Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

aoratos έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
aoratos έγραψε:Εφοσον κλεισουν αυτοι οι τρεις η ομάδα έχει μεγαλη αναγκη έναν επιτελικο παστελωτη τυπου Scarione ή Eran Zahavi για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο πως οτι καλο δημιουργει η ομαδα στο γηπεδο μετουσιωνεται σε βαθμους. Δεν φτανει ενα σοβαρο φορ για να λυθει το προβλημα των χαμενων ευκαιριων.
οκ μαλλον δεν εχεις αδικο αλλα δεν γινεται να ακυρωσεις μπισεσβαρ που ηδη ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης και απο το καλοκαιρι και μετα ισως ειναι και αναντικαταστατος και πελκα που δειχνει σε πολυ καλο φεγγαρι
Πολυ σωστα, δεν ειναι ευκολη αποφαση να ακυρωσεις εναν παικτη που ηρθε μερικους μηνες πριν και αμοιβειται μαλιστα με ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια. Οποτε το πιο πιθανο ειναι να στηριχθει αυτη η επιλογη μεχρι το τελος της χρονιας και να μην αποκτηθει καποιος εκει. Επισης πιθανο ειναι να προσπαθησουν να δουν αν μπορουν να λυσουν το προβλημα εκ των εσω (Ουαρντα, Πελκας). Εγω απλως γραφω την αποψη μου για το τι θεωρω πως εχει μεγαλη αναγκη η ομαδα για να λυσει το προβλημα της.
ναι ρε εννοειται αποψεις λεμε ακομα και αν αυτες δε φαινεται να εχουν βαση. δε διαφωνω παντως καθως ο μπισεσβαρ οπως εχω πει δεν ειναι ο 10αρης που θα σου δωσει γκολ αλλα θα σε βοηθησει πολυ στο τρανζισιον με την εξαιρετικη μεταβιβαση και την αντιληψη που εχει ενω ο πελκας αν βελτιωσει το οτι μπουρδουκλωνεται ακομα και οταν τον κοιτανε μπορει να σου δωσει τα γκολ καθως χωνεται στην περιοχη μαζευοντας σκουπιδια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Duke_Rolson έγραψε:
john4serres έγραψε:φοβερος ποδοσφαιριστης ο Γκροζίτσκι, αλλα η Ρεν θα ζητησει κανενα τάλιρο σιγουρα
γιατι ειναι βασικος και δεσμευεται με συμβολαιο εως το 2020.
Συγνώμη ρε συ τζον, αλλά δες πως παει η ροη και σορρυ αν στο κόβω.. Θεωρώ την δομή της σκέψη σου, σαν την δομη της σκέψης του μεσου ΠΑΟΚτση..
Πάμε να πάρουμε τον ενρικε.. Καλώς.. Τα δεδομενα είναι:
Ο ενρικε εχασε την θεση του απο τον γκροζινσκι και γι αυτο τον πουλαει η ρεν. Τα βρηκαμε μαλλον στο 1 μυριο.. Και εσυ ονειρευεσαι να παρουμε γκροζινσκι με 5..
Καπως ετσι γεμιζουμε με υπερ-αισιοδοξια και μας φαινεται καβουριας ο ιβαν :? σε καθε μετ περιοδο.. Και τι ειναι 5 μυρια ρε ιβαν για σενα να παρουμε τον αφρο της ρεν; κτλ κτλ..
Κανουμε δηλαδη με το μυαλο μας την ουτοπικη λυση ως την αναγκαια και πραγματοποιησιμη και μετα μας κακοφαινεται η εφικτή σαν λυση εκτάκτου ανάγκης..
Αλλος φιλος ανεφερε τον Γκροζίτσκι πριν σελίδες πισω, εγω απλα επειδη τον εχω δει σε αρκετα ματς τον θεωρω πολυ καλο παικτη (και φυσικα θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ).
Τον Ενρίκε δεν τον εχω δει καθολου, οπότε δεν ειπα και δεν εκφέρω γνώμη.
Τζάμπα ασχοληθηκες για παραθεση.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

η μεταγραφη που με εψησε περισσοτερο απ ολες ειναι ο ντοι για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι ακριβως ο μεσος που περιεγραφε ο ιβιτς περυσι ( επιθετικη αμυνα κτλ) και τελικα πηρε τον σακχοφ. ο σακχοφ θα μεινει, απ οτι φαινεται ο τσιμι θα φυγει και ετσι θα παιζουμε με κανια - ντοι και σακχοφ η μπισ.

θεωρω παντως πως αν ερθει δεν θα βγαινει ουτε για κατουρημα απ την εντεκαδα
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

o μπουφον του πας σημερα εφαγε γκολ μεσα στην ξανθη μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

john4serres έγραψε:Αλλος φιλος ανεφερε τον Γκροζίτσκι πριν σελίδες πισω, εγω απλα επειδη τον εχω δει σε αρκετα ματς τον θεωρω πολυ καλο παικτη (και φυσικα θα τον ηθελα στον ΠΑΟΚ).
Τον Ενρίκε δεν τον εχω δει καθολου, οπότε δεν ειπα και δεν εκφέρω γνώμη.
Τζάμπα ασχοληθηκες για παραθεση.
,no offence τζον.. Δεν ειναι προσωπικό..Σε φορουμ ειμαστε για να συζητάμε.. Και γω θα τον ηθελα.. Αλλά αν κάνουμε συζήτηση για τον Γκροζινσκι τώρα, συμβαίνει κατα την αποψή μου αυτο που εγραψα..
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αντε ρε ανακοινωστε τον αφου ειναι ηδη εδω και περναει ιατρικα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Καλα ρε δεν ηταν το μαξιμουμ που δινουμε σε αγορες 1.5?τι λενε αυτοι δια 2.2?
700 χιλιαρικα σε φαγανε ιβαν ξυπνα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μήπως δεν βρίσκουν κουρέα κυριακάτικα;

Μανιακε, εσύ είσαι αλήτης
;)
Τόσος κόσμος στο αεροδρόμιο, ούτε μια φώτο;;;
Τςςςςς

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Έχουμε ρε,Άγγελο..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η Μαρίνα ήρθε άραγε;

Thanix πελάτισσα!!!
Άγιε ο άγγελος λογικά ξέρει, γιατί κουρευε τα πρόβατα έ;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

mpouJr έγραψε:Καλα ρε δεν ηταν το μαξιμουμ που δινουμε σε αγορες 1.5?τι λενε αυτοι δια 2.2?
700 χιλιαρικα σε φαγανε ιβαν ξυπνα
Οντως τα τελευταία 5 χρόνια αυτό ήταν το ταβάνι μας.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Έτσι είναι όταν πουλάς μπορείς και αγοράζεις με περισσότερα λεφτά
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Petros1988 έγραψε:Αντε ρε ανακοινωστε τον αφου ειναι ηδη εδω και περναει ιατρικα.
Ποτε ανακοινωσε η ΠΑΕ παικτη πριν πεσουν οι υπογραφες;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

TheCursed έγραψε:o μπουφον του πας σημερα εφαγε γκολ μεσα στην ξανθη μαλιστα.
Άμα σε θέλει η πουτ@να η μπάλα. Το 2ο κόντρα και μέσα από 20μ. Του Κλάους κόντρα πλάτη δοκάρι κι έξω. Άσε τα υπόλοιπα 10. Ικανότητα η Ξάνθη, ανίκανοι οι δικοί μας. Τι να πεις! !!!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Τόσο καιρό φωνάζατε ''φτάνει πια με τις ανακοινώσεις'' και τώρα όλοι θέλετε ανακοίνωση....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”