71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paok87 έγραψε:Φήμες ότι μέλος του φόρουμ δημιουργεί μετα ΜΑΝΙΑΣ accounts για να ψηφίσει τον Γλύκο στο site της UEFA, και εν τέλει να τον πουλήσει

σε μια ώρα λήγει > http://mvp.uefa.com/en/uefaeuropaleague/results

:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

mpafos4 έγραψε:Γουσταρω τους παικτες που εχουν μεγαλα @ρχιδια και γραφουν σε αυτα την αρρωστημενη νοοτροπια της Τουμπας-τα τελευταια χρονια-...

Και το λεει καποιος που δεν θελει να σε βλεπει κατω απο τα δοκαρια!
+1 για το πρώτο.

Μία χαρά είναι ο Παναωτς. Αν έπαιζε στο ΠΟΚ θα ήταν βασικός στην εθνική. Σιγα τους καπινους και τους καρνεζηδες και τους ανεστηδες. Δεν είναι μεγαλο τέρμα αλλά δεν είναι και μέτριος. Καλός είναι.

Εμένα μου έκανε εντύπωση χθες με πόση ανεση έπαιζε με τα πόδια. Πάσες κάθετες (σωστές) στο κέντρο με τη μία και τέτοια. Με τόσο κραξιμο που έχει ακούσει θα περιμενε κανείς να παίζει φοβισμένα και συντηρητικά.
(ελπίζω να μας βγει σε καλό)
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

KOSTAS54 έγραψε:
aquila έγραψε:Κακό λόγο για τέρμα που κράτησε το μηδέν δε μπορείς να πεις αλλά η άποψη μου ειναι ότι δεν έκανε κάποια εξαιρετικη ενέργεια.
Η αποκρουση που έκανε στο κοντινό σουτ ήταν ενστικτωδης και βασικά η μπάλα πήγε επάνω του. Για μένα εξακολουθεί να ειναι ένας λίγο άνω του μετριου τερματας.
Βασικά δεν τον κρίνεις ποδοσφαιρικά.
Αλλα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον Δεκέμβριο του 2014, στο περίφημο 1-2 του Καραϊσκάκη, επί ΑΑ, οι γαύροι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Γλύκο από το ζέσταμα. Του έριξαν και φωτοβολίδα, χωρίς να γίνει το παραμικρό. Τον έβριζαν συνέχεια, ειδικά όταν το τέρμα ήταν μπροστά από την 7. Ο Παναγιώτης όχι μόνο δεν μάσησε, αλλά τους κοίταζε και έπιανε τα αρχ@#$% του, δείχνοντας πού τους έχει γραμμένους. Αυτά μου τα μετέφερε ο φίλος μου που ήταν μέσα, στην αίθουσα vip.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Δεκέμβριο του 2014, στο περίφημο 1-2 του Καραϊσκάκη, επί ΑΑ, οι γαύροι είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Γλύκο από το ζέσταμα. Του έριξαν και φωτοβολίδα, χωρίς να γίνει το παραμικρό. Τον έβριζαν συνέχεια, ειδικά όταν το τέρμα ήταν μπροστά από την 7. Ο Παναγιώτης όχι μόνο δεν μάσησε, αλλά τους κοίταζε και έπιανε τα αρχ@#$% του, δείχνοντας πού τους έχει γραμμένους. Αυτά μου τα μετέφερε ο φίλος μου που ήταν μέσα, στην αίθουσα vip.
Κάποια στιγμή στο ζεσταμα παίρνει μία φωτοβολίδα που τον πέτυχε και την πηγαίνει στο διαιτητή (Αρετοπουλος). Εκείνος του λέει καθησυχαστικα "το είδα, το είδα". Στο φύλλο αγώνα δε γράφτηκε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

back in black έγραψε:Μπέρδεμα; Εγώ αναφέρομαι σε αυτήν http://mvp.uefa.com/en/uefaeuropaleague/results

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Οχι οχι κανένα μπέρδεμα, ισα ισα που δείχνει καλύτερα την επιτυχία του Παναγιώτη και την βλακεία των βάζελων που προσπάθησαν να στηρίξουν σε άλλη ψηφοφορία δικό τους παίκτη χωρίς να καταλαβαίνουν ότι με την απόδοση που είχαν χθες και με τον στιλ κορυφαίο μικραίνουν ακόμη περισσότερο την ομάδα τους απέναντι μας.

Ο Παναγιώτης είναι στην πεντάδα των MVP της αγωνιστικής (ανεξαρτήτου θέσεως του παίκτη) και διαγωνίζονταν για το τίτλο του "Player of the Week" , και ενώ το πράσινο στιλίαρι δεν εμφανίζεται πουθενά στην λίστα, ξαφνικά βγαίνει στην ιδανική 11δα της αγωνιστικής ξεπερνώντας ακόμη και τον νικητή του "player of the week" που τελικά ήταν ένας τερματοφύλακας :lol: :lol:

Μπράβο ρε Παναγιώτη, το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αν συνεχίσεις έτσι θα μείνω με την απορία τι μπορεί να κάνει ο Μπρκιτς. Πέρα από τα μπράβο όμως δούλεψε και λίγο αυτά τα βολέ σου προς τα αριστερά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ο,τι χρειαστηκε, το καθαρισες με καλες εξοδους! Ωραιος!
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Πάντως στα πέναλτι είναι πολύ κακός. Μου δίνει την εντύπωση πως αν η μπάλα πάει στο τέρμα, μόνο κατά τύχη αν πάει πάνω του δεν θα το φάει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κοίτα, Καρνεζη δε τον λες βέβαια...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειναι φανερο οτι εχει βελτιωσει το θεμα που ειχε με τις εξοδους του.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

φετος ειναι εκπληκτικος μεχρι αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος τερματας στο πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΑΗ!!!! :shock:

:pano: είσαι ρε... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δύο γκολ που δεν έπρεπε να έχουμε δεχθεί μέχρι τώρα, αλλά εσύ δεν φέρεις ευθύνη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

2-3 έξοδοι με γροθιές ήταν καλές.
Ένα θέμα είχε με κάτι πάσες τη στιγμή που μας πίεζαν αλλά οκ.

Καλή παρουσία
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

DimitrisS έγραψε:Ειναι φανερο οτι εχει βελτιωσει το θεμα που ειχε με τις εξοδους του.
paoktzis έγραψε:φετος ειναι εκπληκτικος μεχρι αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος τερματας στο πρωταθλημα
Αυτά ακριβώς. Το θεματάκι με τις εξόδους δημιουργούσε και την όποια ανασφάλεια σε όλη την άμυνα. Σαφώς πιο ήρεμος και χαλαρός (με την καλή έννοια) και το βγάζει στο γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”