15. Omar Colley
Re: 15. Omar Colley
Ο κόλεϊ δεν είναι αυτός που έσβησε τον οσιμεν και στο Ολντ Τράφορντ έκοβε τα πάντα σαν βαλές;
Τόσο άσχετος είναι τελικά ;
- figurehead4
Γάμα τα περσινά. Γάμα και τα λαθη της διοικησης προσωρινά. Πάμε στου χρόνου. Σε ρωτάω ευθέως τώρα, μήνα Γενάρη με όσα γίνονται τώρα. Αν ο προπονητής σου ζητήσει ανανέωση Μπράντον και Τάισον τι κάνεις ως διοίκηση;Special 4 έγραψε:@Figurehead4,
να ξέρεις, δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις, απλά για φέτος ρίχνω το βάρος της ευθύνης πολύ περισσότερο στη Διοίκηση και την παε, παρά στον προπονητή, που αυτή η διοίκηση τον κράτησε, αλλά χωρίς να τον στηρίξει επί της ουσίας, αφού όχι μόνο παράκουσε τις επιθυμίες του για συγκεκριμένους παίκτες, αλλά δεν έφερε και άξιους αντικαταστάτες, όπως είναι ο Κόλεϊ, στη θέση του Κουλιεράκη, ενώ χάλασε και του Χατζηδιάκου τελευταία στιγμή (που ήθελε ο Λουτσεσκου) για τους λόγους που πιθανώς όλοι πλέον γνωρίζουμε
Όλα αυτά μετά από μια χρονιά με κατάκτηση πρωταθλήματος και ελπίδας εισόδου σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ
Ή μια οδός είναι να καταπιείς όλα όσα σκέφτεσαι και σκεφτόμαστε και να του κάνεις το χατήρι. Αυτό ζητάνε όλοι άλλωστε. Κι ας τα ακούς μετά από τους ίδιους οπαδούς που σε κράζουν τώρα πως δεν του έκανες το χατηρι πως δεν παίρνεις άλλον left winger ή γιατί πουλάς Ντεσπότοφ ή Σορετίρε. Πως να πεις ως διοίκηση πως αν ανανεώσεις Τάισον δεν μπορείς ούτε με αλυσίδες να κρατήσεις τον Ντεσπότοφ μετά ή τον πιτσιρίκο;
Οι ίδιοι μετά θα λένε και για το παλτό τον Τσαλοφ που δεν μπορεί να πάρει τη θέση ούτε καν του Μπράντον και του Σαμάτα. Και τον πουλάς κι αυτόν.
Η ίδια ιστορία με το μισό χαφ που είναι ο Σβαμπ και κάνεις δεν λέει ποιος τον κράτησε και τον βάζει τον... μισο. Στο Μεϊτέ-Μπακαγιόκο έμειναν όλοι. Μα αν έφευγε ο Σβαμπ θα έπαιρναν κι άλλον.
Και σου λέει μετά ο ίδιος κόσμος, τόσα τσεπώσες ρε διοίκηση, από Ντεσπότοφ, Τσάλοφ, Τισουντάλι, Σορετίρε δεν θα κάνεις καμιά μεταγραφή;
Κι εσύ θα λες, αντε και κάνω, αφού δεν θα παίξουν ποτέ, τι να κάνω;
Άντε πες εσύ τι κάνεις.
Εγώ ξεκάθαρα θα τον έγραφα στα τέτοια μου και θα έκανα αυτό που θεωρούσα καλύτερο, ώστε αν μου φύγει ξανά, όπως έχει ξανακάνει άλλωστε να μην μείνω με τα πουλεν του μόνο.
Μπορεί να είμαι και λάθος, τι να πω;
Και επιτέλους ο Κόλεϊ είναι μια χαρά παίχτης που τον έχουν βγάλει όλοι άχρηστο για να στηριχθεί το παραμύθι των σαρδελων.
- ΑποστόληςΑ
Μεταξύ Colley, Taison και Brandon θα ανανέωνα μόνο τον πρώτο. Ο Lovren έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Μια χαρα παίχτης είναι. Απλα οταν μιλαμε για παιχτη που Γεναρη μηνα εχει παιξει ελαχιστα παιχνιδια (με δικη του ευθύνη απ ο,τι φαινεται), ειναι αναμενομενο να δυσκολευεται να ανταπεξελθει σε συνθηκες κανονικου αγωνα.DamoN έγραψε:Ο κόλεϊ δεν είναι αυτός που έσβησε τον οσιμεν και στο Ολντ Τράφορντ έκοβε τα πάντα σαν βαλές;
Εχω άλλη άποψη. Γενικά όσο τον έχω δει, έχω παρατηρήσει αρκετές φορές ότι έχει μία αδράνεια στις αντιδράσεις του σε φάσεις που εξελίζονται μπροστά του κιολας. Ετσι φάγαμε τα τέρματα με γαύρο, καλλιθέα και βολο. Παίχτη που ψηλο κοροϊδεύει δεν....
- john4serres
Σταματήστε βρε, πλάκα έκανα χθες. Κι αυτός τραυματίας; Έλεος.
Ελπίζω να μη διαβάσουμε αύριο, "γλίτωσε τα χειρότερα, 6 εβδομάδες έξω".
Υγ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό στον ΠΑΟΚ αλλά ότι λάθη κάνει, πάντα η μοίρα τον χτυπά αλύπητα.
Με το που πουλιέται ο Τσολακ , την επόμενη μέρα χτυπάει στα πλευρά ο Ολιβέιρα και κατεβαίνουμε χωρίς επιθετικούς απέναντι στη Λεφσκι.
Αρρωσταίνει ο Μιχαηλίδης Πέμπτη, την Παρασκευή είναι να δηλωθει το που θα εκτίσει την ποινή. Δεν δηλώνεται με τον παο αλλά με το Λεβαδειακο. Δεν αναρρώνει και χάνει το ματς με τον παο και αναγκαζομαστε να παίξουμε με Λοβρεν.
Άντε πες να το καταπιώ. Ε, η μοίρα σου λέει, όπα κάτσε να δεις τι σου έχω για μετά.
Χτυπάει ο Λοβρεν, χτυπαει ο Κολλευ και είμαστε μόνο με ένα στόπερ απέναντι στο Λεβαδειακο.
Νομίζω μπορεί να γίνει και καλύτερο, να φάει κόκκινη με τον αρη ο Κεντζιόρα.
Δε γίνονται αυτά. Υπάρχει οργανωμένο συμπαντικο σχέδιο να μείνουμε εκτός Ευρώπης.
Ελπίζω να μη διαβάσουμε αύριο, "γλίτωσε τα χειρότερα, 6 εβδομάδες έξω".
Υγ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό στον ΠΑΟΚ αλλά ότι λάθη κάνει, πάντα η μοίρα τον χτυπά αλύπητα.
Με το που πουλιέται ο Τσολακ , την επόμενη μέρα χτυπάει στα πλευρά ο Ολιβέιρα και κατεβαίνουμε χωρίς επιθετικούς απέναντι στη Λεφσκι.
Αρρωσταίνει ο Μιχαηλίδης Πέμπτη, την Παρασκευή είναι να δηλωθει το που θα εκτίσει την ποινή. Δεν δηλώνεται με τον παο αλλά με το Λεβαδειακο. Δεν αναρρώνει και χάνει το ματς με τον παο και αναγκαζομαστε να παίξουμε με Λοβρεν.
Άντε πες να το καταπιώ. Ε, η μοίρα σου λέει, όπα κάτσε να δεις τι σου έχω για μετά.
Χτυπάει ο Λοβρεν, χτυπαει ο Κολλευ και είμαστε μόνο με ένα στόπερ απέναντι στο Λεβαδειακο.
Νομίζω μπορεί να γίνει και καλύτερο, να φάει κόκκινη με τον αρη ο Κεντζιόρα.
Δε γίνονται αυτά. Υπάρχει οργανωμένο συμπαντικο σχέδιο να μείνουμε εκτός Ευρώπης.
- ΑποστόληςΑ
Μην το λες Αποστόλη, θα τραυματιστεί κι αυτός. Κράτα το κρυφό μπας και τη γλιτώσει.
- PAOK_Antarctica
Τα εκατομμύρια του Κουλιερακη μας ανέβασαν επίπεδο.
Ανυπομονώ να δω πόσα επίπεδα θα ανέβουμε με τα εκατομμύρια του Τζίμα.
Όταν πουλήσουμε και τον Ντελια θα ανέβουμε τόσα επίπεδα που θα γίνουμε Ρεάλ.
Ανυπομονώ να δω πόσα επίπεδα θα ανέβουμε με τα εκατομμύρια του Τζίμα.
Όταν πουλήσουμε και τον Ντελια θα ανέβουμε τόσα επίπεδα που θα γίνουμε Ρεάλ.
-
Αυτός που τον έφερε να αντικαταστήσει τον Κουλιερακη δεν πρέπει να ξανασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, βέβαια πρώτος από όλους φταίει η διοίκηση με την τσιγγουνιά αλλά θα καταντήσουμε γραφικοί τόσες φορές που λεμε τα ίδια