επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε αλλο χαφ(εδω υπαρχουν βασικες ελλειψεις) ας μεινει ο Εσιτι γιατι δεν θα βγαινουμε ποσοτικα μετα απλα πρεπει να εχει προτεραιοτητα στο ροτεισον ο Τσιγγαρας...το ειπε ξεκαθαρα ομως ο Λουτσε μονο ενα νεο θα βαζει οσο θα παιζει ο Μιχαηλιδης ο Τσιγγαρας θα βλεπει παγκο....τωρα 21 χρονων αντρες να τους θεωρουμε ταλεντα και μικρους μονο στην Ελλαδα συμβαινει.....icue έγραψε:Ο Εσιτι πρεπει να δωθει για να παιξει ο Τσιγγαρας.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Βάλε και έναν τερματοφύλακα κυρ Στέφανε !rainmaker έγραψε:Ειλικρινά έχει κουράσει τόσο πολύ αυτό το πράγμα με τον τσιμιροτ
Να Μ αξιώσει ο Θεός να γίνω πλούσιος να πάω να σας τον αγοράσω να ησυχάσει το κεφάλι μου
Πέντε χρόνια μπιρι μπιρι κάθε έξι μήνες για τον τσιμιροτ
Σε άλλα νέα, ο Γκάρι γιατί θα σας χαλούσε τόσο πολύ ρε μάστορες αν ερχόταν;
Μερική ρήξη χιαστου ο Ολιβειρα!!!
https://www.paokfc.gr/nea/20210813-iatr ... -oliveira/
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 13 Αύγ 2021, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ζιβκοβιτς δεν έχει ταχύτητα;
Μπρο μπάλα παίζουν δεν είναι σπριντερ.
Εκτός αν εννοείς ότι θελουμε μπρουμα να τρέχει και να βγαίνει μόνος του αουτ ( στη γραμμή τελειώνει το γήπεδο)
Βέβαια έχω ακούσει και ότι ο μεσι είναι αργος όποτε νταξει.
Θελουμε 2 παίχτες μπροστά για να έχουμε επιλογές.
Ας είναι παιχταράδες και ας μην είναι γρήγοροι ( επίπεδο κουρτιτς )
Μπρο μπάλα παίζουν δεν είναι σπριντερ.
Εκτός αν εννοείς ότι θελουμε μπρουμα να τρέχει και να βγαίνει μόνος του αουτ ( στη γραμμή τελειώνει το γήπεδο)
Βέβαια έχω ακούσει και ότι ο μεσι είναι αργος όποτε νταξει.
Θελουμε 2 παίχτες μπροστά για να έχουμε επιλογές.
Ας είναι παιχταράδες και ας μην είναι γρήγοροι ( επίπεδο κουρτιτς )
-
η λογικη ειναι το "γιατι θα σας χαλουσε" ? η το γτ να μας φτιαξει ? παικτικα δλδ να παρουμε αλλον εναν που δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι καθως πηγαινει τουρκια αραβια μπρος πισω εδω και 4-5 χρονια, ο οποιος και αυτος ειναι 30, και επιπλεον να κανουμε ανακυκλωση παικτων ...δλδ εκει εξω δεν υπαρχει ενα εξτρεμ μεταξυ 23 και 28 που να ειναι σε καλη κατασταση σε ενα εστω μετριο ευρωπαικο πρωταθλημα τυπου πορτογαλικου, βελγικου, ρωσσικου για να τον παρουμε ? να κανουμε αυτα που κανει το χανουμι εδω και 5 χρονια και μετα δεν ξερουν γτ ειναι χωριο....εσενα το οτι οταν μιλαμε για εξτρεμ κοιτανε τον γκαρι και για γρηγορο χαφ κοιτανε τον τσιμιροτ σου λεει οτι δεν υπαρχει κανενα πλανο η μονο σε μενα το λεει ?...πουλαμε 11 μυρια τον τζολη και το εξτρεμ που κοιτανε να φερουνε ειναι αυτος που εφυγε πριν κανουμε ομαδα πρωταθλητισμου και μαλιστα εφυγε με εκβιασμο ....γτ να μας χαλαει αραγε...και μην προλαβει και πει κανεις για γκρινια με το ζορι να εχω κανει 4-5 τετοια ποστ και ουτε μηδενιζω κατι αλλα καποια πραγματα δεν χρειαζεται να εισαι προπονητης για να τα δεις και να τα καταλαβεις και εγω χθες ειδα οτι η ομαδα θελει 4 παικτες πρωτης γραμμης σε καλες ηλικιες και σε καλη αγωνιστικη κατασταση τα τελευταια χρονια...ειμαι υπερ να ερθουν1-2 κουρτιτς οταν εχουν τετοια ποιοτητα που εχει ο σλοβενος και σαν εμπειριες ειναι 5 σκαλες πανω απο ολο το ελληνικο πρωταθλημα μετα απο 10 χρονια βασικος οπου πηγαινε στο καμπιονατο αλλα ο γκαρι και ο οποιος γκαρι δεν ειναι ουτε καν κοντα στο να αποτελουν τετοιες περιπτωσεις κατα την ταπεινη μου γνωμη η οποια παραμενη γνωμη και οχι γενικη αληθεια οποτε αν ειμαι τοσο λαθος ας μου το πει καποιος και να εξηγησει και το γιατιrainmaker έγραψε:Ειλικρινά έχει κουράσει τόσο πολύ αυτό το πράγμα με τον τσιμιροτ
Να Μ αξιώσει ο Θεός να γίνω πλούσιος να πάω να σας τον αγοράσω να ησυχάσει το κεφάλι μου
Πέντε χρόνια μπιρι μπιρι κάθε έξι μήνες για τον τσιμιροτ
Σε άλλα νέα, ο Γκάρι γιατί θα σας χαλούσε τόσο πολύ ρε μάστορες αν ερχόταν;
*ΥΓ δεν ειναι επιθετικος ο τονος
Άντε γαμω την μιρλα μου γαμω . Ούτε στα έργα δεν γίνονται αυταJohnDag έγραψε:Μερική ρήξη χιαστου ο Ολιβειρα!!!
Ωραία πράγματα. Εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει.JohnDag έγραψε:Μερική ρήξη χιαστου ο Ολιβειρα!!!
Ήταν που κουβεντιάζαμε χτες που θα βρει χρόνο συμμετοχής ο Κούτσιας
Ε ναι με τοση γκρινια κ μιζερια κ μλκιες ανακοινωσεις λογικο ειναι μιρλα μιρλα μιρλα παρε χιαστους.
Δε μας θέλει και λίγο ρε πουστη μου...
Παθαίνει χιαστο στο δεύτερο ματς το φορ μας.
Δε γίνονται αυτά.
Πάμε μωρη Κουτσια δυνατά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθαίνει χιαστο στο δεύτερο ματς το φορ μας.
Δε γίνονται αυτά.
Πάμε μωρη Κουτσια δυνατά.
Η γκαντεμιά που μας δέρνει είναι παροιμιώδης, πραγματικά!
-
Σιγα μην παει με Κουτσια. Θα παρουμε καποιον δανεικο.seaman έγραψε:Ωραία πράγματα. Εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει.JohnDag έγραψε:Μερική ρήξη χιαστου ο Ολιβειρα!!!
Ήταν που κουβεντιάζαμε χτες που θα βρει χρόνο συμμετοχής ο Κούτσιας
Έλεος,μουρμούρα,γκρίνια και κράξιμο,μαυρίλα.
Άντε θα πανηγυρίσουν τώρα όσοι θεωρούν ότι ο Κουτσιας είναι καλύτερος και πρέπει να παίζει αυτός.
Γαμω την ατυχία μας.
Άντε θα πανηγυρίσουν τώρα όσοι θεωρούν ότι ο Κουτσιας είναι καλύτερος και πρέπει να παίζει αυτός.
Γαμω την ατυχία μας.
Με τέτοιο nickname ρε αρχηγέ πως να μη μας πιάσει κατάρα.TheCursed έγραψε:Ε ναι με τοση γκρινια κ μιζερια κ μλκιες ανακοινωσεις λογικο ειναι μιρλα μιρλα μιρλα παρε χιαστους.
-
Ε οχιJohnDag έγραψε:Μερική ρήξη χιαστου ο Ολιβειρα!!!