Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ωραια η πρώτη, εκεινος ο μαλλιας(Σαββιδης) ξεχωριζε νομιζω. Μακαρι να δειξει οτι μπορει!
Οσο για τις μεταγραφες ενταξει ειπαμε για τον Βαις, μας αρεζε(δεν ειμαστε επαγγελματιες σκαουτερ), στα @@ μας αν τελικα πηγε στο γαβρο, παμε παρακατω.
Αναμενουμε τις υπολοιπες κινησεις, αλλα αφου πηραμε τη τζουρα μας επιτελους απο ΠΑΟΚ κ Τουμπα, πολυ πιο χαλαρα πλεον... 8-)
Ο Στεφενς απο μονος μου δημιουργει αισιοδοξια, μενει να φανει ποσο θα βοηθηθει κι αν αυτη η αισιοδοξια ειναι τελικως δικαιολογημενη. Καλή χρονιά λοιπον!
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

barlow4 έγραψε:εγω παλι διαχωριζω τη θεση μου.
αποτυχια θα ειναι να μη γινει ομαδα με χαρακτηρα.εγω θελω να αποκτησουμε κορμο και χαρακτηρα.αυτο που ελλειψε αυτα τα δυο τουλαχιστον χρονια.θελω υγεια στην πορεια της ομαδας.και πρωταθλημα ας ερθει και αργοτερα.
θελω την ομαδα τη μαχητικη που αποδεικνυει ποια ειναι στην ευρωπη.
πρωταθληματα παιρνει εδω με απ'ευθειας αναθεση ο απογοννος του στολου και χορευει Pole dance στην ευρωπη.θελω μια ομαδα που καθε χρονο να θελει το πολυ δυο τρεις μεταγραφες.να ειναι δεδομενη η λειτουργια της και συνεχως να ενισχυεται.οχι σαν τους γαυρους που καθε καλοκαιρι ξεκινανε απο την αρχη ψαχνοντας ονοματα για να ικανοποιησουν τα κακομαθημενα τους.
μια μεγαλη και σοβαρη ομαδα δε δημιουργειται σε τρεις μηνες μονο με φραγκα.
μακαρι να ερθει το πρωταθλημα φετος αλλα προτιμω να ξαναγινει η ομαδα με το χαρακτηρα εκεινο που για 40 χρονια ο γαυρος των εκατομμυριων και των ονοματων θεωρουσε το ταξιδι στην τουμπα ματαιο κοπο.
+1
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Να βγαίνει ο Σαββίδης να λέει "Στόχος πρωτάθλημα αλλιώς αποτυχία!"
και οι οπαδοί : "εντάξει συμβιβάζομαι και με 2η θέση".

Αυτά μονο στον ΠΑΟΚ !
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο μονος καλοκαιρινος στοχος για μενα ειναι η εισοδος στους ομιλους του ευροπα........για τις μετεγγραφες ας ερθουν και τελευταια μερα των μετεγγραφων δεν πειραζει αρκει να αξιζουν, και οι 3 που πιστευω χρειαζομαστε να μας ανεβαζουν επιπεδο οντως...

Κατα τα αλλα με βαση το ροστερ στη θεση 6 θα ειμαστε αργοι .....οποτε οι 3 μπροστα πρεπει να εχουν ταχυτητα σιγουρα..

Παρολε πιστευω οι στοχοι ως προς το ρεαλισμο τους θα καθοριστουν μετα τη διαμορφωση του ροστερ π,χ τωρα μπροστα δεν εχουμε τπτ....ο γαβρος πηρε ηδη παικτες ενω ειχε κιολας.......
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αυτή η νέα ΠΑΟΚτσήδικη μόδα να θεωρούμε τα λεγόμενα του Σαββίδη υπερβολικά και ανεδαφικά έως επικίνδυνα, δε μου αρέσει καθόλου.

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ομάδας είπε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, και αυτό πρέπει να το δεχθούμε και να το στηρίξουμε, εκτός κι αν οι ίδιοι, ως φίλαθλοι, δεν είμαστε έτοιμοι για ένα πρωτάθλημα.

Υπάρχει και μια διαφορά όμως βασική. Κάθε στόχος δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ΠΑΟΚ που θα τον επιδιώξει. Πολλοί παράγοντες καθορίζουν το αν θα πετύχει μια ομάδα το στόχο της και ορισμένοι από αυτούς είναι εκτός της ομάδας, δεν βρίσκονται τα πάντα στα χέρια μας. Κλασσικό παράδειγμα η τύχη, και φυσικά οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες διαφθοράς και αδιαφάνειας.

Επομένως η μη κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να θεωρηθεί άνευ ετέρου αποτυχία:

Για παράδειγμα, κερδίζεις παντού, πηγαίνεις τρένο και έχεις απόλυτη ισοβαθμία με το γαύρο, που σου παίρνει τον τίτλο λόγω διαφοράς τερμάτων ( προφανώς ελέω δορυφόρων-παραρτημάτων ). Ή σε ένα από τα μεταξύ μας παιχνίδια μας σφάζουν ανελέητα και χάνουμε το πρωτάθλημα. Ή μας σφάζουν με το βαμβάκι και μας γεμίζουν τιμωρίες λόγω καρτών πριν από τα παιχνίδια με το γαύρο. Αυτό θα είναι αποτυχία;; Ή θα εκτεθεί ο Ιβάν για τις δηλώσεις του περί πρώτης θέσης;; Προφανώς και θα πρόκειται για επιτυχημένη χρονιά, αφού η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού και ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βγει πρώτη.

Αντίθετα, μια πορεία σαν τη φετινή, με ένα -15 από το γαύρο, και ανασταίνοντας κάθε νεκρό, παρότι καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα με το προηγούμενο παράδειγμα, είναι κλασσική αποτυχία, όταν έχει τεθεί ως στόχος το πρωτάθλημα.

Πρέπει να αποσυνδέσουμε την έννοια της επιτυχίας από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γιατί το πρώτο εξαρτάται από εμάς απόλυτα, ενώ το δεύτερο όχι.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εγώ ένα Σισε θα τον έπαιρνα ευχαρίστως παντως... Κρίμα που δεν υπαρχει ενδιαφέρον... :P

Υ.Γ. Όταν μια ομάδα έχει επι 10 συναπτά έτη έσοδα της τάξης των 50εκ. ευρω (και ανάλογο μπατζετ) και μια αλλη έχει έσοδα 15εκ. ευρω (και αν...) δεν αντιλαμβάνομαι απο που και ως που περιμένουμε να έχουν αντίστοιχο μπατζετ και απο που και ως που ξεκινάνε απο την ίδια αφετηρία για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος... Καλα τα "ΠΑΟΚ εισαι", καλά τα "μα μου σου του", τα "σουξου μούξου" και οι μαγκιες αλλα απο που και ως που περιμένετε αντίστοιχο μπατζετ με του χοντροβούβαλου, δεν μπορω να καταλάβω... Επειδη ο Σαββιδης ειναι λεζαντιαρης φαφλατας παπαρακος και λεει μαλακιουλες (τύπου Ροναλντινιο, Ντρογκμπα, Μπερμπατοφ και πουτσες μπλε) σημαίνει ότι θα σπρώξει μπατζετ αντίστοιχο του οσφπ...; Ο Σαββιδης δεν ήταν αυτός που μείωσε εκβιαστικα το ποσοστό του ερασιτέχνη για να πάρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...; Τωρα απο που ορμωμενοι (εκτός απο τα φαφλατιλικια του Ιβαν...) περιμένουμε μπατζεταρα και μεταγραφαρες...;
Θα έχουμε ένα αυξημένο μπατζετ, θα κάνουμε μια καλη ομάδα (ΟΜΑΔΑ), αν προκύψει καμία ευκαιρία θα πάρουμε και κανένα μπαμ, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για το πρωτάθλημα (αν το πάρουμε θα γίνει με τον ιδιο τροπο που κόντεψε με να το πάρουμε απο το βαζελο και μας το έκλεψαν και όχι με ομάδα όνειρο που θα σκορπαει τους αντιπάλους και θα κάνει περίπατο σε Ελλάδα και Ευρώπη) αλλα μην ονειροβατειτε... Απ' οσο πιο ψηλα πέσεις, τοσο πιο άσχημα θα χτυπησεις... Και τα σύννεφα ειναι πολυ ψηλα...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

MANIAKOS έγραψε:Ο μονος καλοκαιρινος στοχος για μενα ειναι η εισοδος στους ομιλους του ευροπα........για τις μετεγγραφες ας ερθουν και τελευταια μερα των μετεγγραφων δεν πειραζει αρκει να αξιζουν, και οι 3 που πιστευω χρειαζομαστε να μας ανεβαζουν επιπεδο οντως...

Κατα τα αλλα με βαση το ροστερ στη θεση 6 θα ειμαστε αργοι .....οποτε οι 3 μπροστα πρεπει να εχουν ταχυτητα σιγουρα..

Παρολε πιστευω οι στοχοι ως προς το ρεαλισμο τους θα καθοριστουν μετα τη διαμορφωση του ροστερ π,χ τωρα μπροστα δεν εχουμε τπτ....ο γαβρος πηρε ηδη παικτες ενω ειχε κιολας.......
Σωστός!
Προπονητικά ανεβήκαμε 100 ορόφους,αλλά παικτικά ακόμα νομίζω είμαστε στα περσινά,μέχρι στιγμής βέβαια.
Πήραμε καλύτερο δεξί μπακ από τους υπάρχοντες,οι 2 αμυντικοί όμως κόστισαν συνολικά το 1/5 της αξίας του Σίντελφελντ και ο Τζιώλης για μένα-επιεικώς-με αφήνει αδιάφορο.

Να δούμε τί θα έρθει στο μεσοεπιθετικό σκέλος,γιατί εκεί θα κριθούν όλα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

[quote="hitman"]Αυτή η νέα ΠΑΟΚτσήδικη μόδα να θεωρούμε τα λεγόμενα του Σαββίδη υπερβολικά και ανεδαφικά έως επικίνδυνα, δε μου αρέσει καθόλου.

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ομάδας είπε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, και αυτό πρέπει να το δεχθούμε και να το στηρίξουμε, εκτός κι αν οι ίδιοι, ως φίλαθλοι, δεν είμαστε έτοιμοι για ένα πρωτάθλημα./quote]
Φίλε γενικά δεν διαφωνω, αλλα θέλω να επιστησω την προσοχή στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης δεν ειναι και ο πιο φειδωλος στα λόγια του άνθρωπος και ως γνωστόν έχει μεγάλο στομα και λεει πολλα και συχνά και μαλακιες, ειναι λιγο φαφλατας ρε παιδι μου (παλαιάς κοπής σοβιετικής ηγέτης)... Και η σοβαρότητα δεν ειναι το κύριο γνώρισμα του σαν άνθρωπος... Ειναι πολυ καλός επιχειρηματίας, πολυ σκληρός επίσης, αλλα υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που τα λόγια δεν συνάδουν με την πραγματικότητα... Τον ευχαριστούμε που μας έσωσε, είμαστε δίπλα του και θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε (αρχικά με διαρκείας και με ότι άλλο χρειαστεί), προσωπικά νιώθω ευγνώμων για τα 20εκ. που έχει σπρώξει και για ότι άλλο έχει σκοπό να προσφέρει στην ΠΑΟΚαρα μας, αλλα δεν είμαι και άνθρωπος που θα πω "πετάει ο γαιδαρος; ναι πετάει"...
Αυτα με όλη την καλή διάθεση, ειλικρινά, άλλωστε πιστεύω ότι οι περισσότεροι με γνωρίζετε και ξέρετε ότι δεν έχω κακή πρόθεση και δεν κάνω φασαρία για την φασαρία ή αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση (εν τω προκειμενω δεν κάνω κάν αντιπολίτευση αντίθετα στηρίζω ανεπιφύλακτα)...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Λέει πολλά, λέει μαλακίες, δεν τον χαρακτηρίζει σοβαρότητα, είναι φαφλατάς κλπ...Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αποτελούν συνταγή επιτυχίας για έναν ομολογουμένως επιτυχημένο άνθρωπο στον πλανήτη ( με εξαίρεση τον κλασσικό Έλληνα πολιτικάντη της μεταπολίτευσης ). Δεν μπορεί να είναι τόσο καραγκιοζάκος λοιπόν, και παράλληλα μέγας, τρανός και σκληρός επιχειρηματίας.

Να δεχθώ ότι λόγω συναισθηματισμού και οπαδισμού ξεφεύγει καμιά φορά και λέει υπερβολές ( πχ κούπες Ch L και ομάδα που θα παίζει στα ίσα την Μπάρτσα ), αλλά αυτό απέχει πολύ από το να τον χαρακτηρίζουμε εμείς οι ίδιοι ως γραφικό και ασόβαρο. Δηλαδή, μετά από λίγο καιρό τί θα κάνουμε;; Θα λέμε "Παιδιά δίνει συνέντευξη τύπου ο Ιβάν στις 13:00, να συντονιστούμε να γελάσουμε";;;

Πόσο παράλογη μπορεί να είναι η θέληση του Ιβάν να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και να κυνηγήσουμε το γαύρο;;

Γιατί έφερε τον καλύτερο προπονητή που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα τότε;;; Για να κάνουμε μια υποφερτή ομάδα με στόχο σε 5-6 χρόνια να μπορούμε να κοιτάξουμε κλεφτά την "υπερομάδα" του Πειραιά;;

Γιατί θεοποιούμε τόσο πολύ αυτή την ανύπαρκτη ομάδα;; Τόσο λίγους θεωρούμε τους δικούς μας απέναντι σε Σιόβες, Μανωλάδες, Μανιάτηδες και Μάντζιους;;
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

[quote="hitman"]Αυτή η νέα ΠΑΟΚτσήδικη μόδα να θεωρούμε τα λεγόμενα του Σαββίδη υπερβολικά και ανεδαφικά έως επικίνδυνα, δε μου αρέσει καθόλου.

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ομάδας είπε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, και αυτό πρέπει να το δεχθούμε και να το στηρίξουμε, εκτός κι αν οι ίδιοι, ως φίλαθλοι, δεν είμαστε έτοιμοι για ένα πρωτάθλημα./quote]
Φίλε γενικά δεν διαφωνω, αλλα θέλω να επιστησω την προσοχή στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης δεν ειναι και ο πιο φειδωλος στα λόγια του άνθρωπος και ως γνωστόν έχει μεγάλο στομα και λεει πολλα και συχνά και μαλακιες, ειναι λιγο φαφλατας ρε παιδι μου (παλαιάς κοπής σοβιετικής ηγέτης)... Και η σοβαρότητα δεν ειναι το κύριο γνώρισμα του σαν άνθρωπος... Ειναι πολυ καλός επιχειρηματίας, πολυ σκληρός επίσης, αλλα υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που τα λόγια δεν συνάδουν με την πραγματικότητα... Τον ευχαριστούμε που μας έσωσε, είμαστε δίπλα του και θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε (αρχικά με διαρκείας και με ότι άλλο χρειαστεί), προσωπικά νιώθω ευγνώμων για τα 20εκ. που έχει σπρώξει και για ότι άλλο έχει σκοπό να προσφέρει στην ΠΑΟΚαρα μας, αλλα δεν είμαι και άνθρωπος που θα πω "πετάει ο γαιδαρος; ναι πετάει"...
Αυτα με όλη την καλή διάθεση, ειλικρινά, άλλωστε πιστεύω ότι οι περισσότεροι με γνωρίζετε και ξέρετε ότι δεν έχω κακή πρόθεση και δεν κάνω φασαρία για την φασαρία ή αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση (εν τω προκειμενω δεν κάνω κάν αντιπολίτευση αντίθετα στηρίζω ανεπιφύλακτα)...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καθένας με τον πόνο του...
Για καμιά μεταγραφή θα μας πείτε;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Προσωπικά η αντίληψη μου για το ποδόσφαιρο είναι πως τα πάντα ξεκινούν από τον προπονητή.

Ένας εξαιρετικός προπονητής όπως είναι ο Στέφενς μπορεί να πάρει έναν παίκτη του 5 και να τον κάνει να παίζει για 8,ενώ ένας της πλάκας (ονόματα δεν λέμε) παίρνει έναν παίκτη του 8 και τον κάνει να παίζει για 5.

Δεδομένου του ρόστερ μας θεωρώ πως αν κα αργοί στην θέση 6 η ποιότητα θα ξεχειλίζει και θα καταπίνει τον αντίπαλο (Κατσούρ,Γκαρσία,Λαζάρ και ο Τζιόλης ακόμη),ενώ υπάρχει και ο Κάτσε που αν δουλευτεί από τον Στέφενς πιστεύω θα βγάλει μάτια.

Επομένως έχοντας μπροστά τον Κλάους,αλλά και τον Βούκιτς (τον οποίο πολλοί δείχνουν να μην υπολογίζουν για κάποιον ανεξήγητο λόγο),τον Λόρενς που είμαι πολύ περίεργος να τον δω μετά από προετοιμασία,αλλά και Σαλπιγγιδη θεωρώ πως το μόνο που λείπει είναι 2 γρήγοροι παίκτες στις πτέρυγες και πως εκεί πρέπει ν πέσουν τα λεφτά.Εκεί και στο 10αρι.Με 3 προσθήκες δηλαδή μπροστα πιστεύω θα είμαστε υπερομάδα για τα ελληνικά δεδομένα.

Έπειτα τα δύο κομμάτια που ακόμη λείπουν είναι ο στόπερ και το αριστερό μπακ.

Εν ολίγοις 5 μεταγραφές (οι 3 βαρβάτες) και δεν θα υστερούμε σε τίποτα από τον γκέι..Άποψη μου.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

π΄λλα συν απλα ειναι τα πραγματα παιρνεις ενα καλο ελευθερο σεντερ μπακ και ενα καλο ελευθερο αρ μπακ

και σπρωχνεις λεφτα σε δυο η τρεις μεσοεπιθετικους παιχταραδες και κοιτας το γαυρο στα ματια και εισαι χιλιομετρα μακρια απ τον τριτο ... και αν γινει καν θαυμα κουνας σεντονι
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

κάτι ακούστηκε για εναν ορτιθ,καντε του ενα ελεγχο καλου κακου,γιατιτο ονομα είναι λιγο επικυνδινο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ειναι μεγαλη αρδια δεν υπαρχει περιπτωση να παρει ο χουμπ αυτον τον παιχτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”