Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Παντως στην περιπτωση του Σβαμπ το sport24 νομιζω για πρωτη φορα ηταν αυτο που ανεφερε ονομα ως αποκλειστικο και εκει που λες παγκοσμια πρωτη για τον Πετρωτο νομιζω το εγραψε ο Σουντουλιδης αυτη τη φορα.
Μόνο εγώ θέλω να δώ Κούτσια σαν δεύτερο φόρ;
Πιστεύω ότι και στην περίπτωση που ο Ακπομ πωληθεί και δεν (προλάβουμε να) πάρουμε αντικαταστάτη, πάλι μιά χαρά είμαστε με Σβί και Κούτσια. Φυσικά θα χρειαστούμε καλό 9άρι, αλλά επιμένω ότι καλό 9άρι δεν είναι απλό να βρείς και να τον φέρεις να παίξει στο άμοιρο πρωτάθλημά μας.
Πιστεύω ότι και στην περίπτωση που ο Ακπομ πωληθεί και δεν (προλάβουμε να) πάρουμε αντικαταστάτη, πάλι μιά χαρά είμαστε με Σβί και Κούτσια. Φυσικά θα χρειαστούμε καλό 9άρι, αλλά επιμένω ότι καλό 9άρι δεν είναι απλό να βρείς και να τον φέρεις να παίξει στο άμοιρο πρωτάθλημά μας.
Το sport24 το έβγαλε άλλα όχι ο πετρωτός τζιομπανογλου λέγεται. Ο πετρωτος δεν έχει ιδέα.joshua έγραψε:Παντως στην περιπτωση του Σβαμπ το sport24 νομιζω για πρωτη φορα ηταν αυτο που ανεφερε ονομα ως αποκλειστικο και εκει που λες παγκοσμια πρωτη για τον Πετρωτο νομιζω το εγραψε ο Σουντουλιδης αυτη τη φορα.
χχεχεχεχε εντωμεταξυ, σαν σημερα και πριν απο 12 χρόνια, ηρθε στον ΠΑΟΚ ενας άλλος, αριστεροπόδαρος μέσος με ηγετική φυσιογνωμία κοντά στα 30 του χρόνια, αργός μεν αλλά και με χαρακτηριστικό του ατού την καλή μακρινή μεταβίβαση

οταν βγηκε ετοιμος ημουν να γραψω αν βγαλει ειδηση ο τσιομπανογλου εγω θα παρω πτυχιο ...κριμα που δεν το εγραψα
- sourmenetes
- Moderator
ΝαιTheCursed έγραψε:Sourme μου εστειλες σημερα μαιλ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
12 και διπλωματικη 
μπηκα σχολη επι στεφενς και επειδη καθε εξεταστικη εχει μεταγραφικη περιοδο και επειδη ειμαι και ΠΑΟΚ καταλαβες γιατι δεν πηρα ακομα
Ειναι κανεις καθηγητης πολιτιων μηχανικων εδω στο φορουμ να βοηθησει τιποτα

μπηκα σχολη επι στεφενς και επειδη καθε εξεταστικη εχει μεταγραφικη περιοδο και επειδη ειμαι και ΠΑΟΚ καταλαβες γιατι δεν πηρα ακομα
Ειναι κανεις καθηγητης πολιτιων μηχανικων εδω στο φορουμ να βοηθησει τιποτα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 15:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχεις μαιλ.sourmenetes έγραψε:ΝαιTheCursed έγραψε:Sourme μου εστειλες σημερα μαιλ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ράλλης λοιπόν και πάλι στον ΠΑΟΚ.
Κι απ' ότι καταλαβαίνω αυτός θα είναι ο κύριος γιατρός της ομάδας, ο γιατρός της αποστολής, αυτός που θα έχει την καθημερινή τριβή με την ομάδα.
Για όσους θυμούνται ο Ράλλης ήταν τις περιόδους Ζαγοράκη και Βρύζα στην ομάδα και η κατάσταση με τους τραυματισμούς και τις αποκαταστάσεις είχε σπάσει κάθε ρεκόρ αποτυχίας.
Σε βαθμό που όταν είχε αντικατασταθεί, ένιωσα λες και κάναμε ποδοσφαιρική μεταγραφή μεγάλης αξίας.
Αλλά στον ΠΑΟΚ παραδοσιακά οι χαρές δεν κρατάνε ποτέ πολύ.
Κι απ' ότι καταλαβαίνω αυτός θα είναι ο κύριος γιατρός της ομάδας, ο γιατρός της αποστολής, αυτός που θα έχει την καθημερινή τριβή με την ομάδα.
Για όσους θυμούνται ο Ράλλης ήταν τις περιόδους Ζαγοράκη και Βρύζα στην ομάδα και η κατάσταση με τους τραυματισμούς και τις αποκαταστάσεις είχε σπάσει κάθε ρεκόρ αποτυχίας.
Σε βαθμό που όταν είχε αντικατασταθεί, ένιωσα λες και κάναμε ποδοσφαιρική μεταγραφή μεγάλης αξίας.
Αλλά στον ΠΑΟΚ παραδοσιακά οι χαρές δεν κρατάνε ποτέ πολύ.
ε μπα, το ρεκορ το φετινο δυσκολα να σπασει ακομα και αν ερθει ο τουντορ με ολα του τα οπλα.
Εκει που λεγαμε οτι δεν φτανουν 2 φορ και θελουμε και τριτο διαβαζεις ξαφνικα οτι ειμαστε μια χαρα με Σφιντερφσκι και τον 16χρονο Κουτσια...Μας κουφανες ρε mag...
- invincible
Την διπλωματική λασκα στην κάνω εγώ με 1000 ευρώ
Το σπορ24 επίσης είπε από τον Μάιο ότι κοιτάει Λαρίν και ότι είναι στο τραπέζι για τράμπα από χθες.
Η Μπεσικτας θεωρώ επίτηδες έκανε 2,5εκ. πρόταση είναι όσα ζητάει ακριβώς για τον Λαριν . Δεν θέλει να δώσει φράγκο. Βέβαια του Λαρίν αν γίνει θα είναι μεταγραφή Γιωργου και όχι Ρεμπε...
Το σπορ24 επίσης είπε από τον Μάιο ότι κοιτάει Λαρίν και ότι είναι στο τραπέζι για τράμπα από χθες.
Η Μπεσικτας θεωρώ επίτηδες έκανε 2,5εκ. πρόταση είναι όσα ζητάει ακριβώς για τον Λαριν . Δεν θέλει να δώσει φράγκο. Βέβαια του Λαρίν αν γίνει θα είναι μεταγραφή Γιωργου και όχι Ρεμπε...

κουραγιο!laska4 έγραψε:12 και διπλωματικη
Ειναι κανεις καθηγητης πολιτιων μηχανικων εδω στο φορουμ να βοηθησει τιποτα![]()
![]()