Λογικό του Μπαλάφα στην αποστολή.. Ενδεικτικό ότι προορίζει για αριστερα τον Σορλέν και επομένως με Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλεν βασικούς έμενε μόνο ο Φωτάκης ως ενναλακτική λύση από τον πάγκο σε περίπτωση που χτύπα ξύλο έχουμε καποια αναγκαστική αλλαγή..ilias4_koufalia έγραψε:Εκτος αποστολης ο ζλατανγια το ματς με τον αζαξ και εξω ο Αθανασιαδης για να μπει ο μπαλαφας!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Καλά ρε φίλε, τις γνωστές μικροενοχλήσεις του έχει στους προσαγωγούς, δεν έπαθε και καμιά ρήξη χιαστών!!!!!Μια χαρά μπορούμε να τον πουλήσουμε αν θέλουμε!vaggio-4- έγραψε:Κριμα γτ ακομα και να θες να τον δωσεις ποιος θα τον παρει τραυματια?....ΚΡΙΜΑ και για τον παικτη,,,,
ακριβως επειδη δν ειναι η πρωτη φορα που εχει μικροενοχλησεις, ο αλλος 8α ειναι αρκετα επιφυλακτικος να τον αγορασει...και ειναι παντα στους προσαγωγους...αν μπορεσουμε να τον πουλησουμε με ικανοποιητικη προταση καλως...αλλα πολυ δυσκολα....τεσπα με Σαλπι μπροστα ισως ειναι καλυτερα..
Μακάρι το παλικάρι να μπορούσε να βγάλει 25-30 παιχνίδια τη χρονιά. Αλλά μάλλον δεν μπορεί. Δυστυχώς και για μας και γι αυτόν. Ας είναι το τελευταίο του.
Καλή ανάρρωση
Καλή ανάρρωση
Ικανοποιητική πρόταση τι εννοείς??vaggio-4- έγραψε:ακριβως επειδη δν ειναι η πρωτη φορα που εχει μικροενοχλησεις, ο αλλος 8α ειναι αρκετα επιφυλακτικος να τον αγορασει...και ειναι παντα στους προσαγωγους...αν μπορεσουμε να τον πουλησουμε με ικανοποιητικη προταση καλως...αλλα πολυ δυσκολα....τεσπα με Σαλπι μπροστα ισως ειναι καλυτερα..
Αντε πραγματικα φυγε απο τον ΠΑΟΚ..καλυτερα να φυγει αδεργια..κουραστηκα!Να παρουμε και κανενα χρημα γιατι δεν παλευεται!
Η διοικιση ξερει πολυ καλυτερα απο μας ποσο τον κοστολογει....για μενα σαν μπακαλης 500 χιλιαρικα παντως ειναι καλα,εχει και ψηλο συμβολαιο....Ισως τλκ μυριζει μεταγραφη...μακαρι γτ εχουμε υπεροπλια στα φορ....
Όποτε τον χρειάστηκες ποτέ δεν ήταν εκεί....Πρέπει να τον πουλήσουμε...με 1 μύριο συμβόλαιο(μαζί με την εφορία) τι σκατά δηλαδή???GORGINOC4 έγραψε:Αντε πραγματικα φυγε απο τον ΠΑΟΚ..καλυτερα να φυγει αδεργια..κουραστηκα!Να παρουμε και κανενα χρημα γιατι δεν παλευεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Κυρ 25 Ιούλ 2010, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λες να τον θελει ομαδα που παιζει τσαμπιονς λιγκPlaton έγραψε:Γιατί εμένα μου μυρίζει ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ???????????????????
Καλά ρε, μέχρι χθες δε γραφόταν εδώ ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΑΛΑΝΙ ΤΡΕΛΕ και τέτοια?
Ελεος...
Ελεος...
moican4 έγραψε:Κυρ Ιουν 13, 2010 9:15 am Σε καθε χρονια ειχε και απο εναν τραυματισμο..Ειναι επιρρεπης..Καμια χρονια δεν εβγαλε χωρις να λειψει ενα παιχνιδι. Αντιθετως τραυματιζεται και λειπει για αρκετο διαστημα..
Αυτο το γνωριζουν και πλεον δεν μπορουν να επενδυσουν πανω στην προοπτικη " θα τραυματιστει ,δεν θα τραυματιστει, και ποτε.?"
Γιατι σαν παικτης ειναι καλος ,δινει μαχες ,ξερει μπαλα αλλα ..
- navigator11
ουδεν κακο αμπιγιεζ καλου.
καλυτερα μπροστα σαλπι.ειπα κι εγω,ορεξατος στην προετοιμασια,γκολ στα φιλικα,υμνοι για παρτη του απο τους αρδ,καποιο λακκο εχει η φαβα .....
καλυτερα μπροστα σαλπι.ειπα κι εγω,ορεξατος στην προετοιμασια,γκολ στα φιλικα,υμνοι για παρτη του απο τους αρδ,καποιο λακκο εχει η φαβα .....
Καλύτερα είναι να την κάνει μπας και δούμε τίποτα άλλο εκεί μπροστά που να δικαιολογεί τα λεφτά του κατά κάποιο τρόπο...