Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Aυτοι που σου ειπαν οτι θελουν το κυπελο να σου επαιρναν ποδοσφαιριστες,θα καψεις την ομαδα και δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους.
Να ερχετε το γιαννενο με ροτεισον μεσα στη τουμπα και εσυ να μη ξεκουραζεις ποδοσφαιριστες;
Παμε για αποτομη προσγειωση.
Να ερχετε το γιαννενο με ροτεισον μεσα στη τουμπα και εσυ να μη ξεκουραζεις ποδοσφαιριστες;
Παμε για αποτομη προσγειωση.
συμφωνώ απολύτως
γ@ματο το κύπελλο. εδώ πας με ρόστερ 14 παιχτών και θες και 3 διοργανώσεις?
συγκεντρώσου σε μία και δώσε τα πάντα εκεί
αυτά τα "ΠΑΟΚ είσαι, πας όλα για όλα σε όλες τις διοργανώσεις" θα μας φάνε
γ@ματο το κύπελλο. εδώ πας με ρόστερ 14 παιχτών και θες και 3 διοργανώσεις?
συγκεντρώσου σε μία και δώσε τα πάντα εκεί
αυτά τα "ΠΑΟΚ είσαι, πας όλα για όλα σε όλες τις διοργανώσεις" θα μας φάνε
γκινγκαμπ, φιορεντινα, καλαμαρια και τωρα γιαννενο...με 1,5 ποδι εκτος κυπελλου (σε ομιλο με γιαννενα, καλαμαρια και κερκυρα) και με επικινδυνο φλερτ να μεινουμε και εκτος ευρωπης...σε ολα τα ματς με πειραμτισμους σε θεσεις και σε συστηματα...
αλλα στην πουδρα ο κοουτς...ειπαμε δε θελει η παναγια...τον εχει κλειστο το διακοπτη μεσοβδομαδα...τα εγκληματα μας πουθενα...
αλλα στην πουδρα ο κοουτς...ειπαμε δε θελει η παναγια...τον εχει κλειστο το διακοπτη μεσοβδομαδα...τα εγκληματα μας πουθενα...
Μάλλον το γεγονός οτι είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από καμιά 15αρα χρόνια έχει να κάνει με το οτι είναι στην πούδρα.Έτσι μια τρελή ιδέα πετάω.
Σοβαρά τώρα,η σημερινή ισοπαλία δεν οφείλεται στο κοουτσάρισμα του,ούτε φυσικά η ήττα από την Φιορεντίνα θεωρείται γκέλα.
Εκεί που κάνει λάθη (Καλαμαριά,Γκινγκάμπ) όλοι το λέμε.
Σοβαρά τώρα,η σημερινή ισοπαλία δεν οφείλεται στο κοουτσάρισμα του,ούτε φυσικά η ήττα από την Φιορεντίνα θεωρείται γκέλα.
Εκεί που κάνει λάθη (Καλαμαριά,Γκινγκάμπ) όλοι το λέμε.
- thanos-xanthi
αφου δε το ηθελε η Παναγια οκ...
ειλικρινα κοψε αυτο το μοτο
κατανταει κουραστικο, και μονοτονο
η παναγια δε κατεβασε την εντεκαδα την περιεργη με την καλαμαρια
ειλικρινα κοψε αυτο το μοτο
κατανταει κουραστικο, και μονοτονο
η παναγια δε κατεβασε την εντεκαδα την περιεργη με την καλαμαρια
Sera η προκατάληψη σου (για να μη πω τπτ χειρότερο) για τον Αναστασιάδη έχει σπάσει τα κοντέρ.
Η ομάδα παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ (ναι όπως το διαβάζεις), με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ στρωμένο ποδόσφαιρο ΠΑΡΟΤΙ έχει αλλαχθεί το μισό ρόστερ, ΧΩΡΙΣ τεχνίτες και με ΜΟΛΙΣ 3 μήνες συνύπαρξη.
Στο πρωτάθλημα (που είναι και το ΜΕΓΑΛΟ τεστ γιατί σε όλες τις άλλες διοργανώσεις μια χαρά μπορούμε να κλέβουμε ματς στις λεπτομέρειες αλλά στη λίγκα με τα συνεχή ματς δε μπορεί ΟΛΟΙ να μας έρχονται βολικοί) μετά απο ΧΡΟΝΙΑ και όλα αυτά ενώ απο την αρχή της χρονιάς η μίρλα ήταν τεράστια, ήμαστε πρώτοι έστω και στο πρώτο δίμηνο. Με ΚΕΝΕΣ κερκίδες.
Και βγαίνεις και λες οτι ο προπονητής (χέστηκα αν είναι ο Αναστασιάδης ή οχι) είναι στην πούδρα; Πόσο έχουμε χάσει τη μπάλα σ αυτή την ομάδα;
Η ομάδα παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ (ναι όπως το διαβάζεις), με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ στρωμένο ποδόσφαιρο ΠΑΡΟΤΙ έχει αλλαχθεί το μισό ρόστερ, ΧΩΡΙΣ τεχνίτες και με ΜΟΛΙΣ 3 μήνες συνύπαρξη.
Στο πρωτάθλημα (που είναι και το ΜΕΓΑΛΟ τεστ γιατί σε όλες τις άλλες διοργανώσεις μια χαρά μπορούμε να κλέβουμε ματς στις λεπτομέρειες αλλά στη λίγκα με τα συνεχή ματς δε μπορεί ΟΛΟΙ να μας έρχονται βολικοί) μετά απο ΧΡΟΝΙΑ και όλα αυτά ενώ απο την αρχή της χρονιάς η μίρλα ήταν τεράστια, ήμαστε πρώτοι έστω και στο πρώτο δίμηνο. Με ΚΕΝΕΣ κερκίδες.
Και βγαίνεις και λες οτι ο προπονητής (χέστηκα αν είναι ο Αναστασιάδης ή οχι) είναι στην πούδρα; Πόσο έχουμε χάσει τη μπάλα σ αυτή την ομάδα;
Τι σημαίνει στη πούδρα ο κόουτς?Sera4 έγραψε:γκινγκαμπ, φιορεντινα, καλαμαρια και τωρα γιαννενο...με 1,5 ποδι εκτος κυπελλου (σε ομιλο με γιαννενα, καλαμαρια και κερκυρα) και με επικινδυνο φλερτ να μεινουμε και εκτος ευρωπης...σε ολα τα ματς με πειραμτισμους σε θεσεις και σε συστηματα...
Περιέγραψε τη κατάσταση μη-πούδρας
γιαπα εννοω οτι αν αντι για αα λεγοταν χουμπ και σε ειχε αυτη τη περιοδο με το 1,5 ποδι εκτος κυπελλου και με 1 ποδι εκτος γιουροπα η κατακραυγη θα ειχε παει συννεφο...ιδιως αν αυτα ηταν αποτελεσμα πολυ κακων κοουτσαρισματων και επιλογων....
τωρα ειμαστε ικανοι να μπουμε στη διαδικασια να σκεφτουμε αν οντως δεν θελει η παναγια οπως δηλωσε και ο προπονητης...
ρειν το αν εγω ειμαι προκατελημενος δεν αλλαζει κατι...
τωρα ειμαστε ικανοι να μπουμε στη διαδικασια να σκεφτουμε αν οντως δεν θελει η παναγια οπως δηλωσε και ο προπονητης...
ρειν το αν εγω ειμαι προκατελημενος δεν αλλαζει κατι...
- billospaok_4
εβαλε με την καλαμαρια παγκο κραζετε.εβαλε με γιανεννο βασικους παλι κραζετε.δεν παει ετσι ρε παιδια.η ομαδα ητανε και σημερα καλη απλα ητανε ατυχη.τα μονο λαθος για μενα ειναι στις αλλαγες.λαθος να βγαλεις χαφ και να βαλεις αμυντικο χαφ για τα στημενα οπως ειπε.δεν ειναι και τοσο δυνατος ο τζανδαρης.ηθελε μεσα παπαδοπουλο και κουλουρη απο νωρις. 

Ένταξει κι εγώ δε τον ήθελα όταν ήρθε αλλα δε κάνω έτσιSera4 έγραψε:γκινγκαμπ, φιορεντινα, καλαμαρια και τωρα γιαννενο...με 1,5 ποδι εκτος κυπελλου (σε ομιλο με γιαννενα, καλαμαρια και κερκυρα) και με επικινδυνο φλερτ να μεινουμε και εκτος ευρωπης...σε ολα τα ματς με πειραμτισμους σε θεσεις και σε συστηματα...

Ναι όσο η ομάδα μοιράζει τεσσάρες και ειναι πρωτη στο πρωτάθλημα προσφέροντας θέαμα ο προπονητής της στις στραβές σα τη σημερινή θα είναι στη πούδρα. Αν οι στραβές γίνουν κανόνας και όχι εξαίρεση το ξανασυζητάμε. Και στο λέω εγώ που είμαι από τους μεγαλύτερους "γκρινιάρηδες" εδώ μέσα και ειδικά στο θέμα του Αναστασιάδη
Ελπίζω τον Μάιο να λέμε ευτυχώς που τα στραβά αποτελέσματα όλα ήρθαν μεσοβδόμαδα…
Το ότι θα γινόμουν υπερασπιστής του Αγγέλου δε το περίμενα ποτε. Life is full of surprises

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 29 Οκτ 2014, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σερα απο το -10 έως το 10 , με το 0 να είναι το ίσα βάρκα ίσα πανιά για γράψε μου το βαθμό σου για την εικόνα της ομάδας.
Κι προφανώς , με την απάντησή σου , λήγει η κουβέντα από μέρους μου
εννοώ την εικόνα της ομάδα που οφείλεται στον ΑΑ. Πιο απλά , βαθμολόγησε τη δουλειά του ΑΑ
Κι προφανώς , με την απάντησή σου , λήγει η κουβέντα από μέρους μου
εννοώ την εικόνα της ομάδα που οφείλεται στον ΑΑ. Πιο απλά , βαθμολόγησε τη δουλειά του ΑΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 29 Οκτ 2014, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν με πειραζουν οι γκελες κρις ολες μεσα ειναι στο προγραμμα ειναι...ο τροπος που εχουν ερθει οι "γκελες" ομως αυτο ειναι που με πειραζει...chrisg4 έγραψε:Ένταξει κι εγώ δε τον ήθελα όταν ήρθε αλλα δε κάνω έτσιSera4 έγραψε:γκινγκαμπ, φιορεντινα, καλαμαρια και τωρα γιαννενο...με 1,5 ποδι εκτος κυπελλου (σε ομιλο με γιαννενα, καλαμαρια και κερκυρα) και με επικινδυνο φλερτ να μεινουμε και εκτος ευρωπης...σε ολα τα ματς με πειραμτισμους σε θεσεις και σε συστηματα...
αλλα στην πουδρα ο κοουτς...ειπαμε δε θελει η παναγια...τον εχει κλειστο το διακοπτη μεσοβδομαδα...τα εγκληματα μας πουθενα...![]()
![]()
![]()
.
Ναι όσο η ομάδα μοιράζει τεσσάρες και ειναι πρωτη στο πρωτάθλημα προσφέροντας θέαμα ο προπονητής της στις στραβές σα τη σημερινή θα είναι στη πούδρα. Αν οι στραβές γίνουν κανόνας και όχι εξαίρεση το ξανασυζητάμε. Και στο λέω εγώ που είμαι από τους μεγαλύτερους "γκρινιάρηδες" εδώ μέσα και ειδικά στο θέμα του Αναστασιάδη
Ελπίζω τον Μάιο να λέμε ευτυχώς που τα στραβά αποτελέσματα όλα ήρθαν μεσοβδόμαδα…
Το ότι θα γινόμουν υπερασπιστής του Αγγέλου δε το περίμενα ποτε. Life is full of surprises![]()
![]()
![]()
- koylispontios
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Να τον σκισουμε που μας έχει πρώτουςSera4 έγραψε:γκινγκαμπ, φιορεντινα, καλαμαρια και τωρα γιαννενο...με 1,5 ποδι εκτος κυπελλου (σε ομιλο με γιαννενα, καλαμαρια και κερκυρα) και με επικινδυνο φλερτ να μεινουμε και εκτος ευρωπης...σε ολα τα ματς με πειραμτισμους σε θεσεις και σε συστηματα...
Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης
Νατος και ο καλοπροσιρετος .... Δε ριξαμε τεσσάρα σήμερα χωσε λοιπόν ελευθεραkoylispontios έγραψε:Με βάση το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας μια χαρά προπονητής είναι ο ΑΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 29 Οκτ 2014, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.