Frank Arnesen
- ace79grpaok
Re: Frank Arnesen
Πιστεύω ότι ο Ιβάν θα γλύκαθει από ζαιρο,γκαρι,τσιμιροτ, χατζησαια ,χαριση σκι δια και θα τον αφήσει να παίξει μπαλαρα στις μεταγραφές καλοκαιριού,ιδιαιτερ αν πουληθεί ο λουκας και ο Μακ και πάρει κανα 10χαρτια + κανα χαρτί από κάτσε πιστεύω ότι θα φέρει ετοιμους για να μας ανεβασουν επίπεδο χωρίς να χρειαστεί να ματώσει κασι ο Ιβάν .6 απο λουκας κανα 3,5 από Μακ αν κάνει και καλό ευρο ακόμη περισσότερα θα είναι ένα μπατζετ γαματο για να φέρεις 3 παικταράδες για να δεσουν στον κορμό που επιτέλους μετά από χρόνια βλέπω να δημιουργήτε.Ασε τον Φρανκ ελεύθερο να σε φέρει παίκτες και άσε τους στρατηγούς και τους αγγελοπληκτους να σκουζουν .ΠΙΣΤΕυω ότι ο ολσεν έχει 1,2 ρήτρα?μακάρι ννα πάει καλά και εκεί που είναι να έρθει κανας μποναμας και από αυτόν.
Ο Φρανκ Άρνεσεν διαψεύδει με αποκλειστικές δηλώσεις του στο INPAOK, οποιαδήποτε επαφή με την Μίντιλαντ ενώ στέλνει μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
«Ποια Μίντιλαντ; Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα. Έχω συμβόλαιο τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την δουλειά μου στον ΠΑΟΚ. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πανιώνιο, ίσως τον σημαντικότερο ως τώρα, καθώς για εμάς το Κύπελλο είναι ένας στόχος.
Η ομάδα μας είναι νέα με πολύ ταλέντο και σε λίγα χρόνια και με υπομονή θα πετύχει σημαντικά πράγματα και εγώ δουλεύω καθημερινά με αυτόν τον στόχο: Να γίνει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον η ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι της. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».
«Ποια Μίντιλαντ; Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα. Έχω συμβόλαιο τρία χρόνια με τον ΠΑΟΚ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την δουλειά μου στον ΠΑΟΚ. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Πανιώνιο, ίσως τον σημαντικότερο ως τώρα, καθώς για εμάς το Κύπελλο είναι ένας στόχος.
Η ομάδα μας είναι νέα με πολύ ταλέντο και σε λίγα χρόνια και με υπομονή θα πετύχει σημαντικά πράγματα και εγώ δουλεύω καθημερινά με αυτόν τον στόχο: Να γίνει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον η ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι της. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».
- kataramenos5
Ναι ναι τον ειδα κι εγω προχθες που μιλουσε στο κινητο.Δανεζικο αριθμο επαιρνε.Αρα...
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ τον είδα Τσιμισκή στο φανάρι αφηρημένο... προφανώς τσακώθηκε με Σαββίδη.
Επίσης, είχε 3 ανοιχτά κουμπιά στο πουκάμισο...κι όπως λέει η παροιμία:
Τρία ανοιχτά κουμπιά
κακά μαντάτα στη δουλειά.
Τρία ανοιχτά κουμπιά
Γιατί δεν βγαίνεις στο τηλέφωνο;kataramenos5 έγραψε:Ναι ναι τον ειδα κι εγω προχθες που μιλουσε στο κινητο.Δανεζικο αριθμο επαιρνε.Αρα...
Και συ Ρομάν να βγεις το βράδυ να τα πεις στον καράφλα, να μάθει ο κόσμος
SM-G920F
Ας το βάλουμε με λίγο...μεγάλα γράμματα να το θυμόμαστε όλοι από εμένα τον τελευταίο, μέχρι τον Ιβάν...
"Η ομάδα μας είναι νέα με πολύ ταλέντο και σε λίγα χρόνια και με υπομονή θα πετύχει σημαντικά πράγματα και εγώ δουλεύω καθημερινά με αυτόν τον στόχο: Να γίνει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον η ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι της. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο"
"Η ομάδα μας είναι νέα με πολύ ταλέντο και σε λίγα χρόνια και με υπομονή θα πετύχει σημαντικά πράγματα και εγώ δουλεύω καθημερινά με αυτόν τον στόχο: Να γίνει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον η ομάδα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι της. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο"
- Μπαρκαρούτσος
- abc_o_ karpouzas
RoMaN έγραψε:Εγώ τον είδα Τσιμισκή στο φανάρι αφηρημένο... προφανώς τσακώθηκε με Σαββίδη.
Τρία ανοιχτά κουμπιά

pilotos έγραψε:Ας το βάλουμε με λίγο...μεγάλα γράμματα να το θυμόμαστε όλοι από εμένα τον τελευταίο, μέχρι τον Ιβάν...
Ναι, και μετά απ''αυτο ανεφερε τον Κωνσταντινίδη, τον Μυστακίδη, τον Πέλκα κλπ και είπε ότι είναι τυχερός που ο ΠΑΟΚ έχει τοσο καλές ακαδημίες.

Αμα παρει 10+απο Λουκας και Μακ(επι ΤΔ Βρυζα)ace79grpaok έγραψε:Πιστεύω ότι ο Ιβάν θα γλύκαθει από ζαιρο,γκαρι,τσιμιροτ, χατζησαια ,χαριση σκι δια και θα τον αφήσει να παίξει μπαλαρα στις μεταγραφές καλοκαιριού,ιδιαιτερ αν πουληθεί ο λουκας και ο Μακ και πάρει κανα 10χαρτια + κανα χαρτί από κάτσε πιστεύω ότι θα φέρει ετοιμους για να μας ανεβασουν επίπεδο χωρίς να χρειαστεί να ματώσει κασι ο Ιβάν .6 απο λουκας κανα 3,5 από Μακ αν κάνει και καλό ευρο ακόμη περισσότερα θα είναι ένα μπατζετ γαματο για να φέρεις 3 παικταράδες για να δεσουν στον κορμό που επιτέλους μετά από χρόνια βλέπω να δημιουργήτε.Ασε τον Φρανκ ελεύθερο να σε φέρει παίκτες και άσε τους στρατηγούς και τους αγγελοπληκτους να σκουζουν .ΠΙΣΤΕυω ότι ο ολσεν έχει 1,2 ρήτρα?μακάρι ννα πάει καλά και εκεί που είναι να έρθει κανας μποναμας και από αυτόν.
και κανα χαρτι απο Κατσε(ακαδημιες=Ζαγορακης)
λες να ξαναφερει ΘΖ,ΖΒ?