Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Την είδα Παρασκευή με την μπασακσεχιρ...
Δεν έχει φράγκα το πρωτάθλημα όπως παλιά. Ξέπεσαν με την λίρα
Στάλθηκε από SM-N975F
Δεν έχει φράγκα το πρωτάθλημα όπως παλιά. Ξέπεσαν με την λίρα
Στάλθηκε από SM-N975F
Πάλι καλά που βρέθηκε στο δρόμο μας η Μπεσίκτας. Για να έχει 70% κατοχή μπάλας και τελικά να τρώει 4 από το Ικόνιο, φαντάζεσαι τι γίνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 27 Σεπ 2020, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άδειασαν... 0 κίνητρο. Αυτές οι ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις στις χώρες τους, σε ανάλογη θέση θα ήμασταν κι εμείς, όταν χάσουν νωρίς το τρένο της Ευρώπης, θέλουν κάνα μήνα να συνέλθουν, αλλάζουν και προπονητή Οκτώβριο μήνα το πολύ.
Είναι και η φάση με τον ιό, μια ιδιόμορφη κατάσταση σε όλους οπότε δεν θέλει πολύ
Στάλθηκε από SM-N975F
Είναι και η φάση με τον ιό, μια ιδιόμορφη κατάσταση σε όλους οπότε δεν θέλει πολύ
Στάλθηκε από SM-N975F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 27 Σεπ 2020, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα τον στείλουν τον γηγενή ταβερνιάρη?pilotos έγραψε:Άδειασαν... 0 κίνητρο. Αυτές οι ομάδες, παραδοσιακές δυνάμεις στις χώρες τους, σε ανάλογη θέση θα ήμασταν κι εμείς, όταν χάσουν νωρίς το τρένο της Ευρώπης, θέλουν κάνα μήνα να συνέλθουν, αλλάζουν και προπονητή Οκτώβριο μήνα το πολύ.
Στάλθηκε από SM-N975F
- bersekeros
Η ομάδα του Ικονίου, η Konyaspor έχει σήμα δικέφαλο αετό.seaman έγραψε:Πάλι καλά που βρέθηκε στο δρόμο μας η Μπεσίκτας. Για να έχει 70% κατοχή μπάλας και τελικά να τρώει 4 από το Ικόνιο, φαντάζεσαι τι γίνεται
Έχουν αποκτήσει ψυχολογικά από εμάς,
γι'αυτό έφαγαν τέσσερα.
Στην επόμενη γκέλα...
Όσοι παίζουν στοίχημα, σε χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Γαλλία α και β κατηγορίες, από την άλλη βδομάδα, ας κυνηγήσουν αυτό.
Ομάδες που είχαν κακό ξεκίνημα και έκαναν καλές μεταγραφές, έχουν μείνει πίσω και παίζουν εντός έδρας. Μια ήττα και πάει σπίτι του ο κοουτς. Σίγουρη κονομα. Το έκανα μια δεκαετία τουλάχιστον, στοχευμένα.
Για να δώσω μια κατεύθυνση, σκαναρεις όλες τις ομάδες, μόλις λήξουν οι μεταγραφές, φέτος θα λήξουν αυτή τη βδομάδα. Βλέπεις ποιες θα κινηθούν και θα έχουν στόχους. Τις κρατάς στην άκρη. Στη συνέχεια, παρακολουθείς τα αποτελέσματα και διαβάζεις τα ρεπορτάζ... Δείχνουν κλίμα.
Ειδικά αν κι ο πρόεδρος έχει ιστορικό αλλαγών προπονητών, δένει το γλυκό.
Όλα είναι στο ίντερνετ, λίγο ψάξιμο θέλει και αυτή τη βάση που φτιάχνεις, την έχεις για πάντα
Πολλά είπα.
Στάλθηκε από SM-N975F
Όσοι παίζουν στοίχημα, σε χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Γαλλία α και β κατηγορίες, από την άλλη βδομάδα, ας κυνηγήσουν αυτό.
Ομάδες που είχαν κακό ξεκίνημα και έκαναν καλές μεταγραφές, έχουν μείνει πίσω και παίζουν εντός έδρας. Μια ήττα και πάει σπίτι του ο κοουτς. Σίγουρη κονομα. Το έκανα μια δεκαετία τουλάχιστον, στοχευμένα.
Για να δώσω μια κατεύθυνση, σκαναρεις όλες τις ομάδες, μόλις λήξουν οι μεταγραφές, φέτος θα λήξουν αυτή τη βδομάδα. Βλέπεις ποιες θα κινηθούν και θα έχουν στόχους. Τις κρατάς στην άκρη. Στη συνέχεια, παρακολουθείς τα αποτελέσματα και διαβάζεις τα ρεπορτάζ... Δείχνουν κλίμα.
Ειδικά αν κι ο πρόεδρος έχει ιστορικό αλλαγών προπονητών, δένει το γλυκό.
Όλα είναι στο ίντερνετ, λίγο ψάξιμο θέλει και αυτή τη βάση που φτιάχνεις, την έχεις για πάντα
Πολλά είπα.
Στάλθηκε από SM-N975F
- bersekeros
4 η Χοφενχάιμ στην Μπάγερν...
Μάλιστα
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλιστα
Φέρτε μας την Μπάγερν στον όμιλο να πούμε
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Απλά να θυμίσω ότι πέρσι στο αντίστοιχο ματς, είχαν γίνει κάτι περίεργα σκηνικά από τους οπαδούς της Μπάγερν, εναντίον του προέδρου της Χοφενχάιμ....
- bersekeros
Ποια Bayern μωρέ, γερμανική μπιραρία να πούμε , έφαγε 4 από το άλλο το χωριό τη Hoffenheim.
Φέρτε μας τη Λίβερπουλ ναούμε στους ομίλοι.
Φέρτε μας τη Λίβερπουλ ναούμε στους ομίλοι.
Τι έγινε πάλι με αυτόν τον Μουρίνιο να πούμε; Έχει να κάνει ομάδα 10 χρόνια ο πουθενάς το παλτό. Τον ισοφάρισε το γέρικο άλογο με τη Νιουκάστλ στο τέλος; Με μηδέν φάσεις;
Θα ψάχνετε το next big thing στην Πρέμιερ και σε θα σας το δίνουμε
Χαχα
Θα ψάχνετε το next big thing στην Πρέμιερ και σε θα σας το δίνουμε
Χαχα