George ο Φερνενταζ έρχεται σαν τον παικταρα που έβγαλαν προς τα έξω ότι υποσχέθηκε ο Σαββιδης;;;gergeo4 έγραψε:τις επόμενες μέρες θα υπάρχει εξέλιξη αρνητική η θετικη.υπομονή
Η θα υπάρξει και γλυκό τίποτα στην αριστερή πτέρυγα ;;
George ο Φερνενταζ έρχεται σαν τον παικταρα που έβγαλαν προς τα έξω ότι υποσχέθηκε ο Σαββιδης;;;gergeo4 έγραψε:τις επόμενες μέρες θα υπάρχει εξέλιξη αρνητική η θετικη.υπομονή
τι να τον κανει τον φερναντες ο παναθηναϊκός ;;;πηρε 10αριnunies4 έγραψε:Πάντως να την πω την αμαρτία μου...εγώ πλέον το πορτοκαλί σάιτ και τι εξυπηρετεί δεν το έχω σε εκτίμηση (Σορυ Ελένη)
Τα ίδια και με Μπερνάρ.
Χθες μάλιστα τα αυτιά μου πήραν ότι έκλεισε στο βαζελο. Να βγαίνει τέτοιο άρθρο ώρες μετά, με προβληματίζει μήπως βαδίζουμε προς μια επικοινωνιακή ήττα. Με όχημα το....πρώην αντικειμενικό σάιτ
εγω ΠΙΣΤΕΥΩ οτι αν αποχωρησουν οι παίκτες που δεν υπολογίζονται θα υπάρξει ακόμα 1 προσθήκη.Δική μου αισθησηMikeStr4 έγραψε:George ο Φερνενταζ έρχεται σαν τον παικταρα που έβγαλαν προς τα έξω ότι υποσχέθηκε ο Σαββιδης;;;gergeo4 έγραψε:τις επόμενες μέρες θα υπάρχει εξέλιξη αρνητική η θετικη.υπομονή
Η θα υπάρξει και γλυκό τίποτα στην αριστερή πτέρυγα ;;
θα δειξειnunies4 έγραψε:Είναι μέσα στους στόχους τους Γιώργο. Το γράφουν ανοικτά στα άρθρα και οι ρεπόρτερ τους. Ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις μπροστά που ψάχνουν έναν ακόμα παίκτη.
Έχει κ ενα εξτρέμ Φερνάντες ο βόλοςgergeo4 έγραψε:φερναντες ψηλά στη λιστα