Αφού ο πετρωτος είπε ότι δεν τον θέλουμε και πολύ γιατί δεν ταιριάζει στο 442rainmaker έγραψε:Σκληρή διαπραγμάτευση λέει μεταξύ Λουμπος και μάνατζερ του Ντοι .
Ερώτημα:
Έξι μήνες ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ??

Αφού ο πετρωτος είπε ότι δεν τον θέλουμε και πολύ γιατί δεν ταιριάζει στο 442rainmaker έγραψε:Σκληρή διαπραγμάτευση λέει μεταξύ Λουμπος και μάνατζερ του Ντοι .
Ερώτημα:
Έξι μήνες ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ??
Μάλλον το ποσό της μεταγραφής θέλουν να ανεβάσουν σάμπως αυτοί θα τα σταξουν; θα κάνουν και τον καλό στον αντρεzepos4 έγραψε:Έχει ξεκινήσει το γαϊτανάκι των αρδ για Βιεϊρίνια. Όλοι μαζί να ανεβάσουν τις προσδοκίες μας. Για την ιστορία, τον θέλω σαν τρελός πίσω, αλλά να πιέζουν τα λαμόγια για την μεταγραφή είναι πουστιά.
Έχουν μνημόνιο εκεί;che4 έγραψε:ενώ στην ισπανία δεν ειναι πρόκληση για την κοινωνία τα ποσά που ειναι 50 φορές και βάλε πανω απ τα δικα μας
eorptol1 έγραψε:Μάλλον το ποσό της μεταγραφής θέλουν να ανεβάσουν σάμπως αυτοί θα τα σταξουν; θα κάνουν και τον καλό στον αντρεzepos4 έγραψε:Έχει ξεκινήσει το γαϊτανάκι των αρδ για Βιεϊρίνια. Όλοι μαζί να ανεβάσουν τις προσδοκίες μας. Για την ιστορία, τον θέλω σαν τρελός πίσω, αλλά να πιέζουν τα λαμόγια για την μεταγραφή είναι πουστιά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μωρε καντα 3 σε λεω (μη σε πω 2.5)Hermann έγραψε:Όχι 6 ήταν το γράφει στο transfermarktsimba έγραψε:καντα 3 του ροβερτου.
3 τον πούλησε στην Εσπανιόλ.
https://www.google.gr/amp/m.contra.gr/C ... 1.amp.htmlΌπως γνωρίζουμε απ’την εκτενή αναφορά της ιστοσελίδας "Football Leaks" ο Ολυμπιακός έδωσε στην Ατλέτικο 2.500.000 ευρώ, ενώ η Μπενφίκα δεν αξίωσε τίποτα για τα δικαιώματα του παίκτη. Αυτό είναι το ποσό.