Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
και γιατί ρε αδέλφια να τα παίρνουν τα λεφτά ξένοι και να τα εξαφανίζουν απο την Ελλάδα ;
μας περισσεύουν ;
δεν σας φαίνονται γελοίες κάτι ομάδες που δεν έχουν Ελληνα στην ενδεκάδα ?
μας περισσεύουν ;
Για Μπέλετς προσωπικά δεν ψήνομαι. Ωραία reflex, καλός χαμηλά αλλά πολλά θέματα στις εξόδους. Δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν είναι για βασικός και με την προοπτική του να παίζει ο Γλύκος, θα προτιμούσα άλλες λύσεις.
- john4serres
Σωστο ο τζοσουα.
Σχεδον ιδια νουμερα εκανε ο Βαργκας με λιγοτερο χρονο συμμετοχης.
Τον εφερε με τα μισα λεφτα, αν υποθεσουμε οτι στην τουρκια θα επαιρνε κανενα 500αρι.
Σχεδον ιδια νουμερα εκανε ο Βαργκας με λιγοτερο χρονο συμμετοχης.
Τον εφερε με τα μισα λεφτα, αν υποθεσουμε οτι στην τουρκια θα επαιρνε κανενα 500αρι.
- BlackBlockAttack
+1000paok87 έγραψε:Καμία στεναχώρια ή ζήλεια για υπερτιμημένα wannabe ταλέντα, και δη Έλληνες.
Η αφελληνοποίηση συνεχίζεται στην ομάδα και με χαροποιεί.
-
Dimg4
Μα το θεο αυτο θα ελεγα. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να γραφετε περι αγχους για τα λεφτα λες και θα κανουμε ερανο. Ρε σεις, εχουμε μεγαλομετοχο εναν καταξιωμενο πανεξυπνο εκκατομυριουχο..... φτανειsourmenetes έγραψε:Πραγματικα εγω δεν καταλαβαινω...ειλικρινα εχει καταντησει κουραστικο αυτο με τα χρηματα...joshua έγραψε:Η κουλα κλεινει στο τσαμπα Μπακασετα,Μπαρκα ενω για εμας ακουγονταν ποσα συνολικα για τους 2 που ξεπερνουσαν το 1 μυριο,καταλαβαινετε τωρα γιατι αγχωνομαι οταν ακουω τα 900.000 για Τζαλμα.
π βαργκας ειναι το μεγαλυτερο συμβολαιο στην αεκ με 500.000
εχει πα8ει 3 χιαστους και στην τουρκια ηταν μετριος...
Τον έχετε δει τον τζαλμα κ τα λετε;
Γιατι να παίρνουν ιδια δλδ;
Ο βάργκας εκανε μια χρονια γεμάτη πριν ερθει, μονο μια
Γιατι να παίρνουν ιδια δλδ;
Ο βάργκας εκανε μια χρονια γεμάτη πριν ερθει, μονο μια
γιατί οι Έλληνες παίχτες είναι άμπαλοι και επαναπαύονται στο λιγοστό (αν έχουν) ταλέντο τουςΠεριπτερος έγραψε:και γιατί ρε αδέλφια να τα παίρνουν τα λεφτά ξένοι και να τα εξαφανίζουν απο την Ελλάδα ;
μας περισσεύουν ;
και γω είμαι υπέρ της αφελληνοποίησης του ρόστερ
Ο μπουανανοτε με 400 ειναι το μεγαλυτερο συμβολαιο της.Demir έγραψε:π βαργκας ειναι το μεγαλυτερο συμβολαιο στην αεκ με 500.000
-
ron-swanson
Τα λεφτα προφανως παιζουν ρολο. Αν μια ομαδα ξοδευει 10 εκατομμυρια για μπατζετ και εχει ιδιου επιπεδου ομαδα με μια αλλη που ξοδευει 3 (τυχαια νουμερα), αυτη που ξοδευει τα πολλα κανει κατι λαθος .
Εγω θυμαμαι που γελουσα με τους βαζελους που εδιναν 1 εκ. τον χρονο στον Γκοβου και εμεις με 300 χιλιαρικα ειχαμε Βιειρινια.
Για παραδειγμα, αν ερθει τελικα ο Djalma παιζει να εχει ενα απο τα 2-3 μεγαλυτερα συμβολαια στην ομαδα και θα ειναι απο τους πιο ακριβοπληρωμενους στην σουπερλιγκα. Αν τελικα ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του ΠΑΟΚ και της λιγκας, τοτε μικρη σημασια θα εχει αν παιρνει 100 παραπανω ή παρακατω. Αν ομως ειναι παρομοιος με τα εξτρεμ του βαζελου και της κουλας που παιρνουν 200 και 300 χιλιαρικα, θα υπαρχει προβλημα.
Προφανως θα πρεπει να περιμενουμε να τον δουμε πρωτα και μετα να κρινουμε, απλα το βιογραφικο του δεν ειναι σουπερ ντουπερ γι αυτο υπαρχει μια επιφυλαξη. Αλλα και ο Γκαρι στην Βουλγαρια επαιζε και απο την Ελτσε οταν εφυγε οι οπαδοι ελεγαν οτι ειναι πολυ κακος παιχτης και σε μας βγηκε μια χαρα, οποτε ας περιμενουμε και μακαρι να πανε ολα καλα.
Εγω θυμαμαι που γελουσα με τους βαζελους που εδιναν 1 εκ. τον χρονο στον Γκοβου και εμεις με 300 χιλιαρικα ειχαμε Βιειρινια.
Για παραδειγμα, αν ερθει τελικα ο Djalma παιζει να εχει ενα απο τα 2-3 μεγαλυτερα συμβολαια στην ομαδα και θα ειναι απο τους πιο ακριβοπληρωμενους στην σουπερλιγκα. Αν τελικα ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του ΠΑΟΚ και της λιγκας, τοτε μικρη σημασια θα εχει αν παιρνει 100 παραπανω ή παρακατω. Αν ομως ειναι παρομοιος με τα εξτρεμ του βαζελου και της κουλας που παιρνουν 200 και 300 χιλιαρικα, θα υπαρχει προβλημα.
Προφανως θα πρεπει να περιμενουμε να τον δουμε πρωτα και μετα να κρινουμε, απλα το βιογραφικο του δεν ειναι σουπερ ντουπερ γι αυτο υπαρχει μια επιφυλαξη. Αλλα και ο Γκαρι στην Βουλγαρια επαιζε και απο την Ελτσε οταν εφυγε οι οπαδοι ελεγαν οτι ειναι πολυ κακος παιχτης και σε μας βγηκε μια χαρα, οποτε ας περιμενουμε και μακαρι να πανε ολα καλα.
- buffalobill4
οχι πες τα ρε αδερφε. κουραστηκα. εμενα το ιδανικο μου θα ηταν η ομαδα να εχει 7-8 ελληνες και 3-4 αποδεδειγμενα (οχι απαραιτητα ονοματα) καλους ξενους. αν ειναι να φερω τον ετο προτιμω τον κιτσιου. αν ειναι να εχω τον κουμαλο πρωτιμω τον χ'ησαια. αν ειναι να εχω τον τοργκελε προτιμω τον κλαους. αν ειναι να εχω τον ζαιρο προτιμω τον μυστακιδη. αν ειναι να χω τον χακομπο προτιμω τον γλυκοΠεριπτερος έγραψε:και γιατί ρε αδέλφια να τα παίρνουν τα λεφτά ξένοι και να τα εξαφανίζουν απο την Ελλάδα ;
μας περισσεύουν ;
και λοιπα πολλα
Περιπτερος έγραψε:και γιατί ρε αδέλφια να τα παίρνουν τα λεφτά ξένοι και να τα εξαφανίζουν απο την Ελλάδα ;
μας περισσεύουν ;
Μαλλον μπερδευτηκες,αυτοι που εξαφανιζουν τα λεφτα απο την ελλαδα ειναι οι ελληνες.
Mīngus έγραψε:Για Μπέλετς προσωπικά δεν ψήνομαι. Ωραία reflex, καλός χαμηλά αλλά πολλά θέματα στις εξόδους. Δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν είναι για βασικός και με την προοπτική του να παίζει ο Γλύκος, θα προτιμούσα άλλες λύσεις.
Συμφωνω, δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο στον παιχτη.