Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Δε ξέρω laska, ας πουν οι ειδικοί όταν διαρρεύσει . Δε τσιτσιριάζεις κιόλας με το βιογραφικό του.
Παραπάνω δε λέω, γιατί , ξεκάθαρα τον ξέρει και ο rain και δε λέει κάτι, επομένως δε λέω και εγώ
Παραπάνω δε λέω, γιατί , ξεκάθαρα τον ξέρει και ο rain και δε λέει κάτι, επομένως δε λέω και εγώ
Ούτε ο Μάτος νομίζω ότι προκαλούσε ενθουσιασμό αλλά αποδείχθηκε το κορυφαίο μπακ που έχει παίξει στην Ελλάδα.
Ο Σοάρες ήρθε ως το καλύτερο δεξί μπακ του Πορτογαλικού και είναι ημίπαλτο.
Αυτό που συνεχίζω εγώ να μην καταλαβαίνω είναι το γιατί δεν έχουμε τόσους μήνες ΤΔ και το ποιος έχει το ρόλο αυτό τώρα.
Ο Σοάρες ήρθε ως το καλύτερο δεξί μπακ του Πορτογαλικού και είναι ημίπαλτο.
Αυτό που συνεχίζω εγώ να μην καταλαβαίνω είναι το γιατί δεν έχουμε τόσους μήνες ΤΔ και το ποιος έχει το ρόλο αυτό τώρα.
το να προκαλει ενθουσιασμο μια μεταγραφη δεν εχει καμια αξια
σημασια εχει ο παικτης να ειναι καλος και αυτο αργα η γρηγορα φαινεται στο γηπεδο
σημασια εχει ο παικτης να ειναι καλος και αυτο αργα η γρηγορα φαινεται στο γηπεδο
ginola αυτον εννοεις? https://www.transfermarkt.com/lucas-tay ... ler/387928GINOLA έγραψε:Τώρα όσον αφορά τον παίκτη αν και ο προπονητής έδωσε απλά έγκριση θέλω να πιστεύω ότι πήρε άποψη από τον πατέρα του ο όποιος σίγουρα θα έχει άποψη και θα είναι λαχείο.
Βραζιλιάνος από Ουκρανία,δοκιμασμένη συνταγή.
Πόσταρε κάποιος έναν πριν λίγες σελίδες.
Πόσταρε κάποιος έναν πριν λίγες σελίδες.
-
Με προλαβε ο Mingus. Και ο Ματος πολυ περιεργο βιογραφικο ειχε και βγηκε παιχταρας.
Γενικα η μονη μου ελπιδα ειναι οτι ο Λουτσεσκου αποκλειεται να γυρισε για να εχει μια μετρια ομαδα.
Γενικα η μονη μου ελπιδα ειναι οτι ο Λουτσεσκου αποκλειεται να γυρισε για να εχει μια μετρια ομαδα.
Ελπίζω να μην είναι αυτός.
Θέση ξένου και βιογραφικό για Αστέρα Τρίπολης ή για Βόλο.
Θέση ξένου και βιογραφικό για Αστέρα Τρίπολης ή για Βόλο.
-
ron-swanson έγραψε:Με προλαβε ο Mingus. Και ο Ματος πολυ περιεργο βιογραφικο ειχε και βγηκε παιχταρας.
Ο Ματος ρε συ έπαιζε σε ομαδάρα και ήταν βασικός σε ευρωπαϊκό τελικό,είναι δυνατόν να τον συγκρίνουμε με αυτόν;
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό!praman έγραψε:Ας μην προκαλέσει ενθουσιασμό. Ας ταιριάζει στις ανάγκες του προπονητή και της ομάδας, κι ας είναι όποιος να´ναι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Ματος ήρθε από την φιναλίστ του Γιουροπα Λίγκ, ενώ έπαιζε βασικός
Τώρα να πω κάτι προκαταβολικά. Επειδή μάλλον μιλάμε για παίχτη - στοίχημα, ποια η λογική να αντικαταστησουμε Ροντρίγκο - Αρχηγό, για να φέρουμε έναν παίχτη στοίχημα;
Είπαμε στήριξη φέτος και σύνθημα πρωταθλητισμου, αλλά όσο αισιόδοξα και να το βλέπεις, αυτή η κίνηση σε βάζει σε σκέψεις..
Τώρα να πω κάτι προκαταβολικά. Επειδή μάλλον μιλάμε για παίχτη - στοίχημα, ποια η λογική να αντικαταστησουμε Ροντρίγκο - Αρχηγό, για να φέρουμε έναν παίχτη στοίχημα;
Είπαμε στήριξη φέτος και σύνθημα πρωταθλητισμου, αλλά όσο αισιόδοξα και να το βλέπεις, αυτή η κίνηση σε βάζει σε σκέψεις..
-
Αυτο το εγραψα πριν δω το ονομα Bane.obanebane έγραψε:ron-swanson έγραψε:Με προλαβε ο Mingus. Και ο Ματος πολυ περιεργο βιογραφικο ειχε και βγηκε παιχταρας.
Ο Ματος ρε συ έπαιζε σε ομαδάρα και ήταν βασικός σε ευρωπαϊκό τελικό,είναι δυνατόν να τον συγκρίνουμε με αυτόν;
Τωρα βλεπω γι αυτον, 11 ομαδες και 86 συμμετοχες συνολικα στην καριερα του στα 26 του. Ενταξει μπορει να του κλεβει και καποιες το τρανσφερμαρκτ αλλα και παλι...