Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από jibbie »

το ποιον βολευει η τροπολογια, θα φανει οταν ερθει η ωρα η εκτελεστικη επιτροπη της ΕΠΟ να ψηφισει την αντιστοιχη αλλαγη του πειθαρχικου κωδικα. εκει θα ψηφισουμε και εμεις, και ο νιαου, και ο φαταουλ. απ τη στιγμη που ουτε εμεις ουτε ο γαυρος τη θελει, ακομη και αν τη θελουν οι χαρτινοι, θα καταψηφιστει. τι οχι;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εγώ ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου από χθες, που ψηφίστηκε η τροπολογία που μας "ευνοεί, σώζοντας" μας...

Ο τιτάνας, ο κούλης, ο χρυσός, που ακύρωσε το ευγενάκι, με προσωπική του πρωτοβουλία περί της τροπολογίας για ποιο λόγο το κρατάει ακόμα, το καημένο, στην κυβέρνηση του, στέλνοντας το ταξιδάκια στας Αμερικάς?
Ως πότε θα τον χρησιμοποιεί, σαν τον γνωστό χρήσιμο ηλίθιο, συμπαρασύροντας, σε ηλιθιότητα, τόσο κόσμο?

Υ.Γ. Μιλώντας για προπαγάνδα και τα αποτελέσματα της, στο συγκεκριμένο θέμα, μου λείπει, πολύ, ο Othin...
Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι παντού, προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους και φυσικά και στον ίδιο τους τον εαυτό. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων.

Ο ιστορικός Carlo M. Cipolla έγραψε αυτό το σύντομο, πνευματώδες δοκίμιο σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει, να κατανοήσει και να εξουδετερώσει μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευμάρειας και ευτυχίας: την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και αν αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα που μας περιβάλλει, τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας περιγελώντας την.
Καλή του ώρα, όπου κι αν βρίσκεται, του Γιώργου, που μας "σύστησε" με τον μεγάλο Ιταλό ιστορικό, εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.

Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Η πρόταση "ο ΠΑΟΚ είναι καθαρος" δεν την είδες;;;

Γράφτηκε 2 φορες!!!

Μία τη Δευτέρα το βράδυ και μια χθες!!

Αν δεν είναι καθαρός να τιμωρηθούμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

o αρκουδης λεει οτι η μαρουπα πηγε στην ξανθη και τους ειπε οτι ο ιβαν εχει τον πληρη ελεγχο της ξανθης και να μην εκπλαγουμε για αυτα που θα ερθουν (;;) αν ανοιξουν τα τηλεφωνα
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Τα αδιάσειστα στοιχεία τώρα έγιναν μας ειπε η Μαρούπα που γύρισε από την Ξάνθη και της είπαν ότι η Ξάνθη είναι του Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Και η "εκτίμηση" της Μαρούπα επηρέασε λέει κάποια μέλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή είσαι μέλος σε μια επιτροπή κι αντί να εξετάσεις τα όποια στοιχεία, ακούς την όποια Μαρούπα που λέει "Πήγα στην Ξάνθη, ρώτησα και έμαθα ότι ο Σαββίδης έχει την ΠΑΕ Ξάνθη" και ψηφίζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ρε αυτοί είναι για φυλακή ρε!!!!!!!!!!!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

barlow4 έγραψε:
gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.

Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Ότι δλδ δέχτηκε η ΠΑΕ πως είναι ένοχη και είπε στην κυβέρνηση υπογείως ευχαριστώ που θα της αφαιρέσουν βαθμούς αντί για υποβιβασμό που δεν προβλεπόταν .
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

ποια προσεγγιση? αυτο λεει ολη η (γ)ελαδα
αν η τροπολογια περνουσε στις πχ 31/8/2024 θα εβγαζε ανακοινωση η παε εκεινη την μερα
το σκινηκο ειναι ιδιο με τον γκαρθια
μας εχουν καταδικασει εχει βγει η τιμωρια και μετα κανουμε ψευτομαγκιες
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ μαλακες ειμαστε
την επιτροπη την χτυπας πριν οχι μετα
την αποφαση την γνωριζες μερες πριν βγει την γνωριζαν 200 ατομα εδω και ενα μηνα
τα μελη και τον ρολο αυτων που εβαλε ο αυγενακης τα γνωριζαμε και εγω και εσυ και τα γραψαμε εδω
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Μιλάμε μας τρέλανε ο Αρκούδης :shock: Τελικά, τα κοτσομπολιά που έφτασαν στα αφτιά της Μαρούπα μας καταδίκασαν! Ο Χριστός κι η Παναγία! :shock:
icue

Δημοσίευση από icue »

Που τα ειπε αυτα η Μαρουπα;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

goran 64 έγραψε:Εγώ ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου από χθες, που ψηφίστηκε η τροπολογία που μας "ευνοεί, σώζοντας" μας...

Ο τιτάνας, ο κούλης, ο χρυσός, που ακύρωσε το ευγενάκι, με προσωπική του πρωτοβουλία περί της τροπολογίας για ποιο λόγο το κρατάει ακόμα, το καημένο, στην κυβέρνηση του, στέλνοντας το ταξιδάκια στας Αμερικάς?
Ως πότε θα τον χρησιμοποιεί, σαν τον γνωστό χρήσιμο ηλίθιο, συμπαρασύροντας, σε ηλιθιότητα, τόσο κόσμο?

Υ.Γ. Μιλώντας για προπαγάνδα και τα αποτελέσματα της, στο συγκεκριμένο θέμα, μου λείπει, πολύ, ο Othin...
Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι παντού, προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους και φυσικά και στον ίδιο τους τον εαυτό. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων.

Ο ιστορικός Carlo M. Cipolla έγραψε αυτό το σύντομο, πνευματώδες δοκίμιο σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει, να κατανοήσει και να εξουδετερώσει μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευμάρειας και ευτυχίας: την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και αν αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα που μας περιβάλλει, τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας περιγελώντας την.
Καλή του ώρα, όπου κι αν βρίσκεται, του Γιώργου, που μας "σύστησε" με τον μεγάλο Ιταλό ιστορικό, εδώ μέσα...

γκοραν αν διωξει τον αυγενακη και βαλει τον επομενο λακε του μαρινακη θα εισαι ευχαριστημενος?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

GI4NNEN4 έγραψε:Μιλάμε μας τρέλανε ο Αρκούδης :shock: Τελικά, τα κοτσομπολιά που έφτασαν στα αφτιά της Μαρούπα μας καταδίκασαν! Ο Χριστός κι η Παναγία! :shock:
Που τα είπε αυτά αυτό το πουλί;

Δεν γλιτώνουν την φυλακή....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

icue έγραψε:Που τα ειπε αυτα η Μαρουπα;
Μέσα στην επιτροπή. Την έδωσε ο Αρκούδης πριν λίγο στον Μπούζο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

GI4NNEN4 έγραψε:
icue έγραψε:Που τα ειπε αυτα η Μαρουπα;
Μέσα στην επιτροπή. Την έδωσε ο Αρκούδης πριν λίγο στον Μπούζο.
Χειροπέδες έχει ή να του στείλουμε να είναι έτοιμος;

Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Ο Αρκουδης το ειπε στο Μετροπολις πριν λιγο και η Μαρουπα θα βγει σε λιγο ζωντανα να πει και αυτη το τι εγινε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θέλω να ξεβρακωθουν χωρίς έλεος

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”