις και τους παπαρολόγους στα ραδιόφωνα να μαλώνουν που θα γίνει το γήπεδο....Επειδή προεκλογικά οι loosers τους τάξαν γήπεδο...Κάνε βρε εσύ ομάδα πρώτα....35 μεταγραφές έκανες με Ζαγοράκη και οι 26 μεταγραφές είναι με Σάντος προπονητή και Βρύζα τεχνικό διευθυντή...Άντε περιμένουμε να δούμε πότε θα κάνουμε ομάδα...
ολα αυτα που μου απαντας ειναι η αποψη σου για την λειτουργια και το σχεδιασμο της ομαδας και ειναι σεβαστη..Αλλα δεν εχει σχεση με αυτα που ειπες στην αρχη περι Μπακαγιοκο,Σαντος,διατησιας κλπ.κλπ..
Τουλαχιστον εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο..Αυτα τωρα που απαντας(??) δεν ειναι απαντηση αλλα η αποψη σου και σου ξαναλεω πως την σεβομαι απολυτως..Που εχω λαθος δεν καταλαβαινω...
Παντως εαν με αυτα που ειχες πει εννουσες αυτα που εγραψες τωρα σορρυ αδερφε πεταω λευκη πετσετα...
επισης καλο θα ειναι να προσεχουμε την χρηση των εικονιδιων :whatever:
γιατι καποιες φορες δειχνει ειρωνικη ενω υποθετω δεν ειναι...
Παντως ο προπονητης απο οσο φαινεται στο γκαλοπ και απο την επισκεψη οπαδων δεν ειναι ο υπευθυνος συμφωνα με μεγαλο κομματι του κοσμου..Γιατι μεχρι τωρα ολοι μιλουσαν για το 95% του κοσμου...Τελικα αλλιως φαινονται τα πραγματα
Παντως ο προπονητης απο οσο φαινεται στο γκαλοπ και απο την επισκεψη οπαδων δεν ειναι ο υπευθυνος συμφωνα με μεγαλο κομματι του κοσμου..Γιατι μεχρι τωρα ολοι μιλουσαν για το 95% του κοσμου...Τελικα αλλιως φαινονται τα πραγματα
Και τελος φιλε Φαντομα αντι να εκνευριστεις θα μπορουσες να μου εξηγησεις τι ερμηνευσα διαφορετικα για να το καταλαβω.Αυτο καταλαβα εγω,ισως και αλλοι 10..αντι για μυστηρια,θα μπορουσες να μας εξηγησεις τι θες να πεις.