Europemania II
Re: Europemania II
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O Σημαντικότερος πίνακας που θα δείτε και στο podcast

O Σημαντικότερος πίνακας που θα δείτε και στο podcast

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Δεν περίμενα τίποτε χειρότερο από το τέλειο στην εκπομπή του Πέτρου και δεν διαψεύστηκα. 'Άκουσα, μέχρι τώρα, τα πρώτα 32:21.
ΑΨΟΓΟΣ!
Ακόμη κι εγώ δεν θα τα έλεγα καλύτερα...
ΑΨΟΓΟΣ!
Ακόμη κι εγώ δεν θα τα έλεγα καλύτερα...
- Jean Valjean
Θεωρώ πολύ σημαντική την συνεισφορά του Doomlord4 στο φόρουμ.
Η παρουσίαση που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα που αφορούν τα ευρωπαικά κύπελλα και την συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτά είναι μεγάλης αξίας και φυσικά ανάλογης είναι και το podcast.
Απαιτείται πολλή και σοβαρή προεργασία και δουλειά για να έρθει εις πέρας μια τέτοια παρουσίαση και οι σχετικές αναλύσεις.
Μπράβο!
Η παρουσίαση που έχει κάνει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα που αφορούν τα ευρωπαικά κύπελλα και την συμμετοχή του ΠΑΟΚ σε αυτά είναι μεγάλης αξίας και φυσικά ανάλογης είναι και το podcast.
Απαιτείται πολλή και σοβαρή προεργασία και δουλειά για να έρθει εις πέρας μια τέτοια παρουσίαση και οι σχετικές αναλύσεις.
Μπράβο!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν περίμενα τίποτε χειρότερο από το τέλειο στην εκπομπή του Πέτρου και δεν διαψεύστηκα. 'Άκουσα, μέχρι τώρα, τα πρώτα 32:21.
ΑΨΟΓΟΣ!
Ευχαριστώ πολύ Αποστόλη

Εδώ όμως θα διαφωνίσωΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη κι εγώ δεν θα τα έλεγα καλύτερα...

- ΑποστόληςΑ
Να σαι καλά φίλε μου,σε ευχαριστώ!Jean Valjean έγραψε:Θεωρώ πολύ σημαντική την συνεισφορά του Doomlord4 στο φόρουμ.
Μπράβο!

Όντως ασχολήθηκα πάρα πολλές ώρες,με συνεχείς τροποποιήσεις και βελτιώσεις και στο οπτικό κομμάτι και στο ηχητικό
Έχει βέβαια αρκετές ατέλειες ακόμα,όμως το σημαντικότερο είναι οι πληροφορίες και το όλο νόημα