Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Στη σκεψη να ξαναδω Ζαγορ Ζηση να μπαινουν μαζι στην Τουμπα το απογευμα μονο ενα τρελο χαμογελο μπορω να σκασω!! Οσο για τους επενδυτες, φανταζει πιο σοβαρο απο ποτε και το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε! Εμπιστευομαι ΖΖ...
Ωραια ολα αυτα, με τις μεταγραφικες και αλλες κινησεις εχουμε χρονο?
Αν υποθετικα χρηματα δουν - μπουν στις 20/7?
Αν υποθετικα χρηματα δουν - μπουν στις 20/7?
έλα μου ντε.... έλεος... κάθε χρόνο κάνει 4 το κράτος, ο ερασιτέχνης τους δικούς του, η επιτροπή διαφάνειας άλλους, οι άραβες και το καθε καρυδιάς καρύδι τους δικούς τους... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
Το θετικο ειναι οτι, για να παραιτηθει ο Ζησης ολα πανε κατ΄ευχη, θελω να πιστευω οτι τα εχουν υπολογισει - σκεφτει
αλλα μας τρωει ρε σεις, προλαβαινουμε?
αλλα μας τρωει ρε σεις, προλαβαινουμε?
- μεγάλο μείον στην φάτσα αυτου του κυρίου.
- 20 ιουλιου τα λεφτα
θα ρίξουμε πολυ γελιο παλι.
- Έχω διαβάσει 8000 αρθρα copy paste απο τοτε που μας ήθελαν κατι ρωσοι (51% της παε, θελουν ζαγορακι μπροστά κτλ κτλ κτλ)
- Ζαγορ ελπιζω να μην περιμένουμε τα λεφτα για να κάνουμε μεταγραφές ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. Στήστε την ομαδα γιατι αργήσαμε Και ΑΝ βαλουν ποτε λεφτα κρατα τα για του χρονου. Ας αργήσει μια χρονιά το πρωτάθλημα δεν πειράζει.
- 20 ιουλιου τα λεφτα

- Έχω διαβάσει 8000 αρθρα copy paste απο τοτε που μας ήθελαν κατι ρωσοι (51% της παε, θελουν ζαγορακι μπροστά κτλ κτλ κτλ)
- Ζαγορ ελπιζω να μην περιμένουμε τα λεφτα για να κάνουμε μεταγραφές ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. Στήστε την ομαδα γιατι αργήσαμε Και ΑΝ βαλουν ποτε λεφτα κρατα τα για του χρονου. Ας αργήσει μια χρονιά το πρωτάθλημα δεν πειράζει.
ποιος ειπε για 20 ιουλιου φαλεγκο?...παλι απο αυριο σο μεθαυριο..?
εδω αδερφε απο το παραπάνω αρθροΤα χρήματα θα κατατεθούν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες της παράτασης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή περίπου στις 20 Ιουλίου.

Τελείωσε η συνάντηση και τα συμφωνήσανε.Μέχρι 20 ιουλίου μπαίνουν τα λεφτά.Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος από αύριο.

-
Γιατί βγήκε πουθενά φωτογραφία του;Falegkos έγραψε:- μεγάλο μείον στην φάτσα αυτου του κυρίου.
Αυτός που έδωσα εγώ λινκ στο facebook (και έχει κυκλοφορήσει και σε διάφορα blogs) είναι ένας εισαγγελέας άσχετος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 27 Ιουν 2011, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδερφε Φωτη να σου πω εγω και αλλοι 8,000 ΠΑΟΚτσηδες για τον ελεγχο. Τοσα που διαβασαμε εχουμε μαθει εκτος απο Λογιστικα και τα Λογιστικα του ΠΑΟΚ.
Εμενα να ρωτησουν να τους τα πω.
Εμενα να ρωτησουν να τους τα πω.
καμια προκαταβολη για μεταγραφες θα μπει? η ομαδα ξεκιναει προετοιμασια και το αγωνιστικο θα ειναι στην ακρη?
ε και γιατι δεν το λες ρε ψηλεblack death έγραψε:Γιατί βγήκε πουθενά φωτογραφία του;Falegkos έγραψε:- μεγάλο μείον στην φάτσα αυτου του κυρίου.
Αυτός που έδωσα εγώ λινκ στο facebook (και έχει κυκλοφορήσει και σε διάφορα blogs) είναι ένας εισαγγελέας άσχετος.

χαχαχα ρεζιλι εγινα.
Τοτε το παίρνω πισω.
στο σαιτ των ουλτρας ειδα τη φατσα του ειχα βαλει και λινκ στο τοπικ του βιερινια....
αντε να δουμε ...εγω μεχρι να δω τα ευρωπουλα δεν το πιστευω.......
αντε να δουμε ...εγω μεχρι να δω τα ευρωπουλα δεν το πιστευω.......
-
Άμα σου πω ότι όταν πόσταρα το λινκ δεν ήμουνα κι εγώ σίγουρος για το αν είναι ή δεν είναι...Falegkos έγραψε: ε και γιατι δεν το λες ρε ψηλε![]()
![]()
χαχαχα ρεζιλι εγινα.
Τοτε το παίρνω πισω.

μανιακε, αυτός πρέπει να είναι ο ίδιος που λες, ο εισαγγελέας...
edit: Το τσέκαρα, ο εισαγγελέας είναι. Εκτός αν ο επενδυτής είναι και εισαγγελέας και δεν το ξέρουμε.

δεν ξερω....θα τον δουμε αν ερθει μπλακ ντεθ....τωρα το θεμα ειναι πως θα πορευθουμε >? θα περιμενουμε τα φραγκα...'η θα κανουμε καμια κινηση παραπανω?