Οι παραπάνω παίκτες, μάλλον για καλο δεν ήρθαν με τόσα λεφτά. με ένα ερωτηματικό για τον soteldo που δεν έχω ιδέα τι κάνει και που βρίσκεται.JohnDag έγραψε:Τώρα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται astral.
Το καλοκαίρι δεν κάναμε αυτή την συζήτηση για τον Σοτελδο ο οποίος ήθελε 1Μ τον χρόνο, είχαμε συμφωνήσει, ήταν έτοιμος να ρθει και «όλως παραδόξως» την τελευταία στιγμή χάλασε η συμφωνία;
Ή να θυμηθούμε το προηγούμενο καλοκαίρι με τα «δίνουμε 1.5Μ για τον Τζιοβινκο αλλά θέλει 2» και μετά τα ίδια με τον Λιάγιτς;
Μετά από την μεταγραφή του Κουρτιτς όποιος παίκτης μας ενδιέφερε και κόστιζε πάνω από 1Μ δεν ήρθε ποτέ. Όλο κάτι συνέβαινε.
Εγώ προσωπικά εύχομαι αυτό να συμβαίνει απλά γιατί στην πραγματικότητα δεν δίνουμε τόσα λεφτά.
Γιατί αν τα δίνουμε και δεν μπορούμε μονίμως να φέρουμε κανέναν τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά μεγάλα συμβόλαια, η ανανέωση αντρίγια και Douglas που ήταν επίσης μεγάλου κόστους την ίδια περίοδο.
Εγώ βλέπω περισσότερο το δεύτερο από αυτά που αναφέρεις παρα το θέμα χρημάτων. Δηλαδή τη δυσλειτουργία σε ότι έχει να κανεί με τις μεταγραφές.