Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι να κλείσει ο Λούκας ο Αργεντινός και ένας τέρματοφυλακας ιτανζ ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θα πορευτώ με την άποψη του Olivares καθώς έχει και το προηγούμενο με τον Λάζλο.
Με αρέσουν οι παίκτες-επενδύσεις όπως ο Βιειρίνια και μακάρι να τον πάρουμε τον μικρό Αργεντινό.
(αν και νομίζω ότι μετά θα χάσουμε τον φέρελπη Πέλκα)
Επιμένω ότι χρειαζόμαστε τερματοφύλακα και εξτρέμ.
Οι τερματοφύλακες που έρχονται πίσω από τον Γλύκο, δεν έχουν καθόλου παραστάσεις από σουπερλίγκα.
MANIAKOS έγραψε:το παιχνιδι κυπελλου με καλλιθεα μαλλον σηματοδοτει το νεο συστημα...χωρις εξτρεμ οποτε αν παρουμε 10αρι κολλαει...4 3 1 2 οπως παιζανε ιταλια π.χ αρκετες ομαδες...οπου στη θεση 1 εχεις τον λορενς και τη μετεγγραφη αν γινει...και τους 3 χαφ τους βαζεις ειτε 2 εσωτ και εναν πισω ή οπως θες αναλογα με το ποιος παιζει...που σημαινει πολυ δουλεια για τα πλαγια μπακ...
Πιστεύω ότι με Καλλιθέα παίξαμε χωρίς κανονικό εξτρεμ εξ ανάγκης. Ο Γεωργιάδης είναι off, ο Ρομπέρ ασταθής (ευγενικά το λέω) και ο Πόπο .... δεν ξέρω τι είναι και δεν τον βάζει .... :D

Ρε Μόικαν .... μην τα πετάς έτσι ρε και μας αφήνεις με την όρεξη ....
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

O Ruiz έχει πολύ καλή κλειστή ντρίμπλα και εξαιρετική κάθετη πάσα αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι μαρκάρει κιόλας και δε λουφάρει δουλεύοντας συνεχώς στο γήπεδο γιατί είναι σύγχρονο 10αρι ενώ δεν είναι και τσιλιβίθρας καθώς αντέχει το ξύλο. Αν ήταν λίγο πιο ταχύς και βελτίωνε κάπως και τη σέντρα του θα μπορούσε εύκολα να παίξει στο campionato σε ομάδες επιπέδου Fiorentina και Udinese και Σεβίλλης και Βαλένθια στην Primera.

Από νωρίς τον σύγκριναν με έναν παίκτη θρύλο της River Plate και της San Lorenzo τον Nestor Gorosito αλλά αυτό είναι κλασσικό για τους Αργεντίνους που ψοφάνε να ζούνε με τους μύθους.

Πιστεύω πραγματικά πως θα τον πουλήσουμε 4 χαρτιά σε 3 χρόνια αλλά παράλληλα θεωρώ πως και η συμφωνία για 250 ετήσιο είναι πολύ καλή αν ολοκληρωθεί και αντίστοιχη με αυτά που έπαιρνε ο Vieirinha.

Απλώς λες και είμαστε ιθαγενείς που δεν έχουν ξαναδεί παίκτη δεν αντέχω για πολλοστή φορά να δω με την άφιξη του τα τόσα πολλά κοσμητικά επίθετα που θυμίζουν μυρμήγκια που αποδημούν γιατί ξέρω ότι πρέπει να προσαρμοστεί τακτικά στον ευρωπαϊκό τρόπο παιγνιδιού το λιονταράκι που βγαίνει πρώτη φορά από τη χώρα του και θα γίνει 20 στα προκριματικά του τσου λου.

Στο 1'15'' η εκτέλεση με το αριστερό.

[youtube]6MhtuYOQMiA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Φίλε olivares σου ζητώ ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη...! Εγώ εγινα ο "μ@λ@κ@ς" με το post μου και λογικά το αντιλήφθηκαν και οι υπόλοιποι, οπότε δεν χρειάζεται να... "σκάς"!

Ήταν μια ατυχής στιγμή... Απλά εγώ δεν είχα σε ιδιαίτερη υπόληψη (ποδοσφαιρικα) τον Βαγγελή και θεωρούσα αδιανόητο να τον συγκρίνεις στα σοβαρά με τον Ρουίζ, ενώ σε όλο το υπόλοιπό σου post έγραφες επαινους για τον δεύτερο...

Δυστυχώς είναι και αδύνατον να γνωριζόμαστε προσωπικά όλοι μεταξύ μας στο forum, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις σαν αυτήν... Αυτό είναι το αρνητικό του forum, πόσο μάλλον του συγκεκριμενου forum, που αριθμεί εκατοντάδες μελών.

Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που παραθέτεις και μας... ανοίγεις τα μάτια! :)
Και πάλι συγνώμη...!

:pano: :pano: :pano:
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Να 'σαι καλά ρε Olivares, ειλικρινά με έφτιαξες την διάθεση. Ακόμη και να μην αποκτήσουμε τον παίκτη (πράγμα που εννοείται πως απεύχομαι), τουλάχιστον βλέπουμε πως η ΠΑΕ κινείται προς την σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τις μεταγραφές, δεδομένου του επιπέδου του πρωταθλήματός μας και του βαλαντίου μας τη συγκεκριμένη χρονική περίδο. Πραγματικά χρειαζόμασταν αυτή την παρέμβασή σου. Όσο να 'ναι είχαμε απογοητευτεί λίγο πολύ με τις δοκιμές τύπου Σουβόροφ ενώ πριν λίγες βδομάδες ακούγαμε για Λούκας, Βιειρίνια, Λάζοβιτς και λοιπούς. Προσωπικά αναμένω, πλέον, τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου με συγκρατημένη αισιοδοξία!

ΥΓ. Το κατανοώ ότι για δικούς σου λόγους δεν θέλεις ή δεν μπορείς (δεν το γνωρίζω) να γράφεις πιο συχνά. Όταν βλέπεις όμως να μας τρώει η μιζέρια και η μίρλα εδώ μέσα, κάνε σε παρακαλώ παραμβάσεις σαν τη σημερινή - και παλαιότερες εννοείται - να σκάει και μας λίγο το χειλάκι μας. Και πάλι να 'σαι καλά.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

pagotatzis έγραψε:Για φανταστείτε λίγο :
Λουκας
Ρουιζ
Ιταντζ
Σιντενφελντ
Κατσουρανης

Το καλοκαίρι παίρνεις αριστερό και δεξι Μπακ
+έναν σεντερ φορ

Ενταξη όνειρα κάνω μην βαρατε
Φίλε εγώ διαφωνώ για το δεξί μπακ... Πιστεύω ότι μπορούμε να βασιστούμε στο δίδυμο Αποστολόπουλου-Κων/νίδη ή Κων/νίδη-Αποστολόπουλου! Ναι μεν είναι ακόμη άπειροι, αλλά και για να γίνουν έμπειροι, πρέπει να παίζουν...!

Αμφότεροι δείχνουν να σταθεροποιούνται στην απόδοσή τους και να μπορούν να βγαλουν 90 λεπτα, ενώ ο μεταξύ τους ανταγωνισμός θα τους βοηθήσει να βελτιωθούν... Οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνουμε 3ο μπακ, γιατί μετά θα πρέπει ένας να παραγκωνιστεί και αυτό θα 'ναι άδικο, ενώ ο ΠΑΟΚ μόνο να χάσει θα έχει από μια τετοια κίνηση...!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Επαναλαμβάνω, χωρίς να έχω διάθεση αντιπαράθεσης με τον olivares, ότι τα δημοσιεύματα της Πέμπτης που παρέθεσα πιο πίσω κάνουν λόγο για 8 milliones dolares και όχι 8 milliones pesos...

Μακάρι να έχει δίκιο στη συλλογιστική του ο Oli όμως, ο παίκτης είναι τεφαρίκι...!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Aγώνες της εθνικής Αργεντινής Under 20 στο πρόσφατο (Ιανουαριος 2013) κύπελλο Sudamericana U20, με τον Άλαν Ρουίζ να φορά την φανέλα με το νούμερο 10!

Αργεντινή-Χιλή
[youtube]9jZxBDmpl00[/youtube]

Αργεντινή-Βολιβία
1ο ημίχρονο
[youtube]LOONoNkfM8I[/youtube]
2ο ημίχρονο
[youtube]ZU0U5ke9CnE[/youtube]

Αργεντινή-Παραγουάη
1ο ημίχρονο
[youtube]AZCD6Coz2ko[/youtube]
2ο ημίχρονο
[youtube]AXnZB9Jrc9c[/youtube]

Αργεντινή-Κολομβία
1ο ημίχρονο
[youtube]IBCq4e8S1PU[/youtube]
2ο ημίχρονο
[youtube]OO7Ly8eVQcI[/youtube]

ΥΓ: Ίσως σε κάποιο/-α από τα παραπάνω ημίχρονα να μην αγωνίζετε ο Ρουιζ, αυτό κοιτάξτε το εσείς... Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι έπαιξε από την αρχή στο ματς Αργεντινή-Χιλή (το πρώτο βίντεο, που είναι ολόκληρο το ματς)... Αυτό πρόλαβα εγώ να δώ! ;) ;) ;)

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

slidar έγραψε:
moican4 έγραψε:Μακάρι να ανακοινωθεί και αύριο η μεταγραφή, δεν το συζητάμε πως πρόκειται για ποιοτικό ελπιδοφόρο παίκτη..

Olivarez, τον παίκτη τον είχαν από καιρό στις διαπραγματεύσεις, γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε διεθνή Ευρωπαίο παίκτη που ήταν έτοιμος να ανακοινωθεί στο παρά 5, νομίζω καταλαβαίνεις για ποιον λέω..
:?: :?: :?: :?: :?:

Ο ΠΑΟΚ είχε έτοιμο να φέρει στην Θεσ/νικη τον DANIJEL PRANJIC χωρίς να το ξέρει Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ και τελευταία στιγμή χάλασε επειδή "χώθηκε " η Θέλτα και εξαιτίας μιας μικρής ολιγορίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Θα ερχόταν για δανεικός μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Τον Rouiz που ανέφερε ο Oli, τον παρακολουθούσαν ταυτόχρονα και δυστυχώς βγήκε το θέμα από τους Αργεντίνους όχι από τον ΠΑΟΚ..αλλά εύχομαι και πιστεύω να κλείσει γρήγορα.

ΥΓ. Το παραπάνω που ανέφερα είναι ένα παράδειγμα πως όταν ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θέλει, δεν βγαίνουν κάποια πράγματα στους ΑΡΔ, αν και 1-2 "κελαηδάνε" από μέσα, αλλά δεν είναι της παρούσης..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πώς θα έρθει ο Ruiz στον Π.Α.Ο.Κ.; Η Udinese τους δίνει 7 χαρτιά, απ' ό,τι διάβασα...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Αυτός o πρανιτς είναι αυτός που έπαιζε στην μπάγιερν η o άλλος;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Ως συνηθως η παρουσια του oli στο φορουμ συνδυαζεται με αισιοδοξια και λογικη.

Δεν ξερω αν θα κλεισει ο ρουις αλλα ξερω οτι τον Βαγγελη τον πιστευα τρελα αλλα βαριοταν να δουλεψει.

Το θεμα μεταφραση για τα δεκα μυρια μαλλον ετσι ειναι. Το καλοκαιρι οι γαυροι μιλουσαν για 700 νομιζω.

Θελω ΚΑΙ Λουκας. Να σαλταρω.
+1
Τον Ολιβάρες τον έχω γνωρίσει και υπογράφω την ακεραιότητα και την αξιοπιστία του. Η μεταγραφή του Αργεντίνου, αν γίνει, είναι σημάδι της νέας νοοτροπίας του Ιβάν στο Ελληνικό ποδόσφιαρο. Προσπαθεί δηλαδή να μας αναβαθμίσει στο πρότυπο ομάδων όπως η Porto που είναι ίσως η κορυφαία στον κόσμο στον τομέα αυτόν. Δεν μας λύνει βέβαια το ζήτημα του αριστερού επιθετικού, αλλά θα είναι η κορυφαία μεταγραφική κίνηση.
Η Γάτα γράφει σήμερα γι' αυτόν και για το ότι περιμένουμε τη λύση του συμβολαίου του Βύντρα με ΠΑΟ.

ΥΓ: Δεν έχω τίποτε με τον αδελφό Digital, το αντίθετο: Μου φαίνεται μια χαρά. Εγώ στην ηλικία του είχα 9,5 λακαμίες στις 10 προσπάθειες (τώρα είμαι κάπου στο 9,44)...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καρλατ, αυτός..
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Olivares great respect Lazlo γαρ :)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Moican great respect too!

Οι πρωτοακουόμενες μεταγραφές οι πιο καλές και οι πιο γλυκιές! :pano:

moican4 έγραψε: ΥΓ. Το παραπάνω που ανέφερα είναι ένα παράδειγμα πως όταν ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θέλει, δεν βγαίνουν κάποια πράγματα στους ΑΡΔ, αν και 1-2 "κελαηδάνε" από μέσα, αλλά δεν είναι της παρούσης..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”