11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
lion

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από lion »

ilias4_koufalia έγραψε:Εκτος αποστολης ο ζλαταν :oops: για το ματς με τον αζαξ και εξω ο Αθανασιαδης για να μπει ο μπαλαφας!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Λογικό του Μπαλάφα στην αποστολή.. Ενδεικτικό ότι προορίζει για αριστερα τον Σορλέν και επομένως με Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλεν βασικούς έμενε μόνο ο Φωτάκης ως ενναλακτική λύση από τον πάγκο σε περίπτωση που χτύπα ξύλο έχουμε καποια αναγκαστική αλλαγή..
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

vaggio-4- έγραψε:Κριμα γτ ακομα και να θες να τον δωσεις ποιος θα τον παρει τραυματια?....ΚΡΙΜΑ και για τον παικτη,,,,
Καλά ρε φίλε, τις γνωστές μικροενοχλήσεις του έχει στους προσαγωγούς, δεν έπαθε και καμιά ρήξη χιαστών!!!!!Μια χαρά μπορούμε να τον πουλήσουμε αν θέλουμε!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Γιατί εμένα μου μυρίζει ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ???????????????????
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

ακριβως επειδη δν ειναι η πρωτη φορα που εχει μικροενοχλησεις, ο αλλος 8α ειναι αρκετα επιφυλακτικος να τον αγορασει...και ειναι παντα στους προσαγωγους...αν μπορεσουμε να τον πουλησουμε με ικανοποιητικη προταση καλως...αλλα πολυ δυσκολα....τεσπα με Σαλπι μπροστα ισως ειναι καλυτερα..
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μακάρι το παλικάρι να μπορούσε να βγάλει 25-30 παιχνίδια τη χρονιά. Αλλά μάλλον δεν μπορεί. Δυστυχώς και για μας και γι αυτόν. Ας είναι το τελευταίο του.

Καλή ανάρρωση
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

vaggio-4- έγραψε:ακριβως επειδη δν ειναι η πρωτη φορα που εχει μικροενοχλησεις, ο αλλος 8α ειναι αρκετα επιφυλακτικος να τον αγορασει...και ειναι παντα στους προσαγωγους...αν μπορεσουμε να τον πουλησουμε με ικανοποιητικη προταση καλως...αλλα πολυ δυσκολα....τεσπα με Σαλπι μπροστα ισως ειναι καλυτερα..
Ικανοποιητική πρόταση τι εννοείς??
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Αντε πραγματικα φυγε απο τον ΠΑΟΚ..καλυτερα να φυγει αδεργια..κουραστηκα!Να παρουμε και κανενα χρημα γιατι δεν παλευεται!
Άβαταρ μέλους
vaggio-4-

Δημοσίευση από vaggio-4- »

Η διοικιση ξερει πολυ καλυτερα απο μας ποσο τον κοστολογει....για μενα σαν μπακαλης 500 χιλιαρικα παντως ειναι καλα,εχει και ψηλο συμβολαιο....Ισως τλκ μυριζει μεταγραφη...μακαρι γτ εχουμε υπεροπλια στα φορ....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

GORGINOC4 έγραψε:Αντε πραγματικα φυγε απο τον ΠΑΟΚ..καλυτερα να φυγει αδεργια..κουραστηκα!Να παρουμε και κανενα χρημα γιατι δεν παλευεται!
Όποτε τον χρειάστηκες ποτέ δεν ήταν εκεί....Πρέπει να τον πουλήσουμε...με 1 μύριο συμβόλαιο(μαζί με την εφορία) τι σκατά δηλαδή???

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Κυρ 25 Ιούλ 2010, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Ελεος ρε Μουσλι γ@μω! :evil:
Και εμενα δυστυχως μου μυριζει μεταγραφη! :(
kos

Δημοσίευση από kos »

Platon έγραψε:Γιατί εμένα μου μυρίζει ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ???????????????????
λες να τον θελει ομαδα που παιζει τσαμπιονς λιγκ :lol: :lol: και να μην τον βαζουν για να εχει δικαιωμα συμμετοχης
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Καλά ρε, μέχρι χθες δε γραφόταν εδώ ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΑΛΑΝΙ ΤΡΕΛΕ και τέτοια?

Ελεος...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:Κυρ Ιουν 13, 2010 9:15 am Σε καθε χρονια ειχε και απο εναν τραυματισμο..Ειναι επιρρεπης..Καμια χρονια δεν εβγαλε χωρις να λειψει ενα παιχνιδι. Αντιθετως τραυματιζεται και λειπει για αρκετο διαστημα..
Αυτο το γνωριζουν και πλεον δεν μπορουν να επενδυσουν πανω στην προοπτικη " θα τραυματιστει ,δεν θα τραυματιστει, και ποτε.?"
Γιατι σαν παικτης ειναι καλος ,δινει μαχες ,ξερει μπαλα αλλα ..

:evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ουδεν κακο αμπιγιεζ καλου. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλυτερα μπροστα σαλπι.ειπα κι εγω,ορεξατος στην προετοιμασια,γκολ στα φιλικα,υμνοι για παρτη του απο τους αρδ,καποιο λακκο εχει η φαβα .....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλύτερα είναι να την κάνει μπας και δούμε τίποτα άλλο εκεί μπροστά που να δικαιολογεί τα λεφτά του κατά κάποιο τρόπο...

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”