κλεισατε Τονσο εμαθα;navigator11 έγραψε:Η ομάδα σου πόσες κινήσεις έχει κάνει ως τώρα; Έχεις μείνει ικανοποιημένος;
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
O Μπονατίνι έχει σκοράρει στο κύπελλο φέτος και έχει και μια ασίστ στην πρέμιερ, ναι εκεί που κοροιδεύανε τον Μήτρογλού που κάποιοι γράψανε ότι μας κάνει. Τελευταίο παιχνίδι με Τότεναμ τον Νοέμβρη.
Ο Μπεργκ όταν του βγαίνει το παιχνίδι είναι πολύ καλός, όταν δεν του βγαίνει χαλάει όλη την ομάδα.
Δεν ξέρω ποιον προτιμώ από τους 2, ίσως να ελπίζω να είναι κάποιος άλλος αυτός που θα έρθει.
Εμπιστοσύνη στον Μπράνκο και την ομάδα.
Ο Μπεργκ όταν του βγαίνει το παιχνίδι είναι πολύ καλός, όταν δεν του βγαίνει χαλάει όλη την ομάδα.
Δεν ξέρω ποιον προτιμώ από τους 2, ίσως να ελπίζω να είναι κάποιος άλλος αυτός που θα έρθει.
Εμπιστοσύνη στον Μπράνκο και την ομάδα.
Τίποτα δεν κερδίζει. Μόνο μπαλόνια.barlow4 έγραψε:Κερδίζεις κάτι με το να τον βγάζεις ΤΟΣΟ άχρηστο?στην ηλικία του ο πριγιοβιτς έπαιζε σε κάτι πεταμένες αγγλικές ,δεν ειχε συμμετοχές κ όταν είχε ήταν της πλάκας.ελεος με την ισοπέδωση.λες κ σου έχει κάνει κακό αναφέρεσαι.ασε να χαρούμε λίγο μεταγραφική.
Πρώτη φορά έχουμε μοσχοπουλήσει με 10 μύρια παίκτη...και αντί να πάμε να πάρουμε δύο παιχταράδες να γουστάρουμε
..νιώθω λες και έχουμε Βρύζα τεχνικό διευθυντή
Η ομάδα χρειάζεται χαφ 6ρι σκύλο χθες και Μπεργκ άμεσα.
..νιώθω λες και έχουμε Βρύζα τεχνικό διευθυντή
Η ομάδα χρειάζεται χαφ 6ρι σκύλο χθες και Μπεργκ άμεσα.
Οταν εχουμε παρει 10 εκατομμυρια και φιλοδοξουμε να παρουμε πρωταθλημα και να μπουμε σε ομιλους Τσ.Λ. δεν μπορω να ακουω για κατι Μπονατινι και Μισιτς.barlow4 έγραψε:Κερδίζεις κάτι με το να τον βγάζεις ΤΟΣΟ άχρηστο?στην ηλικία του ο πριγιοβιτς έπαιζε σε κάτι πεταμένες αγγλικές ,δεν ειχε συμμετοχές κ όταν είχε ήταν της πλάκας.ελεος με την ισοπέδωση.λες κ σου έχει κάνει κακό αναφέρεσαι.ασε να χαρούμε λίγο μεταγραφική.
τραβα στην παε ρε ψηλε εμεις τι χρωσταμε με τοση αρνητικοτητα μεταγραφιατικα.εμεις τα πηραμε τα λεφτα?
εγω θελω μπονατινι σαν κολασμενος.μη μου τη χαλας.
υγ.τα 10 μυρια περιμενε ο ιβαν για να κανει μεταγραφες.ο γουμενος ειναι.
Αν συνεχιζε να σκοραρει ο Μπονατινι περσι, δε θα ερχοταν με τιποτα Ελλαδα.
Επιλογη ειναι να βλεπεις μονο τα αρνητικα (1 χρονος χωρις γκολ, ευκολα γκολ στη τσαμπιονσιπ, αδυναμος στο ψηλο παιχνιδι), επιλογη να βλεπεις μονο τα θετικα (οπου πηγε σκοραρε διψηφιο αριθμο γκολ, καλη ηλικια, καλος και εξω απο την περιοχη, καλη τεχνικη).
Οπως καθε παικτης, ετσι και αυτος εχει και θετικα και αρνητικα. Οπως καθε παιχτης, ετσι και αυτος θα κριθει στο χορταρι. Εγω προτεινω να μη μηδενιζουμε επιλογες χωρις να τις δουμε στο γηπεδο. Το τι υπαρχει στη μεταγραφικη λιστα της ομαδας και τι ειναι εφικτο να ερθει, δεν το ξερουμε. Καποιοι παικταραδες μπορει να θελουν να περιμενουν μεχρι τις 31/1 μπας και σκασει καλυτερη προταση.
Επιλογη ειναι να βλεπεις μονο τα αρνητικα (1 χρονος χωρις γκολ, ευκολα γκολ στη τσαμπιονσιπ, αδυναμος στο ψηλο παιχνιδι), επιλογη να βλεπεις μονο τα θετικα (οπου πηγε σκοραρε διψηφιο αριθμο γκολ, καλη ηλικια, καλος και εξω απο την περιοχη, καλη τεχνικη).
Οπως καθε παικτης, ετσι και αυτος εχει και θετικα και αρνητικα. Οπως καθε παιχτης, ετσι και αυτος θα κριθει στο χορταρι. Εγω προτεινω να μη μηδενιζουμε επιλογες χωρις να τις δουμε στο γηπεδο. Το τι υπαρχει στη μεταγραφικη λιστα της ομαδας και τι ειναι εφικτο να ερθει, δεν το ξερουμε. Καποιοι παικταραδες μπορει να θελουν να περιμενουν μεχρι τις 31/1 μπας και σκασει καλυτερη προταση.
σωστός. πολύ σωστός.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Napoli4 έγραψε:Αν συνεχιζε να σκοραρει ο Μπονατινι περσι, δε θα ερχοταν με τιποτα Ελλαδα.
Κουλ αδερφέ, ας δώσουμε μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα, εχουμε ανέβει επίπεδο και αυτό οφείλεται σε αυτούς που την στελεχώνουν.Rorschach έγραψε:Οταν εχουμε παρει 10 εκατομμυρια και φιλοδοξουμε να παρουμε πρωταθλημα και να μπουμε σε ομιλους Τσ.Λ. δεν μπορω να ακουω για κατι Μπονατινι και Μισιτς.barlow4 έγραψε:Κερδίζεις κάτι με το να τον βγάζεις ΤΟΣΟ άχρηστο?στην ηλικία του ο πριγιοβιτς έπαιζε σε κάτι πεταμένες αγγλικές ,δεν ειχε συμμετοχές κ όταν είχε ήταν της πλάκας.ελεος με την ισοπέδωση.λες κ σου έχει κάνει κακό αναφέρεσαι.ασε να χαρούμε λίγο μεταγραφική.
Έχω άποψη για τον παίκτη και είναι καλός.
Και Πρίγιοβιτς η ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα.
Στήριξη.
- navigator11
Κι εγώ Μπονατινικός από μικρό παιδί. Από τότε που ακόμα δεν ήταν καν σκέψη ο παιχταράς. Θα μας δικαιώσει, να ξες!barlow4 έγραψε:τραβα στην παε ρε ψηλε εμεις τι χρωσταμε με τοση αρνητικοτητα μεταγραφιατικα.εμεις τα πηραμε τα λεφτα?
ν'αγιασει το κιμπορντ σουNapoli4 έγραψε:Αν συνεχιζε να σκοραρει ο Μπονατινι περσι, δε θα ερχοταν με τιποτα Ελλαδα.
Δεν κρινεται ρε παιδια ο Μπονατινι τοσο ως παικτης,οσο η ετοιμοτητα του να προσφερει αμεσα,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
-
makispaspartou
Νομίζω ότι σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο εξαρχής χρειαζόμασταν τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά ενός Glen Kamara στο κέντρο, ενός Al Taamari στα άκρα και επίσης τον Σταφυλίδη αριστερό μπακ. Πλέον θέλουμε και αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς , δηλ. τα χαρακτηριστικά ενός Berg.
- Mauricio-8-
Ρε παίδες ξέρουμε όλοι ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ειναι πολύ δύσκολες για να πάρεις καλό παίκτη και έτοιμο τον Γενάρη πρέπει να τα σκάσεις χοντρά π.χ στη ρήτρα όπως έγινε με Πριγιο, αλλιώς καμία ομάδα σοβαρή δεν πουλάει μέσα στην σεζόν παίκτες κλειδιά το καλοκαίρι ναι είναι διαφορετικά.Επειδή ακριβώς οι παίκτες τον Γενάρη είναι ρίσκα τους παίρνεις δανεικούς με οψιον για το καλοκαίρι.Πάντως για αμυντικό χαφ 6αρι που θέλουμε αν βγούμε και στην Ελληνική αγορά πιστεύω ότι ένας Μαντσον θα μας έκανε και φθηνός είναι για να τον αγοράσεις και έτοιμος είναι με ρυθμό όπως και ο Κουλουρης αντικειμενικά είναι η ποιο άμεση λύση αλλά τίθεται θέμα εμπιστοσύνης απτόν Προπονητή αλλα και γκρίνια από τον Κόσμο.Εκτος απο τον Σορλεν και Λίνο αντε και τον Νατχο όταν είχε έρθει δεν βγήκε κανένας παίκτης άμεσα που ήρθε!
κ γω δε συμφωνω με την αποκτηση μπονατινι αλλα δε θα κανω το ασπρο μαυρο για να πεισω για την αποψη μου.
ο μπονατινι συνολικα στην καριερα του σκοραρει ανα 197 λεπτα, ο πριγιοβιτς ανα 160. τρανόν δουλεία.
ο μπονατινι συνολικα στην καριερα του σκοραρει ανα 197 λεπτα, ο πριγιοβιτς ανα 160. τρανόν δουλεία.