Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

GeorgiosLeeds έγραψε:Καλησπέρα

Ο Πολωνός της Λουντογκόρετς είναι τρομερός παίκτης. Ψηλός, πολύ δυνατός, με καλή τεχνική, πατάει περιοχή και το έχει το γκολ και επίσης πολύ καλό μακρινό σουτ. Να πούμε εδώ πως είναι και αρχηγός στην ομάδα του. Νομίζω πως αξίζει να επενδύσουμε σε αυτόν καθώς είναι σε τρομερή ηλικία, έχει χρόνια μπροστά του και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος.
Μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη η αξία του αλλά έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο οπότε θα είναι αρκετά προσιτή η περίπτωση του.
Μόνο σε περίπτωση αποχώρησης Οζντοεφ το βλέπω πιθανό αυτό

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σύμφωνα με τα stats του gika, ο Metagrafakias πρέπει να αλλάξει nickname, καθώς δείχνει να μην το αξίζει.
:lol:
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει γραφεί τίποτα φέτος για τον Idrissi;

Blackgr4 έγραψε:Λογαριασμός στο τουίτερ γράφει το παρακάτω:

"Στην αγγλική έκδοση της A BOLA πριν μισή ώρα έγραψε ότι συμφώνησε ο Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ στα 2 εκ. € για 3 χρόνια!"

Μπορεί κάποιος να δει αν ισχύει;
Με ένα πολύ πολύ πρόχειρο ψάξιμο, δεν βρήκα τίποτα στην A Bola.
Θα σου πω ακριβώς τι έγινε γιατί έτυχε να ακούω την εκπομπή. Στο λίμπερο λοιπόν δύο τυπαδες που κάνουν εκπομπή και βγαίνεις και ένας Άλκης? καθε μέρα και τον έχουν σαν και εγώ δεν ξέρω τι, ειπώθηκε από αυτόν τον άλκη ότι η record και όχι η a bola έγραψε αυτό που λες για μειτε. Και λέγανε με δικιά τους μετάφραση ότι έκλεισε για 2 εκ το χρόνο μαζί με τα μπουνους. Και ο ένας μάλιστα είπε ότι βρήκε το αρθρο και διάβασε την επικεφαλίδα και είπε ναι όντως αυτό λέει το άρθρο. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝΕ???? ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/06 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΑ 2εκ. Και αυτοί οι τύποι έχουν βήμα και ενημερώνουν για τα νέα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ πάντως για Ιούνιο δεν θεωρώ κανένα από τα ονόματα που γράφονται ως ρεαλιστικό στόχο. Ήδη έγινε χρονικη υπερβαση με τον Καμαρα και μπράβο στη παε. Ονόματα που απαιτούν κάποια μυρια μεταγραφής και κάποια εξ αυτών να συμμετέχουν στο Γιούρο δύσκολα πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Με Μειτε, Κεντζιορα, και Κάμαρα, θα ειμαστε φανταστικά για Ιουνιο μήνα.
Και οι διοίκηση θα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου!
Άσε που όπως έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι μας έβαλε όλους τα γυαλιά με αυτό το πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Όταν λες...ολους...τι ακριβώς εννοείς;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Montrealiotis έγραψε:Με Μειτε, Κεντζιορα, και Κάμαρα, θα ειμαστε φανταστικά για Ιουνιο μήνα.
Και οι διοίκηση θα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου!
Άσε που όπως έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι μας έβαλε όλους τα γυαλιά με αυτό το πρωτάθλημα!
Ναι. Αν έκλεινε ο Meite όλα θα ήταν φανταστικά...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Κι ένα καλό επιθετικό.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο kyri για ακόμη μια φορά επιμένει. Λέει ότι ετοιμάζει το κολάζ για Μεϊτέ όπως και στην περίπτωση Καμαρα που ήταν ο μόνος που επέμεινε ότι θα υπογράψει.

Εάν όντως επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι έχει άκρες. Αν όχι θα πρόκειται για μεγάλο παπατζη γιατί πραγματικά επιμένει με τρελή σιγουριά ότι ο Μεϊτέ θα κλείσει σε μας. Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gika έγραψε:Fresh stats για το Mεταγραφές Καλοκαιριού Ι:

Εικόνα

Απορία πρώτη: που ήσασταν όλοι το Σάββατο 1 Ιουνίου ρε και έμεινε το τόπικ άδειο;
Απορία δεύτερη: τι είχαμε στις 27/05 και στις 06/06; 18/6 υποθέτω ήταν το άκυρο που ρίξαμε στον Μειτέ;

Εικόνα

Nunies4 πάει για ρεκόρ ποσταρισμάτων σε ένα τόπικ με 257. Mitsospaoki4 και ΑποστόληςΑ ακολουθούν με 171.

Αλλά αυτός που συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ είναι ο prist4

Εικόνα

Για κάθε post που κάνει, τον κάνουν 2 παραθέσεις. Κι αυτό χωρίς να μετράμε όλα τα ποστ που είναι απαντήσεις σε αυτόν χωρίς παράθεση των post του.

Θα αλλάξουν τα πρόσωπα στο Μεταγραφές Καλοκαιριού 2; :mrgreen:
Εγώ για τα στατς ήρθα.

Γκικα για το εξαιρετικο ριπορτ σου, σου δίνω και ένα quote που από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν το xG/xA στα στατιστικά σου
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Συγνώμη λίγο για το περίπου οφ-τοπικ παρότι το ποστ αφορούσε ξεκάθαρα τα μεταγραφικά και ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ κ ΜΟΝΤ :
Πέμπτη πρωί πρωί είχα κάνει ποστ που έγραφα επί λέξη ότι αν ισχύει το 'αρεσει ο μειτε' στη γαυροφυλλαδα & μυριστηκαν τρύπημα στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλά κάνουμε κι αποσυρομαστε.
Υ.Γ Κάνεις μειτε πάνω απ'την ομάδα.
Νομίζοντας ότι περνάνε όλα τα μηνύματα κι ότι απλά δε πάτησα υποβολή..Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ κ.ΜΟΝΤ είναι..
Αν απορρίφθηκε ή δεν εγκρίθηκε τέλος πάντων ποιο ήταν το σφάλμα ότι το έγραψα πρώτος γιατί μετά ακολούθησαν κι άλλοι συνοπαδοι;;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

"Στην αγγλική έκδοση της A BOLA πριν μισή ώρα έγραψε ότι συμφώνησε ο Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ στα 2 εκ. € για 3 χρόνια!"

Τι να ισχύει ? 2 μύρια στα 3 χρόνια είναι λιγότερο από 700 χιλ. το χρόνο...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ampalaeas έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει γραφεί τίποτα φέτος για τον Idrissi;

Με ένα πολύ πολύ πρόχειρο ψάξιμο, δεν βρήκα τίποτα στην A Bola.
Θα σου πω ακριβώς τι έγινε γιατί έτυχε να ακούω την εκπομπή. Στο λίμπερο λοιπόν δύο τυπαδες που κάνουν εκπομπή και βγαίνεις και ένας Άλκης? καθε μέρα και τον έχουν σαν και εγώ δεν ξέρω τι, ειπώθηκε από αυτόν τον άλκη ότι η record και όχι η a bola έγραψε αυτό που λες για μειτε. Και λέγανε με δικιά τους μετάφραση ότι έκλεισε για 2 εκ το χρόνο μαζί με τα μπουνους. Και ο ένας μάλιστα είπε ότι βρήκε το αρθρο και διάβασε την επικεφαλίδα και είπε ναι όντως αυτό λέει το άρθρο. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝΕ???? ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/06 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΑ 2εκ. Και αυτοί οι τύποι έχουν βήμα και ενημερώνουν για τα νέα του ΠΑΟΚ
Αυτοί θέλουν ένα καλό κράξιμο στο τηλέφωνο αλλά δεν σ αφήνουν να μιλήσεις κ πολύ. Ο Αρσένης ορυόταν τότε κ φωναζε: Τον Ντέλια τον ρωτήσατε αν θέλει να μείνει? Ο κεφτές
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Έχει κάνει καμία πεντακόσιες εκατόν πενήντα προφητείες. Κάποιες μπορεί και να τις πετύχει.

Ο τύπος έχει παραδεχθεί ότι είναι παπατζής, αλλά για κάποιο λόγο εδώ μέσα αναφέρεται γύρω στις έξι χιλιάδες φορές ανά ημέρα...
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ ειχε στο παρελθον, ηγετες στην κερκιδα, πραγματικους ογκολιθους,
που στηριζαν την ιδεα ΠΑΟΚ με ανιδιοτελεια.....
Μαναβης, Παπεν, Κουλης, Μπελλος (εχουν παει στον ΣΦ ΠΑΟΚ παραδεισου) και μερικοι ακομη που ειναι εν ζωη....
Δεν γραφω ονοματα για να μην ξεχασω καποιον και τον αδικησω.
Μην ακουτε γελοιους τυπους, που το παιζουν ΠΑΟΚαρχες, που οχι μονο δεν εχουν προσφερει τιποτε στον ΠΑΟΚ, αλλα στο ονομα του εχουν βγαλει και λεφτα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”