14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Γελαει με τα 70 λεπτα καθυστερηση...
Αυτο εννοουσε ο σαλπι αλλα οι αλλοι αλλη εννοια εδωσαν..
Αυτο εννοουσε ο σαλπι αλλα οι αλλοι αλλη εννοια εδωσαν..
- Ekatnetworkltd
- kataramenos5
Πώς τα φέρνει η .... η ζωή .Εσύ κόντρα στον ζέλο να δώσεις κύπελλο στο ΠΑΟΚ.Μη κρατηθείς, πανηγύρισε το.Οτι θα το βάλεις είμαι σίγουρος.Μπορεί τωρα τα μάτια ολονών να έχουν καρφωθεί στον Κλάους αλλα εγώ τελευταία βλέπω εναν άλλο Σαλπιγγίδη .Μπορεί ο νεος να ναι ωραίος αλλα ο παλιός ειναι παντοτε αλλιώς .Κι αυτό το βλέπω ,πεθαίνεις να το αποδείξεις.
Και φαντάσου σκηνικό. Να προηγούμαστε 1-0, να είμαστε στο 85' και να βγαίνει σε αντεπίθεση, να ντριπλάρει (φέτος τα έχουμε δει όλα με δαύτον) και τον τερματοφύλακα, να σκοράρει και να τον χειροκροτάει όλο το γήπεδο! Και μετά να σηκώνει το κύπελο (ως αρχηγός) και πάλι να αποθεώνεται από όλο το κοινό. Στιγμή για να τελειώσεις καριέρα. 

- kataramenos5
stephanos έγραψε:Και φαντάσου σκηνικό. Να προηγούμαστε 1-0, να είμαστε στο 85' και να βγαίνει σε αντεπίθεση, να ντριπλάρει (φέτος τα έχουμε δει όλα με δαύτον) και τον τερματοφύλακα, να σκοράρει και να τον χειροκροτάει όλο το γήπεδο! Και μετά να σηκώνει το κύπελο (ως αρχηγός) και πάλι να αποθεώνεται από όλο το κοινό. Στιγμή για να τελειώσεις καριέρα.

κατ, δεν έχω δύναμη να κοιμηθώ. δεν έχω χάσει ματς χρόνια τώρα, με διαρκείας, με λαρύγγια ματωμένα και πλέον είναι πολύ πιθανό να χάσω τον τελικό.
με έχει φάει η στεναχώρια
τί πάσχα να κάνεις μετά?
γκάρντιαν μακάρι να υπήρχαν τα πμ ώστε να σου εξηγήσω. είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθούσες κιόλας
πάνε στο τόπικ του κυπέλλου, γτ εδώ είναι της άλλης αγάπης μας
πάνε στο τόπικ του κυπέλλου, γτ εδώ είναι της άλλης αγάπης μας

Πώς τα έφερε η ζωή, ρε Σάλπι. Τελικό κυπέλου απέναντι στον π#ύστη με τα πράσινα και εσύ να είσαι η μοναδική αιχμή της ομάδας. Είσαι μεγάλος παίκτης και αυτή είναι η ευκαιρία να ξαναγράψεις την ιστορία. ΠΑΟΚ!
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
- Ekatnetworkltd
kataramenos5 έγραψε:Αν το καρφώσεις αυριο το "κοντός" κομμένο . Ψηλέας..