Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από DC »

"Οι δηλώσεις ταΐζουν τα αυτιά.
Οι προπονήσεις και το κοουτσάρισμα ταΐζουν τα μάτια."

Κομφούκιος
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Tudor + Giolis = Love <3

Καιρός στα εργομετρικά να βάλουμε και ζυγισμα κακάλων, και όσοι όταν τα πιάνουμε και τους λεμε να βήξουν κανουν "μάουυ" να τρώνε άκυρο. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες με ΝΤΕΜΕΚ χειρότερα ροστερ γιατι μας τρολάρουν; Επειδή όντως ειμαστε για τα μπαλέτα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η λογική λέει πως δεν μπορεί όλοι οι προπονητές να είναι άχρηστοι και όλοι οι παίκτες να την βγάζουν λάδι κάθε χρόνο.Είναι αδύνατο.

Πρέπει να δούμε το γιατί έχουμε ποδοσφαιριστές με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.Μήνας μπει,μήνας βγει ο μισθός να έρχεται και στ @ρχιδι@ μας όλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι γιατι μονο προπονητες αλλαζουμε απο παικτες καμια 40ρια μονο επι Σαββιδη...Θεμα σχεδιασμου ομαδας υπαρχει περισσοτερο και λιγοτερο προσωπων.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Στηριξη στον Τουντορ απο μενα.Ειπα και σε προηγουμενο σχολιο μου οτι για να μπολιαστει μια ομαδα που ξεκινησε απο τον Ιουνιο με περσινη ομαδα εως τελη αυγουστου με 2-3 προσθηκες νεων παικτων (κανοντας προετοιμασια παραλληλα παιζοντας κρισιμους αγωνες για να περασουμε στους ομιλους) και απο τα τελη αυγουστου εως κ σημερα(και πιθανως εως και τον Μαρτιο),κανει προετοιμασια κ ξεσκαταρισμα(παραλληλα),ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ.Και ειναι φυσιολογικο να κανει κ μεγαλη κοιλια η ομαδα αυτη την εποχη(συνυπολογιζοντας ολα αυτα)Αν οχι τοτε μετα λυπης μου θα γινεται αυτο που γινοταν πριν και μετα τον Σαντος(κιαυτο απο τα μεσα της 3 σεζον)καθε Φλεβαρη κ Μαρτη αλλαγη προπονητη.Και τι εχουμε καταφερει εως τωρα καθε σεζον κ στραφι.Το συστημα του Τουντορ χρειαζεται τα καταλληλα εργαλεια και αυτα δεν τα εχει αλλα μπορει να τα αποκτησει(μεταγραφες κ οταν δει ολους τους παικτες του σε ολες τις θεσεις αν μπορουν).Τα δειγματα του για μενα ειναι θετικα σαν προπονητης.Εγω εχω την ΥΠΟΜΟΝΗ παντως και θα τον στηριξω.Ελπιζω να κανει και ο Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Odi έγραψε:Η λογική λέει πως δεν μπορεί όλοι οι προπονητές να είναι άχρηστοι και όλοι οι παίκτες να την βγάζουν λάδι κάθε χρόνο.Είναι αδύνατο.

Πρέπει να δούμε το γιατί έχουμε ποδοσφαιριστές με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.Μήνας μπει,μήνας βγει ο μισθός να έρχεται και στ @ρχιδι@ μας όλα.
Σορι μαν, αλλά και από την άλλη, ΕΓΩ, δεν μπορώ να παραβλέψω τα λάθη (κατά την δική μου άποψη πάντα) του Τούντορ.
Όταν αποφάσισε τον Ιούλιο να παίξει 352 ή 343, έκατσε να σκεφτεί α) αν η ομάδα το έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και β) με ποια φουλ μπακ θα το παίξει; Γιατί εγώ στην ομάδα αναγνωρίζω μόνο δύο φουλ μπακ (Κίτσιου-Τζαβέλα), έναν που το παλεύει (Κωνσταντινίδη) και έναν που ακόμα δεν τον έχω δει για να τον "ζυγίσω", τον Λέοβατς. Ο Γκάρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΠΑΚ.
Έχεις τραυματισμούς Λέοβατς, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου; ΟΚ. Άλαξε σύστημα βρε αδερφέ. Τι βάζεις φουλ μπακ τον Σκόνδρα; Και μάλιστα αριστερά. Η απορία μου δηλαδή, είναι το αν δουλεύει στις προπονήσεις κάτι άλλο από το "τρεις στην άμυνα".
Γιατί Odi, ερχόμενος στον ΠΑΟΚ του έδωσαν κάποια εργαλεία για να εργαστεί και μέσα σε αυτά είναι δύο τοπ σκόρερς (Μπέρμπα και Κλάους) αλλά ο Τούντορ ή αρνείται ή δεν δύναται να τους αξιοποιήσει.
Τέλος, έχοντας γράψει από τον Σεπτέμβριο για τις εμμονές του, παρέθεσα στο τόπικ του Κλάους κάποιους αριθμούς που μόνο υπέρ του δεν είναι αν και κάλλιστα μπορούν να ερμηνευτούν κατά το δοκούν: η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες - η ομάδα καταστρέφει τις ευκαιρίες της.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σίγουρα έχει κάνει λάθη.Και σοβαρά κιόλας.Απλά δεν είναι λύση για μένα να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν διαφωνώ. Μαζί σου.
Δεν έχω γράψει κάπου να φύγει. Έχω γράψει πολλάκοις (σε σημείο γραφικότητας) εδώ και δυόμισι μήνες, ότι πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.
Δεν έχω γράψει ότι δεν δουλεύει αλλά ότι δουλεύει λάθος.
Και θα ξαναγράψω αυτό που έγραψα και χθες: αν ως μεταβατική χρονιά εννοούν μια χρονιά χωρίς στόχους σε διοργανώσεις, παρά μια χρονιά ξεσκαρταρίσματος και χτισίματος κορμού, ας μας το πουν για να μην χαλιόμαστε όταν παίρνουμε το πονταλάκι από το αγρίνιιο, για να κρατηθούμε στην 6η θέση. 8-)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

DC έγραψε:
Odi έγραψε:Η λογική λέει πως δεν μπορεί όλοι οι προπονητές να είναι άχρηστοι και όλοι οι παίκτες να την βγάζουν λάδι κάθε χρόνο.Είναι αδύνατο.

Σορι μαν, αλλά και από την άλλη, ΕΓΩ, δεν μπορώ να παραβλέψω τα λάθη (κατά την δική μου άποψη πάντα) του Τούντορ.
Όταν αποφάσισε τον Ιούλιο να παίξει 352 ή 343, έκατσε να σκεφτεί α) αν η ομάδα το έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και β) με ποια φουλ μπακ θα το παίξει; Γιατί εγώ στην ομάδα αναγνωρίζω μόνο δύο φουλ μπακ (Κίτσιου-Τζαβέλα), έναν που το παλεύει (Κωνσταντινίδη) και έναν που ακόμα δεν τον έχω δει για να τον "ζυγίσω", τον Λέοβατς. Ο Γκάρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΠΑΚ.
Έχεις τραυματισμούς Λέοβατς, Κωνσταντινίδη και Κίτσιου; ΟΚ. Άλαξε σύστημα βρε αδερφέ. Τι βάζεις φουλ μπακ τον Σκόνδρα; Και μάλιστα αριστερά. Η απορία μου δηλαδή, είναι το αν δουλεύει στις προπονήσεις κάτι άλλο από το "τρεις στην άμυνα".
Γιατί Odi, ερχόμενος στον ΠΑΟΚ του έδωσαν κάποια εργαλεία για να εργαστεί και μέσα σε αυτά είναι δύο τοπ σκόρερς (Μπέρμπα και Κλάους) αλλά ο Τούντορ ή αρνείται ή δεν δύναται να τους αξιοποιήσει.
Τέλος, έχοντας γράψει από τον Σεπτέμβριο για τις εμμονές του, παρέθεσα στο τόπικ του Κλάους κάποιους αριθμούς που μόνο υπέρ του δεν είναι αν και κάλλιστα μπορούν να ερμηνευτούν κατά το δοκούν: η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες - η ομάδα καταστρέφει τις ευκαιρίες της.
Νομιζω οτι ο τζαβελλας δεν ειναι φουλ-μπακ δεν εχει τα τρεξιματα που απαιτει η θεση γι αυτο δεν τον εβαλε ποτε εκει (αν θυμαμαι καλα)στο 3-5-2 η 3-4-3)και τον θεωρει ως αριστερο στοπερ.Μονο στο 4-3-2-1 μπορει.απλα παρατηρηση χωρις παρεξηγηση φιλικα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

simba έγραψε:Εφοσον δηλωσε αγνοια για αρδ στους οργανωμενους,
ειμαι προβληματισμενος με ποιους εννοει στο σημειο αυτο ο Ιγκορ
https://youtu.be/GghS4erJHjY?t=936
But i'm tired of listening that every time coach need to...
If cannot handle the pressure, the problem is the coach because you need to be psychologist..
and then there's a problem with system..
"Why you're playing this system?
ehhh you don't play football..you need to play to win"
It's always about coach....
But it's easy to say coach need to find chemistry...
What fuckin chemistry..
Μηπως εννοει τον Ιβαν??

Γιατι ειδικα τα λογια που εχω σε εισαγωγικα,
μοιαζουν πολυ με τα δικα του,
βασει και οσων μετεφερε και στην εκπομπη των οργανωμενων, οτι του ειπε ο Ιβαν...
Απλά ο κ. Σαββίδης μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να κερδίζουμε. Με ρώτησε αν ξέρω ότι ήρθα εδώ για να κερδίζω και του είπα ΝΑΙ. Ξέρετε πως ήταν η συζήτηση όταν πριν ένα μήνα ήμασταν στην 10η θέση;"
Φυσικά και εννοεί τον Ιβάν ρε simba...Έχω postάρει παλιότερα ότι κι ο Ιβάν κάνει λάθη και το μεγαλύτερο του είναι ότι συμπεριφέρεται αρκετές φορές σαν οπαδός κι όχι σαν μεγαλομέτοχος "μπερδεύοντας" την ομάδα...

Επεμβαίνει στα αγωνιστικά της ομάδας (βλέπε π.χ. κάθοδο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου με βάζελους, "ξεσκαρτάρισμα" καλοκαιριού βασιζόμενος μόνο στην "μαρτυρία" ενός παίκτη -άραγε αυτός τα είπε όλα ή κάλυψε κάποια φιλαράκια του;-, αγορά Μπερμπάτοφ ενώ δεν ταίριαζε στο αγωνιστικό πλάνο των Ι.Τ. και Φ.Α. που ήθελαν γρήγορο εκρηκτικό φορ με καλά ποσοστά στα τελειώματα - τύπου Ρούντνεβς που "κόντεψε" να υπογράψει κιόλας - για να "πουλήσει μούρη" σαν οπαδός, "προσωπική" πώληση Νομπόα "καπελώνοντας" τον Φ.Α., κ.τ.λ ), ενώ το μόνο που θα έπρεπε να κάνει είναι να παραδώσει στους υπεύθυνους (που διάλεξε μάλιστα ο ίδιος για να του κάνουν τη δουλειά) το "business plan" της τριετίας, να τους στηρίξει με στιβαρές δηλώσεις του και να επεμβαίνει μόνο με πριμ (όταν το πλάνο πάει καλά) και πρόστιμα (όταν "χάνουν το δρόμο" τους κάποιοι), ελέγχοντας το πλάνο του σε κομβικά χρονικά σημεία και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές τότε και μόνο τότε κι αν χρειάζονται απαραίτητα...

On topic: ΣΤΗΡΙΞΗ στον Τούντορ με δημόσιες αλλά και "ιδιωτικές" (μέσα στα αποδυτήρια) δηλώσεις και πρόστιμα τώρα που είναι απαραίτητο από τον Ιβάν...Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου αυτό κατάλαβα ότι ζήτησε πολύ εύσχημα (αφού δεν ανακάτεψε στις δηλώσεις του φανερά τον Ιβάν) αλλά εντελώς δραστικά ο Τούντορ και δεν προσπάθησε τόσο να εναντιωθεί στους παίχτες του που μ αυτούς δουλεύει καθημερινά...Βλέπεις ο άνθρωπος έχει συνηθίσει σε διαφορετικές πραγματικότητες και νοοτροπίες απ αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Π.Α.Ο.Κ. και τα έχει πλέον χαμένα με αυτά που βλέπει εδώ και 5 μήνες ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

theo-drama έγραψε:Νομιζω οτι ο τζαβελλας δεν ειναι φουλ-μπακ δεν εχει τα τρεξιματα που απαιτει η θεση γι αυτο δεν τον εβαλε ποτε εκει (αν θυμαμαι καλα)στο 3-5-2 η 3-4-3)και τον θεωρει ως αριστερο στοπερ.Μονο στο 4-3-2-1 μπορει.απλα παρατηρηση χωρις παρεξηγηση φιλικα.
Εντάξει, έλεος. :lol:
Δεν μπαίνουμε όλοι για να καυγαδίσουμε με συνοπαδούς. Προσπάθεια για πολιτισμένη κουβέντα κάνουμε. ;)

Ο Τζαβέλας μπορεί να μην έχει ταχύτητα αλλά ... ποιος την έχει στην ομάδα; Πλην Γκάρι.
Θεωρώ ότι έχει αντοχές, τεχνική, σύγκλιση, σέντρα, σουτ. Και φυσικά είναι αμυντικός. Από εκεί που πρέπει να ξεκινάμε δηλαδή: να ξέρει να μαρκάρει παίκτη ή χώρο. :)
Και για να καταλάβεις πόσο εγκλωβισμένους στο σύστημα μας θεωρώ, θα σε ρωτήσω: όταν με το καλό ξαναγυρίσει ο Λέοβατς, θα πρέπει να ξαναδούμε Γκάρι δεξί φουλ μπακ;

Edit: ας διορθώσω για ευκολία της συζήτησης. Φουλ μπακ δεν ξέρω να έχουμε γενικώς. Και ο Κίτσιου και ο Κωνσταντινίδης, αν δεν απατώμαι, σαν χαφ ξεκίνησαν στις ακαδημίες. Όχι σαν μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Δευ 23 Νοέμ 2015, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Για Γούναρη τί λέτε? Έχει και δίπλωμα pro (δεν τρολάρω). Αδικημένος προπονητής...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κρυφο-φανερο-κ@λόγαυρος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!! Μακριά απ τον Π.Α.Ο.Κ. ειδικά αυτός :twisted: :twisted: :twisted: !!!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

DC έγραψε:
theo-drama έγραψε:Νομιζω οτι ο τζαβελλας δεν ειναι φουλ-μπακ δεν εχει τα τρεξιματα που απαιτει η θεση γι αυτο δεν τον εβαλε ποτε εκει (αν θυμαμαι καλα)στο 3-5-2 η 3-4-3)και τον θεωρει ως αριστερο στοπερ.Μονο στο 4-3-2-1 μπορει.απλα παρατηρηση χωρις παρεξηγηση φιλικα.
Εντάξει, έλεος. :lol:
Δεν μπαίνουμε όλοι για να καυγαδίσουμε με συνοπαδούς. Προσπάθεια για πολιτισμένη κουβέντα κάνουμε. ;)

Ο Τζαβέλας μπορεί να μην έχει ταχύτητα αλλά ... ποιος την έχει στην ομάδα; Πλην Γκάρι.
Θεωρώ ότι έχει αντοχές, τεχνική, σύγκλιση, σέντρα, σουτ. Και φυσικά είναι αμυντικός. Από εκεί που πρέπει να ξεκινάμε δηλαδή: να ξέρει να μαρκάρει παίκτη ή χώρο. :)
Και για να καταλάβεις πόσο εγκλωβισμένους στο σύστημα μας θεωρώ, θα σε ρωτήσω: όταν με το καλό ξαναγυρίσει ο Λέοβατς, θα πρέπει να ξαναδούμε Γκάρι δεξί φουλ μπακ;
Σιγουρα οχι, αν ειναι υγειης ο Λεοβατς, οχι,
Σιγουρα οχι,αλλα στο 3-5-2 που παιζει ο Τουντορ ποιον θα βαλει αριστεροποδαρο στοπερ αφου δεν εχουμε αλλον(και νομιζω οτι του ταιριαζει η θεση αυτη σε αυτο το συστημα αφου κατα την γνωμη μου δεν ειναι γρηγορος)γι αυτο αναγκαζεται να βαζει τον ροντριγκεζ ειτε δεξια ειτε αριστερα φουλ μπακ λογω ταχυτητας(κι ας μην ειναι καλος αμυντικα αφου δεν ειναι η θεση του).Με 4 στην αμυνα μπορει να παιξει αρ μπακ εφοσον δεν θα εχει τοσα πολλα τρεξιματα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δίδυμο Γκαρσία-Ζαζόπουλου και τα μυαλα στα κάγκελα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”