88. Marcos Antonio
Re: 88. Marcos Antonio
Δεν ξέρω , αρχίζω και σκέφτομαι αν ήταν καλύτερα αυτά τα 1,6 να τα δίναμε στην ομάδα του Μαξίμοβιτς να τελειώναμε.
- ΑποστόληςΑ
- Metagrafakias
Ο παικτης δεν εχει δειξει ακομα ουτε το 20% του ειμαι σιγουρος...
Καμια σχεση με τον Νταντας μα καμια ομως...
Ο Μαρκος εχει ταχυδυναμη αν και κοντουλης και οι επαφες του με την μπαλα ειναι πολυ ποιοτικες...
Ο Λουτσε ξερει οτι δεν μπορει να του δωσει πολλα στο αμυντικο κομματι, αλλα στο να παιρνει την πρωτη μπαλα απο την αμυνα και να χτιζει παιχνιδι απο πισω ειναι μανουλα...
Κανει εξαιρετικα κοντρολ με την μπαλα και κατευθειαν βλεπει μπροστα καθετες πασες...
Αν μπει για τα καλα στο ροτεισον θα δουμε αλλο παικτη πιστευω,δεν μπορει μια Ιταλικη ομαδα να δαπανησε τοσα εκατουμρια για αυτον δεν ειναι τυχαιο...
Καμια σχεση με τον Νταντας μα καμια ομως...
Ο Μαρκος εχει ταχυδυναμη αν και κοντουλης και οι επαφες του με την μπαλα ειναι πολυ ποιοτικες...
Ο Λουτσε ξερει οτι δεν μπορει να του δωσει πολλα στο αμυντικο κομματι, αλλα στο να παιρνει την πρωτη μπαλα απο την αμυνα και να χτιζει παιχνιδι απο πισω ειναι μανουλα...
Κανει εξαιρετικα κοντρολ με την μπαλα και κατευθειαν βλεπει μπροστα καθετες πασες...
Αν μπει για τα καλα στο ροτεισον θα δουμε αλλο παικτη πιστευω,δεν μπορει μια Ιταλικη ομαδα να δαπανησε τοσα εκατουμρια για αυτον δεν ειναι τυχαιο...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ περιμένω να τον δω πάντως,όπως πάει προς τα πλέι οφ,τον πραγματικό Μάρκος.
- john4serres
Πιστεύω πως με την ταχύτητα του, θα είναι κλειδί για το pressing και την γρήγορη επανάκτηση της μπάλας που θέλουμε να έχουμε.
Ενδιαφέρουσα η θέση που χρησιμοποιήθηκε χθες (3ο χαφ, ψευτοδεκάρι). Νομίζω στα δύσκολα ματς θα τον ξανδούμε στη θέση αυτή.
Σημαντικό το γκολ που πέτυχε (έστω και το πάρε βάλε) για την ψυχολογία του.
Σημαντικό το γκολ που πέτυχε (έστω και το πάρε βάλε) για την ψυχολογία του.
Ταπεινή μου άποψη είναι ότι έτσι πρέπει να παίζουμε στα δύσκολα ματς, με Μεϊτε και Οζντοεφ και Μαρκαντωνη. Και ποιότητα και δύναμη και μυαλό και τεχνική.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres

- αν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης σε διαδικτυακά fora (tapatalk), απενεργοποιήστε την υπογραφή του. Κανένας δε θέλει να βλέπει από που το στείλατε και απλά κουράζει χωρίς λόγο.
Δίκιο έχετε ρε σεις, άλλαξα Κιν και το έβαλε αυτόματα η παπαριά.
Αλλά είπαμε μετρημένα τα ψωμιά του
Αλλά είπαμε μετρημένα τα ψωμιά του
- ΑποστόληςΑ
Εμένα ο παίκτης μου άρεσε, έστω και τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε. Προφανώς δεν μπορούμε να τον κρίνουμε αν δεν τον δούμε σε τουλάχιστον 70 λεπτά και, κυρίως να ξεκινάει τον αγώνα. Ελπίζω αυτό να γίνει στον αγώνα κυπέλλου στον Βόλο. Ο χρόνος περνάει και ο Βραζιλιάνος πρέπει να πάρει ευκαιρίες, γιατί (υποτίθεται πως) δεν είναι απλός παίκτης, αλλά παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
- ΑποστόληςΑ
Πρέπει να γίνει διαχείριση αλά Μεϊτέ και Οζντόεφ και μ' αυτόν, να του δοθούν παιχνίδια για να μπει γρήγορα σε ρυθμό. Δεν γίνεται να έχουμε φτάσει χρονικά σε τέτοιο σημείο και να μπαίνει ακόμα πρώτη αλλαγή ο, δήθεν πιο μπασμένος, Σβαμπ. Φοβάμαι ότι αν τον πάμε χαλαρά, μαζί με τον φόβο ότι έχουμε βρει χημεία στο κέντρο και πού να μπερδευόμαστε τώρα, ο παίχτης απλά θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει. Και σε περίπτωση που κάνει καριέρα αργότερα, αλά Σέρτζιο, θα αναρωτιόμαστε πώς είχαμε τέτοιον παίχτη και δεν τον εκμεταλλευτήκαμε.