Κύπελλο ποδοσφαίρου 2023-24
Re: Κύπελλο ποδοσφαίρου 2023-24
Εύκολη νίκη κ μέγας είσαι πανατιναικε προβλέπω.
Δεν γίνεται από το πουτανακι τους ξαφνικά να σηκώσει ανάστημα κ να χτυπήσει τίτλο.
Ως κ το πριμ σήμερα είναι το 10% αυτού της περασμένης Κυριακής.
Δεν γίνεται από το πουτανακι τους ξαφνικά να σηκώσει ανάστημα κ να χτυπήσει τίτλο.
Ως κ το πριμ σήμερα είναι το 10% αυτού της περασμένης Κυριακής.
- ΑποστόληςΑ
Μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιος θα πάρει το κύπελλο. Από τη στιγμή που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και πέρασε ο βάζελος και όχι εμείς που το αξίζαμε, δεν έχω προτιμήσεις.
- theodorsalonika
Θέλουμε νίκη βαζελου για να μη σηκώσει ανάστημα η τανα του λαθρεμπορα και επίσης ο βαζελος και πόντους θα φέρει στην Ευρώπη και θα κουραστεί μέσα στη χρονιά, η τανα θα αποκλειστεί από καμία κόλος πάλι
- BlackMagicPAOK
Κι εγώ αδιάφορος.
Πάντως,
Αν το πάρει ο αρης θα είναι μια καταστροφή για το κατασκεύασμα Αφραγκουζου και για όλο το ΠΟΚ. Θα μείνουν ατιτλοι φέτος!
Αν το πάρει ο βαζελος θα είναι μια καταστροφή για τον... υπερδύναμο θεό... (διπλή καταστροφή εντός λίγων ημερών).
Υγ1 Εγώ βέβαια δεν ζω στην Θεσσαλονίκη. Κατανοώ ότι εσείς τα βιώνετε αλλιώς όλα αυτά.
Υγ2. marsantos, τα 5" τα είχανε δώσει στον Σαβιτς.
Πάντως,
Αν το πάρει ο αρης θα είναι μια καταστροφή για το κατασκεύασμα Αφραγκουζου και για όλο το ΠΟΚ. Θα μείνουν ατιτλοι φέτος!
Αν το πάρει ο βαζελος θα είναι μια καταστροφή για τον... υπερδύναμο θεό... (διπλή καταστροφή εντός λίγων ημερών).
Υγ1 Εγώ βέβαια δεν ζω στην Θεσσαλονίκη. Κατανοώ ότι εσείς τα βιώνετε αλλιώς όλα αυτά.
- Shivaspace
Καθε πατέ καθε πατέρας αρειανός
έχει ρουφκιά..εχει ρουφκιάνα κόορηηηη
έεεεεχει και έναν μπούστ@ γιο
που τον γαμ@νε όλοι
έχει ρουφκιά..εχει ρουφκιάνα κόορηηηη
έεεεεχει και έναν μπούστ@ γιο
που τον γαμ@νε όλοι
- Μπαρκαρούτσος
Αν το χάσει ο ζέλος, θα επέλθει ΜΕΓΑΛΟ ηλεκτροσόκ και ίσως του χρόνου να είναι καλύτερος μετά τις όποιες αλλαγές.
Άρα θέλω κύπελλο ζέλο για να επαναπαυθεί, να μείνει και ο οπαδός του οσφπ για πρόεδρος. Ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. έτσι κι αλλιώς αν το πάρει δεν θα δυναμώσει αισθητά και αν το χάσει δεν έγινε και τίποτα, μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Θα ανεβάσει καμιά μακέτα γήπεδο ο βερμουδάτος και όλα καλά.
Άρα θέλω κύπελλο ζέλο για να επαναπαυθεί, να μείνει και ο οπαδός του οσφπ για πρόεδρος. Ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. έτσι κι αλλιώς αν το πάρει δεν θα δυναμώσει αισθητά και αν το χάσει δεν έγινε και τίποτα, μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Θα ανεβάσει καμιά μακέτα γήπεδο ο βερμουδάτος και όλα καλά.
Σωστά..BlackMagicPAOK έγραψε: ...
Ο Μπάνε ήταν στην επόμενη φάση στο φάουλ του Σιγάλα..
- Amsterdamer_87
Υπαρχει τροπος να μην το παρει κανενας και να το δωσουν στον πρωτο επιλαχοντα ??? 

- potamda
- Bet Guru 2023
Υπέροχα κείμενα marsantos και alexgarcia6!!!
Μπράβο σας, έχετε απόλυτο δίκιο!
Να θυμίσω ότι πριν 2-3 χρόνια ο γαυρος σήκωσε τίτλο μέσα στην Τούμπα χωρίς να ασχοληθούμε ιδιαίτερα. Και δεν ασχοληθήκαμε για τους λόγους που γράφετε.
Ένας από τους παραπλευρους λόγους που ήθελα να πάρουμε το πρωτάθλημα προχθές είναι γιατί πίστευα ότι σε αντίθετη περίπτωση το μίσος στην πόλη θα μεγάλωνε κι αυτό δεν είναι καλό.
Shivas θα μου επιτρέψεις για τον ίδιο λόγο να πω ότι το σύνθημα που γράφεις είναι από τα χυδαιότερα που έχουν σκεφτεί οι οπαδοί. Κανένας λόγος να υπάρχει. Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς αρειανους. Δεν είναι δυνατόν να βρίζονται έτσι παιδιά.
Μπράβο σας, έχετε απόλυτο δίκιο!
Να θυμίσω ότι πριν 2-3 χρόνια ο γαυρος σήκωσε τίτλο μέσα στην Τούμπα χωρίς να ασχοληθούμε ιδιαίτερα. Και δεν ασχοληθήκαμε για τους λόγους που γράφετε.
Ένας από τους παραπλευρους λόγους που ήθελα να πάρουμε το πρωτάθλημα προχθές είναι γιατί πίστευα ότι σε αντίθετη περίπτωση το μίσος στην πόλη θα μεγάλωνε κι αυτό δεν είναι καλό.
Shivas θα μου επιτρέψεις για τον ίδιο λόγο να πω ότι το σύνθημα που γράφεις είναι από τα χυδαιότερα που έχουν σκεφτεί οι οπαδοί. Κανένας λόγος να υπάρχει. Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς αρειανους. Δεν είναι δυνατόν να βρίζονται έτσι παιδιά.
Προσωπικά μπορεί να σιχάθηκα την προηγούμενη εβδομάδα τα βρωμοσκουληκα αλλά και πάλι προτιμώ να το πάρουν αυτοί παρά ο ζελος…
Πλέον αντίπαλος μας είναι το ΠΟΚ και κάθε τι που τους πληγώνει είναι νίκη για εμάς
Πλέον αντίπαλος μας είναι το ΠΟΚ και κάθε τι που τους πληγώνει είναι νίκη για εμάς
- Σουριναμέζος
- Shivaspace
δεν βρίσκεται όμως στα συνθήματα το πρόβλημα..πρέπει κάποιος να μπορεί ν αναγνωρίζει την οπαδική καζουρα χωρίς ντε και καλά να πηγαίνει στο πολίτικαλ κορεκτ
το ίδιο και για τα συνθήματα με ναρκωτικά..δεν θα σε ρίξει ο ΠΑΟΚ στα ναρκωτικά, ίσα ίσα που φέρνει ένα υπαρκτό πρόβλημα στην επιφάνεια χωρίς καλλωπισμούς κτλ
να μην φωναζουμε δλδ, άρι..άρι..αρειανοί
της μαμάς σας...τόοοοο...τι λέξη να βάλουμε εκεί
το ίδιο και για τα συνθήματα με ναρκωτικά..δεν θα σε ρίξει ο ΠΑΟΚ στα ναρκωτικά, ίσα ίσα που φέρνει ένα υπαρκτό πρόβλημα στην επιφάνεια χωρίς καλλωπισμούς κτλ
να μην φωναζουμε δλδ, άρι..άρι..αρειανοί
της μαμάς σας...τόοοοο...τι λέξη να βάλουμε εκεί