Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
PablitoV2

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Napoli4 έγραψε:Αυτό το πράγμα όντως είναι σαδιστικό.
Ας βγούνε να πούνε τι γίνεται.
Τι κερδίζουν με τη σιωπή;

Ακόμα και η δικαιολογία 'κανουμε γήπεδο και προπονητικό, οπότε μην περιμένετε μεταγραφες' εμένα με καλύπτει.

Αλλά αυτή η σιωπή, δεν παλεύεται.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Αυτό που γίνεται είναι ότι η ΠΑΕ είναι 25m μέσα.. και δεν υπάρχει φράγκο.

Όλες οι μεταγραφές που έγιναν φέτος, έγιναν με χρήματα από τις πωλήσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μεταγραφή του Νάρει, που καθυστέρησε επείδη περιμέναμε τα λεφτά από τη μεταγραφή του Τσόλακ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

nunies4 έγραψε:Μετα την επιστροφη του παικτη μας στον ΠΑΟΚ Β και τις ημιεπισημες διαροες οτι εγινε εξαιτιας οσων ειπε ο Μπεος, δεν δινω πιθανοτητες ουτε για τον Φερναντες...Αν και προχθες επεσα σε ενα απο τα πολλα αρθρα της Μετρο οτι το θεμα δεν εχει κλεισει αλλα οτι παει για μετα τις 11/9. Τωρα γιατι το 11/9 ειναι οροσημο δεν εχω ιδεα. Για να παιξει με τον γαυρο;
Γενικα ομολογω οτι και εγω ο υπεραισιοδοξος....λυγισα :D
Δεν ελπιζω σε μεταγραφη
Πλακα κανεις τωρα;
Ηλιου φαεινοτερον.-

Το "σκεπτικο" της μετρο βασιζεται ξεκαθαρα
στους διδυμους πυργους Φερναντες-Αντριγια
επειδη παιζουν στην ιδια θεση φυσικα.-

ΥΓ. Λεμε και καμια μ@λ@κια για να περασει η ωρα
αφου απο μεταγραφες φαινεται να εχουμε κλεισει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τρί 06 Σεπ 2022, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

john4serres έγραψε:
mbison έγραψε: Με το συμβολαιο του Μουργκ τι γινεται όμως. Ειναι ενεργός
Εκτός ομάδας είναι φίλε. Δεν προπονείται κάν.
Αυτό όμως δεν σηκώνει καταγγελία από την πλευρά του παίκτη? Που εμείς με το ετσι θέλω τον παύουμε από τις προπονήσεις?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η πηγή μου είναι το paokfc.gr
Το όνομα του είναι εξαφανισμένο απ όλα τα training reports ενώ κι απ το οπτικοακουστικό υλικό λείπει για πολλές, πολλές μέρες.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

PablitoV2 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Αυτό το πράγμα όντως είναι σαδιστικό.
Ας βγούνε να πούνε τι γίνεται.
Τι κερδίζουν με τη σιωπή;

Ακόμα και η δικαιολογία 'κανουμε γήπεδο και προπονητικό, οπότε μην περιμένετε μεταγραφες' εμένα με καλύπτει.

Αλλά αυτή η σιωπή, δεν παλεύεται.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Αυτό που γίνεται είναι ότι η ΠΑΕ είναι 25m μέσα.. και δεν υπάρχει φράγκο.

Όλες οι μεταγραφές που έγιναν φέτος, έγιναν με χρήματα από τις πωλήσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μεταγραφή του Νάρει, που καθυστέρησε επείδη περιμέναμε τα λεφτά από τη μεταγραφή του Τσόλακ.
Έχεις κάποια πηγή για το ποσό που αναφέρεις? Είναι δική σου εκτίμηση? Συνυπολογιζεις το ποσο που δόθηκε από τον Σαββίδη για τα προηγούμενα χρέη?Το ποσο που αναφέρεις δεν δικαιολογειται με κανέναν τρόπο, ούτε επί προηγούμενης διοίκησης δεν έφτασαν τα χρέη σε αυτά τα επίπεδα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

CCCP έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Παιδια, 6/9 φτασαμε. Αν ηθελαν παικτη θα τον ειχαν φερει. Ουτε τον συμφωνημενο Φερναντες δε φεραμε.
Φετος ειμαστε για 3-4 θεση, σε χρονια που μπορουμε να παρουμε θρση Τσου Λου διαλεξαμε να αφησουμε την ομαδα γυμνη σε καιριες θεσεις.
Και την να την κανεις τη θεση στα προκριματικα του ΤΣ.Λ. ; Το καλοκαιρι παιζεις ΠΑΝΤΑ με την ομαδα που ηδη εχεις (γιαυτο πανε ακλαυτοι και οι αλλοι καθε χρονο), ασχετα αν πιστευουν καθε χρονο καποιοι οτι θα φερουν παικταραδες απο τον Ιουνιο. Εχει την παραμικρη ελπιδα η φετινη ομαδα να μπει ομιλους ΤΣ.Λ. ;
Δεν εχει λογικη αυτο. Παντα φταναμε κ αποκλειομασταν στις λεπτομερειες. Παρε εσυ την δευτερη θεση και ενισχυσου καταλληλα ρε φιλε για να μπεις ομιλους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Λευκή πετσέτα δηλαδή...
Φετος ξεκαθαρα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tα προκριματικα του ΤσΛ δεν αφορουν μονο το ΤΣΛ,αφορουν συνολικα τις ευρωπαικες βλεψεις καθως εχεις οχι μια,αλλα τρεις ευκαιριες να μπεις σε ευρωπαικο ομιλο.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Άλλη μια πρωτοτυπία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την μόνη χρονιά που και η δεύτερη θέση δίνει έξοδο στο τσάμπιονς λιγκ, αλλά ακόμα κι αν αποκλειστούμε παίζουμε για άλλες δύο διοργανώσεις, εμείς αποφασίσαμε να πάμε με ταλέντα (;), έμπειρους που αντέχουν ένα 15λεπτο, τουρίστες (Ζαμπά, Μουργκ) και μόνιμους τραυματίες (Καντουρί)...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εντάξει παιδιά στη ζωή υπάρχει και το πάσο.
Δε πειράζει ας ελπίσουμε να αναπτυχθεί η ομάδα , να ξεπετεχθεί κανένας νέος κι όταν του χρόνου θα έχουμε απαλλαγεί από 2-3 συμβόλαια που πλέον δε προσφέρουν ( μη λέμε ονόματα τα ίδια και τα ίδια , όλοι τα ξέρουμε πλέον) συζητάμε για τη νέα χρόνια με φρέσκα δεδομένα.

Εμένα προσωπικά δε με χαλάει ,τι να γίνει δε μπορεί κάθε χρονιά να είμαστε στο ίδιο επίπεδο
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

giapas έγραψε:Εντάξει παιδιά στη ζωή υπάρχει και το πάσο.
Δε πειράζει ας ελπίσουμε να αναπτυχθεί η ομάδα , να ξεπετεχθεί κανένας νέος κι όταν του χρόνου θα έχουμε απαλλαγεί από 2-3 συμβόλαια που πλέον δε προσφέρουν ( μη λέμε ονόματα τα ίδια και τα ίδια , όλοι τα ξέρουμε πλέον) συζητάμε για τη νέα χρόνια με φρέσκα δεδομένα.

Εμένα προσωπικά δε με χαλάει ,τι να γίνει δε μπορεί κάθε χρονιά να είμαστε στο ίδιο επίπεδο
Ποιος παίκτης ξεπετάχτηκε και δεν έγινε τάλιρα ;;;;
Αυτό που λέμε για κορμό με νεαρούς κτλπ οποίος βγει και κάνει την διαφορά το καλοκαίρι δεν θα είναι εδώ…όποτε μην λέμε χαζά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ ξέρω ότι ο μεγαλομέτοχος ( αυτός που κάνει συμβόλαια με το παιχνίδι και όχι με τον χρόνο ) είπε ότι το ρόστερ δεν έκλεισε... οτιδήποτε άλλο δείχνει ανακολουθία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και βλεπεις τον γαυρο να παιρνει παικτη και μαλιστα σχετικα καλο ονομα και μεσα σε ενα μηνα να τον δινει δανεικο και εμεις δεν μπορουμε να βρουμε ομαδες για τα βαριδια...Τσακωμενοι με τα μανατζερικα γραφεια ειμαστε?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Dimg4 έγραψε:Παιδια, 6/9 φτασαμε. Αν ηθελαν παικτη θα τον ειχαν φερει. Ουτε τον συμφωνημενο Φερναντες δε φεραμε.
Φετος ειμαστε για 3-4 θεση, σε χρονια που μπορουμε να παρουμε θρση Τσου Λου διαλεξαμε να αφησουμε την ομαδα γυμνη σε καιριες θεσεις.
θα συμφωνίσω πάνω στον στρατηγικό σχεδιασμό, που προφανώς έγινε χωρίς να υπολογιστεί η ιδαιτερότητα αυτής της χρονιάς. Βέβαια, υπήρξαν πολύ χειρότερα: Όταν ο Ίβιτς ζητούσε φορ (Πρίγιο συγκεκριμένα) και τον αφήσανε με τον Κλάους σε χάλια ψυχολογία, με αποτέλεσμα να χάσει τους ομίλους και το πρωτάθλημα. Όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από την είσοδό του σε ομίλους CL και αποφάσισε να πουλήσει τον Άκπομπ.

Φέτος μου άρεσε η ανανέωση, αλλά θα ήθελα ένα παικταρά αριστερό μπακ, κάτι καλύτερο από την αγορά Σάστρε δεξιά, και ένα δεκάρι ποιότητας σε καλή ηλικία, αντί του αγαπητού μας Μπίσε.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Patron έγραψε:Μεγάλη η διολίσθηση εδώ κ τρία χρόνια. Η ποιότητα του ρόστερ παραπέμπει στις εποχές του ξεκάθαρα τέταρτου ΠΑΟΚ.
Μόνη ελπίδα ο Λουτσεσκου κ η δουλειά του γκρουπ. Εκ των πραγμάτων το σπάσιμο του ποκ αποδεικνύεται ιδιαίτερα δαπανηρό στην τσέπη κ όχι μόνο της ιδιοκτησίας.

Κανείς σχεδόν copy paste το ίδιο ποστ εδώ και μέρες σε διάφορα τοπικ, εντάξει το κατάλαβαμε αυτό που θες να πεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”