Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Αφου δεν καταλαβαινεις τι να σου πω?
Ο παιχτης ειναι απο το 2009 στο γαυρο τον ξερουμε εδω και καιρο δεν φυτρωσε φετος.
Ο παιχτης ειναι απο το 2009 στο γαυρο τον ξερουμε εδω και καιρο δεν φυτρωσε φετος.
Αποψη ολοκληρωμενη για τον παπαδοπουλο δεν εχω αλλα σιγουρα ο γαυρος δεν ειναι ουτε αιγαλεω ουτε λαρισσα για να τον συγκρινω με τον φωτακη και ειδικα με τον γαυρο αλλα και τον βαζελο και την αεκ που κατα καιρους μαζευαν οτι κυκλοφορουσε και μετα απο λιγο ανακαλυπταν οτι δεν τους εκανε υπαρχουν απειρα παραδειγματα παικτων που στη συνεχεια η πορεια τους εδειξε οτι αξιζαν πολλα παραπανω.Παικτες οπως ο κυριακος παπαδοπουλος που δεν εκανε στον βαλβερδε, ο μητρογλου ακομα και ο επσταιν η ο γκεκας και ο τζιωλης στον βαζελο ο κονε και ο χετεμαι στην αεκ.22 χρονων ειναι το παλικαρι και ειχε 37 συμμετοχες σε μια ομαδα με κατα καιρους πολυ πλουσιο υλικο και σιγουρα το βιογραφικο του δεν ειναι χειροτερο του ελεκ που δεν ειδα κανενα να στραβωνει μαζι του.
Η διαφορα ειναι οτι τον ουγγρο πιθανον τον θελει ο μπολονι και τον παπαδοπουλο σιγουρα καποιοι οπαδοι-φιλαθλοι.
Θα μου πειτε δεν τον ξερει το παπαδοπουλο οκ εγω θα σας απαντησω οτι τον αλλο τον ξερει αρα ξερει τι θα του δωσει και αυτο εχει σημασια.
Υ.Γ Σταματαω εδω την κουβεντα απο μερος μου και κακως συμετειχα δεν μου αρεσει να μιλαω για παιχτες του γαυρου.
Θα μου πειτε δεν τον ξερει το παπαδοπουλο οκ εγω θα σας απαντησω οτι τον αλλο τον ξερει αρα ξερει τι θα του δωσει και αυτο εχει σημασια.
Υ.Γ Σταματαω εδω την κουβεντα απο μερος μου και κακως συμετειχα δεν μου αρεσει να μιλαω για παιχτες του γαυρου.
Τον ελεκ απο που ακριβως συμπαιρενεται οτι μπορει να τον ξερει ως παικτη ο μπολονι περισσοτερο αποτι τον παπαδοπουλο?Ποια η επαφη του με την ουγγαρια εκτος των ριζων στην καταγωγη του?
Εχει κανει δηλωσεις ο ιδιος ο παιχτης οτι ξερει για το ενδιαφερον του ΠΑΟΚ.
Λες να τον εχει ανακαλυψει ο κωσταντινιδης?
Λες να τον εχει ανακαλυψει ο κωσταντινιδης?
Έκανε δηλώσεις σε ουγγρική εφημερίδα ότι τον έχει σε μέγαλη εκτίμηση και ότι αν είναι να έρθει τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.
Φανατικος οπαδος της βιντεοτον ο μπολονι.Ποσο μου αρεσει που μαζι και εγω χρησιμοποιουμε οποτε και οπως μας συμφερει δημοσιευματα.
-
Ο Ελεκ είναι διεθνής, ο Μπόλονι δηλώνει Ούγγρος άρα λογικά θα παρακολουθεί και τα ποδοσφαιρικά της Ουγγαρίας.
Έτσι φαίνεται, τώρα μερικοί φαντάζομαι θέλετε υπεύθυνη δήλωση του Λάζλο για να πειστείτε...
Έτσι φαίνεται, τώρα μερικοί φαντάζομαι θέλετε υπεύθυνη δήλωση του Λάζλο για να πειστείτε...
και δυό γύρους με απ'όλα!!!PARASANDALOS έγραψε:φερτε ενα 10αρι τωρα ενα εχτρεμ ενα σεντερ φορ εναν αμυντικο ψηλο και ενα στοπερ στο κεντρο...

Αφού έχουν λεφτά και δεν θέλουν ανταλλάγματα για τον βιτόλο, ας φέρουνε όσους ζητάει ο Παρασάνδαλος + τερματοφύλακα επιπέδου τσουλου...
Δεν αρκεί...αν δεν πάρει ο ίδιος τηλέφωνο, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Έχει υποχρέωση να μας ενημερώνει σωστά και έγκαιρα!black death έγραψε: Έτσι φαίνεται, τώρα μερικοί φαντάζομαι θέλετε υπεύθυνη δήλωση του Λάζλο για να πειστείτε...
εξτρεμ καλο οχι τπτ μλκιες και αμ χαφ δυνατο αμεσα.............μετα απο το τρυπημα αυτο.........
Έχω παιδικό φίλο στην Videoton. Αν τον πετύχω στο νετ θα τον ρωτήσω.
μια χαρά είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, νέος, Έλληνας, τρεχαλατζής με αρκετά καλή τεχνική και δίψα για μπάλα, δεν ειναι 30αρης..μακάρι να ισχύει το δημοσίευμα..το ότι δε τον θέλει ο Βαλβερδε ίσως να λεγε κάτι αλλά αυτός αν δεν ισπανοποιήσει το γάβρο θα σκάσει..ούτε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ήθελε και είδαμε όλοι πόσο "άχρηστος" είναι