Οχι φιλε μου.Οσο λαθος και αν αποδειχθηκε η επιλογη Μπακαγιοκο δεν δικαιολογει σε τιποτα την εικονα της ομαδας τελη Γεναρη.dragon έγραψε:Εξαιτίας κάποιων που πήραν την συγκεκριμένη επιλογή τζος.joshua έγραψε:Εχει γινει ολος ο ΠΑΟΚ ενα @#$λο απο το καλοκαιρι εξαιτιας ενος παικτη ,αυτο ξερω εγω...
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Σόρυ φίλε μου, αυτή είναι η μικρή εικόνα.joshua έγραψε:Εχει γινει ολος ο ΠΑΟΚ ενα @#$λο απο το καλοκαιρι εξαιτιας ενος παικτη ,αυτο ξερω εγω...
Η μεγάλη είναι η προφανής αδυναμία να διαχειριστείς και να χτίσεις πάνω στην επιτυχία σου. Μαζί σου να μη σε κάνει ότι θέλει ο εκάστοτε Μεϊτέ, μαζί σου να κρίνεις ότι δεν αξίζει 2 και 2,5 χαρτιά τον χρόνο.
Φέρε έναν καλύτερο και ποιοτικότερο χαφ και όλα καλά και όλα ωραία.
Προσωπικά δεν είχα καν μεγάλη κάψα με τον Μεϊτέ και ούτε εγώ και εσύ διαρρέαμε προς τα έξω με το τρύπημα Μαξίμοβιτς ότι κλάιν μάιν, θα αγοράσουμε Μεϊτέ και ξεκινάμε ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
Όταν γίνεται ότι γίνεται το καλοκαίρι, χάνεις όλους τους στόχους και αντικαθιστάς τον Μεϊτέ με έναν παίκτη που δεν έχει προσφέρει το παραμικρό και ταυτόχρονα ο Μεϊτέ, καταλήγει στον άμεσο ανταγωνιστή, ε ναι τότε το θέμα είναι πιο σύνθετο από έναν παίκτη που μας έκανε πουτάνα.
Είναι αδυναμία αντίληψης, αδυναμία διαχείρισης, αδυναμία γενικότερη αυτών που "τρέχουν" την ομάδα.
Αν φερουμε τον λουξεμβουργιανο? ή τον μορο ή τον τοπιτσ πχ ξεχνιεται ο ανανας κατ'εμε. Το θεμα ειναι ομως... Θα φερουμε κανενα χαφ της προκοπης; Εκει σφιγγει η δουλιτσα... Εχουμε αναγκη απο μια ΧΑΦΑΡΑ. Χαφαρα στην ηλικια 24-27 κατω απο 5 χαρτακια ζεστα πολυ δυσκολα. Αρα τον βλεπω να βγαζει αφρους ο λουτσεσκου..
-
Φτάνει βρε με τον μειτε φτάνει..ένα πολύ καλό χαφ είναι που έπεσε μέσα σε μια πολύ καλή ομάδα και τον έχουμε κάνει στο μυαλό μας πιρλο...τέτοια χαφ υπάρχουν και άλλα..θέλεις;μπορείς ;πάνε φέρε ένα πολύ καλό χαφ και ασ πάει ο μειτε όπου θέλει το παλικάρι..
- pagotatzis
Πουλάω την matxhworn φανέλα του Μειτε από το Βικελιδης που μας χάρισε το πρωτάθλημα !
Οι μεταγραφές αργούν οι αποχωρήσεις αργούν ,κλασικός ΠΑΟΚ
Συγχύστηκα ,πάω να φάω ένα παγωτακι

Οι μεταγραφές αργούν οι αποχωρήσεις αργούν ,κλασικός ΠΑΟΚ
Συγχύστηκα ,πάω να φάω ένα παγωτακι
Γράφονται απο χτες οι περιπτώσεις για δυο χαφ αξίας με προοπτική και αντί να ασχολούμαστε για τους συγκεκριμένους ασχολούμαστε με τον έναν παίκτη που πιθανολογείται ότι θα αποκτήσει αντίπαλη ομάδα..Ξυπνάτε ρε, ασχοληθείτε με τα του οίκου μας...ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Γιατί κανένας δεν πιστεύει ότι θα πάρουμε σοβαρό χαφ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο με που με τοση ευκολια λετε "τετοια χαφ υπαρχουν και αλλα".Dimitrisou έγραψε:Φτάνει βρε με τον μειτε φτάνει..ένα πολύ καλό χαφ είναι που έπεσε μέσα σε μια πολύ καλή ομάδα και τον έχουμε κάνει στο μυαλό μας πιρλο...τέτοια χαφ υπάρχουν και άλλα..θέλεις;μπορείς ;πάνε φέρε ένα πολύ καλό χαφ και ασ πάει ο μειτε όπου θέλει το παλικάρι..
Ναι αλλα που ειναι; Γιατι τετοιο χαφ ειχαμε να δουμε στον ΠΑΟΚ απο εποχη Γκαρσια.
Οποτε ναι προφανως τετοια χαφ υπαρχουν και αλλα, αλλα μαντεψτε....στον ΠΑΟΚ δεν ερχονται. Ιστορικα.
Το θέμα είναι να φέρουν έναν έτοιμο παίκτη . Όχι άλλες ζαριές με ανενεργούς και τραυματίες όπως κοιτάνε πάλι αυτόν του Άγιαξ
Πλάκα μας κάνεις... Έναν Πένια από τα αζητητα άργησες να τον φέρεις 15 μέρες μπας και γλυτώσεις 20-50 χιλιάρικα. Τον αποδεδειγμένα καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος τον αφήνεις να πάει σε άμεσο ανταγωνιστή ενώ εσύ πήρες ένα καρναβάλι που δεν μπορούσε να κάνει 2 συμμετοχές στην τελευταία της Β' Γαλλίαςjoshua έγραψε:Εχει γινει ολος ο ΠΑΟΚ ενα @#$λο απο το καλοκαιρι εξαιτιας ενος παικτη ,αυτο ξερω εγω...
Ντροπιαστικές στιγμές για τον σύλλογο, καλύτερα να έλεγαν δεν θα γίνουν μεταγραφές και θα πάμε με τα ΠΑΟΚτσακια από τις ακαδημίες.
Το θέμα δεν είναι ο Μειτέ συγκεκριμένα, είναι η ανικανότητα και η απροθυμία να ικανοποιηθεί το πρώτο και κύριο θέλω του προπονητή που σου έφερε για 2η φορά πρωτάθλημα, και μάλιστα κόντρα σε θεούς και δαίμονες και με λειψό ρόστερ.
Εάν είχαν φέρει πχ το Μαρίν ή παρόμοιο, δεν νομίζω οτι θα υπήρχει τόση απογοήτευση.
Η γκρίνια υπάρχει επειδή ισχύει το Όχι Μειτέ - Ναι Μπακαγιόκο - Μειτέ στο βάζελο (και αυτός), όχι απλά για το πρώτο σκέλος.
Είτε για power plays, είτε λόγω ανικανότητας και αμπαλοσύνης, είτε λόγω μεγαλοπιασίματος λόγω πρωταθλήματος, όποιος ασχολήθηκε με αυτή τη μεταγραφή (ενδεχομένως και τις άλλες) τα ΣΚΑΤΩΣΕ.-
Και για εμένα, δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ούτε στο ίντερνετ να μη διαβάσει ποιοι θα έρθουν. Εάν αυτός ο κάποιος είναι ο Ιβάν (στράβωμα), εξαιρείται για προφανείς λόγους, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να το διορθώσει, με το να τα σκάσει και να φέρει όντως καλύτερο ή τον ίδιο δίνοντας περισσότερα στη Μπενφίκα.
Εάν είναι ο οποιοσδήποτε άλλος, για εμένα δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με μεταγραφές και εάν δεν πρόκειται το Γιώργη, τότε να απομακρυνθεί και από την ομάδα.
Θα κάνουμε ταμείο σε 11 ημέρες αλλά μέχρι τώρα το πράγμα πάει καρφί για 4οι και καμια 18-20 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Μετά από χρονιά πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια.
Εάν είχαν φέρει πχ το Μαρίν ή παρόμοιο, δεν νομίζω οτι θα υπήρχει τόση απογοήτευση.
Η γκρίνια υπάρχει επειδή ισχύει το Όχι Μειτέ - Ναι Μπακαγιόκο - Μειτέ στο βάζελο (και αυτός), όχι απλά για το πρώτο σκέλος.
Είτε για power plays, είτε λόγω ανικανότητας και αμπαλοσύνης, είτε λόγω μεγαλοπιασίματος λόγω πρωταθλήματος, όποιος ασχολήθηκε με αυτή τη μεταγραφή (ενδεχομένως και τις άλλες) τα ΣΚΑΤΩΣΕ.-
Και για εμένα, δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Ούτε στο ίντερνετ να μη διαβάσει ποιοι θα έρθουν. Εάν αυτός ο κάποιος είναι ο Ιβάν (στράβωμα), εξαιρείται για προφανείς λόγους, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να το διορθώσει, με το να τα σκάσει και να φέρει όντως καλύτερο ή τον ίδιο δίνοντας περισσότερα στη Μπενφίκα.
Εάν είναι ο οποιοσδήποτε άλλος, για εμένα δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με μεταγραφές και εάν δεν πρόκειται το Γιώργη, τότε να απομακρυνθεί και από την ομάδα.
Θα κάνουμε ταμείο σε 11 ημέρες αλλά μέχρι τώρα το πράγμα πάει καρφί για 4οι και καμια 18-20 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Μετά από χρονιά πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια.
Ότι δηλαδή βρίσκαμε καλά χαφ πολύ συχνά και τώρα που ο Μεϊτέ πάει σε ανταγωνιστή είναι πολύ λογικό να πούμε δεν γ@μιέται θα φέρουμε καλύτερο.
Ορισμένοι πίστευαν πως θα βρούμε εύκολα και τον αντί-Πρίγιοβιτς. Fun fact.. ακόμα δεν τον βρήκαμε.
Όταν βρίσκεις παίκτες που κάνουν ακριβώς αυτό που θες, δεν τους αφήνεις να σου φύγουν. Με τίποτα όμως.
Τα ίδια θα πάθουμε το καλοκαίρι που θα φύγει ο Όττο και προφανώς όταν πουληθεί ο Ντέλιας.
Και άντε για τους μικρούς λες πάει στα κομμάτια, κάποια στιγμή θα τους πουλούσαμε.
Είναι δυνατόν να μην κρατάς τον Μεϊτέ και να φέρνεις στη θέση του τον Μπακαγιόκο;
Ορισμένοι πίστευαν πως θα βρούμε εύκολα και τον αντί-Πρίγιοβιτς. Fun fact.. ακόμα δεν τον βρήκαμε.
Όταν βρίσκεις παίκτες που κάνουν ακριβώς αυτό που θες, δεν τους αφήνεις να σου φύγουν. Με τίποτα όμως.
Τα ίδια θα πάθουμε το καλοκαίρι που θα φύγει ο Όττο και προφανώς όταν πουληθεί ο Ντέλιας.
Και άντε για τους μικρούς λες πάει στα κομμάτια, κάποια στιγμή θα τους πουλούσαμε.
Είναι δυνατόν να μην κρατάς τον Μεϊτέ και να φέρνεις στη θέση του τον Μπακαγιόκο;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Δε μας εφτυσε κανεις, οταν εσυ του προσφερεις λιγοτερα ενω ειναι ο MVP του πρωταθληματος δεν ειναι κοροιδο να δεχτει.Μαυρο Χιονι έγραψε:Γιατί να πάρουμε αυτόν που μαςεφτυσε όλο το καλοκαίρι;