Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
παντως αν κατσει κανα καλό ντηλ σε Λουκά ΟΛΟΙ μας (και όλοι τους) θα πρέπει να πουμε ενα "τι μαλακες ειμασταν" γιατί το "κράξιμο" για το 1,5 χαρτί πήγε (και απο μερικούς ακόμα παει) σύννεφο, ενώ δεν πιστεύω κανείς να περίμενε ότι θα βγάζαμε πάνω απο 2,5-3, άντε 4 (να λεμε και καμια μλκια
) χαρτιά απο το λουκά... και τώρα πάμε για μινιμουμ 4-5 + το 1,5....

Νέο δημοσίευμα για Φρανκ Φενέρμπαχτσε σήμερα.....δεν μου αρέσουν αυτα και ας διαψεύδουν μετα.

- Chuck Norris
Γενικά ακούει και πολύ Κράξιμο που θα παει να σχολιάσει για το eurο
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
γενικά είναι πολύ παπαρες μερικοί και άμπαλοι εντελώς.
ρε παλιοκουσούμια, αντί να πείτε ότι ο τδ σου θα ειναι στο γιουρο πρωτη μουρη και θα τσεκάρει έτσι και παιχτάκια (χωρίς τα έξοδα να βαρύνουν την παε
) και θα έχει χρόνο για τα κονέ με τους σκαουτερ και μανατζερ που θα ειναι ΟΛΟΙ εκεί, αμέσως να πείτε ΜΟΝΟ το αρνητικό ανάθεμα τη φάρα σας...
ρε παλιοκουσούμια, αντί να πείτε ότι ο τδ σου θα ειναι στο γιουρο πρωτη μουρη και θα τσεκάρει έτσι και παιχτάκια (χωρίς τα έξοδα να βαρύνουν την παε

- GiorgosAtha
Τυχαίο γεγονός ότι όλα αυτά τα δημοσιεύματα άρχισαν να βγαίνουν από την στιγμή που βγάλαν -ποιος να τους το σφύριξε άραγε?
- στο φως τον όρο στο συμβόλαιο του Frank...
Όπως τυχαίο είναι που αυτά τα δημοσιεύματα σκάνε λίγο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον Νιόνιο...
Εεεεεε ρε βρεγμένη σανίδα που πρέπει να πέσει σε κάποιους...

Όπως τυχαίο είναι που αυτά τα δημοσιεύματα σκάνε λίγο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον Νιόνιο...
Εεεεεε ρε βρεγμένη σανίδα που πρέπει να πέσει σε κάποιους...

- kataramenos5
Κι αν οντως υπαρχει ..φωτια μαζι με τον καπνο?Αποκλειεται να τα χει παρει ο Φρανκ μ αυτα που γιναν τους τελευταιους μηνες και να σκεφτεται να την κανει?Με αλλες προυποθεσεις δεχτηκε να ρθει και αλλα βρηκε.Ο Αγγελιδης πως την εκανε δηλαδη και γιατι?Ισως κι αυτος να αισθανθηκε οτι ειναι υπ ατμον, ειδικα αν στραβοπατησει η ομαδα στο κυπελλο.
Τι να πω,αν δεν καταφερουμε να εκμεταλλευτομε και τον Αρνεσεν,ειμαστε για κλαματα.Εν τω μεταξυ ο ντροςχο ο Τζαντζαρας,σχολιαζει ,κακοπροαιρετα φυσικα,οτι θα ειναι ο Φρανκ σχολιαστης στο Ευρο και συνδεει τις περσυνες του υποχρεωσεις με την Δανεζικη τηλεοραση ως αιτιολογια για τους πολους τραυματισμους.. 

- GiorgosAtha
Αν ήθελε ο Σαββίδης να τον "σουτάρει"... θα "σούταρε" τον Igor πριν μερικές εβδομάδες, θα κράταγε τον κυρ-Νίκο και θα περίμενε απλά κάνα 2μηνο να "αφήσει" και τον Frank.
Επίσης -εγώ προσωπικά- από τα λεγόμενα και τις κινήσεις του Frank δεν βλέπω τάσεις φυγής... απεναντίας βλέπω τάσεις -ή προσπάθεια καλύτερα- "αποδόμισης" και "εκδίωξης" από τους ΑΡΔ.
Επίσης -εγώ προσωπικά- από τα λεγόμενα και τις κινήσεις του Frank δεν βλέπω τάσεις φυγής... απεναντίας βλέπω τάσεις -ή προσπάθεια καλύτερα- "αποδόμισης" και "εκδίωξης" από τους ΑΡΔ.
- kataramenos5
sporos123 έγραψε: και συνδεει τις περσυνες του υποχρεωσεις με την Δανεζικη τηλεοραση ως αιτιολογια για τους πολους τραυματισμους..

- kataramenos5
Αλλιως ειναι να διωξεις καποιον επειδη δε παει καλα η ομαδα,κι αλλιως επειδη εχασε ΟΛΟΥΣ τους στοχους(δεν ισχυει αλλα ετσι θα γραφτει).GiorgosAtha έγραψε:Αν ήθελε ο Σαββίδης να τον "σουτάρει"... θα "σούταρε" τον Igor πριν μερικές εβδομάδες, θα κράταγε τον κυρ-Νίκο και θα περίμενε απλά κάνα 2μηνο να "αφήσει" και τον Frank.

αγωνιώδης μάλιστα. ξες τι είναι να έχεις δευτερο συνεχόμενο καλοκαίρι χωρίς το μπιελετάκι σου; καταστροφή!GiorgosAtha έγραψε:Αν ήθελε ο Σαββίδης να τον "σουτάρει"... θα "σούταρε" τον Igor πριν μερικές εβδομάδες, θα κράταγε τον κυρ-Νίκο και θα περίμενε απλά κάνα 2μηνο να "αφήσει" και τον Frank.
- GiorgosAtha
Κατ... για τον Igor το λέω με την λογική "Γιατί να στηρίξεις την επιλογή κάποιου που θα φύγει σε 2 μήνες?". Νομίζω το αν θα φύγει, ο Frank είναι αρκετά "κύριος" να το ξεκαθαρίσει πολύ πριν την "τελευταία στιγμή".
Όπως για παράδειγμα ο Jack όπου κάπου πήρε το μάτι μου ότι εδώ και καιρό είχε "αποφασιστεί" να την κάνει φέτος τον χειμώνα... γι αυτό εμφανίστηκε ο Michel. Δεν νομίζω ότι πήραν τον Σλοβάκο τον Γενάρη και του είπαν "Έλα να γίνεις πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.". Λογικά υπήρχαν συζητήσεις πιο μπροστά.

Όπως για παράδειγμα ο Jack όπου κάπου πήρε το μάτι μου ότι εδώ και καιρό είχε "αποφασιστεί" να την κάνει φέτος τον χειμώνα... γι αυτό εμφανίστηκε ο Michel. Δεν νομίζω ότι πήραν τον Σλοβάκο τον Γενάρη και του είπαν "Έλα να γίνεις πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.". Λογικά υπήρχαν συζητήσεις πιο μπροστά.
Εν ολιγοις λεει οτι απο τους 8 που ηρθαν καθυστερημενα και εχασαν προετοιμασια,οι 6 επεθαν 13 θλασειςkataramenos5 έγραψε:sporos123 έγραψε: και συνδεει τις περσυνες του υποχρεωσεις με την Δανεζικη τηλεοραση ως αιτιολογια για τους πολους τραυματισμους..![]()
Οριστε?
,ενω απο τους υπολποιπους 16 οι 8 εχοντας 14 θλασεις.Ξεχναει ομως ο εν λογω δημοσιογραφος(?) οτι Λεοβατς,Ζαιρο,Τσιμιροτ,Σαμπο ηρθαν εχοντας κανει προετοιμασια και εχοντασ και αγωνιστικο ρυθμο(Ριεκα,Τρενστιν,Τρναβα,Σεραγιεβο)