Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

Rain, επειδη προφανως αναφερεσαι και σε μενα, να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.

Καταρχας, αν ξερεις κατι, ΜΗΝ πεταξεις στην κεντρικη μισολογα, και μου βαλεις και μενα και οποιουδηποτε αλλου φυτιλιες για τον Κλαους (και τον καθε Κλαους). Αν θες να περασεις κατι στον Στεφανο, καν'το ευθεως, απο οτι εχω καταλαβει μπορεις. Η πες το πιο... "ξεκαθαρα", ωστε να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. Ασε που το κομματι αυτο, ΔΕΝ παει μονο σε εσενα αλλα ειναι... προνομιο πολλων, μοντ και μη.

Δευτερον, για το υστερογραφο μου, το λεω γιατι θυμαμαι εναν "διαφορετικο" rain. Οχι οτι συμφωνουσα σε οτι ελεγες κτλ, αλλα ο τροπος σου ηταν πολυ καλυτερος, στα δικα μου ματια παντα. Ιδιαιτερα οταν διαφωνουσες με καποιο αλλο μελος. Δε ζηταω να φυγεις απο μοντ, απλα μια αυτοκριτικη ως προς τις απαντησεις σου κυριως ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κρανάτε, με πέθανες, λέμε! ... μπαλαντέρ για να βάζει φυτίλια...

Αυτός πουλάει και συ όμως τρέχεις αμέσως να αγοράσεις, πάντως!

Ο guardian είχε φάει ένα μπαν μιας εβδομάδας για επίθεση στο site, το οποίο έληξε προ πολλού και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί. Πολύ κρίμα, ειλικρινέστατα!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Τη λέξη "ορισμένων" φαντάζομαι την αντιλαμβάνεστε.

2. Το κατα πόσο είναι φαντασιοπληξίες οι προσπάθειες παλιών μελών ή τρίτων να τρυπήσουν το Paokmania, το ξέρουν καλύτερα άλλοι, οχι ο χ διαφωνούντας.

3. Αυτό με τη χουντική λαίλαπα κλπ κλπ, είναι ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Δεν λέω οτι δεν υπήρξαν διαχειριστές που δεν είχαν αυτή τη νοοτροπία, με τους οποίους μάλιστα συγκρούστηκα παρασκηνιακά. Λέω οτι το να το κάνουμε λάστιχο και να καταχωρούμε το καθένα εκεί, είναι καταστρεπτικό και ψέμα.

4. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να μου πει οτι τα πήγαινα καλά μόνο με όσους συμφωνούσα. Κι αυτό ψέμα είναι.

5. Εν τέλει, αυτό που είπα παραπάνω είναι και ο λόγος να λήξουμε την κουβέντα. Απλά αντιλαμβανόμενος οτι ενώ η βοήθεια μου στο πρακτικό πεδίο μειώνεται, ενώ ταυτόχρονα χρεώνομαι καυγάδες, θεωρώ πως είναι ορθότερο να αποχωρήσω απο την ομάδα των διαχειριστών. Ίσως μάλιστα έτσι καταφέρω να απεμπλακώ απο διάφορες άσχημες καταστάσεις προς όφελος του φόρουμ.

υγ. Pgetsos, ΑΚΡΙΒΩΣ λόγω αυτοκριτικής γράφω κάποια πράγματα. Και σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμουν σε σένα, πέρα απο την αναφορά περί μισόλογων του Κλάους (που και πάλι το ανέφεραν κι άλλα μέλη). Για το συγκεκριμένο θέμα με τον Κλάους όμως, επιμένω πως δεν υπήρχε βάση για τέτοιο ντόρο. Άσε που την ίδια ώρα για παρεμφερές ζήτημα έτρωγε πέσιμο ο Odi σε άλλο τόπικ.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ντινο
νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ανοιξει μια κουβεντα για αλλαγες στο φορουμ
θεωρω οτι βαλτωσαμε
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ε τι να κάνω ρε Ντίνο?
Οργισμένο νιάτο γαρ...
Σήμερα κανένας φιτιλάκιας δε μου χαλάει τη διάθεση για την αποποινικοποίηση του "κοντός".
Βέβαια μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού θα χρειαστώ τα φώτα του μπάρλοου, να με πει αν κινδυνεύω χαρακτηρίζοντας ως κοντό τον κοντό να θεωρηθεί ρατσιστικό σχόλιο και να φάω καμιά 3ετία κάγκελο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kranatos έγραψε:Σήμερα κανένας φιτιλάκιας δε μου χαλάει τη διάθεση για την αποποινικοποίηση του "κοντός".
:lol: :lol: :lol: :lol:
marley 4

Kranatos έγραψε:Ε τι να κάνω ρε Ντίνο?
Οργισμένο νιάτο γαρ...
Σήμερα κανένας φιτιλάκιας δε μου χαλάει τη διάθεση για την αποποινικοποίηση του "κοντός".
Βέβαια μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού θα χρειαστώ τα φώτα του μπάρλοου, να με πει αν κινδυνεύω χαρακτηρίζοντας ως κοντό τον κοντό να θεωρηθεί ρατσιστικό σχόλιο και να φάω καμιά 3ετία κάγκελο.

ελα ρε εδω μαρλευ4 γραφειο νομικων συμβουυλων
η 1 φορα δωρεαν

δεν θα λες κοντος
θα λες

συμφωνα με μετρησεις και ερευνες ανηκει στην κατηγορια των μετριων εως χαμηλου αναστηματος

και αν σ επουν μα μου

θα λες και ο ναπολεςν ετσι ηταν ποιο το προβλημα

για οτι αλλο θες 200 ευρω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Τετ 10 Σεπ 2014, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Συμφωνω με τον βροχοποιο.Ενα forum πρεπει να εχει πανω απο ολα αξιες και κανονες.Αν γουσταρετε να το κανετε καφενε με ειρωνιες και ωραιποιημενες προσβολες πειτε το και καντε το επιτελους να παει στο διαολο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μπάνε, κάποιοι δυσκολεύονται τόσο πολύ να δούνε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι...

Να είσαι πάντα καλά, ρε φίλε!
Kranatos

Μη γελάς εσύ Ρομάν.
Μην τυχόν και γράψω κανένα κοντός και το δω μετά από 3 λεπτά με μπλε χρώμα ΔΣ14, την πλέρωσες.
Ενημέρωσε και τον Odi ότι σε αντίστοιχο ενδεχόμενο, έχω σηκώσει τον μπαρμπαΝτίνο από την καρέκλα του και ερχόμαστε για πέσιμο στο μαγαζί που συχνάζετε οι μπλε και κανονίζετε σε ποια ποστ θα κάνει παρέμβαση ο φυτιλάκιας.
:lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Rain, για αυτο το κομματι αναφερομαι, και οπως ειπα ΔΕΝ το λεω μονο για σενα. Και αντιλαμβανομαι οτι απορροια αυτοκριτικης ηταν το προηγουμενο ποστ. Για τον odi παντως, οπως ειπα, αν δεν ημουν σε εξοδο οταν το ειδα και δε βαριομουν να γραψω εκεινη τη στιγμη, ισως να ημουν εγω στη θεση του sick, γιατι δε πιστεψα ποτε κατι τετοιο για τον Βουκαρο
marley 4 έγραψε:ντινο
θεωρω οτι βαλτωσαμε
Οπως..?

Μια αλλαγη απο μενα: επειδη ΠΟΤΕ δε μου κραταει το login και ζηταει καθε φορα συνδεση, μπορειτε να το κανετε να μην σε πηγαινει στην αρχικη μετα απο καθε συνδεση αλλα στο θεμα που ησουν πριν; Ευχαριστω :P
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kranatos έγραψε:Μη γελάς εσύ Ρομάν.
Μην τυχόν και γράψω κανένα κοντός και το δω μετά από 3 λεπτά με μπλε χρώμα ΔΣ14, την πλέρωσες.
Ενημέρωσε και τον Odi ότι σε αντίστοιχο ενδεχόμενο, έχω σηκώσει τον μπαρμπαΝτίνο από την καρέκλα του και ερχόμαστε για πέσιμο στο μαγαζί που συχνάζετε οι μπλε και κανονίζετε σε ποια ποστ θα κάνει παρέμβαση ο φυτιλάκιας.
:lol:
Ελπίζω αυτό με το μαγαζί να το λες για πλάκα..
Αλλά όχι, εφ'όσον ο Ντίνος είπε ότι επιτρέπεται, επιτρέπεται από όλους, μην ανησυχείς.

Επίσης, χίλιες φορές το είπα..

"Ρόμαν", όχι "Ρομάν"!

pgetsos έγραψε:Μια αλλαγη απο μενα: επειδη ΠΟΤΕ δε μου κραταει το login και ζηταει καθε φορα συνδεση, μπορειτε να το κανετε να μην σε πηγαινει στην αρχικη μετα απο καθε συνδεση αλλα στο θεμα που ησουν πριν; Ευχαριστω :P
Μετά τη σύνδεση, πάτα "πίσω" για να πας στη σελίδα που ήσουν και κάνε ανανέωση ρε τεμπέλη.. :mrgreen:
marley 4

pgetsos έγραψε:Rain, για αυτο το κομματι αναφερομαι, και οπως ειπα ΔΕΝ το λεω μονο για σενα. Και αντιλαμβανομαι οτι απορροια αυτοκριτικης ηταν το προηγουμενο ποστ. Για τον odi παντως, οπως ειπα, αν δεν ημουν σε εξοδο οταν το ειδα και δε βαριομουν να γραψω εκεινη τη στιγμη, ισως να ημουν εγω στη θεση του sick, γιατι δε πιστεψα ποτε κατι τετοιο για τον Βουκαρο
marley 4 έγραψε:ντινο
θεωρω οτι βαλτωσαμε
Οπως..?

Μια αλλαγη απο μενα: επειδη ΠΟΤΕ δε μου κραταει το login και ζηταει καθε φορα συνδεση, μπορειτε να το κανετε να μην σε πηγαινει στην αρχικη μετα απο καθε συνδεση αλλα στο θεμα που ησουν πριν; Ευχαριστω :P
οπως να κανουμε κοκκινο το φνφνφνφνφνφνφν τωρα που εμεινε κενη η θεση :mrgreen:

το αιτημα σου εξεταστηκε και αποριφθηκε

υγ κοντος κοντος κοντος :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αληθεια, ποσοι ειστε ψηλοτεροι του Σαλπι; 1.73 δεν ειναι; :P
Kranatos

marley κανόνησε να την πάρει πίσω την άρση της κοντοαπαγόρευσης.
Εσένα θα κυνηγάω μετά. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Τετ 10 Σεπ 2014, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”