Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Η χρονιά φέτος ΦΩΝΑΖΕΙ πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει την τύχη να έχει ένα υπέροχο ρόστερ (ίσως για τελευταία σεζόν μιας και το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν πωλήσεις) και ο ανταγωνισμός πάει από λάθος σε λάθος.
Πιστέψτε το όλοι για μεταδώσουμε θετική ενέργεια στην ομάδα
Πιστέψτε το όλοι για μεταδώσουμε θετική ενέργεια στην ομάδα
χαχαχαχα άλλαξε ο Ευγγέλου αμυντικό φάουλ σε επιθετικό με παρέμβαση βαρ. Το βαρ φυσικά δεν μπορεί να κάνει τέτοια παρέμβαση, δεν προβλέπεται!! Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε.. Μετά θελουν να παίζουν κι όλας
Το πήρε πίσω λόγω του κοντρόλ με το χέρι του παίχτη του Αστερα.
Παντως αυτός ο Μορόν όσο καλός σκόρερ είναι, αλλο τόσο γκιόζης σε κάθε μαρκάρισμα...πέφτει σαν Γιαννακόπουλος
Παντως αυτός ο Μορόν όσο καλός σκόρερ είναι, αλλο τόσο γκιόζης σε κάθε μαρκάρισμα...πέφτει σαν Γιαννακόπουλος
- ΑποστόληςΑ
Έχω φέρει τον πεθερό μου σε ποδολογο και είμαι στο κινητό.Minority4 έγραψε:Μόνο μου μ'αφήσατε ρε ; Μόνος μου γράφω ;
3-0 το σκορ απο τη στιγμη που αποφασισε να εμφανιστει ο αστερας.
Λεει σε καποια φαση ο σπεακερ "το προβλημα για τον αρη ειναι οτι δεν εχει καθολου επιθετικη λειτουργεια απο το 30 και μετα". Ε ναι, δεν ειναι το ιδιο ευκολο οταν υπαρχει και αντιπαλος στο γηπεδο
Λεει σε καποια φαση ο σπεακερ "το προβλημα για τον αρη ειναι οτι δεν εχει καθολου επιθετικη λειτουργεια απο το 30 και μετα". Ε ναι, δεν ειναι το ιδιο ευκολο οταν υπαρχει και αντιπαλος στο γηπεδο

Μεγάλη ευκαιρία για Λαμία, το έβγαλε ο Πασχαλάκης
- ΑποστόληςΑ
Ο Αστέρας μέχρι το 30' δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κυριολεκτικά όμως.
Την εβγαλε την μεταγραφη Φετφατζιδη ο παλετας.
Πολυ καλή η Λαμία στο 1ο.
Εξυπνη τοποθέτηση από τον Βοκολο του Σλίβκα πάνω στον Ροντινει, που αν και ως 6αρ, ψηλό κι άχαρο, τον έχει κλείσει τρομερά στην πλευρά.
Εξυπνη τοποθέτηση από τον Βοκολο του Σλίβκα πάνω στον Ροντινει, που αν και ως 6αρ, ψηλό κι άχαρο, τον έχει κλείσει τρομερά στην πλευρά.
Ετοιμαστείτε να διαβάσετε το βράδυ για την τεράστια αναμόρφωση της βαζέλας με Τερίμ!
Καλα εσεις τώρα μπορεί να γελάτε, με το που έρθει όμως ο Dean με τα αλάτια και το Κολτ θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.