Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από Rizla »

Mia αγωνιστικη γλιτώνουμε απο το κυπελλο.
Πιτσα μπυρα καναπε μισο πρωτάθλημα...
Πάλι καλά που θα έχει πλει οφ...αν δεν τιμωρηθουμε ξανα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

" Άνω σχώμεν τας καρδίας...Ευχαριστήσωμεν τω Κυρίω"... :shock:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

hasio_john έγραψε:Συμφωνώ με Κατ και Αντάρκτικα ότι μας έχουν πάρει πιπ κωλ τόσες φορές που μάλλον τείνει προς ερωτική φάση η κατάσταση!
Το ερώτημα φυσικά είναι να μας πει και κάποιος τι μπορεί να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτό?
Να βρει καλύτερη νομική ομάδα?
Να πάρει τον ΠΑΟΚ εκτός Ελλάδας σε άλλο πρωτάθλημα?
Να κάνουμε δικό μας κανάλι και να προβάλουμε τους αγώνες μας ΜΟΝΟ εκεί, δίνοντας ένα ισχυρότατο οικονομικό χαστούκι στην γαβρονόβα?
Ν' αρχίσετε εκεί στην Σαλόνικα να ψηφίζετε πολιτικούς με όρχεις και όχι .... όρχεις πολιτικούς που βολεύονται με την μισθάρα τους και στα τέτοια τους για το όργιο που γίνετε στην Αθήνα?
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΕ???

Ενταξει, ειναι τοσο ακραια ολη αυτη η αντιμετωπιση που δεν ξερω ποια πρεπει να ειναι η αντιδραση μας. Το φυσιολογικο ειναι οτι δεν το δεχεσαι. Δεν δεχεσαι να τρως τετοια εξοντωτικη τιμωρια για μια λαθος συμπληρωματικη και για τον αλλον, να αποδεχεται το δικαστηριο οτι τελικα οντως πλακωσαν τους αντιπαλους στα αποδυτηρια, και η ποινη να ειναι μονο 3 αγωνιστικες. Ε δεν γινεται. Φευγεις απο αυτο το παραμυθι, το λογικο αυτο θα ηταν. Τωρα το ρεαλιστικο ποιο ειναι δεν ξερω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Πέμ 22 Ιουν 2017, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εκκωφαντική η αντίδραση της ΠΑΕ. Νόμισα σεισμός γίνεται...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εδω τωρα ειναι που θελω κι εγω να κραξω την ΠΑΕ. Δεν γινεται να το παρουμε ετσι αψηφιστα αυτο.
Απο την αλλη, να κραξω, αλλα τι να αντιπροτεινω δεν ξερω.

Μια αισιοδοξη υποθεση ειναι οτι ισως η ΠΑΕ να περιμενει αποτελεσματα απο κινησεις που κανει οι οποιες δεν γιενται να δημοσιευθουν. Δεν ξερω ομως αν συμβαινει αυτο ή οχι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

The_Stalker έγραψε:Εκκωφαντική η αντίδραση της ΠΑΕ. Νόμισα σεισμός γίνεται...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Σαν προχθές, κατά τις 11 την νύχτα του '78 στην Θεσσαλονίκη ένα πράμα... :roll:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

nikolasf έγραψε:Η υπογραφή μου!
Φίλε ΝΙΚΟΛΑ :mrgreen: , έφτασα 40 χρονών και να ξερες ΠΟΣΕΣ φορές μέχρι σήμερα έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα στην αρχή ΚΑΘΕ αγωνιστικής περιόδου μέχρι να έρθει η ίδια φάπα. Σαν τον Τζανετάκο της λίγδας έχουμε καταντήσει.
Κάποια στιγμή φέτος με τον Σαββίδη ένιωσα δυναμικά αυτό της υπογραφής, αλλά τ' αποτελέσματα στο σήμερα λένε άλλα!
Από φαπ σε φαπ πάμε και τελικά μένουμε στην όρεξη, μένουμε με την υπογραφή .....στο χέρι.
Εγώ προσωπικά δεν έγινα ΠΑΟΚ , ούτε για πρωταθλήματα , ούτε για φρουφρού και αρώματα, θα συνεχίσω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ να νιώθω αυτό της υπογραφής, ΑΛΛΑ και από την άλλη κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Μέρα της Μαρμότητας κάτι! :|
Ελπίζω ίδια εποχή του χρόνου να έχουμε όλοι μας εδώ άλλη διάθεση. :mrgreen: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 22 Ιουν 2017, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

και η πρωτη "αποφαση" και η απορριψη τωρα ειναι "αποφασεις"-πραξεις καθαρα εκδικητικες, στα πλαισια του ακρατου αθηναϊκου τοπικισμου, τοπικισμο τον οποιο εφαρμοζουν στον εσχατο και χειριστο βαθμο και για τον οποιο κατηγορουν ολους τους αλλους
απο την αλλη εχουμε κι εσας τους (αγαπητους και συμπαθεις :mrgreen: ) αμετανοητους υποστηρικτες της παε, υποστηρικτές στο ζητημα της επικοινωνιακης και παρασκηνιακης ανυπαρξιας με τη μονιμη επωδο "και που ξερεις εσυ οτι η παε δεν κανει υπογειες μυστικες (εως και μυστικιστικες) κινησεις για να πετυχει μπλα μπλα μπλα", μαλιστα καποιος μετα τον ημιτελικο και πριν τον τελικο μου ειχε πει οτι θα κανω κωλοτουμπες οταν θα δω την εκπληκτικη αντιδραση της παε απεναντι σε "επο","διαιτητες", "δικαστες", βιγιαφανους, αρδ κλπ
ως τοτε οι 7 αγωνιστικες στο κεφαλι και το προστιμο και ολα παραμενουν
επειδη ομως ειμαι καλοπροαιρετος , αιντε να περιμενουμε τις κρυφες κινησεις της παε με τις οποιες θα αναιρεθει η "αποφαση" αυτη των "δικαστων", μεχρι τοτε παρακαλω μη μου λετε για κωλοτουμπες
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

hasio_john έγραψε:
nikolasf έγραψε:Η υπογραφή μου!
Φίλε Πιλότε, έφτασα 40 χρονών και να ξερες ΠΟΣΕΣ φορές μέχρι σήμερα έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα στην αρχή ΚΑΘΕ αγωνιστικής περιόδου μέχρι να έρθει η ίδια φάπα. Σαν τον Τζανετάκο της λίγδας έχουμε καταντήσει.
Κάποια στιγμή φέτος με τον Σαββίδη ένιωσα δυναμικά αυτό της υπογραφής, αλλά τ' αποτελέσματα στο σήμερα λένε άλλα!
Από φαπ σε φαπ πάμε και τελικά μένουμε στην όρεξη, μένουμε με την υπογραφή .....στο χέρι.
Εγώ προσωπικά δεν έγινα ΠΑΟΚ , ούτε για πρωταθλήματα , ούτε για φρουφρού και αρώματα, θα συνεχίσω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ να νιώθω αυτό της υπογραφής, ΑΛΛΑ και από την άλλη κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Μέρα της Μαρμότητας κάτι! :|
Ελπίζω ίδια εποχή του χρόνου να έχουμε όλοι μας εδώ άλλη διάθεση. :mrgreen: :nairepaok:
Ο Νικόλας είμαι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. Η υπογραφή μου λέει και άλλα πέραν της φράσης του Παύλου... αλλά είναι μεγάλη κουβέντα! ;)
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Περιμένω και εγώ μια αντίδραση της ΠΑΕ. Αν υπήρχε σήμερα στην ομάδα κάποιος σαν τον αξέχαστο μεγάλο Γ Παντελάκη τον οποίο πολλοί παλαιότεροι είχαμε πολύ κακώς παρεξηγήσει, σήμερα θα ξεκινούσε πόλεμος. Δυστυχώς, αυτός ο Κυριάκος πως τον λένε, μόνο για φρου-φρου και light ανακοινώσεις είναι.
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μας αποκάλεσαν "παράγκα" και τον Σαββίδη, χαλίφη. Δηλαδή αν δεν είμαστε παράγκα με χαλίφη Πρόεδρο, που θα μας έστελναν να παίξουμε; Μήπως στο Χαλέπι της Συρίας ή στη Βαγδάτη τη μέρα και την ώρα του βομβαρδισμού και των μαχών;
Από την άλλη, είναι η ευκαιρία να καθαριστεί ο κόπρος του Αυγείου από το γήπεδό μας. Αυτοί οι 20-30,όσοι ελάχιστοι τέλος πάντων είναι, να μην ξαναπατήσουν. Στην Τούμπα να έρχονται αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και να παρακολουθήσουν αγώνα και όχι τα αναρχικά στοιχεία που ουδεμία σχέση έχουν με το ποδόσφαιρο και έρχονται για να βγάλουν τα εσώψυχά τους και το οινόπνευμα που κατανάλωσαν (συν οτιδήποτε άλλο ενδεχόμενα). Παλαιότερα, η Τούμπα ήταν πολύ χειρότερη σαν κόλαση για τον αντίπαλο-θυμίζω σαν παράδειγμα τις δηλώσεις του Μαραντόνα, αλλά δεν έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο ούτε χαρτοπετσέτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έπεφτε έπεφτε :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

:lol: ... το έκανα edit φίλε Νικόλα.
Ο δαίμων του τυπογραφείου ήταν!

Όσο για το άλλο της υπογραφής σου, όντως θέλει άπειρες σελίδες ανάλυσης αν και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι σελίδες βρίσκονται ΉΔΗ μέσα στην ψυχή ΚΑΘΕ ΠΑΟΚτστή. Το ζήτημα είναι να βρεθεί ένας ηγέτης και ένα ηγετικό σύνολο παιχτών που να μας κάνει να ξυπνήσουμε λίγο τα ένστικτα.

Σαπίλα δικαιοσύνη ... ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

tasso85 έγραψε:απο την αλλη εχουμε κι εσας τους (αγαπητους και συμπαθεις :mrgreen: ) αμετανοητους υποστηρικτες της παε, υποστηρικτές στο ζητημα της επικοινωνιακης και παρασκηνιακης ανυπαρξιας με τη μονιμη επωδο "και που ξερεις εσυ οτι η παε δεν κανει υπογειες μυστικες (εως και μυστικιστικες) κινησεις για να πετυχει μπλα μπλα μπλα", μαλιστα καποιος μετα τον ημιτελικο και πριν τον τελικο μου ειχε πει οτι θα κανω κωλοτουμπες οταν θα δω την εκπληκτικη αντιδραση της παε απεναντι σε "επο","διαιτητες", "δικαστες", βιγιαφανους, αρδ κλπ
ως τοτε οι 7 αγωνιστικες στο κεφαλι και το προστιμο και ολα παραμενουν
επειδη ομως ειμαι καλοπροαιρετος , αιντε να περιμενουμε τις κρυφες κινησεις της παε με τις οποιες θα αναιρεθει η "αποφαση" αυτη των "δικαστων", μεχρι τοτε παρακαλω μη μου λετε για κωλοτουμπες
Μόνο ο Νικος Κωνσταντινιδης και αλλοι 4 γνωριζουν τις κινησεις της παε.Ουτε καν ο γιος του παραγκαρχη με τα πολλά πτυχια.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

iasoiako έγραψε:Αυτοί οι νομικοί μας εκπρόσωποι δεν καταφέρνουν να αποδείξουν ούτε ότι ο ελέφαντας είναι πιο βαρύς από την πάπια.

Μήπως να πάρουμε τον Κούγια, γραφικός ξε-γραφικός πιο καλός νομικός είναι.
22-06-2017, 17:36
Σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteroa.gr, δύο οχήματα με κατεύθυνση την έξοδο προς Τρίκαλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο να πέσει στη συνέχεια πάνω σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Από τη στιγμή που όλοι είναι καλά στο τροχαίο έχω να πω

"Τον καημένο τον απέναντι από τον Κούγια"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”