Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
ολη η ουσια αυτη τη στιγμη και η πρωτη μαχη ειναι η ακυρωση του πορισματος μεσω καταγγελιας για τη συσταση της επιτροπης. μια χαρα κανουν. το κυνηγητο στελνει και μηνυμα στους επομενους που θα εξετασουν την υποθεση οτι ειναι στο μικροσκοπιο.
Από χτες είναι σε καλό δρόμο , για τα δικά μου δεδομένα πάντα , η αντίδρασή μας.
Εσείς , πιλότε/ναβι κλπ μπορεί να ειρωνεύεστε παιδιά που έγραψαν αυτό που πιστεύουν για τη μη αντίδραση της ΠΑΕ. Καλά κάνετε , ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ειρωνεία γιατί καταλαβαίνω ότι απλά βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Απλά μη το παρατραβάτε.
Να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτό. Το σκεπτικό της απόφσης , για το οποίο τώρα διαμαρτυρόμαστε , δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνταχθεί από τους καλύτερους δικηγόρους του είδους. Το θέμα είναι πως μπορείς να το αντικρούσεις. Επίσης μόνο κάποιος τρελός δε θα ρωτήσει , γιατί οι πληροφορίες για τις συναντήσεις δε βγήκαν νωρίτερα ώστε να ασκηθούν πιέσεις και να μη γίνει η πουστιά που πάει να γίνει. Όταν ξέρει ο άλλος ότι τον παρακολουθείς κι έχεις τα μάτια σου 14 , μαζεύεται κάπως. Εμείς αφήσαμε να μπει το γκολ και μετά να αποδείξουμε ότι είναι offside. Αν αυτό δε δείχνει αργά αντανακλαστικά , δε ξέρω τι δείχνει. Δηλαδή δεν ήξερες ότι πάνε να σε στήσουν με τον πουτάνας γιο Αυγενάκη ; Δε το ήξερες day1 της καταγγελίας; Γιατί δεν έκανες το κατάλληλο escalation στο πολιτικό προιστάμενο του μπιναυγενάκη ή ακόμα και στο μαξίμου; Να τρίξεις τα δόντια ; Να πεις αν με στήσετε θα γίνει πόλεμος. Αν το έκανες και δεν έπιασε , δεν υπάρχει περίπτωση με ψευτοπυροτεχνήματα που πετάμε να βγάλουμε άκρη εκ των υστέρων. Συναντήθηκαν λέει οι γαυροι με το τζουγανατο . Οκ βρεθήκανε για να δούνε νετφλιξ , δηλαδή είναι επιχείρημα στο δικαστήριο ότι συναντήθηκαν με κάποιον που είναι φίλος της επιτροπής ; Ασόβαρα πράγματα.
Τέλος να πω ότι αυτή τη φάση που ήμασταν την έχουμε ξαναπεράσει. Πριν 2 χρόνια τέτοιες μέρες. Τη ξέρουμε τη κατάληξη, εκεί όπου ο Αρετόπουλος συνέταξε ΦΑ λες και έγραφε ο Κούγιας ο ίδιος. Προσωπικά δίνω 10% για περίπτωση πλήρους δικαίωσης.
Εσείς , πιλότε/ναβι κλπ μπορεί να ειρωνεύεστε παιδιά που έγραψαν αυτό που πιστεύουν για τη μη αντίδραση της ΠΑΕ. Καλά κάνετε , ο καθένας όπως το αντιλαμβάνεται. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ειρωνεία γιατί καταλαβαίνω ότι απλά βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Απλά μη το παρατραβάτε.
Να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτό. Το σκεπτικό της απόφσης , για το οποίο τώρα διαμαρτυρόμαστε , δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνταχθεί από τους καλύτερους δικηγόρους του είδους. Το θέμα είναι πως μπορείς να το αντικρούσεις. Επίσης μόνο κάποιος τρελός δε θα ρωτήσει , γιατί οι πληροφορίες για τις συναντήσεις δε βγήκαν νωρίτερα ώστε να ασκηθούν πιέσεις και να μη γίνει η πουστιά που πάει να γίνει. Όταν ξέρει ο άλλος ότι τον παρακολουθείς κι έχεις τα μάτια σου 14 , μαζεύεται κάπως. Εμείς αφήσαμε να μπει το γκολ και μετά να αποδείξουμε ότι είναι offside. Αν αυτό δε δείχνει αργά αντανακλαστικά , δε ξέρω τι δείχνει. Δηλαδή δεν ήξερες ότι πάνε να σε στήσουν με τον πουτάνας γιο Αυγενάκη ; Δε το ήξερες day1 της καταγγελίας; Γιατί δεν έκανες το κατάλληλο escalation στο πολιτικό προιστάμενο του μπιναυγενάκη ή ακόμα και στο μαξίμου; Να τρίξεις τα δόντια ; Να πεις αν με στήσετε θα γίνει πόλεμος. Αν το έκανες και δεν έπιασε , δεν υπάρχει περίπτωση με ψευτοπυροτεχνήματα που πετάμε να βγάλουμε άκρη εκ των υστέρων. Συναντήθηκαν λέει οι γαυροι με το τζουγανατο . Οκ βρεθήκανε για να δούνε νετφλιξ , δηλαδή είναι επιχείρημα στο δικαστήριο ότι συναντήθηκαν με κάποιον που είναι φίλος της επιτροπής ; Ασόβαρα πράγματα.
Τέλος να πω ότι αυτή τη φάση που ήμασταν την έχουμε ξαναπεράσει. Πριν 2 χρόνια τέτοιες μέρες. Τη ξέρουμε τη κατάληξη, εκεί όπου ο Αρετόπουλος συνέταξε ΦΑ λες και έγραφε ο Κούγιας ο ίδιος. Προσωπικά δίνω 10% για περίπτωση πλήρους δικαίωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 30 Ιαν 2020, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ότι δλδ δέχτηκε η ΠΑΕ πως είναι ένοχη και είπε στην κυβέρνηση υπογείως ευχαριστώ που θα της αφαιρέσουν βαθμούς αντί για υποβιβασμό που δεν προβλεπόταν .gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.
Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
Γιαπα δεν περιμένω καμιά δικαίωση από τους υπαλλήλους του πρεζεμπορα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Αιχμηρές ανακοινώσεις δεν θετε;
Παθητική στάση δεν θετε;
Τι θετε;
Παθητική στάση δεν θετε;
Τι θετε;
- navigator11
Ε τι συνεχίζεις και ασχολείσαι τότε και σπας πούτσες; Λογικό δεν ακούγεται; Αφού η παε "ξεπουλήθηκε" και είναι "ένοχη". Το "είμαστε αθώοι", αν ξέρεις να διαβάζεις - δεν ξέρω, η περίπτωσή σου έχει αρχίσει να με κλονίζει σχετικά με το αν το να ξέρει κάποιος να γράφει σε μια γλώσσα συνεπάγεται αυτομάτως και ικανότητα να διαβάζει στην ίδια γλώσσα - έχει ούτε καν ένα 24 ωρο, που δηλώθηκε. Συγκεκριμένα μόλις ένα 5λεπτο μετά την ψήφιση του εκτρώματος. Όχι 3. Έχεις μια σύγχυση. Δεν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται και δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Το να επιτρέπεται να γράφονται τέτοια εξόφθαλμα ΨΕΜΑΤΑ πάντως, διότι ΨΕΜΑΤΑ εν γνώσει σου γράφεις, επικαλούμενος ότι 3 μέρες δεν έχει μιλήσει η παε περί της αθωότητάς της, μου κάνει εντύπωση.gika έγραψε:Δεν ξέρω γιατί σας αρέσουν αυτά τα αιχμηρά πισταρισματα της ΠΑΕ. Τη μέρα που βγήκε η εισήγηση τα βάλαμε με την ΝΔ, μέσω αυγενακη. Τη μέρα που η ΝΔ έβγαλε την ντροπολογια στη Βουλή σιώπησαν όλοι στην ΠΑΕ. Με το που πέρασε η ντροπολογια, εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε τις διαρροές και τα επιθετικά πισταρισματα (όχι ανακοινώσεις) και τα βάζουμε με 3 ονόματα πιόνια που δεν είχαμε ξανά ακούσει ποτέ. Λες και αυτοί το σχεδίασαν και όχι ο Μητσοτάκης, ο Αυγενακης και ο Μαρινάκης. Η όλη στάση φαίνεται στα μάτια μου σαν να "τα βρήκαμε" με την κυβέρνηση, να θέλαμε την ντροπολογια και τώρα το παίζουμε επιθετικοί απέναντι στα πιόνια τους και όχι τους αληθινούς φταιχτες, για λαϊκή κατανάλωση. Ακόμα δεν μου αρέσει που η νομική ομάδα επικεντρώνεται στο πώς διαμορφώθηκε η επιτροπή και όχι στην ουσία. Έχει τρεις μέρες να ακουστεί από την ΠΑΕ το "είμαστε αθώοι". Τζάμπα ασχολούμαστε και μας βγαίνει η ψυχή για τελειωμένη υπόθεση.
Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό από τα στημένα.
ολα τα λεει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ – LIVE SPORT αρα τι σκουζεται για την τροπολογια.....
Για να ισχύσει η τροπολογία πρέπει να περάσει από την ΕΠΟ. Πρέπει η ομοσπονδία να την εντάξει στο καταστατικό της και αυτό απαγορεύεται μεσούσης της περιόδου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Για να το περάσει τώρα, πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η FIFA.
Μόνο που για να το κάνει αυτό, πρέπει και η ίδια να παρανομήσει, αφού είναι κάτι που απαγορεύει στο καταστατικό της ρητά και κατηγορηματικά! Ακόμη όμως και το εμπόδιο αυτό να ξεπεραστεί, δεν έχω καταλάβει πώς ο δικαστής του πειθαρχικού οργάνου της Super League θα δικάσει με πλαίσιο ποινών που δεν ορίζεται από τον πειθαρχικό κώδικα του ποδοσφαίρου. Ο αθλητικός εισαγγελέας πρέπει να αποφασίσει τώρα, όχι σε πέντε μήνες και στο καταστατικό της ΕΠΟ υπάρχει η ποινή του υποβιβασμού και όχι της αφαίρεσης βαθμών. Μπάχαλο δηλαδή, άνευ προηγουμένου.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη τροπολογία και πόσο πρόχειρα και βιαστικά έγιναν όλα. Μάλιστα, πέρα από τους νόμους, τώρα αρχίζουν τα γλέντια σε επίπεδο αντιδράσεων.
Για να ισχύσει η τροπολογία πρέπει να περάσει από την ΕΠΟ. Πρέπει η ομοσπονδία να την εντάξει στο καταστατικό της και αυτό απαγορεύεται μεσούσης της περιόδου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Για να το περάσει τώρα, πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η FIFA.
Μόνο που για να το κάνει αυτό, πρέπει και η ίδια να παρανομήσει, αφού είναι κάτι που απαγορεύει στο καταστατικό της ρητά και κατηγορηματικά! Ακόμη όμως και το εμπόδιο αυτό να ξεπεραστεί, δεν έχω καταλάβει πώς ο δικαστής του πειθαρχικού οργάνου της Super League θα δικάσει με πλαίσιο ποινών που δεν ορίζεται από τον πειθαρχικό κώδικα του ποδοσφαίρου. Ο αθλητικός εισαγγελέας πρέπει να αποφασίσει τώρα, όχι σε πέντε μήνες και στο καταστατικό της ΕΠΟ υπάρχει η ποινή του υποβιβασμού και όχι της αφαίρεσης βαθμών. Μπάχαλο δηλαδή, άνευ προηγουμένου.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη τροπολογία και πόσο πρόχειρα και βιαστικά έγιναν όλα. Μάλιστα, πέρα από τους νόμους, τώρα αρχίζουν τα γλέντια σε επίπεδο αντιδράσεων.
- Μπαρκαρούτσος
Θέμεjohn4serres έγραψε:Αιχμηρές ανακοινώσεις δεν θετε;
Παθητική στάση δεν θετε;
Τι θετε;
ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΗΝΟ!!!!
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΑ ΣΤΗ ΝΔ!!!!
Ούτε κι εγώ πιλότε το πιστευω , για αυτό και ήμουν χτες στα κάγκελα . Γιατί θα τον φάμε που θα τον φάμε , τουλάχιστον βγες πριν τη τροπολογία αντρίκια και ξεφτίλισέ τους όλους. Και τους μπινέδες που σε στήσανε , αλλά και τους μπινέδες που το κατάλαβαν μετά ( ;;;; ) και πήγαν πολιτικά να το καλύψουν. Ή που ήταν όλο ένα κολπο , το ίδιο μου κάνει. Να ξεφτιλίζω τώρα το μπραουδάκη και τον αρκούδη τώρα λίγη σημασία έχει πιλότε.
Ναι Barlow. Ξέρουμε όλοι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται και εκτός γηπέδου. Δεν γίνεται ο άλλος να έχει 13 παράρτηματα και να του πάρεις το πρωτάθλημα. Εγώ πλέον πιστεύω ότι μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, κάποιος λακαμας δικηγόρος στα γραφεία μας έκανε την βλακεία του, ο σκατογαυρος που χρόνια μας κυνηγάει σε αυτό το κομμάτι με όσα ακούγονταν κατά καιρούς για Ατρόμητους, Γιάννενα κτλ βρήκε αυτή τη φορά κάτι που δεν έπρεπε και ενορχήστρωσε ολο αυτό. Η κυβέρνηση δεν θέλει να τα βάλει ούτε με τον Πειραιά, ούτε με τη Θεσσαλονίκη και δίνει το πρωτάθλημα στο γαύρο. Η ΠΑΕ σιωπά μέχρι να καλυφθεί ο κωλος της από ενδεχόμενο υποβιβασμό και εκ των υστέρων βγάζει αιχμηρές ανακοινώσεις για εσωτερική κατανάλωση ενώ προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται από παραθυρακια. Μακάρι να διαψευστω αλλά εγώ πλέον αυτό πιστεύω.
Για μένα έχει σημασία αυτό που κάνει τώρα η ΠΑΕ.giapas έγραψε:Ούτε κι εγώ πιλότε το πιστευω , για αυτό και ήμουν χτες στα κάγκελα . Γιατί θα τον φάμε που θα τον φάμε , τουλάχιστον βγες πριν τη τροπολογία αντρίκια και ξεφτίλισέ τους όλους. Και τους μπινέδες που σε στήσανε , αλλά και τους μπινέδες που το κατάλαβαν μετά ( ;;;; ) και πήγαν πολιτικά να το καλύψουν. Ή που ήταν όλο ένα κολπο , το ίδιο μου κάνει. Να ξεφτιλίζω τώρα το μπραουδάκη και τον αρκούδη τώρα λίγη σημασία έχει πιλότε.
Και αυτά που έκανε πριν, δηλώνει αθώα εξ αρχής χωρίς αστερίσκους στην υπόθεση. Απλά μερικοί θέλουν να το ακούν κάθε 10 δευτερόλεπτα
για ποια τροπολογία ρε gika που έχει ισχύει απο την νεα σεζόν και αν και εφόσον FIFA ΕΠΟ την δεχτουν.........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Πέμ 30 Ιαν 2020, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ξέρουν οι συμμορίτες της ΕΕΑ ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένοχος αλλά δεν ξέρουν πως προκύπτει αυτό. Σκέφτονται γιατί και για αυτο δε θα πρέπει να τους ενοχλούμε.

ευχαριστώ. Δεν έχω fbjimbo43 έγραψε:Εδώ (ΦΒ):dragon έγραψε:Που υπάρχει αυτή η ανακοίνωση;;nikos123 έγραψε:ανακοινωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020.
Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!
https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/p ... =3&theater
Γκίκα,gika έγραψε:Ναι Barlow. Ξέρουμε όλοι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται και εκτός γηπέδου. Δεν γίνεται ο άλλος να έχει 13 παράρτηματα και να του πάρεις το πρωτάθλημα. Εγώ πλέον πιστεύω ότι μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, κάποιος λακαμας δικηγόρος στα γραφεία μας έκανε την βλακεία του, ο σκατογαυρος που χρόνια μας κυνηγάει σε αυτό το κομμάτι με όσα ακούγονταν κατά καιρούς για Ατρόμητους, Γιάννενα κτλ βρήκε αυτή τη φορά κάτι που δεν έπρεπε και ενορχήστρωσε ολο αυτό. Η κυβέρνηση δεν θέλει να τα βάλει ούτε με τον Πειραιά, ούτε με τη Θεσσαλονίκη και δίνει το πρωτάθλημα στο γαύρο. Η ΠΑΕ σιωπά μέχρι να καλυφθεί ο κωλος της από ενδεχόμενο υποβιβασμό και εκ των υστέρων βγάζει αιχμηρές ανακοινώσεις για εσωτερική κατανάλωση ενώ προσπαθεί να σώσει ότι σώζεται από παραθυρακια. Μακάρι να διαψευστω αλλά εγώ πλέον αυτό πιστεύω.
αν αυτό πιστεύει τότε συμπάθα με αλλά κάνει μαλακίες και θα έπρεπε να μουλάξει. Δεν κυνηγάει το θέμα η Κυβέρνηση / ΕΠΟ στο θέμα της εναρμόνισης καταστατικού με τη ΦΙΦΑ και πέφτεις.