Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από gika »

Ναβιγκέιτορ, εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

"Από την μία ο Ζαγοράκης προσέφερε, αλλά όχι τόσο όσο του αναγνωρίζεται και έκανε και λάθη τα οποία πρέπει να τα επισημένουμε. Και πιστεύω ότι άμα έρθει ο Αραβας θα πάρουμε μεγάλο προπονητή ενώ άμα δεν έρθει θα μείνουμε με τον Χάβο και το σενάριο αυτό δεν μ' αρέσει για αυτό Ζαγοράκη το νου σου μην κάνεις αυτό γιατί δεν μ' αρέσει."

Αν συνοψίσουμε τα 2 τελευταία ποστ σου, στο παραπάνω καταλήγουμε.

Και έτσι απλά για να σου θυμίσω κάτι:
Όταν θα πέφταμε στη Δ, ο Ζαγόρ μας έσωσε.
Ο Ζαγόρ στελέχωσε την ομάδα κατάλληλα.
Ο Ζαγόρ συσπείρωσε τον κόσμο.
Ο Ζαγορ εξασφάλισε το 60% των εσόδων χαρη στο όνομα του (χορηγοί).
Ο Ζαγορ στήριξε τον Σαντος κόντρα σε αλλα πρώην πλέον μέλη της διοίκησης.
Ο Ζαγόρ ήταν αυτός που για να προστατεύσει την ομάδα έφυγε.*
Ο Ζαγόρ ήταν αυτός που γύρισε για να μην πέσει το οικοδόμημα.*
Ο Ζαγορ μας εφτασε εδώ που είμαστε.

όπου έχω * υπάρχουν πράγματα που έχουν γίνει γνώστα αλλά και πράγματα όπου δεν έχουν γίνει γνωστά. άμα δεν τα γνωρίζεις στείλε μου πμ να τα συζητήσουμε.

Φυσικά έχει κάνει και λάθη.

Αλλά δεν χρειάζεται κανέναν gika και κανέναν navigator να του τα επισημαίνει. Πίστεψε με τα έχει καταλάβει και προσπαθεί να τα διορθώσει πριν καν τα δούμε εμείς.

Όλα τα άλλα για προπονητές είναι είτε δικά σου σενάρια είτε σενάρια κάποιων ΑΡΔ που τα βρίσκεις πιθανά να συμβούν. Δεν μπορείς όμως να κράζεις την διοίκηση γιατί ένα σενάριο, που το δικό σου μυαλό έφτιαξε, δεν σε ικανοποιεί. Δεν στέκει όλο αυτό...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δε νομιζω πως εκθετω μια καινοφανη αποψη.η γνωμη μου περι του ζαγορ συνοψιζεται οντως στο οτι συνεισεφερε στην ομαδα τα προηγουμενα χρονια αλλά θεωρω οτι προφυλαχθηκε απο διαχειριστικες "πατατες",και κατ'επεκταση η δημοφιλια κ το ερεισμα του στους παοκτσηδες,σε σπουδαιο βαθμο λογω της παρουσιας των σαντος κ βρυζα.το συνδεω με τη διοικητικη εικονα απο τη στιγμη που ο ζαγορακης αναλαβε εξ ολοκληρου το αγωνιστικο κουμαντο.τουλαχιστον αφορμες ολο αυτο το διαστημα εχουν δοθει αρκετες για να ειμαι επιφυλακτικος ως προς τις πραγματικες διοικητικες διαστασεις του ζαγορ ...

αναφορικα με το ζητημα του προπονητη,μελλοντολογω πως,αν τα πετροδολλαρα δεν τεθουν στη διαθεση της ομαδας συντομα κ για οσο χρονο δε θα'ναι διαθεσιμα,προπονητης γιοκ.το θεμα ειναι αν η εχουσα ρισκο παραμονη του χαβου,μεχρι η συμφωνια με τους αραβες να καταληξει καπου,θετικα ή αρνητικα,ηταν εξ αρχης προαποφασισμενη ωστε,παιρνοντας ευκαιριες ο χαβος,να αποδειξει,αν μπορει να σταθει ως προπονητης του ΠΑΟΚ ή οχι!κι αν ναι,η αποφαση αυτη ηταν προϊον της οικονομικης στενοτητας της παε να προσλαβει προπονητη;γιατι αν ηταν,δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος,που οταν διοχετευθηκαν τα ονοματα προπονητων με απολαβες,στις οποιες αδυνατουμε ως ΠΑΟΚ να ανταποκριθουμε,δεν ξεκοψε η διοικηση ευθυς εξαρχης την οποια σεναριολογια.αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ,οπως με το δερμιτζακη το καλοκαιρι (πριν προσληφθει ο μπερεττα),λυγισε μπροστα στις αναμενομενες αντιδρασεις για ενδεχομενη παραμονη χαβου κ ταϊσε προλογο τον κοσμο μεσω των αρδ για να τον κατευνασει με την ονοματολογια και να παρει ταυτοχρονα ΚΛΙΜΑ!κατι που δε δειχνει ΕΥΘΥΤΗΤΑ!

αν παλι,η αποφαση ηταν να προσληφθει εμπειρος προπονητης για να βγαλει την ομαδα απο την κριση και να σχεδιασει τον ΠΑΟΚ της επομενης 3ετιας τουλαχιστον,δεν με βρισκει συμφωνο η υπαναχωρηση απο το αρχικο <<σχεδιο>> κ η ψηφος εμπιστοσυνης στο χαβο,επειδη ετυχε ορισμενα αποτελεσματα,καποια και υπο συνθηκες ΡΟΥΛΕΤΤΑΣ,να'ναι νικηφορα!για μενα αυτο το "βγαινω-δε βγαινω" - αλα ντανι φερναντεζ - της διοικησης στο θεμα προπονητη μου δειχνει ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ τροπο σκεψης δρασεως,αναποφασιστικοτητα.δεν μπορει προηγουμενες κακες αποφασεις επι του θεματος να αποτελουν τροχοπεδη στη διευθετηση ενος κεφαλαιωδους ζητηματος για την ομαδα=προπονητης.δε γινεται να περιμενουμε επ'απειρον μεχρι να μεινει ελευθερος ο προπονητης των ... ονειρων μας.μπορει να μη μεινει ΠΟΤΕ!οπως μπορει να μην μπουν και τα κεφαλαια εκ μεσης ανατολης για να τον παρουμε,αν ειναι ηδη ελευθερος!
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

Federacion έγραψε:βρε μπατζανάκη ημαρτον....
το στημένο καζούρα κανουν τα παιδιά, ουτε το στημένο εννοει ο ποιητης δεν είναι δουλεια δερμι...
κ δυστυχως για το μπατζανακι σου μαλλον εχουν δίκιο. Και περισυ με αυτη τη κομπινα το δουλεύαμε.

και ναι εγω θα τ' ομολογησω η φαση "προπονητης Δερμιτζακης" μου θυμιζε προπονητη που δινει οδηγιες του στυλ: "ελα ολοι δυνατα, παμε γερα με τσαμπουκά, φατονα, " και άλλα ωραία που μυρωδια δεν εχουν απο τακτικη αυτοματισμους κτλ. Απο κει και περα αφου (επιτελους) εφυγε δεν με νοιαζει τι ειπε και τι εκανε. Περιμενω προπονητη (απο το Μαη...)
Φυσικα και είναι δουλεμενο από τον σαντος…. δεν πρεπει να εχω χασει πανω από 4-5 παιχνιδια live από γουμενου και δοθε οποτε ξερω καλα αλλα το να λες ότι ο άλλος δεν εκανε τιποτα η ότι το γεγονος ότι κανουμε γκολ απο στημενα είναι κακο!!τι να πω? Θα ξεχασω και την μπαλα που επαιζα και εμαθα .. τις ωρες που πηδουσα πρωτο η δευτερο δοκαρι … αλλα και αυτό που εμαθα να βλεπω και να ευχαριστιεμαι!! Οσο για οτι παμε δυνατα δεν συμφωνω και το ξερεις γιατι απλα εχω αποψη για αυτόν και μαλιστα την καλυτερη για ελληνα προπονητη και θα καταλαβεις γιατι στο λεω από δυο πραγματα, πρωτον από τις δηλωσεις βιερινια που μιλησε για τακτικη και προπονητη και το εκθειασε και συνεχιζει να εκθειαζει και δευτερον αν ηταν σε αυτό το στιλ θα ειχε διατηρησει στην θεση του το χαλκια (εγω στην θεση του αυτό θα εκανα !! είναι γνωστο ο χαλκιας μαζι με τον νυν του πριονισαν την καρεκλα αλλα καλα να παθει γιατι το επετρεψε να γινει και δεν τους εφαγε αμεσος ιδιαιτερα το χαλκια που ηταν αρρωστια στην ομαδα) μιας και είναι γνωστο ότι είναι ο μονος που μιλαει στην ομαδα και κανεις άλλος και για να σου πω την αληθεια κατι τετοιο εγω δεν ειδα σε κανενα ματσακι και αν κανω λαθος σε παρακαλω να μου θυμισεις που?? το ότι εκανε λαθοι ουτε συζητηση πολλα και σοβαρα αλαλ ολοι φιλε μου κανουμε και αυτη είναι η μοιρα οσων δουλευουν… αυτό το κεφαλαιο εκλεισε για την ομαδα και απλα μου την δινει που ότι κακο εχουμε το ριχνουμε στην καμπουρα αλλων που απλα μας βολευει … καταλαβαινεις ότι η αποψη σου είναι σεβαστη αλλα και εγω εχω την δικια μου! Δεν γραφω ο μπατζανακης είναι πλεων γνωστο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@navigator

Σου έχει περάσει από το μυαλό το παρακάτω σενάριο;

Ο Ζαγοράκης έχει συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται προπονητή. Κάνει έρευνα αγοράς. Και καταλήγει στο να έχει εντοπίσει προπονητή του μπάτζετ μας και έναν των δύο εκατομμυρίων.

Επειδή ο προπονητής που θα προσλάβουμε θα πρέπει να φτιάξει τον ΠΑΟΚ της επόμενης τριετίας, ο Ζαγόρ όπως και όλοι μας προτιμάει τον ακριβό αναγνωρισμένο προπονητή.

Αν έρθουν τα πετροδόλλαρα θα τον κλείσει. Αν δεν έρθουν τα πετροδόλλαρα θα πάει σε προπονητή δεύτερης ταχύτητας.

Αν πάλι τα φράγκα δεν μπουν, και ταυτόχρονα δει ότι χάβος τα πάει πολύ καλά μπορεί να υπάρχει το ενδεχόμενο να τον κρατήσει, απ' το να πάρει κι άλλο ρίσκο και να φέρει προπονητή (στυλ Λίνεν) που εμπεριέχει ρίσκο. Όταν λέμε βέβαια τα πάει πολύ καλά δεν ενωώ να νικάει με γκολ στο 90 τον Εργοτέλη, ούτε γενικά να νικάει. Το να τα πηγαίνει καλά ένας προπονητής συγκεντρώνει πολλές παραμέτρους και μόνο αυτοί που τον ζουν κάθε μέρα στις προπονήσεις μπορούν να τον κρίνουν..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τη στιγμή που η διοίκηση "διαρρέει" τα ονόματα των 4 προπονητών δεν υπάρχει δικαιολογία. Αν δεν είσαι σίγουρος δεν λες τίποτα. Δηλαδή αν τώρα δεν έρθουν τα πετροδολάρια τι θα κάνει; Θα μείνει με τον Χάβο, προφανώς. Αυτοί είναι ερασιτεχνισμοί.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή δεν έπρεπε καν να μιλήσει με τους 4; Αυτό λέτε;

Ζαγοράκη μην προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω. Γιατί αν δεν το καταφέρεις θα σε κατηγορήσουν κι όλας.

Ένας ΠΑΟΚ κολλημένος σε Σάντος-Μπερέττα-Δερμιτζάκη-Χαβο κάνει κρούση σε προπονητές όπως ο Γκρος, ο Ντοναντόνι, ο Λε Γκεν, κι ο Άντιτς. Κι επειδή -όπως ήταν και το πιο λογικό/πιθανό- δεν έρχεται το ντιλ φταίει ο Ζαγοράκης που προσπάθησε.

Σαν να λες στη γυναίκα σου θα πάω να δω κάτι καινούργια αυτοκίνητα. Να πηγαίνεις να τα δεις, κι όταν βλέπεις πόσο κάνουν και καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να τα αγοράσεις, πηγαίνεις σπίτι και σου αρχίζει τη μουρμούρα η γυναίκα σου που θα σε κατηγορεί που δεν έχεις Μερσεντές στο γκαράζ... :?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

an νικησει αεκ κ γαβρο ας κατσει οσο θελει
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε μου, ένας προπονητής δεν πρέπει να κρίνεται από τα αποτελέσματα των αγώνων. Από την εικόνα της ομάδας στους αγώνες αλλά και κυρίως στις προπονήσεις πρέπει να κρίνεται.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παντως οι εμφανισεις της ομαδας αγοραζουν πολυτιμο χρονο στο ψαξιμο αντικαταστατη του δεμιρτζακη......φυσικα δε μπορω να σκεφτω πως θα βγαλουμε τη χρονια με χαβο οσο καλος και αν ειναι.....ουτως η αλλως ο χαβος δε θα φυγει στην ομαδα.....θα ναι βοηθος προπονητη που ειναι και σημαντικο ποστο για μια δευτερη γνωμη.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Δηλαδή δεν έπρεπε καν να μιλήσει με τους 4; Αυτό λέτε;
Γιάννη, αν δεν γίνομαι κατανοητός, φταίω εγώ. Aυτό που θέλω να πω είναι πως όταν διαρρέεις ότι μιλάς με προπονητές εγνωσμένης αξίας (και budget) δεν μπορείς να λες, μετά, ότι είναι πολύ ακριβοι.
Αν θέλω να αγοράσω ένα Seat Ibiza των 13.300,00 € δεν θα πάω να κοιτάξω το Golf 2.0 R που ξεκινάει από 48.000,00 ούτε το - ακριβότερο - Audi S3.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με τη διαφορά οτι οι τιμές των προπονητών δεν ανακοινώνονται και στο τελευταίο περιοδικό του πλανήτη που ασχολείται με μπάλα, ενώ του Ίμπιζα οι τιμές ανακοινώνονται παντού. Ούτε στο Ίμπιζα μπορείς να πείς, κοίτα κύριε μου έχω ένα καλό πλάνο, σταθερό και θέλω να πλασαριστώ στη Ελίτ,γι αυτό ρίξε λίγο την τιμή σου, όπως μπορείς να πείς σε ένα προπονητή τον οποίο πιστεύεις για το μέλλον. Απλά πράματα μη κάνετε σαν να πέσατε απο το διάστημα..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ακριβώς αυτό. Και ειδικά όταν είσαι σε αναμονή για το αν θα έρθει ο Άραβας, προετοιμάζεσαι για όλα τα ενδεχόμενα.....

Δηλαδή εσύ απαγορεύεται να κοιτάξεις το Golf επειδή δεν έχεις τώρα τα λεφτά; Αύριο μπορεί να σου έρθουν! Μπορεί να μην σου έρθουν ποτέ. Στην αντιπροσωπεία μπορείς να πας να το δεις όμως, κι ας μην το παρεις..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PARASANDALOS έγραψε:an νικησει αεκ κ γαβρο ας κατσει οσο θελει

σωστος........τι αλλο να περιμενουμε απο εναν προπονητη ......? :opaokara: :opaokara:
α ξεχασα να ριχνει τριαρες και τεσσαρες τους γαβροβαζελους.....:)))))
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε:Φίλε μου, ένας προπονητής δεν πρέπει να κρίνεται από τα αποτελέσματα των αγώνων. Από την εικόνα της ομάδας στους αγώνες αλλά και κυρίως στις προπονήσεις πρέπει να κρίνεται.
:shock:
Οπότε δε μας νοιάζουν τα αποτελέσματα, αρκεί η ομάδα να παίζει καλά και να γίνονται καλές προπονήσεις... ρε πάμε καλά?? :roll:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αν όλα πάνε καλά στα δυο κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται, τι καλή η διοίκηση και βγήκε ο Χάβος κτλ. .
Αν λέμε τώρα στραβώσει κάτι, ρε Ζαγοράκη γιατί άφησες το Χάβο, προπονητή προχθές κτλ. .

Ο άνθρωπος αν μη τι άλλο λέει ότι οι παίχτες κάνουν τη διαφορά, όχι η διαχείρισή του που γίνεται με σκοπό κυρίως να μην παρεμποδίζει τους παίχτες να δείχνουν αυτό που ξέρουν. Θα είναι καλή λύση για βοηθός, ίσως και μόνιμος αργότερα. Προς το παρόν θέλω ένα νέο προπονητή αλλά απ' ό,τι φαίνεται η υπόθεση έχει πάρει αναβολή μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την ΑΜΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”