Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- sourmenetes
- Moderator
- PAOKevolution
- invincible
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ο Σβαπ Σαλόνικα και ο Μαουρίσιο Σαλονικα περιμένει ακόμα πρόταση απο τον Λονγκόρια.
Ο Βιερίνια στο τηλέφωνο ... ναι με ακούτε θα μου δώσετε 1,5εκ. τον χρόνο ? τιτ τιτ τιτ τιτ τιτ

Ο Βιερίνια στο τηλέφωνο ... ναι με ακούτε θα μου δώσετε 1,5εκ. τον χρόνο ? τιτ τιτ τιτ τιτ τιτ

- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή απ' ότι φαίνεται ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω.TheCursed έγραψε:Ήρθε ηρεμήστε.
Πέρα από φορ έχουμε άλλες έτοιμες μεταγραφές;
Αυτό που έγινε ήταν ένας πολύ άσχημος τραυματισμός στον αστράγαλο που τον πήγε πολύ πίσω. Το εξάμηνο που πέρασε όμως έπαιξε στο Αμβούργο και έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του. Μπορεί να μην φτάσει τόσο ψηλά όσο έδειχνε στην αρχή, δεν το έβαλε όμως κατ και φαίνεται πως έχει μέλλον.boogeyman77 έγραψε:Αυτός στα ξεκινήματα του θεωρήθηκε το next big thing της Φιλανδίας. Έκτοτε δεν ξέρω τι έγινε Και έμεινε ένα πρώην wonderkid που έχασε τον δρόμο τουObdulio έγραψε:Μια επιλογή σε φορ που θα την έβρισκα καλή (είτε πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες, είτε όχι), είναι ο Joel Pohjanpalo που ανήκει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν.
https://www.transfermarkt.com/joel-pohj ... aison/2019
Έχει καλά τελειώματα και είναι πολύ καλός με το κεφάλι.
Είχε κάνει καλή αρχή στην καριέρα του, ταλαιπωρήθηκε στη συνέχεια πολύ από τραυματισμούς, το τελευταίο όμως εξάμηνο που έπαιξε δανεικός στο Αμβούργο φάνηκε ότι παίρνει ξανά τα πάνω του. Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια-το Σεπτέμβρη θα γίνει 26 ετών. Στη Λεβερκούζεν σίγουρα δε θα βρει χώρο οπότε θα μπορούσε να υπάρξει μια καλή συμφωνία.
- sourmenetes
- Moderator
Έβγαλα ένα ποστ χθες το πρωί.Mitsospaoki4 έγραψε:Επειδή απ' ότι φαίνεται ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω.TheCursed έγραψε:Ήρθε ηρεμήστε.
Αν θες ψάξτο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γίνεται προσπάθεια να έρθει ακόμα ένα χαφ πριν το πρώτο ματς και φορ εφόσον πουληθεί ένας από τους δυο στην προκείμενη περίπτωση ο ακπομ γιατί αυτός έφερε πρόταση τώρα αν καταφέρουν να τον φέρουν δεν ξέρω είμαστε αρκετά στριμωγμένοι λόγω φφπ άλλα παίχτες γενικά υπάρχουν π έχουμε κάνει επαφές είτε ελεύθεροι είτε δανεικοί είτε τράμπα...Mitsospaoki4 έγραψε:Επειδή απ' ότι φαίνεται ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω.TheCursed έγραψε:Ήρθε ηρεμήστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως το θεμα ακπομ θα τελειωσει μεχρι αυριο,εμεις θελουμε αμεσα φορ.Ποτε πιστευετε οτι θα ερθει και το φορ?
- invincible
Σε άλλα νέα ο Σβαπ ήρθε μαζί με τον αδερφό του που εκτός από μανατζερ είναι και προπονητής βόλεϊ ενώ ο αδερφός του Ιβιτς αποχώρησε από τον καβούρια και αποτελεί παρελθόν γιατί έφερε μόνο 6εκ. για τον Μπαρκα.
Τώρα εκτός απο το Λουτσκου Junior/Senior έχουμε και τους Ivic brothers
έτοιμο και το αριστερό μπακ loading
Να λοιπόν ο ΠΑΟΚ που έκλεισε τον Καπετάνιο της Ραπιντ ο παίχτης θα παίζει δίπλα στον Ομαρ Ελ Καντουρί στα προκριματικά. Θέλουμε φορ και 10 και αριστερό μπακ και κλείσαμε μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Υπάρχει ένας Πολτερ στα φορ καλή περίπτωση

Τώρα εκτός απο το Λουτσκου Junior/Senior έχουμε και τους Ivic brothers

έτοιμο και το αριστερό μπακ loading
Να λοιπόν ο ΠΑΟΚ που έκλεισε τον Καπετάνιο της Ραπιντ ο παίχτης θα παίζει δίπλα στον Ομαρ Ελ Καντουρί στα προκριματικά. Θέλουμε φορ και 10 και αριστερό μπακ και κλείσαμε μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Υπάρχει ένας Πολτερ στα φορ καλή περίπτωση

Mitsospaoki το ανέβασα γιατί είναι πολύ πίσω λόγω ποσοστών ακπομsourmenetes έγραψε:Καλημέρα.
1) οι πληροφορίες που δίνουν κάποια από τα παιδιά οδηγούν ότι πάμε και για ένα ακόμα χαφ. Του μενσα παίζει αλλά είναι δύσκολο.
2)θελουν και φορ το οποίο θα παίζει δεύτερο φορ. Θέλουν κάτι καλό εκεί.
3)ισως μέχρι τέλος βδομάδας έχουμε κι άλλη μεταγραφή.
4) θα αρχίσουν και κάποιες πωλήσεις.
Το ότι μας μεταφέρουν κάποιοι τι "ακούνε", "μαθαίνουν" δε σημαίνει ότι αυτά θα γίνουν 100%.
Απλα επειδή όλοι ρωτάτε, τα ομαδοποιω, τα φιλτραρω και σας τα λέμε.
Εγώ χαίρομαι γιατί βλέπω ότι κινούμαστε σε άλλη στρατηγική χωρίς την ανάγκη παρουσίας Σαββίδη στην Ελλάδα, χωρίς τύμπανοκρουσιες.
Αυτό μου αρκεί.
- sourmenetes
- Moderator
Αν πωληθεί ο ακπομ, λογικά άμεσα θα κλείσει το φορ.ace.79.gr έγραψε:Παντως το θεμα ακπομ θα τελειωσει μεχρι αυριο,εμεις θελουμε αμεσα φορ.Ποτε πιστευετε οτι θα ερθει και το φορ?
Δε γίνεται να πας με 1 φορ.